gilbertosilva 08.06.09, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
funia81 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:12 Ja cie pozdrawlaju, ale dzicz. To jest AKTORKA! Ona GRA roznych ludzi DLA PIENIEDZY! Oczywiscie mozliwe jest, ze przyczyny napasci byly zupelnie nie-polityczne, ale... Tak czy inaczej, wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:37 Taka Gwiazda,a gdzie paparazzi? Olali ją? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 bandytow co ja PObili slychac regularnie w Szkle K 09.06.09, 09:15 ...Szkle Kloakowym Miecugowa. cleryka napisała: > Taka Gwiazda,a gdzie paparazzi? Olali ją? M: Moze POparazzi ! Specjalizuja sie w wulgaryzmach na tym forum a slychac ich szczegolnie glosno jako regularnie wykonujacych telefony do Szkla Kloakowego. No coz, od przeklenstw do czynow niedaleko szczegolnie jak pochodzi sie ze znanego elektoratu... Wybory w więzieniach: PO 76,2 proc., PiS 2,8 proc. 2007-10-23 14:32 www.wprost.pl/ar/116286/Wybory-w-wiezieniach-PO-762-proc-PiS-28-proc/ 76,2 proc. osadzonych w aresztach i zakładach karnych w całym kraju zagłosowało na PO, a 7,6 proc. na LiD; PiS z wynikiem 2,8 proc. znalazło się pod progiem wyborczym - podała rzeczniczka Centralnego Zarządu Służby Więziennej Luiza Sałapa. Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Oczywiste jest, że pobili ją zwolennicy PiS, 09.06.09, 09:19 aby zrzucić winę na PO (wystarczy poczytać wypowiedzi PiS-owców - tylko winny się tłumaczy). To popularna praktyka w Rosji, czemu i u nas miałoby być inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Myślę ze to "dama"pokroju Jaruckiej od Cimoszki i 09.06.09, 09:23 po prostu z kimś zadarła. Nie sądzę natomiast, zeby komuś chciało się ruszyć dupą przez jej spoty, bo mord do obicia to by się znalazło duuuuużo więcej i bardziej zasłużonych. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 No to jestes gotow PObic ????? 09.06.09, 16:44 No to jestes gotow PObic ????? Lech Wałęsa wzywa do rękoczynów www.dziennik.pl/polityka/article373405/Lech_Walesa_wzywa_do_rekoczynow.html Lech Wałęsa proponuje premierowi radykalne rozwiązanie problemu z demonstrantami, którzy chcą zakłócić obchody rocznicy wyborów 4 czerwca. "Organizujemy się przeciwko tym szaleńcom, tym anarchistom, druga strona też się bierze za kamienie i kto przeżyje, ten żyw będzie" - mówi Wałęsa. Uważa, że za anarchię odpowiadają Lech Kaczyński i ojciec Rydzyk. Rowniez Organizator orgietek na Przystanku Woodstock nijaki Owsiak w liscie do TW Bolka oswiadcza, ze bedzie sklonny "przyłożyć z baśki" kazdemu, kto sie z Bolkiem nie zgadza.... “mimo swoich absolutnie pacyfistycznych przekonań, mogę przyłożyć z baśki, jak Boga kocham, pierwszemu czy kolejnemu napotkanemu wariatowi..” www.wosp.org.pl/jurek/index.php/36/2/2/1238488665 Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: No to jestes gotow PObic ????? 09.06.09, 23:49 Do czego to chamstwo PO doszlo. Niedlugo tuskomafie bedzie rozpracowywac Interpol bo nasze "wladki" sa na uslugach mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Myślę ze to "dama"pokroju Jaruckiej od Cimosz 09.06.09, 14:10 Przeczytaj matołku tytuł swojego posta wyżej! Tak samo jak nienawidzisz mirmata i chciałbyś mu zrobić krzywdę, tak samo inni nienawidzą tej aktorki! A ponieważ jest ich miliony, więc gotowych zabić ją było tysiące (na szczęście nie wszyscy wokół jej domu). I to nie żadna Jarucka ani inna Aneta K. tylko typowa aktorka - gra za pieniądze, ale nie wzięła pod uwagę fanatyzmu antykaczystów i ich bezkarności. Gdyby Rydzyk nie miał ochrony to już dawno byłby trupem przez takich jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Zalosny poziom zwolennikow PO i SLD, od agresji sl 09.06.09, 09:44 Zalosny poziom zwolennikow PO i SLD, od agresji slownej do agresji fizycznej. I to wobec kobiety! Tym gnojkom szczekajacym na rzecz PO i III RP wydaje sie ze wszystko im wolno, nie tak dalej jak kilka dni przed wyborami ta sucz ze stanu wojennego osmielila sie zaatakowac w celu rozpotywania 5- letnia zzaledwie dzeiwczynke, corke R. Giertycha! Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Zalosny poziom zwolennikow PO i SLD, od agres 09.06.09, 11:53 junkier napisał: > Zalosny poziom zwolennikow PO i SLD, od agresji slownej do agresji > fizycznej. I to wobec kobiety! > > Tym gnojkom szczekajacym na rzecz PO i III RP wydaje sie ze wszystko > im wolno, nie tak dalej jak kilka dni przed wyborami ta sucz ze > stanu wojennego osmielila sie zaatakowac w celu rozpotywania 5- > letnia zzaledwie dzeiwczynke, corke R. Giertycha! > A na twoich rozprawach w sadzie faszolu Tomczak też POwskie śmieci spiewają piesni religijne i zastraszają sędziów??? Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Oczywiste jest, że pobili ją zwolennicy PiS, 09.06.09, 09:45 Dla mnie nie jest to wszystko wiarygodne. Wygląda na pisowski spot za darmo. Nie wypaliło jednak... Jeśli się mylę i rzeczywiście dziewczyna została pobita to ją przepraszam i życzę powrotu do zdrowia. Jednak w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Oczywiste jest, że pobili ją zwolennicy PiS, 09.06.09, 15:03 Do ; "epupecki" : ty Pupecki(ale nazwisko wymyslil) nie wymadrzaj sie - Jestes z czewonego (!!! - po czerwcu '56) Poznania - tam komunisci rosna w sile na potege ( 18% glosowalo na nich),ale to jedyne miasto,gdzie zaklady Cegielskiego zostalo nazwane ZAKLADY im. STALINA - POZNAN = ZISPO i nikomu to TAM nie przeszkadzalo !!!A teraz ten WYNIK . H A N B A !!! WSTYD !!! Znow chca komuny.Kretyny ! Odpowiedz Link Zgłoś
szala-wila Re: Oczywiste jest, że pobili ją zwolennicy PiS, 09.06.09, 09:46 Na pewno. Przecież wiadomo, że ci od Platformy to sami dobrzy ludzie, a ci od PiSu to źli. A może pobili ją za długi? Albo za Legię? Niech żyje Jedynie Słuszna Partia i nasz umiłowany cud-Premier. Ave! Odpowiedz Link Zgłoś
koronailitwa Re: bandytow co ja PObili slychac regularnie w Sz 09.06.09, 09:39 To jest właśnie skutek medialnych nagonek na różnych ludzi, których jedyną winą jest to, że mają inne poglądy, niż te prezentowane na przykład na tych łamach. Opluwanie przynosi swoje efekty. Kpiny, ubliżanie, wulgarne określenia, wszystko to służy wzbudzaniu nienawiści. No i mamy efekty tej zdziczałej propagandy. I to pewnie nie koniec, bo polityka nagonek trwa nadal. Ciągle słychać obelgi i kłamstwa wobec różnych ludzi. A celuje w tym ta opcja, związana z michnikowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
derfflinger1918 Ona na wniosek Ziobry uderzyła sie w pierś...* 09.06.09, 09:45 za spieprzoną kampanię, tyle że troszkę za mocno, a teraz jak Jaro skarcił Ziobrę to kobitka zwala na "nieznanych sprawców"... :D * Info dla elektoratru pis - to była ironia Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_walc To ci lepiej wykształceni, lepiej zarabiający 09.06.09, 10:00 wyborcy, z dużych miast. tzw elita wzięła na kopy ta kobietę. Donald powinien udostępnić wszystkie "przekazy dnia" na miesiąc wstecz przed pobiciem. Nie wiadomo czy to było inspirowane negatywnymi instrukcjami z ministerstwa prawdy czy wybrykiem fanatyków donka. Płatni klakierzy mogli inspirować nagonkę na tą kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
janek-2007 Re: bandytow co ja PObili slychac regularnie w Sz 09.06.09, 19:45 Widziałem tą niby pobitą suchą jak szczapa i chudą jak anorektyczka trykociarę w TV brrrr Tak ją biedaczkę pobili że nie dało się stwierdzić w czasie obdukcji żadnych obrażeń bolało ją jedynie chude jak u komara kolano na które choruje od lat. Nie zawiadomiła Policji bo jak powiedziała nie miała na to czasu i była zmęczona aby złożyć zeznania. Lepiej wypadł Czarnecki który o pobicie oskarżył podjudzonych przez Palikota i Niesiołowskiego. Nie trzeba być śledczym aby widzieć że to prowokacja szyta grubymi nićmi. Popaprańcy z PiSowskiego obozu są w stanie na każdą niegodziwość. Odpowiedz Link Zgłoś
sai_mon Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 07:01 W "Ojcu chrzestnym" pokazano bardzo ładnie, co spotyka ludków, którzy się buntują. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 11:50 funia81 napisał: > Ja cie pozdrawlaju, ale dzicz. To jest AKTORKA! Ona GRA roznych ludzi DLA > PIENIEDZY! Oczywiscie mozliwe jest, ze przyczyny napasci byly zupelnie > nie-polityczne, ale... Tak czy inaczej, wyrazy wspolczucia. Z tego co mówi policja, nie było zgłoszenia w tej sprawie. Być może to zwykła próba podreperowania nadszarpniętej reputacji???? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:12 Bardzo mnie to wzruszyło...taaa bardzo. News dnia. W sam raz dla pisuarstwa, które tu zaraz dostanie amoku i w ataku białej gorączki zacznie wrzeszczeć, że to robota bojóweK PO. Odpowiedz Link Zgłoś
