kap0 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:23 coraz lepiej POlitycznie POprawni sobie poczynaja Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:33 > coraz lepiej POlitycznie POprawni sobie poczynaja nie wyszło z bombą, to kobietę pobili, ech... dajcie na luz, już byście nie szczekali, że to PO sprawka, raczej waszego guru :)) tylko on takie manewry podejmuje. Jak z lepperm i gwałceniem... A może to SO, albo LPR, chodzą grupkami i maja kijki do odganiani much :)))) bez dowodów to tylko próżne szczekanie pisiarni ;) Jak znam życie, mieli tylko nastraszyć, żeby zrobiła szum w mediach, ale... dziwne, że to wypłynęło teraz, a nie w sobotę. Może to jednak normalny przypadek, gdyby podejrzewała, że to polityczny wpierd... to zaraz jarek zwołałby konferencję :) I nie ma, że cisza... Tak czy siak... mi to pachnie spisiakami, nie wyszło z bombą, to kobiecie wlali, tylko jarek nie pozwolił na wyciąganie tego w sobotę! Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:23 A głowy jej nie ogolili ??? No, to mamy nową świętą PIS - męczennice, ona co prawda trzymała nogi na kolanach Kurskiego, więc nie święta - od tego w tym programie była - za to jej płacili - a jak myślicie, co to za zawód, który za pieniądze kładzie nogi politykowi na ....? Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab Fani POlityki miłości rozpoczęli prześladowania 08.06.09, 22:23 zwolenników PISu ! Toż to powrót do haniebnej tradycji PRLu ! Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl To oczywiste, że to pisowska prowokacja 09.06.09, 00:18 Taka grubymi nićmi szyta akcja może być wyłącznie dziełem pisowców. Zastanów się, naprawdę uważasz, że zwolennicy PO popełniliby takie idiotyczne posunięcie, żeby tuż przed wyborami pobić tę panią? Co za bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 22:23 hehehehe Nie mowiac o Sawickiej i innych roznej masci przestepcach i pedofilach... hehehehehe Jeden plus dla ciebie, PIS jest slabe bo nie potrafi tego wykorzystac... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 22:24 > A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) Przynajmniej wylecial. PiS broni swojakow do ostatniej kropli krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 22:28 a u was bija murzynow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Moze by tak poczekac na wyniki sledztwa ? 08.06.09, 22:38 A nie spekulowac . Dajmy szanse policji ,zeby wyjasnila cala sprawe . Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Moze by tak poczekac na wyniki sledztwa ? 08.06.09, 22:41 W leb na ulicy mozna dostac za friko w Polsce i to nie wazne czy jestes kobieta, menzczyzna, dziadkiem czy babcia... ale z drugiej strony mamy smsy i grozby a to juz jest "klimat" ze tak powiem. Klimat milosci Z Zyzakiem i jego Promotorem bylo to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: Moze by tak poczekac na wyniki sledztwa ? 08.06.09, 22:52 Nie wierze ,ze nie moga sprawdzic kto wysylal jej pogrozki ? Pytanie jest tylko czy tego naprawde chca ? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 pytanie, czy pogróżki w ogiole były:) 08.06.09, 22:56 i skad jakieś bandziory miały numer jej komórki? w książce teklefonicznej był? Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam sama je sobie wysylala 08.06.09, 23:01 a pozniej poszla na policje zlozyc zawiadomienie o przestepstwie. Stary... na to jest paragraf. Pobicie pobiciem, polska, nie elegancja francja ale takie pogrozki i wogole to sa ostatnimi czasy na porzadku dziennym. Nie widzisz tego? Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** prawdziwa twarz POplecznikow **** 09.06.09, 06:37 Bandziory. Rezim totalitarny PO sie rozwija. A ostrzegalem juz po nasylaniu komisji na uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Zemsta kolegów z PiSu za nieefektywość? A może 09.06.09, 07:40 za chwilę dowiemy się, że obaliła się pijana w trakcie awantury z przydupasem? Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Ta ci... dziwnie przypomina mi te kretynkę Jarucką 09.06.09, 07:46 od Cimoszewicza. Tez ma parcie na publicity. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** zapomniales zmienic nicka i gadasz ze soba *** 09.06.09, 07:47 nie denerwuj sie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: *** zapomniales zmienic nicka i gadasz ze sob 09.06.09, 08:22 hej po_strach, zapomniałeś dać cynk chłopakom z PiS, którzy bywają w mediach. Nic nie szczekają na temat tego makabrycznego "pobicia". dlaczego zapomniałeś wysłać sms'a. Po wyborach oszczędzacie na komórkach? Aż dziw bierze, że o tym nie mówią w TV, tylko na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach Re: *** zapomniales zmienic nicka i gadasz ze sob 09.06.09, 08:27 smsy wysylaja tylko w PO, nie wiesz? Byc moze ta droga poszedl sygnal do pobicia. Warto sprawdzic - dzieki za podanie sladu. Ja o sprawie dowiedzialem sie z RMF FM. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: *** zapomniales zmienic nicka i gadasz ze sob 09.06.09, 08:32 > sygnal do pobicia. Warto sprawdzic - dzieki za podanie sladu. hahhahha, śledczy to z ciebie nie będzie :D Że na to nie wpadłeś sam?! Ech... chłopaku, ale szukaj i węsz. Może trafisz do swoich ;) jeszcze mogę podpowiedzieć, że jak weźmiesz z "ran" ślady.... naskórek, może jakąś ślinę znajdziesz - pod warunkiem, że ta pani się nie kąpała od piątku albo soboty (są dwie daty pobicia). To może i DNA sprawcy znajdziesz :)))))) Ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: PO to banda bandytow i oszustow!! 09.06.09, 08:55 Teraz słucham tej pani w tvn 24. Hmmmm Raz płacze, za chwilkę mówi normalnie. chciała zadzwonić po prywatną karetkę - nie chciała przyjechać... karetka prywatna zawsze przyjedzie - bo "skóra" ważniejsza. RZ, napisała w piątek - pani powiedziała że w sobotę rano... Jakoś śmiesznie mi to wygląda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenonbombalina69 Re: PO to banda bandytow i oszustow!! 09.06.09, 09:26 Wy tam w tej PO lubicie przylać kobiecie co?( patrz min. Drzewiecki w USA) Odpowiedz Link Zgłoś
an_konta Re: PO to banda bandytow i oszustow!! 09.06.09, 13:36 www.tvn24.pl/-1,1604273,0,1,nazwali-mnie-sprzedajna-dziwka-pis_u,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** jezyk typowy dla PO - kogo dzis pobiles? *** 09.06.09, 07:46 a kto ci uciekl dresie? Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^^^^^^^^^^Może zagrała pobitą ta świetna aktorka? 09.06.09, 07:57 Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** lekarz co robil obdukcje tez mial swoja role?* 09.06.09, 08:00 PIS mial haka na lekarza i zmusili szantazem? wynik obdukcji podrobiony? PISowskie czarne metody? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek Typowe metody sPiSkowców 09.06.09, 08:05 Ruski nie raz urządzali takie prowokacje. Sieroty mentalne po KGB i CzK zapewne wpadli na pomysł by "uwiarygodnić" to o czym wciąz mówi ich prezes, by to rzekome zastraszanie i nagonka stała się "oczywistą oczywistością" Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: *** jezyk typowy dla PO - kogo dzis pobiles? 09.06.09, 08:11 po_strach napisał: > a kto ci uciekl dresie? RE>>>>>> I TAK narodził się faszyzm w Polsce .ma już swoje dresiarskie bojówki .Jedynie słuszna partia ,Jedynie słuszne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
soul.brother metody dzialania w stylu gejobomber'a 09.06.09, 07:47 wcale bym sie nie zdziwił gdyby to mocodawcy gejobombera byli odpowiedzialni za te reklame przedwyborcza, to ich metody działania. Odpowiedz Link Zgłoś
xum Re: pytanie, czy pogróżki w ogiole były:) 08.06.09, 23:01 Numer - 30 sekund szukania w google. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** 50% spoleczenstwa jest zagrozone *** 09.06.09, 06:44 Kto nie glosowal na PO ten ma w morde? Odpowiedz Link Zgłoś
bat_na_pisuary To spotka każdego, kto będzie się nam sprzeciwiał. 08.06.09, 22:53 Ręka podniesiona na rząd PO i PSL zostanie odrąbana... Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba_only no i sprawa jasna to robota PiSwyznawców 09.06.09, 01:16 zacząłbym od sprawdzenia ciebie a to jest bardzo proste Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** Moze to nawet ktos z tego forum ?? *** 09.06.09, 06:39 Nie zdziwilbym sie, gdyby to ktos z tego zionacego nienawiscia do PIS forum to zrobil. Rozkrecaja sie chlopaki. Niebawem na ulicach pojawia sie bojowki PO. Pierwszy cel - uporzadkowanie uniwersytetu jagiellonskiego, wydzialu historycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Nic nie wiesz a pleciesz 09.06.09, 07:00 To równie dobrze mógł zrobić jakiś pisowski popapraniec, zwolennik kurskiego. Są gotowi sami się pobić by później mieć jakiekolwiek argumenty. Policja sprawę mam nadzieję wyjaśni. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** Brawo. Zydzi tez sie sami wykanczali *** 09.06.09, 07:04 w latach 30-tych bili sie sami by byl pretekst do wojny przeciw III rzeszy. Sam to wymyslasz, czy czarny PR PO juz dziala? Odpowiedz Link Zgłoś
