bandycki.uklad.po.wrocil 04.06.09, 07:20 A dlaczego artykuł opatrzyliście zdjęciami tylko polityków PO?Michnik i Łuczywo zakazali swoim cynglom pisania inaczej?Boże, ale wy musicie nienawidzieć PiS i wszystko co POLSKIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 Re: Stolica Platformy 04.06.09, 07:26 bandycki.uklad.po.wrocil napisał: Boże, ale wy musicie > nienawidzieć PiS i wszystko co POLSKIE!!! Przecież PiS to nie polskie. PiS to Kaczyńskie. Kałmuki. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Kaczynskie i czerwone PiS=komunizm w kaczej wersji 04.06.09, 07:28 Kaczki precz! Odpowiedz Link Zgłoś
barry.the.babtist Hubner - z lewa do prawego 04.06.09, 08:36 No ładna mi kandydatka "prawicy" - praktycznie do końca PRL-u w PZPR, później, w SLD teraz w PO. Aż taka zmiana poglądów (no bo jak można być bezpartyjnym i startować z ramienia jakiejś partii)? A może się mylę, może to PO przeszło na lewą stronę ? Odpowiedz Link Zgłoś
quintus_horatius Re: Hubner - z lewa do prawego 04.06.09, 08:46 Partyjna przeszłość Kryżego czy Wassermana nie razi w oczy? A częsta zmiana poglądów i partii przez Czarneckiego nie przeszkadza? Ach, ta hipokryzja i "moralność" pisowców. Odpowiedz Link Zgłoś
barry.the.babtist Re: Hubner - z lewa do prawego 04.06.09, 08:52 quintus_horatius napisał: > Partyjna przeszłość Kryżego czy Wassermana nie razi w oczy? A częsta > zmiana poglądów i partii przez Czarneckiego nie przeszkadza? Ach, ta > hipokryzja Razi mnie każda zmiana poglądów quintus_horatius napisał: > "moralność" pisowców. Nie jestem wyborcą PiS- ale Ciebie to nie interesuje prawda?Ty wiesz wszystko. Dzwoneczek zadzwonił, odruch Pawłowa działa -trzeba toczyć ślinę. Sprowadzanie wszystkich do PO, PiS ew. (rzadziej) SLD świadczy o brodziku intelektualnym niektórych forumowiczów..... Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab PIS to partia prawdziwej etosowej inteligencji 04.06.09, 09:07 nie tej lewackiej rodem z PRLu, ale tej prawdziwej, etosowej Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek_2 Re: PIS to partia prawdziwej etosowej inteligencj 04.06.09, 09:18 Taa - inteligencja z popegeerowskich czworaków. Prawdziwy "ciemny lud" Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 PO bije pisiorów. Pisiory walą POwców............. 04.06.09, 09:22 Ludzie! Ile jeszcze czasu potrzeba żebyście zrozumieli jak bardzo jesteście robieni w konia? Panowie z wymienionych partii politycznych skłócili was z rodzinami i przyjaciółmi! Spolaryzowali scenę polityczną nieustającym konfliktem bo dzięki temu mają monopol na władzę. Do tego codziennie dostają po 150 tys zł na promocję i reklamę. Powiedzmy im dość!!!! Zagłosujmy na ludzi zrównoważonych, którzy chcą wprowadzać normalność. Jedyną taką partią jest Prawica RP. W ostatnich sondażach osiąga już prawie 10% poparcia dzięki czemu żadne sondaże nie ukazują światła dziennego w prasie i TV od kilku dni. www.youtube.com/watch?v=_lI6EyS0SPM Ja głosuję na Prawicę RP i namawiam do tego wszystkich trzeźwo myślących rodaków. Nie dajmy się dłużej robić w konia przez Kaczory, Donaldy i Giertychy! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: PO bije pisiorów. Pisiory walą POwców........ 04.06.09, 11:13 Lewar ! Gdzie wejdę na forum tam twój idiotyczny i taki sam post. Jesteś automatem wysyłającym spam po forach czy co ? Odpowiedz Link Zgłoś
ichmordy Głosujcie na POkomuchów 04.06.09, 12:05 Danuta Hubner (nie chciało mi się jezyka zmieniać na niemiecki dlatego "u" polskie napisałem ) w latach 1970–1987 była członkiem Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej (PZPR). Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: Hubner - z lewa do prawego 04.06.09, 10:47 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gelerth0 Re: Hubner - z lewa do prawego 04.06.09, 10:03 barry.the.babtist napisał: > A może się mylę, może to PO przeszło na lewą stronę ? A PO było kiedyś gdzie indziej niż na lewicy? Chyba tylko podczas agitacji... Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Wolski - Gaboński - Kamiński 04.06.09, 09:03 WOLSKI GABOŃSKI KAMIŃSKI Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Mamy nowa Kanclerz Polski, Pani D. Hübner. 04.06.09, 07:32 Kobiety sa coraz bardziej nie bezpieczne, i przejmują wladze w swe ręce. Dzis jeszcze nie wiadomo, ale ze ta Pani moze przejąc stanowisko Premiera w następnych wyborach, mysle ze jest to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Myzoginizm?. 04.06.09, 09:04 art.usa napisał: > Kobiety sa coraz bardziej nie bezpieczne, > i przejmują wladze w swe ręce. > Dzis jeszcze nie wiadomo, > ale ze ta Pani moze przejąc stanowisko Premiera > w następnych wyborach, mysle ze jest to możliwe. Jeśli nawet, to co w tym złego? Odpowiedz Link Zgłoś