g_m11 Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:15 Bo mozliwe ,ze to o to chodziło żeby wzburzyc ciemny lud. Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 09:36 tani PR, w dodatku grubymi nićmi szyty przez jej chłopaczka od kolanek Kurskiego (tfu!). a baba wstydu nie ma, bo że godności, to się okazało już wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny.alvarez Rządy miłości ? 08.06.09, 22:16 Czekamy na premiera Tuska i jego należne przeprosiny, które mogłyby wyglądać tak: 'Przyznaję, nakręcałem atmosferę politycznej nienawiści której ofiarą stała się niewinna pani Ania. Proszę panią Anię i wszystkich Polaków o wybaczenie. Odżegnuję się od terroryzmu i nie chcę go wspierać'. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:17 Nawet byś się nie wypowiadał w taki sposób. Bo wystawiasz wybitne świadectwo swojej kulturze, a właściwie jej całkowitego braku! Kilku pobiło kobietę, a Ty klepiesz takie niskie i prymitywne teksty! Cham z waści i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
dzemmusztarda Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:27 no nie z bijących (kilku na jedna kobietę to jest właśnie wasz POziom) to nie bylo typowe chamstwo i prostactwo tylko gieroje PO, nie to co poziom pisdaków...POgratulować dobrego samopoczucia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 11:59 maciekgr napisał: > Nawet byś się nie wypowiadał w taki sposób. Bo wystawiasz wybitne > świadectwo swojej kulturze, a właściwie jej całkowitego braku! > > Kilku pobiło kobietę, a Ty klepiesz takie niskie i prymitywne teksty! > > Cham z waści i tyle! Jak na razie nikt nie potwierdza jej bełkotu, ani policja , ani lekarze. Więc na chwile obecną ta panienka z kolan Kurskiego może być zwykłą kłamczuchą. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:20 nie jest robota zadnych bojowek po...ale atmosfere to PO zaczelo podkrecac, kazdy to wie kto sledzi ciag wydarzen zaczynajac od wyborow i tzw "popisu". Zreszta Polska to nie jest dokonca cywilizowany kraj. Jakie elity takie i spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:28 nie jest robota zadnych bojowek po... ale atmosfere to PO zaczelo podkrecac Jasne, to PO wyciągnęło dziadka z Wermachtu, to PO pisze o partii kryminalistów, to PO przedstawia przeciwników pilitycznych jako wrogów narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:38 Mi utknelo w pamieci ze to oni zaczeli od pamietnych "negocjacji" przy kamerach ale po co mam sie z toba przekrzykiwac. Do konca prawdy nie poznamy. Wedlug mnie PO zaczelo ten cyrk, a czerwona linia zostala przekroczona kiedy to ryzy wzywal do spolecznego nieposluszenstwa i tak samo moge ci teraz mowic o Niesiole, Palikocie i roznej masci wylanego k...estwa a ty mozesz mi mowic o ZOMO i tym podobnym ale nigdzie to nie prowadzi. Taka jest prawda niestety...Obie partie sa do d...tylko ta dzisiaj rzadadzaca bardziej smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 23:15 Co ty powiesz? A nie Kaczory czasami siedzieli w szambie? Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 09:30 Do czego ty chcesz przekonać PiSiora, który nawet nie przyznaje się, że na tę partię zagłosował w ostatnich wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
qbin2001 Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 17:59 >Mi utknelo w pamieci ze to oni zaczeli od pamietnych "negocjacji" > przy kamerach ale po co mam sie z toba przekrzykiwac... Mnie też: Najpierw PiS jako partia zwycięska ZAŻĄDAŁ na tych "pamiętnych negocjacjach" od PO ich programu dla Polski, stanowczo odmawiając pokazania swojego. Potem uparcie nie zgadzali się na kandydata PO na marszałka (w końcu PiS zwyciężył i oni będą mówić PO, który kandydat PO jest najlepszy)... PO próbowała jeszcze się jakoś dogadać, ale potem poszło już z górki. PiS zaczął się umawiać z Samoobroną i LPR (żeby pokazać PO, że o oni żądzą i PO ma robić co PiS chce, albo...). PO się wkurzyło (i nie dziwię się) i widząc, że na dogadanie się nie ma mowy zostawili PiS z Samoobroną i LPRem. I tak Pis wpadł we własne sidła i zaczął