oh-karyna Re: nie karmić trolla @junkersa 02.06.09, 11:37 Ale Pan Profesor nie jest wcale trollem ! Trolle podobno w dzień zamieniają się w kamień a Pan Profesor komentuje na potęgę więc się chyba nie zmienił w kamień ... Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Re: Filosemicki przechył władz Łodzi wydaje sie 02.06.09, 11:21 Ma Pan rację, Panie Profesorze. Władze faktycznie się przechyliły. Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Szanowny Panie Prezydencie 02.06.09, 11:23 jak to jest, być takim ćwokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta kewiz .."szanowny Panie" ??? oszalałeś !? 02.06.09, 11:28 kropiwnicki zawsze był ćwokiem i chamem.. Odpowiedz Link Zgłoś
kewiz Re: kewiz .."szanowny Panie" ??? oszalałeś !? 02.06.09, 11:40 manasonta napisała: > kropiwnicki zawsze był ćwokiem i chamem.. no fakt przesadziłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Kropiewnicki powinien odejść! 02.06.09, 11:24 Można sobie wyobrazić, jakim musi być uroczym człowiekiem ch. Kropiewnicki, kiedy załatwia sprawy w czterech ścianach z dala od publiki. Odpowiedz Link Zgłoś
yes2mike taaa... 02.06.09, 11:31 To straż wiejska powinna odejść. Mają narty, rowery, skutery, seegway'e. Czego więcej chcieć ? Wcześniejszej emerytury, za poświęcenie w walce z "przestępczą" działalnością babć z pietruszką i czosnkiem. Oczywiście nie pomnę o panach ze sznurówkami, młodzieżą spożywającą w krzakach (przecież to przestępcy) i samochodach - widmo parkujących na kopertach dla inwalidów. Niech nam żyją DARMOZJADY ! Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Tak czy inaczej. 02.06.09, 11:35 Przecież nie o tym jest informacja. Nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Nikogo nie można w ten sposób traktować! Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Re: Filosemicki przechył władz Łodzi wydaje sie 02.06.09, 11:25 Mam nadzieję, że nie chodzi Pan z rozwiązanymi sznurowadłami, Panie Profesorze ? Prawdziwy Polak i katolik ma ubiór i obów utrzymane zawsze w czystości i schludności. junkier napisał: > Prof. Nowakowi to tacy tandetni internetowi oszczercy jak ty to > nawet sznurowadel nie sa godni zawiazac. Nie jestes w stanie go > obrazic, to nie twoj poziom prostaku. > Odpowiedz Link Zgłoś
oh-karyna Re: Filosemicki przechył władz Łodzi wydaje sie 02.06.09, 11:33 To bardzo dobrze. Fryzurę ma Pan Profesor dość bujną ale zawsze utrzymaną w ładzie i umytą. Jeśli chodzi o tego rozchełstanego redaktora, to ja bym się nie czepiał tych dziennikarzy z "Naszego dziennika". To dobre chłopaki. A że czasem zaniedbani to dlatego, że myślą przede wszystkim o Polsce a na drugim dopiero miejscu o wyglądzie zewnętrznym. junkier napisał: > Z calkowita pewnoscia prof. Nowak dba nalezycie o garderobe i nie > chodzi nieuczesanyc w rozchelstanej koszuli jak pewien gazetowy > samozwanczy "autorytet moralny". > Odpowiedz Link Zgłoś
yaaarek Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 11:35 ..."s..... dziadu"...Tak bryluje katoprawica na ulicach i ...salonach...Brawoooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
tiramisu8 Re: Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 11:45 Za to nie ma ani jednej afery gospodarczej i wiele osob nie mogac skorzystac z tego, nie majac kolejnych milionow ma za zle prawicy ze nic nie skapnelo od kilku lat. I niech tak bedzie dalej, dla prezydenta Łodzi kara grzywny i przeprosiny straznika, dla straznika kara za brak czapki a afer gospodarczych w dalszym ciagu ma nie byc. Odpowiedz Link Zgłoś