krolmrowek Re: Mamy nowa Kanclerz Polski, Pani D. Hübner. 04.06.09, 10:10 Bardziej zwróciłbym uwage na to o czym pisał na swoim blogu Korwin-Mikke, cytuje: "P.Hübner wyrosła we środowisku nie tyle może lewicowym, co reżymowym: Jej dziadek i ojciec byli siepaczami UB. O czym wiedział każdy, kto chciał – i podawała to zacna Wikipedia, podając też w osobnym haśle dane o Jej ojcu. Oczywiście: trudno czepiać się tego, jakiego ktoś miał ojca czy dziadka – i czy służyli w UB czy w Wehrmachcie. Oczywiście są ludzie, którzy wręcz namolnie się czepiają – jak np. p.Tadeusz M.Płużański, którego ojciec spędził ładne kilka lat w bierutowskich więzieniach z wyrokiem śmierci – więc ma On autentycznego świra na punkcie „tropienia zbrodniarzy stalinowskich”. Świr zresztą całkiem nieszkodliwy – a poznawanie faktów z czasów stalinizmu jest zapewne bardziej pożyteczne niż snucie hipotez o życiu seksualnym faraonów na podstawie nosa Nefretete czy Kleopatry. I oto okazało się, że na dwa tygodnie przed wyborami z biogramu p.Hübner w Wikipedii zniknęły wszystkie informacje o rodzinie p. Hübner (dane o dzieciach – też!!) - oraz biogram Jej ojca! Myślałby kto, że to sama p. Hübner lub ktoś z Jej przyjaciół o to się zatroszczył; nic podobnego! Usunęli to sami wikipedyści, którzy – nieoczekiwanie, akurat przed wyborami – uznali że trzymanie takiego biogramu nie jest potrzebne, nie spełnia żadnej pożytecznej roli... ...i usunęli. " To juz nawet bastiony wolności i obiektywności jak Wikipedia padają :(. Ciekawa dyskusja rozpoczęła się po tym w hasle p.Hubner na Wikipedii. Z jednej strony: "Ja przedstawię pogląd który jest jest jak podejrzewam zbieżny z poglądami kilku innych wikipedystów. Biografia Danuty Hübner dotyczy Danuty Hübner. oczywista oczywistość można rzecz, ale za tą oczywistością kryje się pewien istotny warunek. Warunek by informacje zamieszczone w haśle dotyczyły tego co istotne i tego na co miała wpływ. Danuta Hübner nie miała wpływu na swego ojca." ale co bardziej mnie przekonuje: "To zwykła prowokacja i kpina z inteligencji ludzi. Dlaczego w odnośnikach do Donalda Tuska jest podany zawód ojca? Ludwika Dorna również? Jerzego Buzka? JEDNA Z PODSTAWOWYCH ZASAD encyklopedii jest taka, że podaje hasła w sposób podobny, tzn. jeśli podaję twoją datę urodzenia to i moją, jeśli twój zawód to i mój. Odnośnik do rodziców, jeśli nie są istotni dla encyklopedyczności powinien byc wykreślony u WSZYSTKICH lub byc u każdego." Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss krotka pamiec 04.06.09, 07:54 Wybiorcza juz zapomniala. ze Hubner w istocie reprezentuje zupelnie inna partie. Ktos, kto tyle lat byl w PZPR a potem w SLD stal sie nagle przedstawicielem PO. Na dodatek ta dziwna pani bardzo chce zatuszowac te swa poprzednia dzialalnosc. Nie chce sie nawet do tego przyznac. Czy za kilka lat nie przyzna sie tez do zwiazkow z PO ? Krotka pamiec macie w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Z pisuaru do szamba! 04.06.09, 08:09 Z pisuaru do szamba! Gładko spływajcie pisuarowi kandydaci. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper NSZZ "Solidarność" tez miała wielu członków PZPR 04.06.09, 08:23 Protesty z lipca i sierpnia 1980 r. zaczęły sie w fabrykach głównie dzięki członkom PZPR i to tym aktywnym na dole, na warsztacie. Jezeli sa jakies dane to sprawdx ilu członków PZPR oddało legitymacje do grudnia 1981 r. Kto był szmata ten zawsze nia zostanie, niezaleznie gdzie nalezał i z kim przystawał. Wielu z tych co zostali w PZPR do końca okazało sie przyzwoitymi ludźmi i pomagało tym którzy działali nielegalnie, sam tego doswiadczyłem i unikneliśmy wsypy, a mogli się zachowac jak niektórzy dzisiejsi politycy którzy wyciagaja takie bzdury że nikt mający odrobine przyzwoitosci by sobie na to nie pozwolił. Należy pamiętac kto był draniem a kto był człowiekiem, ta zasada wtedy obowiązywała. skąd wiesz czy za kilkanascie lat nie znajdzie sie inny jełop i nada tren sekowania tych co nalezeli do PO lub PiS a takze ich dzieci? ludziska lubią takie igrzyska. Wracając do tematu to nalezy ocenic co p.Hubner zrobiła dla Polski w PE a co chce robić np. p.Kamiński, czytałem wystąpienie p.Ziobry, niestety nie dowiedziałem się jaki ma cel, udowodnił że nadal nie dorósł do pewnych tematów, moze za 10-15 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
barry.the.babtist Re: NSZZ "Solidarność" tez miała wielu członków P 04.06.09, 08:38 Taaaaa dzisiaj to każdy b. członek PZPR twierdzi, że walczył z tamtejszym systemem..... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Ja to znam z własnego życia 04.06.09, 09:20 nie kazdy walczył, niektórzy byli wręcz za ostrym karaniem, np. Leszek Miller jako sekretarz nawoływał do ostrego rozprawienia sie z solidarnościowa ekstremą, w terenie tez wielu było takich. Zapytaj innych co wtedy brali udział w protestach ilu było w PZPR to ci odpowiedzą. Niektórzy jak Bender czy Maciej Giertych nie byli a wspólpracowali z Jaruzelskim. To prawda że niektórzy opowiadali bajki że zapisywali sie bo chcieli szkodzić od środka, tak jak dzisiaj niektórzy chcą się załapać do PE z ta sama motywacja a głownie chodzi o diety i troche spokoju. Co do protestów to jednak tak było, wielu ludzi aktywnych nalezało do PZPR i niektórzy zapłacili za to słono, odsiedzieli trochę, wielu pozwalniano. Jezeli nie znasz tamtych realiów, nie brałes udziału, bądź brak