kampanię przeciw PO. Od samych wyborów słyszeliśmy "To wina PO". To wina PO, bo oni nie chcą nam dać programu gospodarczego (na czyżby czymś trzeba było oprzeć własny? Bo przez 2 lata się nie doczekaliśmy PiSowskiego). To wina PO, że bratamy z Samoobroną i LPRem. To wina PO, tamto wina PO. Przez rok nie było słychać nic innego. A prawda jest taka, że PiS chce rządzić nie licząc się z nikim i niczym. I robi wszystko by to uzyskać. A ciemny lud daje się nabrać na ich rozgrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:24 konigin napisała: > Bardzo mnie to wzruszyło...taaa bardzo. News dnia. W sam raz dla > pisuarstwa, które tu zaraz dostanie amoku i w ataku białej gorączki > zacznie wrzeszczeć, że to robota bojóweK PO. Co Ty nie powiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:13 A do ciebie, gilbertosilva, mam tylko jedna uwage: Qui bono. Przemysl sobie, jakie korzysci odnioslby PiS z pobicia tej kobiety, a jakie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:15 A do ciebie, gilbertosilva, mam tylko jedna uwage: Qui bono. Przemysl sobie, jakie korzysci odnioslby PiS z pobicia tej kobiety, a jakie PO. Ej, Kurski by nie miał jaj by to zorganizować. On, podobnie jak Jar, chowa się za małym pistolecikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
alcabin Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:35 Obawiam się, że blednie zakładasz, iż ci od bicia są też tymi od myślenia i wymyślania strategii. Podejrzewam że bojówkarze zrobili to "w czynie społecznym" Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:53 funia81 napisał: > A do ciebie, gilbertosilva, mam tylko jedna uwage: Qui bono. Przemysl sobie, > jakie korzysci odnioslby PiS z pobicia tej kobiety, a jakie PO. Czyli juz wszytsko jasne. Dokonala tego bojówka PiS. Ty lepiejh pomysl, jakie kto i jakie korzysci odnioslby z pobicia samego Kaczyńskiego...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vonberlichingen Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 23:44 Nie "qui", ale "cui". Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab Hańba ! Za rządów PO biją aktorkę ze spotów PIS 08.06.09, 22:14 Strach pomyśleć co by to było gdyby tak za rządów Kaczyńskich pobito jakiegoś aktora ze spotu PO ... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Hańba ! Za rządów PO biją aktorkę ze spotów P 08.06.09, 22:36 profesor.dr.hab napisał: > Strach pomyśleć co by to było gdyby tak za rządów Kaczyńskich pobito >jakiegoś aktora ze spotu PO ... Tak, niesposób sobie nawet wyobrazić, co by się wtedy działo. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks O biednej Kotce nawet wyliniałe suki z Łubianki 08.06.09, 23:28 z wielkim współczuciem szczekają a nawet wyją... Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: O biednej Kotce nawet wyliniałe suki z Łubian 09.06.09, 15:12 Do : "zyks" : tu tambien - el maricone Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Hańba ! Za rządów PO biją aktorkę ze spotów P 08.06.09, 23:45 profesor.dr.hab napisał: > Strach pomyśleć co by to było gdyby tak za rządów Kaczyńskich pobito jakiegoś > aktora ze spotu PO ... Ja jestem przerażony jak czytam posty niektórych fanatyków z PO. Toż to rośnie nam druga Białoruś. Tam też zwolennicy Łukaszenki każdą brutalną akcje polityczną uważają za prowokacje lub przypadek. PO prostu masakra Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Hańba ! Za rządów PO biją aktorkę ze spotów P 09.06.09, 09:35 Szczególnie sprawę Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Hańba ! Za rządów PO biją aktorkę ze spotów P 09.06.09, 15:18 Do: "fidelbox" : nikt niewinny,gdy jest oskarzony lub obwiniony NIGDY NIE POPELNIA SAMOBOJSTWA ! a ona byla niewatpliwie w to zamiszana. Nie ma komunistow o czystych rekach ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerryjak Re: Hańba ! Za rządów PO biją aktorkę ze spotów P 09.06.09, 15:24 Do: "fidelbox" - NIKT niewinny nie POPELNIA SAMOBOJSTWA - tak jak nie ma komunistow o czystych rekach ( i intencjach). Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Pytanie. 08.06.09, 22:14 Dlaczego uważasz, że to pobicie miało podłoże polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: dlatego ze nie jestem imbecylem. 