nejjarine Re: Filosemicki przechył władz Łodzi wydaje sie 02.06.09, 11:37 Region łódzki ma historyczną toższamość żydowską, polską, niemiecką i rosyjską, w tej mniej więcej kolejności. Nie jestem miłośnikiem prezydenta Kropiwnickiego, co nie zmienia faktu, że to przyzwoity człowiek. Postąpił jak wielu by postąpiło, gdyby w ten sposób ich obrażono, publicznie, w dodatku przy niedalekiej asyście strażnika miejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Re: Filosemicki przechył władz Łodzi wydaje sie 02.06.09, 11:43 Tych "wielu" też nie powinno pełnić żadnych funkcji publicznych. Po prostu nie każdy się na takie stanowisko nadaje i już. Odpowiedz Link Zgłoś
duch-2 Re: Filosemicki przechył władz Łodzi wydaje sie 02.06.09, 11:52 Jednakowoż jego jako obywatela, a już szczególnie jako osobę publiczną, znaczy urzędnika państwowego, obowiązuje kultura zachowania i tu się Kropa nie popisał. Nie on pierwszy i raczej nie ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 jaki mandat dostał ? 02.06.09, 11:39 jaki mandat dostał kropiwnicki ? mandat czy odsiadkę ? czy pałą przez łeb, jak kibiców ? bo jeśli nic nie dostał to rozumiem, że jak zatrzyma mnie straż miejska i będzie się burzyć to ja od razu wyjeżdżam z tekstem: do ku... nędzy, gdzie masz czapkę ?! a do policji to jakie odzywki ? bo się nie znam i nie mam odwagi jakoś, wstydzę się nawet zadzwonić pod 997, żeby przywieźli kanapki, tak po ludzku, z dobroci serca ...a jeśli jemu tak wolno, to niech zmienią konstytucję i będzie jasno powiedziane, że hrabiostwo stoi ponad plebsem, żeby nie było wątpliwości, bo jak na razie to konstytucyjnie chyba tylko obrażać może prezio, a za obrazę jego sąd murowany Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 Re: jaki mandat dostał ? 02.06.09, 11:45 heh zapomniałem o najważniejszym, za porządny widać jestem, oczywiście miało być: do ku... nędzy, gdzie masz CH...U czapkę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Filosemicki przechył władz Łodzi wydaje sie 02.06.09, 11:42 I na ten temat tez masz unikalna wiedze Slawku?Idz pisac swoje denne madrosci gdzies indziej komentatorze z bozej laski. Odpowiedz Link Zgłoś
mdalenka Prezydent Łodzi do strażnika miejskiego: Gdzie .. 02.06.09, 11:46 Jako ex urzędnik miejski w UMŁ dziwię się, czemu słowne "wybryki" naszego prez. dopiero dzis stały sie głośne. Każdy kto pracował w urzędzie miasta Łodzi był świadkiem, albo słyszał wiele razy, jak wulgarnie kropa odzywa się do swoich pracowników, nie zważając na płeć, wiek czy stanowisko. Agresywny cham i tyle. A urzędnicy zginaja karki i tolerują.... Odpowiedz Link Zgłoś
blumuzek Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 11:52 Nie podoba mi się ten antysemicki wybryk. Można wiele zarzucać takim ludziom jak Prezydent Kropiwnicki czy Marek Edelman, ale to są tylko ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 11:56 "Jeśli okaże się, że prezydent znieważył funkcjonariusz na służbie, może mu grozić grzywna, kara ograniczenia wolności albo nawet pozbawienie wolności do roku." Rozumiem, że kara grozi Strażnikowi Miejskiemu? :-) Bo Kropiwnicki się pewnie wybroni... Odpowiedz Link Zgłoś
axenrolle Re: Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 13:25 Wtedy podszedł do niego jeden z mieszkańców i głośno zarzucił mu promowanie Żydów, zaniedbywanie miasta i częste wizyty w Izraelu (prezydent właśnie wrócił z dwutygodniowego urlopu z Izraela). Co w tym jest antysemickiego? Odpowiedz Link Zgłoś
skunk Tak się nosi czapkę! 02.06.09, 11:54 lodziennik.blogspot.com/2009/06/tak-sie-nosi-czapke.html Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 11:54 Jako prawdziwy katolik prezydent Kropiwnicki chciał po prostu zwrócić strażnikowi uwagę, że stawił się on na służbę bez prezerwatywy, która jak wiadomo jest obowiązkowym wyposażeniem każdego ...a. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Jaka ta czapka? 02.06.09, 11:55 Jeśli to czapka, jaką ma na głowie dżentelmeński prezydent, to tramwajarska jest jakaś i strażnikowi miejskiemu raczej nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