ci dobrej woli by ocenić obiektywnie to tak pisz, ja swego zdania nie zmienię bo bym skłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: NSZZ "Solidarność" tez miała wielu członków P 04.06.09, 10:50 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: krotka pamiec 04.06.09, 08:45 Do PZPR oprócz pani Hubner (brawo za wspaniały wynik w sondażach!) należały miliony Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: krotka pamiec 04.06.09, 10:50 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Re: krotka pamiec 04.06.09, 14:39 Widac, dziecko, ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Problem w tym, ze ta pani bardzo pragnie to ukryc, udaje, ze nigdzie wczesniej nie nalezala, a w PZPR byla podobno 18 lat. Mam nadzieje, ze PO kiedys zrozumie, ze takie panie nie powinny byc na ich listach. Za kilka lat zapomni znowu, ze to z PO kandydowala. Odpowiedz Link Zgłoś
kolegamichnika Stolica Platformy 04.06.09, 08:13 Po raz kolejny wstyd mi za Warszawę. To hańba, że takie miasto jest stolicą Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Stolica Platformy 04.06.09, 08:26 łojezuniu-wielkie mi wybory-10% FREKWENCJI. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Kolegomichnika 04.06.09, 08:29 Z uwagi na to, że plujesz z tak niskich na dodatek pobudek na moje miasto, ośmielając się mówić coś o hańbie, wówiąc krótko i treściwie, a również nieco niekulturalnie, acz dla takiego kogoś jak ty (z małego "t" nie bez powodu) całkiem zasłużenie, jako warszawiak z dziada pradziada urodzonych na warszawskim Czerniakowie i Solcu: wypier*alaj ciulu! Odpowiedz Link Zgłoś
caleebius Re: Kolegomichnika 04.06.09, 10:46 heh, nie jestem z Wawy ale popieram przedmówcę. Tępienie kogoś za poglądy polityczne jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek_2 Re: Stolica Platformy 04.06.09, 09:07 kolegamichnika napisał: > Po raz kolejny wstyd mi za Warszawę. To hańba, że takie miasto jest > stolicą Polski. Jak widać ciemny lud wszystko kupi (parafrazując Kurskiego). Mogę tylko zacytować waszego guru : "Spieprzaj dziadu". ps. Nie jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mruk-g Re: Stolica Platformy 04.06.09, 10:17 Wstyd nie dym w oczy nie gryzie.Ja się nie wstydzę.Twój wstyd,twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Stolica Platformy 04.06.09, 08:13 Jednak Jacek Konwojent Kurski bardzo sie pomylil. Ciemnego ludu coraz mniej. Przeproscie i Sp...jcie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Stolica Platformy 04.06.09, 09:09 konigin napisała: > Jednak Jacek Konwojent Kurski bardzo sie pomylil. Ciemnego ludu > coraz mniej. To chyba normalne: biologia ma swoje prawa... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-316 Re: Stolica Platformy 04.06.09, 10:36 Popieram w całej rozciągłości, pisuary dostały szaleju, te ich dzisiejsze wpisy są na poziomie szamba, Warszawa jak zwykle wybiera z głową, tak trzymać , głosujemy na inteligentnych, nie laa bogoojczyżnianych oszołomów. Kampania z dziadkiem z wermahtu nie przejdzie. PIS do zsypu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
signal nie lekceważmy wyboru, idziemy wyciąć kaczki 04.06.09, 08:18 zastopować tą zarazę nawiedzonych populistów Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-32 Stolica Platformy 04.06.09, 08:19 Jak mozna glosowac na kogoś, kto się zaprzyjaźnił z faszystą Pinochetem? A Kaminski do niego jeździł. Nikt juz o tym nie pamięta??? Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek [...] 04.06.09, 08:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Stolica Platformy 04.06.09, 09:12 ukropek napisał: > Ja pamiętam i dlatego na niego będę głosować i nic ci do > tego polszewicka agitatorko..dotarło do mózgownicywątpię.. Ja też wątpię, a raczej - mam nadzieję, że CHAMSTWO nie będzie docierać do coraz większej liczby osób, a CHAMY będą zmuszone "dyskutować" we własnym gronie... Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: Stolica Platformy 04.06.09, 10:48 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Przecież ci wszyscy politycy to... 04.06.09, 08:23 karierowicze. Na tej planecie nie zostaje się politykiem aby SŁUŻYĆ, tylko żeby robić biznes. A ponieważ mi nikt nie pomaga w robieniu biznesu, ja też nie mam zamiaru pomagać "politykom" w robieniu ich. Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Dokładnie, popieram... 04.06.09, 08:25 głosowanie na listy to kpina... Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Pamiętacie to: 3x15% :P 04.06.09, 08:26 Już niedługo sam vat będzie wynosił 3x15% lol Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest może zróbcie sondaż na temat frekwencji ? 04.06.09, 08:26 ile % podejmie wysiłek zagłosowania na pajaców ? Odpowiedz Link Zgłoś
male.conieco Nawet carycę Katarzynę platforma by wystawiła 04.06.09, 08:37 gdyby była taka możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Nawet carycę Katarzynę platforma by wystawiła 04.06.09, 08:46 I owszem. Szczecinianka przecież. Jak Brudziński. Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: Nawet carycę Katarzynę platforma by wystawiła 04.06.09, 10:49 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nawet carycę Katarzynę platforma by wystawiła 04.06.09, 09:14 male.conieco napisał: > gdyby była taka możliwość. Naprawdę sądzisz, że byłoby to opłacalne, nawet gdyby było możliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