08.06.09, 22:19 tu bym polemizował.. masz jakieś dowody potwierdzające tę tezę? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: dlatego ze nie jestem imbecylem. 08.06.09, 22:20 Skąd wiesz? Masz odpowiedznie zaświadczenie lekarskie? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: dlatego ze nie jestem imbecylem. 08.06.09, 22:22 Jezeli nie jestes imbecylem, to zastanow sie - komu na reke jest to pobicie? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: dlatego ze nie jestem imbecylem. 08.06.09, 22:25 funia81 napisał: > Jezeli nie jestes imbecylem, to zastanow sie - komu na reke jest to pobicie? oczywiscie. Morderstwo Politkowskiej najbardziej zaszkodziulo Putinowi, a komu było na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: dlatego ze nie jestem imbecylem. 08.06.09, 22:29 Faktycznie, bardzo mu zaszkodziło. Przestał być prezydentem, został premierem... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: dlatego ze nie jestem imbecylem. 08.06.09, 22:30 dan3iger napisał: > Faktycznie, bardzo mu zaszkodziło. Przestał być prezydentem, został premierem.. > . Nieniejszym informuję, ze odpowiadziałes na cos co nazywa się ironią. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: dlatego ze nie jestem imbecylem. 09.06.09, 12:09 langston napisał: > . Skąd ta pewność???? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Pytanie. 08.06.09, 22:24 malkontent6 napisał: > Dlaczego uważasz, że to pobicie miało podłoże polityczne? Oczywiscie że nie mialo... Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Pytanie. 09.06.09, 12:07 malkontent6 napisał: > Dlaczego uważasz, że to pobicie miało podłoże polityczne? I to jest pytanie za 100 pkt. Po prostu grupa radiomaryjnej młodzieży wyszła z sabatu swojej sekty, zobaczyła babę kojarzoną z tym że siedziała na kolanach jakiegoś starozakonnego i już wystarczyło. Zgorszenie - no to z kopa (norma elektoratu tej sekty). Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Po obdukcji wróciła do domu?... 08.06.09, 22:14 Po "brutalnym pobiciu"?... Darujcie, ale pusty śmiech ogarnia na te pisowskie chwyty :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Po obdukcji wróciła do domu?... 08.06.09, 22:16 > Po "brutalnym pobiciu"?... > Darujcie, ale pusty śmiech ogarnia na te pisowskie chwyty :-)) Fakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Po obdukcji wróciła do domu?... 08.06.09, 22:18 Casus gejbombera - zdarta płyta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marka77 Ty jak widzę kochasz przebywać 08.06.09, 22:32 w polskich szpitalach - może tych z reklamówek PO. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Ty jak widzę kochasz przebywać 09.06.09, 09:38 A ty tam, gdzie PiS ma dopłaty dla rolników. Odpowiedz Link Zgłoś
snooka Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:15 Bóg wybacza - Donald nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Co na to Zakowski, Lis, Paradowska?! 08.06.09, 22:15 Co na to Zakowski, Lis, Paradowska?! ...i inne dziennikarskie cyngle lewactwa i UBecji ktora obecnie z braku alternatywy POpiera PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Co na to Zakowski, Lis, Paradowska?! 08.06.09, 23:26 langston napisał: > Co na to Zakowski, Lis, Paradowska?! > ...i inne dziennikarskie cyngle lewactwa i UBecji ktora obecnie z braku > alternatywy POpiera PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za mało wykrzykników langston, nie trollujesz przekonująco:) Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Kultura polityczna w wydaniu POpaprańców - metody 08.06.09, 22:16 rodem z najgorszych lat PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Kultura polityczna w wydaniu POpaprańców - me 09.06.09, 09:26 To Ty kolego jesteś z najgorszych lat PRL - z tego co wiem to tam nie potrzebne były sądy i dochodzenia a monopol na ustalenie wersji prawdy najbardziej pasującej do linii partii "robotników" miał taki aparatczyk jak ty - te czasy się szczęśliwie skonczyły. Nie bardzo wiem dlaczego taka informacja pojawia się w ogóle - historia przez pismaków została tak opisana jakby motywem były takie bądź inne sympatie polityczne - należy jednak zauważyć że PiS i PO to partie dalekie od politycznego ekstremizmu (wiem z PiSem różnie bywało ale raczej chodziło tu o zdemencjowanych staruszków) i