ja.ja222 02.06.09, 08:41 Nie wiem o co chodzi z ta wolnością gdyż ja całe życie jestem wolny i zawdzięczam to tylko i wyłącznie sobie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozk Nie wiem , czy jest to prowokacja 02.06.09, 09:31 ale jestem pewien , że jest to kpina i naigrywanie się z dużej części społeczeństwa . O jakiej wolności mówimy . Chyba tylko takiej , że teraz publicznie i z poklaskiem gawiedzi mogę pomiatać Ruskim . Odpowiedz Link Zgłoś
alcabin Re: Nie wiem , czy jest to prowokacja 02.06.09, 13:33 Nic nie możesz. A ZUSu spróbuj nie zapłacić! Odpowiedz Link Zgłoś
reklama-bolek5 Podziękuj za wolność 02.06.09, 11:03 Dziękuję za taką wolność. Przymus płacenia podatków od nigdy nie otrzymanych pieniędzy. Wolność dla manipulantów i śmiejących się w twarz oszustów. Byłem członkiem solidarności. Przepraszam wszystkich których namówiłem do tej organizacji. Sam dałem się nabrać. Dobrze, że choć wyproszono stąd wojska rosyjskie. Mam nadzieję, że nie zaproszą tu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
alcabin Re: Podziękuj za wolność 02.06.09, 13:38 A teraz tacy cwaniacy co wcześniej donosili wspinają się na najwyższe stołki i wielcy biznesmeni co mają pieniądze z prywatyzacji. A ci co mieli mniejsze plecy siedzą jako wielcy związkowcy nie do ruszenia i nie do roboty. Dbają tylko o to, żeby im do żłoba dano. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaswiat26 Podziękuj za wolność 02.06.09, 11:56 Dziękuję za wolność!!!! Dlaczego? Dlatego że dzisiaj miomo iż nasz kraj nie jest doskonały, bo chyba takiego nie ma, to jest piękny!!! Jeśli nie było by Solidarności to kto wie jak dzisiaj wyglądałaby Polska. Dzięki temu że żyjemy w wolnym państwie mogę się swobodnie studjować, pracować, nikt nie powiedział że będzie łatwo w tej wolności żyć ale myslę że dzisiaj mogę być dumna że jestem Polką!!! Czeka nas z pewnością jeszcze wiele trudnych momentów, lecz skoro do tej pory radziliśmy sobie to i teraz też sobie poradzimy. Wszystkim którzy walczyli o tą wolność bardzo mocno DZIĘKUJĘ!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
janspruce Re: Podziękuj za wolność 02.06.09, 12:11 Niech te zloby dziekuja mnie i innym ze po naszych plecach wspieli sie do koryta. PRZEPRASZAM ZA SOLIDARNOSC. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Podziękuj za wolność 02.06.09, 12:49 wybiórza, jak Cię proszę... nie rób se jaj nawet z resztki swoich jaj. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 Podziękuj za wolność 02.06.09, 13:42 Baaaaaaaaaaardzo dziękuję za wolność. Dziekuję również za berobocie, którym dotknięta jestem od 11 lat. Jest super :( Odpowiedz Link Zgłoś
art1919 Podziękuj za wolność 02.06.09, 14:00 Dziękuję wszystkim ludziom z opozycji demokratycznej bez względu na dzisiejszą przynależność partyjną. Bywa trudno ale jesteśmy u siebie a ci co nami rządzą to nie zrzut z Marsa tylko tacy sami ludzie jak my z wszystkimi naszymi wadami i zaletami. Odpowiedz Link Zgłoś
gulaga7 Generale Kiszczak-dziekujemy!!! 02.06.09, 14:30 My, wszyscy slugusy Moskwy dziekujemy Panu za mistrzowskie wystrychniecie na dudka calego narodu 20 lat temu.Dzieki Panu nie tylko nie spadl nam wlos z glowy,nikt nas nie rozliczyl i mamy wladze finansowa nad krajem bez zadnej odpowiedzialnosci.Jestesmy jedynym ,oprocz Rosji krajem Europejskim,w ktorym komunistyczne sluzby specjalne i aparat partyjny zachowal wladze,pozbywajac sie uciazliwej odpowiedzialnosci.Dziekujemy za to! W ramach wdziecznosci spalimy IPN.Dzieki Panu Polacy nie smia podniesc glowy do dzis.Od wprowadzewnia stanu wojennego jest to narod zlamasow,ktorzy nigdy nie podniosa sie z kolan.Mozemy robic spokojne biznesy,pic wodeczke z michnikoidami w zaciszu palacow Konstancina.Mozemy cieszyc sie zyciem,choc w normalnym kraju jako zdrajcy wisielibysmy na drzewach.Brawo Panie generale-jest Pan Ojcem obecnej Polski.Tu wszystko odbywa sie na zasadach ,ktore Pan ustalil pod koniec lat 80-tych.I nikt nam GTW nie podskoczy! Jak sprobuje,to zbluzgamy,osmieszymy jak Gontarczyka,Nowaka,Walentynowicz,Wyszkowskiego...Co by nie gadac,Panie generale, jeszcze nie zapomnielismy jak to sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Podziękuj za wolność 02.06.09, 17:57 Dziękuję za obalenie komunizmu obu stronom zasiadającym przy Okrągłym Stole, szeregowym członkom Solidarności, uczestnikom strajków, protestów, uczestnikom wyborów. Dziękuję za wolny, demokratyczny kraj z gospodarką rynkową. Odpowiedz Link Zgłoś