kontoaktywne po 20 latach wraca do Polski komunizm 04.06.09, 08:42 pod nowymi sztandarami ale komunizm "eurokomunizm" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: po 20 latach wraca do Polski komunizm 04.06.09, 09:16 kontoaktywne napisał: > pod nowymi sztandarami ale komunizm "eurokomunizm" To co? Wypisujemy się z UE? Powiedz to rolnikom oraz rzeszom tych Polaków, którzy pracują na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ukrainian Re: po 20 latach wraca do Polski komunizm 04.06.09, 10:40 > To co? > Wypisujemy się z UE? > > Powiedz to rolnikom oraz rzeszom tych Polaków, którzy pracują na zachodzie A dlaczego pracują na zachodzie a nie w Polsce? Ano dlatego że tam zarobią dużo więcej. A dlaczego że tam zarobią więcej? No właśnie. Jak rządziła Unia Wolności, nastąpiło rozdawnictwo majątku narodowego w zagraniczne łapy, przedsiębiorstwa były doprowadzane do upadłości i za bezcen sprzedawane. Nawpuszczali tu kapitału zagranicznego i w ten sposób Polak we własnym kraju jest tylko klientem. Pracuje u Anglika albo Niemca, kupuje u Francuza, zyski idą do Niemiec i Francji a Polska dalej jest biedna. Niedobitki z Unii Wolności stojąc nad politycznym grobem szybko przemianowali się na PO udając że "to nie my, to tamci a my nie chcemy mieć z nimi nic wspólnego". Tylko że jak było dla nich dobrze to jakoś chcieli mieć coś wspólnego i mieli. Ciemny lud kupił PO i nadal wierzy że ta partia dokona tu jakiegoś cudu. Cud to był jak w ruskim cyrku - było, a nie ma. Innego cudu nie dokona co najwyżej jeszcze bardziej uzależni nas od Brukseli. Jak komuś się wydaje że ci tam na zachodzie są takimi dobrodusznymi filantropami i bezinteresownie pomagają nam, biednym Polakom to ogólnie mówiąc jest idiotą. Polska to duży kraj z 40 milionami obywateli. Taki kraj jest dla nich rynkiem zbytu i dostawcą taniej siły roboczej. Czyli Polak wykona pracę u Anglika wartą 20000 funtów, za to dostanie 1000 funtów, które wyśle rodzinie w Polsce a rodzina wyda je kupując we francuskim Carrefour niemieckie szampony albo hiszpańskie pomidory. A nasze rolnictwo leży bo się z Hiszpanii sprowadza tak jakby u nas pomidory nie rosły. Rosną i to bardzo dobre. W Polsce w 1989 roku zamiast okrągłego stołu powinna być rozpierducha i powinna polać się krew. Władzę powinna przejąć Konfederacja Polski Niepodległej a prezydentem zostać Leszek Moczulski. Wtedy by był dobrobyt w kraju a Polacy nie musieliby myć garów na wyspach. Co najwyżej on u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: po 20 latach wraca do Polski komunizm 04.06.09, 10:50 the_ukrainian napisał: > > To co? > > Wypisujemy się z UE? > > > > Powiedz to rolnikom oraz rzeszom tych Polaków, którzy pracują na > zachodzie > > A dlaczego pracują na zachodzie a nie w Polsce? ... Zapytaj ich. A w ogóle - trochę streść ten swój wywód, bo takich "wypracowań", zwłaszcza pisanych ciurkiem, "od deski do deski", czytać nie będę, a co dopiero - komentować. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ukrainian Re: po 20 latach wraca do Polski komunizm 04.06.09, 10:53 > A w ogóle - trochę streść ten swój wywód, bo takich "wypracowań", zwłaszcza pis > anych ciurkiem, "od deski do deski", czytać nie będę, a co dopiero - komentować Jak w taki sam sposób czytasz programy polityczne partii to nie dziwię się jakie masz preferencje wyborcze. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: po 20 latach wraca do Polski komunizm 04.06.09, 17:17 the_ukrainian napisał: > Jak w taki sam sposób czytasz programy polityczne partii to nie > dziwię się jakie masz preferencje wyborcze. Programy partii, zwłaszcza tych, które mnie interesują, są pisane przejrzyście, czytelnie i zrozumiale. W odróżnieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: po 20 latach wraca do Polski komunizm 04.06.09, 10:50 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Re: po 20 latach wraca do Polski komunizm 06.06.09, 12:25 że też takie brednie Ci chodzą po głowie... Jedź na Kubę. Kuba jest wolna od wszystkich. Zostań tam. Please. Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo Re: Protest wyborczy !!! 04.06.09, 08:46 Chybaś biedaku już doszczętnie zgłupiał. Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: Protest wyborczy !!! 04.06.09, 10:50 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doldama Stolica Platformy 04.06.09, 08:48 Drodzy Wyborcy, proponuje nie głosować na cyników z PiSorlandu. Kamiński , Bielan, Czarnecki, Cymański , Szzypińska i inne ej maśi nie zasługuja by reprezenować nasz Naród w Parlamenie Europejskim. WYBORCO BĄDŻ MĄDY I NIE GŁOSUJ NA TĘ BANDĘ Z WYŻSZEJ PÓŁKI. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ukrainian No to na kogo głosować? 04.06.09, 10:45 Na PO na pewno nie. Za dobrze pamiętam co oni wyprawiali w latach 90tych. Wtedy mieli szansę zbudować dobrobyt w Polsce i jakoś nie skorzystali z tej szansy. Teraz też nic nie zrobią. Tak jak wtedy mydlili ludziom oczy koniecznością wprowadzenia do Polski kapitału zagranicznego tak teraz będą mydlić nam oczy unijną pomocą. No ale ciemniaki wszystko kupią poza tym co naprawdę polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