jest naprawdę dużą nieodpowiedzialnością sugerowanie podobnych motywów tego przestępstwa. Jeśli już ktoś potrzebuje sensacji o zabarwieniu politycznym to raczej rozważałbym jakieś bojówki narodowe - no nie wiem trzeba naprawde dużo wyobraźni i samozaparcia aby uznać że motywy były polityczne. Dla mnie po prostu została pobita z pobudek takich jakich większość pobitych kiedykolwiek obywateli tego kraju. Wyrazy współczucia dla tej Pani z okazji pobicia oraz z okazji zrobienia z niej cierpiętnicy za jarosławową myśl polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Kultura polityczna w wydaniu POpaprańców - me 09.06.09, 09:39 Jak sprawa Blidy. Odpowiedz Link Zgłoś
cclement A jeśli to prowokacja ????????????? 08.06.09, 22:16 A jeśli to prowokacja np PiS albo innych osób przeciwnych PO? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: A jeśli to prowokacja ????????????? 08.06.09, 22:18 cclement napisał: > A jeśli to prowokacja np PiS albo innych osób przeciwnych PO? ... albo zwykłe przestępstwo kryminalne jakich niestety sporo jest w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: A jeśli to prowokacja ????????????? 08.06.09, 22:52 cclement napisał: > A jeśli to prowokacja np PiS albo innych osób przeciwnych PO? Jasne, sama się pobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: A jeśli to prowokacja ????????????? 09.06.09, 12:16 r1111111 napisał: > cclement napisał: > > A jeśli to prowokacja np PiS albo innych osób przeciwnych PO? > > Jasne, sama się pobiła. A masz już wyniki obdukcji i policyjnego śledztwa???? Skąd wiesz czy pobicie wogóle miało miejsce??? Odpowiedz Link Zgłoś
dolo-mit Pobita za zmianę poglądów ? 08.06.09, 22:16 To mogła być robota jedynie liberałów. Kiedyś na antenie TVN 24, Jan Maria Władysław Rokita w Magazynie 24 Godziny, w rozmowie z Bogdanem Rymanowskim powiedział: "WARSZAWA to najbardziej antypisowskie miasto w Polsce". Okazuje się, że nie tylko przy urnach wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
regza Re: Pobita za zmianę poglądów ? 09.06.09, 00:17 A moze pobili ja Niemcy? Pomylili ja z Nelly? Odpowiedz Link Zgłoś
kola Re: Pobita za zmianę poglądów ? 09.06.09, 04:36 ja bym obstawiał pisowską prowokację - Bielan & Kamiński Co. czyli 'Wszystcy ludzie prezydęta', pamiętacie gejobombera? Odpowiedz Link Zgłoś
calli Re: Wycinanie watah tchórze zaczęli od kobiet 09.06.09, 08:42 głupiś, ta wielce poszkodowana wczoraj w Superstacji udzielała wywiadu i o żadnym pobiciu mowy nawet nie było, o pismackich wymysłach nie wspominając. babie ktoś nawymyślał, ktoś szarpnął i stłukła sobie kolano - ot wielka napaść i kopanie sprzedajnej aktorzyny z PiSu.. ale ciemny lud to kupuje! Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Pobita za zmianę poglądów ? 09.06.09, 12:17 dolo-mit napisał: > Kiedyś na antenie TVN 24, Jan Maria Władysław Rokita w Magazynie 24 Godziny, > w rozmowie z Bogdanem Rymanowskim powiedział: > "WARSZAWA to najbardziej antypisowskie miasto w Polsce". Zastanów się jeszcze z czego ta miłość się zrodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Elektorat Po 08.06.09, 22:16 Mają racje chłopaki skopać zniszczyć przeciwników. UBką sie upiekło, Sbeką sie upiekło i wam się upiecze. Po trupach do celu. Jak bądziecie wysokiego lotu sku..mi to wy albo wasze dzieci dostaną się do sejmu lub PE. Odpowiedz Link Zgłoś
stoova Re: Elektorat Po 08.06.09, 23:03 UBką... Sbką... Podoba mi się twoja gramatyka. Od razu wiadomo, z kim ma się do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
cyryl.i.metody Re: Elektorat Po 08.06.09, 23:17 stoova napisał: > UBką... Sbką... Podoba mi się twoja gramatyka. Od razu wiadomo, z kim ma się do > czynienia. nie gramatyka tylko ortografia sieroto Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Elektorat Po 09.06.09, 12:20 stoova napisał: > I gramatyka, i ortografia - pasuje? Raczej gramatyka - vide odmiana. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Za rzadow PIS chyba merdia by sie chyba zapluly!!! 08.06.09, 22:17 Co na to Zakowski, Lis, Paradowska?! ...i inne dziennikarskie cyngle lewactwa i UBecji ktora obecnie z braku alternatywy POpiera PO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 prowokacja Gliwicka.... 