brutalny.magazynier 29.05.09, 07:13 dlaczego księżniczka ma szukac męża? męza będzie szukał ksiąze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olias MEN wydało "Kompasik" 29.05.09, 07:43 cóż, przestaje się dręczyć że XXI w będzie wiekiem Pacyfiku. Może to i lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
lichttrager Re: a Kopernik była kobietą... odwala niektorym p 29.05.09, 08:09 Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi!!! Najlepszy jest tekst o tym, że gdzie zaczynają się prawa innego człowieka tam kończą się twoje. Ci inni to pedzie, sufrażystki i inne tego typu. A na nasze prawo do zachowania zdrowego rozsądku psi wyją. W jednej z książek "Suworowa" Rezuna jest opisane jak rządzić światem. Trzeba postępować tak jak z musztrowanymi żołnierzami. Musztrę i defilady przeprowadza się w celu wytworzenia mechanizmu automatycznego, bezmyślnego reagowania na rozkazy. Podobnie trzeba robić ze społeczeństwem. Tylko musztruje się je za pomocą bezsensownych i idiotycznych przepisów, programów, akcji społecznych. Wszystko po to aby ludzie działali bezrefleksyjnie, na podstawie sztucznych, obcych im, narzuconych zasad. Jeżeli uznamy za normalnego pedała, pedofila czy co tam jeszcze to zaakceptujemy i inne jeszcze większe głupoty. I to w tym wszystkim jest największym zagrożeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski prawa, ale dla wszystkich 29.05.09, 08:41 lichttrager napisał: > Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi!!! > Najlepszy jest tekst o tym, że gdzie zaczynają się prawa innego człowieka tam > kończą się twoje. Ci inni to pedzie, sufrażystki i inne tego typu. A na nasze > prawo do zachowania zdrowego rozsądku psi wyją. Właśnie o to chodzi, żeby wszyscy mieli prawa i żeby nikogo nie obrażać. Proste, ale bardzo trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
otis_tarda Re: prawa, ale dla wszystkich 30.05.09, 09:40 A jakich to praw nie ma kobieta czy homoseksualista, że trzeba je specjalnie tworzyć? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel72 Re: prawa, ale dla wszystkich 31.05.09, 01:19 Zarabia mniej od Ciebie TYLKO dlatego że jest kobietą. Raczej nie awansuje, bo to TY awansujesz. Ona pójdzie na zwolnienie, gdy Twoje dziecko zachoruje. Ona posprząta dom, gdy Ty będziesz oglądał mecz... Otwórz oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
one-joanna Re: prawa, ale dla wszystkich 04.02.10, 21:10 dla mnie będzie równouprawnienie jak faceci będą rodzic dzieci, jak po równo to czemu to ja się mam meczyć Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Re: MEN wydało "Kompasik" 29.05.09, 07:52 I znowu debile nie mają ważniejszych spraw, jak tylko promowanie pedalstwa. Jakoś wszyscy chyba zapominają o głodzie na świecie, przecież ważniejsze jest, żeby facet facetowi legalnie w odbyt wpychał, a chore, głodne dzieci nie umieją tak krzyczeć, jak Ci degeneraci, więc nie ma co o nich pisać, nie ma co im pomagać, i tak nie zagłosują, nie pójdą do urn. http://prawda2.info/dobrobyt.html http://amitaba.republika.pl/glod_na_swiecie.html Odpowiedz Link Zgłoś
annniii Re: MEN wydało "Kompasik" 29.05.09, 10:35 A ja mam wrażenie, że ci, którzy najgłośniej obrażają i atakują gejów i lesbijki próbują zagłuszyć swoje własne obawy przed tym, czy aby sami nie mają pociągu do osób tej samej płci... Odpowiedz Link Zgłoś
bjagiello MEN wydało "Kompasik" 29.05.09, 08:34 Przecież Kopernik była kobietą, to co: Kopciuszek nie może być chłopcem?? Odpowiedz Link Zgłoś
derwanow MEN wydało "Kompasik" 29.05.09, 23:33 Paranoja co oni nam chcą z dzieci delfiny zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
sarkji MEN wydało "Kompasik" 30.05.09, 22:30 co za bzdury. Co wy mi tu chcecie wkręcić? Że mój syn ma się uczyć o dwóch tatusiach? Wyp....lać. Odpowiedz Link Zgłoś
one-joanna MEN wydało "Kompasik" 04.02.10, 21:04 To jest obrzydliwe nie pozwolę aby oje dziecko miało jakikolwiek kontakt z tym podręcznikiem, Odpowiedz Link Zgłoś