bmaks Stolica Platformy 04.06.09, 08:48 Skoro PO bije to należy to zgłosic na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k ha ha ha, czerwony zyciorys pani H. sie podoba 04.06.09, 08:49 ha ha ha, czerwony zyciorys pani H. sie podoba gratulacje! ja tam wole czysty "pisdzielski populizm" obnizajacy skladki i podatki, niz leniwy postepowy liberalizm geszefciarzy Odpowiedz Link Zgłoś
amg53 A kiedy "pisdzielski populizm" obniżył składki i 04.06.09, 08:52 podatki ? czy wtedy kiedy Jarosław Kaczyński pod przykrywką Fundacji Solidarność robił największy przekręt z zawłaszczeniem nieruchomości w stolicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
piemont12 Najbardziej cieszy mnie wścikłośc Kretynów z PIS-u 04.06.09, 08:54 Obłęd w oczach, piana na ryju...to jest to !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Najbardziej cieszy mnie wścikłośc Kretynów z PIS-u 04.06.09, 08:56 piemont12 napisał: > Obłęd w oczach, piana na ryju...to jest to !!! hi,hi,hi,hi,hi... img105.imageshack.us/img105/3397/fraglesi20070623vn2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: Najbardziej cieszy mnie wścikłośc Kretynów z 04.06.09, 10:47 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k kolejny niedoinformowany zabarwiony na czerwono... 04.06.09, 09:07 amg53 napisał: > podatki ? czy wtedy kiedy Jarosław Kaczyński pod przykrywką Fundacji > Solidarność robił największy przekręt z zawłaszczeniem nieruchomości > w stolicy ? kolejny niedoinformowany zabarwiony na czerwono... jak bedziesz wypelnial pita to sobie sprawdz a jak chcesz sie policytowac na przekrety to zaczynamy od sopotu czy krakowa? moze warszawa z tunelami i nagrodami od bufetowej? czy moze historycznie i tradycyjnie od FOZZ-u? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: kolejny niedoinformowany zabarwiony na czerwo 04.06.09, 09:22 t.u.s.k napisał: > a jak chcesz sie policytowac na przekrety to zaczynamy od sopotu czy krakowa? > moze warszawa z tunelami i nagrodami od bufetowej? > czy moze historycznie i tradycyjnie od FOZZ-u? Proponuję - zgodnie z historią: zacząć od Cargo Modlin, Fundacji Prasowej "Solidarność", Srebrnej... Odpowiedz Link Zgłoś
mruk-g Re: kolejny niedoinformowany zabarwiony na czerwo 04.06.09, 10:33 koloratura1 napisała: Zgadzam się w całej rozciagłości.Głównym motorem parcia PiS do władzy była szafa Lesiaka.Pamiętacie?.Pierwszym ich pociągnięciem było rozwalenie służb żeby się do niej dostac.Tak bali się jej zawartości a co w niej znależli?.Oni twierdzą że tylko fałszywe teczki na siebie.Ale jaka jest prawda ???????. > Proponuję - zgodnie z historią: zacząć od Cargo Modlin, Fundacji Prasowej > "Solidarność", Srebrnej... Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: A kiedy "pisdzielski populizm" obniżył składk 04.06.09, 10:47 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: A kiedy "pisdzielski populizm" obniżył składk 04.06.09, 10:56 amg53 napisał: > podatki ? czy wtedy kiedy Jarosław Kaczyński pod przykrywką Fundacji > Solidarność robił największy przekręt z zawłaszczeniem nieruchomości > w stolicy ? -------------------------------------------- Rząd PIS-u miał najlepsze wyniki ekonomiczne od 100lat. W rządzeniu też trzeba mieć szcęście. Cłopcy z boiska zasłaniają się teraz kryzysem. Jakim? Pieniądze są z UE, dróg nie ma ,sprzętu brak który można by np.w Hucie Stalowa Wola produkować ,tylko kto ma tą pracę organizować ? Chłopcy z boiska? PO co ? Media POlsko języczne i bez tego załatwiają im wysokie słupki . ----------------------------------- Gazeta duby smalone plecie, a gmin rozumowi bluźni. Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: ha ha ha, czerwony zyciorys pani H. sie podob 04.06.09, 10:48 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO 04.06.09, 08:54 Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO a Ty jakich masz bohaterów/idoli? Bolka mędrca? czy może Bronka pirata drogowego? a moze czlowieka honoru? czy moze kogos z rodziny Szechterów? czy warto głosować tak jak głosowałby Jerzy Urban? gdyby nie pewne historyczne powiazania? Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO 04.06.09, 09:00 t.u.s.k napisał: > Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO Skąd wiesz? Rozmawiałeś z nim? > a Ty jakich masz bohaterów/idoli? > Bolka mędrca? Nie. Moimi bohaterami są tacy mędrcy: Gosiewski, Karski i Brudziński. > czy może Bronka pirata drogowego? Pozdrów Kurskiego. Tego od konwoju policyjnego. Nie jego brata. > a moze czlowieka honoru? "Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem" Etc. > czy moze kogos z rodziny Szechterów? Hmm, nie znam. > > czy warto głosować tak jak głosowałby Jerzy Urban? > gdyby nie pewne historyczne powiazania? Nie wiem jak głosuje Jerzy Urban. Nie interesuje mnie to w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Re: Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO 04.06.09, 09:16 extrafresh napisał: [...] > > czy moze kogos z rodziny Szechterów? > Hmm, nie znam. cóz... to wszystko wyjasnia :-) > > czy warto głosować tak jak głosowałby Jerzy Urban? > > gdyby nie pewne historyczne powiazania? > Nie wiem jak głosuje Jerzy Urban. Nie interesuje mnie to w ogóle. oczywiscie, typowemu wyborcy PełO podobnemu czy innemu komuniscie wystarczy efekt stada za myślenie Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jasnowidz, czy cóś? 04.06.09, 09:24 t.u.s.k napisał: > Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO 04.06.09, 10:47 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
caleebius Re: Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO 04.06.09, 11:16 Chuck Norris nie zagłosuje na PiS. Kopernik nie zagłosowałby na PiS. Mickiewicz również nie zagłosowałby na PiS. Sienkiewicz nie zagłosowałby na PiS. Generał Grot-Rowecki również nie zagłosowałby na PiS. Generał August Emil Fieldorf "Nil" również nie zagłosowałby na PiS. Najśmieszniejsze jest że taki t.u.s.k się filmu naoglądał i teraz szpanuje. Tak naprawdę to gdyby nie film to nie miałbyś pojęcia o "Nilu". Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Generał Fieldorf Nil nie głosowałby na PełO 05.06.09, 11:23 caleebius napisał: > Chuck Norris nie zagłosuje na PiS. Kopernik nie zagłosowałby na PiS. Mickiewicz > również nie zagłosowałby na PiS. Sienkiewicz nie zagłosowałby na PiS. Generał > Grot-Rowecki również nie zagłosowałby na PiS. Generał August Emil Fieldorf "Nil > " > również nie zagłosowałby na PiS. > Najśmieszniejsze jest że taki t.u.s.k się filmu naoglądał i teraz szpanuje. Tak > naprawdę to gdyby nie film to nie miałbyś pojęcia o "Nilu". ---------------------------------------------------- W/w również nie zagłosowali by na PO, która w Parlamencie Europejskim głosowała przeciwko uznaniu rtm Pileckiego za bohatera Europy. W/w na to co PO wprawia, w grobach się przewracają. Leżenie plackiem przed kimkolwiek było dla nich wstrętne. Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekgrzesiek Komunistka Hübner i świętujemy 20 rocznicę upaku 04.06.09, 08:55 komunizmu. Liczę na rozsądek warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 PiS na śmietniku historii. 04.06.09, 09:26 grzesiekgrzesiek napisał: > Liczę na rozsądek warszawiaków. Ja też! I nie tylko warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
fakt_fakt Re: Komunistka Hübner i świętujemy 20 rocznicę up 04.06.09, 10:47 Vote for a peacuful and respectful future in a free Europe! Vote for anybody but NOT Kaczyński and his PiS! Niedziela: Głosuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Komunistka Hübner i świętujemy 20 rocznicę up 05.06.09, 01:08 grzesiekgrzesiek napisał: > komunizmu. Liczę na rozsądek warszawiaków. a po czym poznałeś pisotlumoku ze to komunistka ? Odpowiedz Link Zgłoś
t.u.s.k Rotmistrz Pilecki też nie głosowałby na PełO 04.06.09, 08:56 Rotmistrz Pilecki też nie głosowałby na PełO a Ty jakich masz bohaterów/idoli? Bolka mędrca? czy może Bronka pirata drogowego? a moze czlowieka honoru? czy moze kogos z rodziny Szechterów? czy warto głosować tak jak głosowałby Jerzy Urban? gdyby nie pewne historyczne powiazania? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 t.u.s.k, ale Stalin i Lenin, głosowaliby na SB-PIS 04.06.09, 08:58 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Rotmistrz Pilecki też nie głosowałby na PełO 04.06.09, 09:28 t.u.s.k napisał: > Rotmistrz Pilecki też nie głosowałby na PełO Ponieważ w kółko wklejasz to samo, ja pozwolę sobie ponownie cię zapytać: Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: Rotmistrz Pilecki też nie głosowałby na PełO 05.06.09, 21:08 Rotmistrz Pilecki, Gen. Nil i sam Mickiewicz, głosowali by na PIS , bo ich credo życiowe to, BÓG-HONOR-OJCZYZNA. Ci dwaj pierwsi życie za to hasło oddali. Gen.NIL, głosowanie przeciwko uznaniu Rotmistrza Pileckiego za bohatera Europy, uznał by za zdradę narodową !!! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Masz tych Wielkich Ludzi za idiotów? 06.06.09, 14:49 henryk_49 napisał: > Rotmistrz Pilecki, Gen. Nil i sam Mickiewicz, głosowali by na PIS , bo ich cred > o > życiowe to, BÓG-HONOR-OJCZYZNA. Ci dwaj pierwsi życie za to hasło oddali. > Gen.NIL, głosowanie przeciwko uznaniu Rotmistrza Pileckiego za bohatera Europy, > uznał by za zdradę narodową !!! I sadzisz, że w/w byliby na tyle głupi, że daliby się omamić pięknym, ale bez jakiegokolwiek pokrycia, hasełkom PiSu? Zwłaszcza po doświadczeniach tych dwóch nieszczęsnych lat budowy "IV RP"? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Rotmistrz Pilecki też nie głosowałby na PełO 04.06.09, 10:44 Daruj juz sobie ten seans spirytystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab Jaka PO ? Ja i moi koledzy z uniwerku murem za PIS 04.06.09, 09:01 A reszta Polaków niedługo również przestanie kupować propagandę przychylnych Tuskowi i PO mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Żeby całkiem nie oszaleć z rozpaczy,... 