09.06.09, 06:59 ...nie warto komentowac ale na pewno napisze o tym Gazeta Polska. Szkoda ze kobieta musiala byc pobita by 2 zakopleksialych kudupli moglo zrobic kampanie przesladowanych - pewnie zastanawiali sie czy nie wtluc Ziobrze - by dostal za podskakiwanie prezesowi a i meczenniki medialny by byl Mam nadzieje ze znajda tych drani - i doprowadza ich oni do mocodawcow z PIS Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab To jest chamstwo, warcholstwo i bandytyzm ! 08.06.09, 22:17 Nikt nie może być dyskryminowany za swoje przekonania polityczne. No ale zdaje się, że Ynteligenci - zwolennicy partii miłości uważają inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
kink4 Re: To jest chamstwo, warcholstwo i bandytyzm ! 08.06.09, 22:22 Nie zdziwiłbym się, gdyby to były PISowskie bojówki, chcący powetować sobie wyborczą porażkę i szukający prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kiczkis H e he he.. :))))))) - brawo PO !!! :))))) 08.06.09, 23:02 kink4 napisał: > Nie zdziwiłbym się, gdyby to były PISowskie bojówki, chcący powetować sobie > wyborczą porażkę i szukający prowokacji. ===================================================== He he he he he he.... :))))))))))))))))))))))))))) Pozwoliłem sobie zachować "na pamiątkę" i do dalszego wykorzystania - ten TYPOWY dla poziomu apologetów PO post.. :))) - "KUKU" Palikot i Niesiołowski herbu "Cham" mogą być dumni i z siebie i z tego "geniusza" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
europacierz Kink4 bojówka to cie zrobiła na ustawce 09.06.09, 08:32 jak mozna być tak głupim żeby pisać to co ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: To jest chamstwo, warcholstwo i bandytyzm ! 09.06.09, 12:22 profesor.dr.hab napisał: > Nikt nie może być dyskryminowany za swoje przekonania polityczne. > > No ale zdaje się, że Ynteligenci - zwolennicy partii miłości uważają inaczej Faszyści i bolszewicy mogą - precz z faszolami i postbolszewią z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
miliarder Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:17 rosyjskie metody: Pis zleca pobicie zeby bylo na oczywiscie niezadowolne z tej pani PO Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:20 Z punktu logiki PIS powinien pobić swoją aktorkę w środę lub wtorek! Pobicie w piątek wskazuje pośrednio na PO! Cisza wyborcza! Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 23:20 A czemu nie w poniedziałek? Po wyborach pewniej nie? Głupiś pisiaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.bykol Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:18 tak na naszych oczach rodzi sie w Polsce faszyzm Odpowiedz Link Zgłoś
doradca-live Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:19 Faktycznie , to pobicie musiało być niesamowicie brutalne , skoro (cytat):Po udzieleniu jej pomocy wróciła do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:51 doradca-live napisała: > Faktycznie , to pobicie musiało być niesamowicie brutalne , skoro (cytat):Po ud > zieleniu jej pomocy wróciła do domu. Oto demokracja w wykonaniu młodzieżówki PO. PO i jej działaczy należy jak najszybciej odsunąć od jakiegokolwiek wpływu na politykę polską. PO to faszyzm w czystym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 12:26 r1111111 napisał: > doradca-live napisała: > > Faktycznie , to pobicie musiało być niesamowicie brutalne , skoro > (cytat):Po ud > > zieleniu jej pomocy wróciła do domu. > > Oto demokracja w wykonaniu młodzieżówki PO. > PO i jej działaczy należy jak najszybciej odsunąć od jakiegokolwiek > wpływu na politykę polską. PO to faszyzm w czystym wydaniu. Twoja wypowiedź i jej konkluzja wyraźnie pokazuje co to było za pobicie i kto był jego sprawcą. Odpowiedz Link Zgłoś