skunk taka 02.06.09, 12:12 lodziennik.blogspot.com/2009/06/tak-sie-nosi-czapke.html Odpowiedz Link Zgłoś
2-pswiecki Dlaczego miałby prezydent nie jechać na urlop ? 02.06.09, 11:56 W wolnym świecie wybór miejsca na urlop jest prywatną sprawą każdego człowieka,który uzyskuje legalne dochody.Smarkacz powinien wykonywać swoją pracę,tym bardziej, że pierwsza reakcja prezydenta tj. podanie wody na uspokojenie było właściwe.Izraelczycy mają świetnie rozwinięte rolnictwo wspomagane genetyczne - tylko się uczyć, by smrody miały co do pyska wsadzić i tutaj.Druga zaleta Izraelitów- światłe podejście do anty-koncepcji, dzięki czemu nie ma lamentów o nierozwiązanych problemach.Nie trzeba się opędzać przed mnożącą się i kradnącą później dla chleba hołotą. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Powinien usłyszeć w odpowiedzi > 02.06.09, 11:58 [cytat! z głowy Państwa!] > spieprzaj, dziadu! ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
webmasternhp Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 11:58 Kropiwnicki zlal DWA przepisy, a nie jeden! Pierwszy - dotyczy zniewazenia funkcjonariusza na sluzbie ale Drugi - uzywania slow powszechnie uzywanych za obelzywe w miejscu publicznym. W pierwszym przypadku poszkodowanym jest tylko i wylacznie funkcjonariusz Strazy Miejskiej. W drugim - osoby postronne, ktore mialy watpliwa przyjemnosc sluchania wulgarnych slow z ust Kropiwnickkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zegrz Strażnik pisz notatkę 02.06.09, 11:59 Jasne, już pędzi. Człowiek na tyle przestraszony, że nie odważył się zareagować na miejscu zdarzenia teraz napisze skargę na szefa swojego szefa? Chyba że pochodzi z daleka i może tam wrócić, bo w Łodzi to już żadnej pracy by nie znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
batnakler Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 11:59 przeprosiny? grzywna? normalny człowiek za znieważenie policjanta lub strażnika dostałby ze 3 miechy w zawieszeniu( conajmniej). ja bym nie odpuscił dupkowi i jechał z z nim na maxa. dosyc mam takich ludzi w samorzadach i w polityce . Odpowiedz Link Zgłoś
znam-sie Re: Prezydent do strażnika: Gdzie masz ch.czapkę? 02.06.09, 13:13 GDZIE MASZ CH... CZAPKE? Odpowiedz Link Zgłoś
dddupa to "stado" w Łodzi i tak go wybierze jeszcze raz.. 02.06.09, 12:01 dla mnie Kropiwnicki to symbol beznadzieji we władzach samorządowych, nie dość, że ta Łódź w porównaniu innymi większymi miastami jest jak dworcowy kibel, zarabia się tam jak na Białorusi, szerokim łukiem omijają ją wszystkie firmy to jeszcze nawet nie próbowali się starać o Euro 2012 (a znajdują się w centrum Polski, ma być budowana autostrada do Warszawy, mają potencjał kibicowski jak w żadnym innym mieście, żeby utrzymać stadion), jedyne osiągnięcie "prezydenta" o jakim słyszałem to petycja w sprawie święta 3 Króli... mimo tego z kompletnie niezanych mi powodów "masa wyborcza" (bo o myślących jednostkach chyba nie można mówić) i tak jeszcze raz go wybierze... szok Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: to "stado" w Łodzi i tak go wybierze jeszcze 02.06.09, 12:47 Ogolnie w Twej glowie panuje dworcowy kibel.Mijasz sie z prawda mowiac o Lodzi ze "zarabia się tam jak na Białorusi, szerokim łukiem omijają ją wszystkie firmy".Byc moze zal Ci dupe sciska ze tak nie jest,ale fakty sa inne,wystarczy sprawdzic a nie powtarzac zaslyszane pierdoly.Slusznosc masz ze brakuje tu gospodarza od wielu lat,ale Lodz to wlasnie ludzie,a nie "masa wyborcza".Ludzie,ktorzy sobie poradza jesli tylko samorzadowcy nie beda przeszkadzac. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Spieprzaj dziadu! 02.06.09, 12:05 Cytuje klasyka.Tak powinien powiedziec kropiwnicki do pajaca,a straznik do kropiwnickiego;) Odpowiedz Link Zgłoś