04.06.09, 09:33 ...niektórym to już tylko marzenia zostały... profesor.dr.hab napisał: > Jaka PO ? Ja i moi koledzy z uniwerku murem za PiS. > A reszta Polaków niedługo również przestanie kupować propagandę przychylnych > Tuskowi i PO mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ukrainian Z rozpaczy to ty bedizesz szaleć 04.06.09, 10:52 Jak PO zrobi w POlsce to co chce zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Z rozpaczy to ty bedizesz szaleć 04.06.09, 17:24 Wątpię. the_ukrainian napisał: > Jak PO zrobi w POlsce to co chce zrobić. Oby jak najszybciej i jak najskuteczniej! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Z rozpaczy to ty bedizesz szaleć 05.06.09, 17:22 the_ukrainian napisał: > Jak PO zrobi w POlsce to co chce zrobić. "O mnie się nie martw, oo mnie się nie martw, ja sobie radę dam!" Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Z uniwerku? Raczej z Wyższej Szkoły Gotowania na 04.06.09, 10:22 Niskim Gazie:)))) A Polacy na tak prymitywną propagandę osobnika który sam mianował się profesorem nie dadzą się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Jaka PO ? Ja i moi koledzy z uniwerku murem z 05.06.09, 01:10 profesor.dr.hab napisał: > A reszta Polaków niedługo również przestanie kupować propagandę przychylnych > Tuskowi i PO mediów. Ty jestes raczej dr rehabilitowany ale po upadku na swą pusta bańkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek_2 Nienawidzę PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 09:01 bandycki.uklad.po.wrocil napisał: > Boże, ale wy musicie > nienawidzieć PiS i wszystko co POLSKIE!!! PIS to najgorsze co nam się przydarzyło w ciągu ostatnich 20 lat. Szczęśliwie po chwilowym zamroczeniu społeczeństwo się budzi. Pokazaliśmy im drzwi w ostatnich wyborach i teraz trzeba się znów zmobilizować. Prawdziwy Polak głosuje przeciw PIS. Czy na PO czy na PSL czy nawet na SLD to już mniej istotne byle zablokować drogę tym szkodnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 09:06 Daremny trud politruku i tak zagłosuję na PiS,nie będziesz mnie pouczał jak mam postrzegać fakty śmieszny,nienawistny człowieczku.. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek_2 Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 09:13 Mój nieżyjący już ojciec siedział w więzieniu za działalność w Solidarności a ja sam działałem potem w NZS. I teraz mi się rzygać chce (za przeproszeniem) gdy słucham tych "bohaterów" z PIS co opluwają Polskę. A potem jeszcze lumpenproletariat, który nic konstruktywnego w swoim życiu nie zrobił , niszczy i umniejsza to co nam udało się wywalczyć. To rzeczywiście jest ten "ciemny lud" o którym mówił Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropek Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 09:27 Jak"opluwają"? Tak jak mazowiecki,geremek śp,piinor i reszta tego towarzystwa na łamach zagranicznych gazet?Ciekaw jest jak opluwają? Są opluwani przez takich jak ty antypolska kanalio i to jest fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 09:36 ukropek napisał: > Jak"opluwają"? Tak jak mazowiecki,geremek śp,piinor i reszta tego > towarzystwa na łamach zagranicznych gazet?Ciekaw jest jak opluwają? > Są opluwani przez takich jak ty antypolska kanalio i to jest fakt. Jak opluwają? Choćby tak, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek_2 Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 10:13 koloratura1 napisała: > ukropek napisał: > > > Jak"opluwają"? Tak jak mazowiecki,geremek śp,piinor i reszta tego > > towarzystwa na łamach zagranicznych gazet?Ciekaw jest jak opluwają? > > Są opluwani przez takich jak ty antypolska kanalio i to jest fakt. > > Jak opluwają? > Choćby tak, jak ty. Dzięki - bo już zacząłem myśleć że znów trafiłem do tej ciemnej i ponurej IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisiek_2 Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 10:11 Jak opluwają ? Mówią że tylko oni są walczyli (haha - chyba przed telewizorem) a reszta to agenci SB. Mówią że ostatnie 20 lat to zdrada i złodziejstwo. I to mają być Polacy ? Jeśli jesteś z nimi to jesteś zwykłą szumowiną albo ruskim. Inni wywalczyli wam wolność a wy tylko potraficie zanieczyszczać rodzinne gniazdo. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 14:46 Opluwał Geremek i inni, wyśmiewając za granicą, polski rząd i prezydenta. Naród wyzywał od ciemnogrodu, zarzucał nam ksenofobię i rusofobię. Teraz GW o naszym rasiźmie i antysemityźmie bezustannie rozprawia. I to w sytuacji, kiedy wszystko można można nam zarzuc, ale pod tym względem jesteśmy wzorem nie tylko tolerancji, ale i gościnności. Opluwają ci którzy głosowali w PE przeciwko uznaniu rtm Pileckiego za bohatera Europy. Opluwają ci którzy się polskiej religijności wstydzą, nie bacząc na to, że gdyby nie religia nie było by już Polski, tak jak bez religii nie było by też Izraela i Narodu Zydowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 17:32 henryk_49 napisał: > Opluwał Geremek i inni, wyśmiewając za granicą, polski rząd i prezydenta. Jeśli chodziło o PiS i pisprezydenta, to miał 100% racji. > Naród > wyzywał od ciemnogrodu, zarzucał nam ksenofobię i rusofobię. Też prawda: nic dodać, nic ująć. > Teraz GW o naszym rasiźmie i antysemityźmie bezustannie rozprawia. I słusznie "rozprawia". > I to w > sytuacji, kiedy wszystko można można nam zarzuc, ale pod tym względem jesteśmy > wzorem nie tylko tolerancji, ale i gościnności. Nie rozśmieszaj mnie... > Opluwają ci którzy głosowali w > PE przeciwko uznaniu rtm Pileckiego za bohatera Europy. Opluwają ci którzy się > polskiej religijności wstydzą, nie bacząc na to, że gdyby nie religia nie było > by już Polski, Coś mi się widzi, że nie koniecznie... > tak jak bez religii nie było by też Izraela i Narodu Zydowskiego. Nawet jeśli, to co mnie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 09:35 ukropek napisał: > Daremny trud politruku i tak zagłosuję na PiS,nie będziesz mnie > pouczał jak mam postrzegać fakty śmieszny,nienawistny człowieczku.. Ależ co do tego nikt nie ma wątpliwości! Pasujecie do siebie: ty i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
mruk-g Re: PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 10:43 ukropek napisał: > Daremny trud politruku i tak zagłosuję na PiS,nie będziesz mnie > pouczał jak mam postrzegać fakty śmieszny,nienawistny człowieczku.. Ukropek ty chyba naprawdę z ukropu wyskoczyłeś.Nikt ci nie zabrania głosowac na co chcesz i bądż tak dobry nie obrzucaj inwektywami innych.(Te zaimki osobowe-celowo małą literą.) Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Już 7 Czerwca, PiS-komuchów trafi szlag na amen !! 04.06.09, 09:08 SB-PiS trafi z powrotem ,tam gdzie jego miejsce..do nor i szamba !! Kaczynscy na śmietniku...co za frajda dla POLAKÓW !!!! www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Już 7 Czerwca, PiS-komuchów trafi szlag na amen ! 04.06.09, 09:11 sharn.1 napisał: > SB-PiS trafi z powrotem ,tam gdzie jego miejsce..do nor i szamba !! > > Kaczynscy na śmietniku...co za frajda dla POLAKÓW !! www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm amen. Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: Nienawidzę PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 10:23 4 CZERWCA OSTATNIE ŚWIĘTOWANIE POTEM NIE BĘDZIE MIAŁ KTO, CZEGO, GDZIE I ZA CO ŚWIĘTOWAĆ ! NAPRAWDĘ CHCESZ ZMIAN? GŁOSUJ NA UNIĘ POLITYKI REALNEJ ! ŻĄDAJ JEDNOMANDATOWYCH OKRĘGÓW WYBORCZYCH, BO TYLKO ONE ZAPEWNIĄ CI RZECZYWISTY WPŁYW NA TO KTO KIERUJE KRAJEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mileg Re: Nienawidzę PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 10:27 więc wyjedź do izraela - tam pis nie sięga Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nienawidzę PIS właśnie z miłości do Polski 04.06.09, 17:35 mileg napisał: > więc wyjedź do izraela - tam pis nie sięga Nie musi wyjeżdżać: w Polsce też mało gdzie PiS sięga. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 na wybory raźnie krocz zamiast głosu oddaj mocz ! 04.06.09, 09:05 ... na Platformę ! Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 brawo pw2221..oddaj mocz na SB-PIS !!!!!! 04.06.09, 09:10 fotoforum.gazeta.pl/photo/0/sh/ed/fwtw/eLZQVVCynuzPfCVLcX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Stolica Platformy 04.06.09, 09:07 Czas najwyższy tum PiSuarowskim kretynom zasadzić kopa w dupę. W tym przypadku odsunąć ich całkiem od Brukseli i Strasburga. Potrafią tylko jątrzyć i ziać nienawiścią. Może jak przegrają z kretesem te wybory, to spokornieją... Jeśli chodzi o panią Hubner, to jest to rzadki rodzaj polityka, który merytoryczną i skuteczną pracą, a nie pyskówkami w telewizji zjednuje sobie ludzi. Fakt, że należała do PZPR, SLD, a teraz kandyduje z list PO. Wydaje mi się, że ona po prostu chce skutecznie działać, a żeby to było możliwe, to musi być w partii, która ma wielki wpływ na rządzenie. Cóż z tego, że będzie w SLD, skoro ta partia niewiele obecnie znaczy i nic nie będzie mogła zrobić. Najgorsze w tych wyborach jest to, ze musimy głosować na partie, a nie na konkretnych ludzi. Fachowców i specjalistów, którzy mają ogromną wiedzę w skutecznym zarządzaniu UE. Pani Hubner bez wątpienia jest takim fachowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 7 Czerwca ,rodacy, bierzemy kaczki na taczki !!! 04.06.09, 09:13 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6439520,Sprzatanie_psich_kup_to_jak_mycie_zebow.html Odpowiedz Link Zgłoś
szala-wila Re: Stolica Platformy 04.06.09, 09:38 maz-46 napisał: > Czas najwyższy tum PiSuarowskim kretynom zasadzić kopa w dupę. W tym przypadku > odsunąć ich całkiem od Brukseli i Strasburga. Potrafią tylko jątrzyć i ziać > nienawiścią. Taaak... A Ty z nawołując do kopania w dupę i wyzywając ludzi od kretynów to z nienawiścią nie masz nic wspólnego i nienawiścią się brzydzisz. Sparafrazuję wypowiadającego się wyżej quintusa_horatiusa: "Ach, ta hipokryzja i "moralność" PO-wców." Odpowiedz Link Zgłoś