erneste "Pierwszy gatunek ludzi"... 08.06.09, 22:19 To jest przerażające. Ale można było tego się spodziewać. Agresja wtłaczana zwolennikom PO przez polityków w rodzaju Niesiołowskiego, Bartoszewskiego czy Palikota, te wszystkie słowa o "bydle", "drugim gatunku ludzi", który śmiał zagłosować na konkurencję PO... to wszystko musiało w końcu znaleźć ujście. W końcu znalazły się po prostu sk....syny, które wcieliły w czyn, to co słowem wyrażali politycy "partii miłości"... Przerażające... Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: "Pierwszy gatunek ludzi"... 08.06.09, 22:23 Dokładnie. Stworzono klimat nienawiści i pogardy... Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam PiSbito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:19 To bojówki Piss-offu wymierzyły jej sprawiedliwość, jako współwinnej za porażkę ze znienawidzoną platformą. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: PiSbito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:21 Z punktu logiki PIS powinien pobić swoją aktorkę w środę lub wtorek! Pobicie w piątek wskazuje pośrednio na PO! Cisza wyborcza! Odpowiedz Link Zgłoś
kist22 Re: PiSbito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:23 A skąd to gościu wiesz- byłeś w składzie Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Re: PiSbito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:30 Chopie kobiet nie biję nawet kwiatkiem! Wyjątek zrobiłbym tylko dla Julii "Dorsz" Pitery! Odpowiedz Link Zgłoś
yosemitesam Re: PiSbito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:38 > A skąd to gościu wiesz- byłeś w składzie Tak, w składzie węgla za który zginęła Blida. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: PiSbito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 12:30 kist22 napisał: > A skąd to gościu wiesz- byłeś w składzie Skoro "pobicie było w piątek, to dlaczego dzisiaj ujawniła to w TVN24, mówiąc że wybiera się na obdukcję??? Coś się nie zgadza, śmierdzi PiSuarem i Kur(ew)skim. Odpowiedz Link Zgłoś
dolo-mit Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:20 Wraca stare - nieznani sprawcy. Prokuratura wszczęła śledztwo, prokuratura umorzyła śledztwo z powodu niewykrycia sprawców. A to Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 09:42 Ziobro aż do teraz nie wykrył sprawców dwóch powieszeń porywaczy Olewnika. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:20 Spokojnie. Nie pobiło jej ani PO ani PiS ani LPR tylko bydło i bandyci. Nikt o zdrowych zmysłach się nie ucieka do bandytyzmu przeciwko ludziom o innych poglądach. A już na pewno nie do aktorów! Bandyci mam nadzieję zostaną złapani a pani Anna szybko dojdzie do siebie, czego Jej z całego serca życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Jednak rozjechane wersje wydarzeń: 09.06.09, 01:20 inna wg Rzeczpospolitej, inna wg samej aktorki (był dziś z nią wywiad w jednej ze stacji) świadczą jednak o tym, że ktoś chce na siłę sprawę upolitycznić. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 09.06.09, 12:33 sabrilla napisał: > Spokojnie. Nie pobiło jej ani PO ani PiS ani LPR tylko bydło i bandyci. Nikt o > zdrowych zmysłach się nie ucieka do bandytyzmu przeciwko ludziom o innych > poglądach. A już na pewno nie do aktorów! Bandyci mam nadzieję zostaną złapani > a pani Anna szybko dojdzie do siebie, czego Jej z całego serca życzę. A ja nie, powinna przestać występować. Jakaś kara za polityczne prostytuowanie powinnna być. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab damscy bokserzy pobili Kobietę za poglądy politycz 08.06.09, 22:20 ne Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: damscy bokserzy pobili Kobietę za poglądy pol 08.06.09, 22:24 To AKTORKA. Jej role nie maja nic wspolnego z pogladami. Ona po prostu zarabia na zycie. A pobila ja zwykla swolocz, jakiej w W-wie nie brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Z niej jest taka aktorka, jak z koziej dupy trąba. 09.06.09, 09:03 Z niej jest taka aktorka, jak z koziej dupy trąba. Gdyby nie ta rólka w agitce partyjnej, pies z kulawą nogą by się ją nie zainteresował. Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Wśród POpapranych bicie kobiet to jakby 08.06.09, 22:21 już tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Wśród POpapranych bicie kobiet to jakby 09.06.09, 09:44 A w PiS - koni. Odpowiedz Link Zgłoś
ducks_arse Re: Wśród POpapranych bicie kobiet to jakby 09.06.09, 12:38 fidelxxx napisał: > A w PiS - koni. Nie tylko - w PiSuarze kobiet się nie bije, tylko zabija (vide Blida). Odpowiedz Link Zgłoś
dzemmusztarda Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:22 zgodnie z polityka miłości propagowana przez tuska powinni ja jeszcze zgwałcić...człekopodobni troglodyci spod znaku peło( och przepraszam elyte, miało być wykształciuchom z PO) Odpowiedz Link Zgłoś