warturek Zydzi nie występowali w kontrowersyjnych reklamach 09.06.09, 07:50 Znam paru co za darmo obija twarz, dla nich fizjonomia z takiej reklamy to prawdziwy rarytas dla dokonania niewielkich zmian. Strata honoru tej pani to dla mnie wystarczająca kara, lecz trzeba chłodzic gorące głowy, dziś policja niech się wykaże. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** bo nie bylo wtedy TV ? *** 09.06.09, 07:58 ale jakby sie jakis pokazal to jakis bandzior z owczesnego PO juz mialby pretekst... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Święte słowa! 09.06.09, 06:21 maciejtakitam napisał: > Moze by tak poczekac na wyniki sledztwa ? Fakt, z Misiakiem Platforma się zbytnio pospieszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
perfect4u Re: Moze by tak poczekac na wyniki sledztwa ? 09.06.09, 00:53 katolik_polski1 napisał: > A nie spekulowac . > Dajmy szanse policji ,zeby wyjasnila cala sprawe . Tak jak w sprawie Papaly albo FOZZ? W tej ostatniej zmarli w tajemniczych okolicznosciach niewiele powiedza.Chociaz jeden z nich zostawil notatki dotyczace tej sprawy.Zeby tylko ich znalazca nie ulegl nieszczesliwemu ,,wypadkowi''. Odpowiedz Link Zgłoś
po_strach *** Zorganizujmy marsze milczenia *** 09.06.09, 06:54 Przeciw bandytyzmowi politycznemu. Poki jeszce mozna wychodzic na ulice. Oby tylko nie wylapywali wczesniej uczestnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
madame_charmante Re: *** Zorganizujmy marsze milczenia *** 09.06.09, 08:36 .. polączymy z marszem żałobnym po pani Blidzie? :) umiarkowania więcej zyczę ... Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 23:24 maciejtakitam napisał: > a u was bija murzynow > > :-) Ale przynajmniej Oni mają coś mądrego do powiedzenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 23:25 krowy lubia trawe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 23:27 maciejtakitam napisał: > krowy lubia trawe :-) Wierzę na słowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 23:28 smacznego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 08.06.09, 23:38 Ee, nie skumałem z tym "smacznego", no ale dobra:) A tak powaznie, to wiesz, ja jestem wyborcą PO, głosowałem na Trzaskowskiego, dostał się i cacy. A jak przeczytałem ten news to mnie krew zalała. Ktokolwiek ją pobił, to zwykłe sku...s*ny. I mam nadzieję, że ich znajdą i wsadzą do pudła, bo dziewczyna po prostu wykonywała sowją pracę i nawet się uśmiechnałem widząc jak sprytnie wyspinowali spot sprzed dwóch lat. A jak ją pobili jacyś ludzie za to, że teraz występowała w spocie przeciwko PO to tym bardziej mam nadzieję, że tych skur*ieli znajdą, wsadzą ich do pierdla, a wcześniej spuszczą im jeszcze większy wpier*ol. Bo życie to nie polityka, wszyscy jesteśmy ludźmi, urodziliśmy sie w tym samym kraju i jesteśmy po pierwsze Polakami. I gnojstwo trzeba tępić. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 09.06.09, 00:17 pelna zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
rychu_666 Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 09.06.09, 04:28 > A tak powaznie, to wiesz, ja jestem wyborcą PO, głosowałem na Trzaskowskiego, > dostał się i cacy. > A jak przeczytałem ten news to mnie krew zalała. Ktokolwiek ją pobił, to zwykłe > sku...s*ny. I mam nadzieję, że ich znajdą i wsadzą do pudła, bo dziewczyna po > prostu wykonywała sowją pracę i nawet się uśmiechnałem widząc jak sprytnie > wyspinowali spot sprzed dwóch lat prawdę gada człowiek, polejcie mu :] Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger W piątek ją pobili a dziś o tym piszą ? 08.06.09, 22:31 W piątek ją pobili a dziś dopiero o tym piszą ? - Dziwnie działa ta Rzeczpospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
sandino RZ mogła by w ten sposób wpłynąć w jakimś 08.06.09, 23:10 nieznacznym stopniu na wynik wyborów. Być może by mogła. No i nie chciała dawać mendom z PiSu dodatkowych trzech głosów. Sku...syństem należy nazwać to pobicie. Brak słów. dan3iger napisał: > W piątek ją pobili a dziś dopiero o tym piszą ? - Dziwnie działa ta Rzeczpospol > ita. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Ziobro podkładał bomby to spektakularne pobicie 09.06.09, 00:34 mógł z Farfałem załatwić. Czego świnia nie zrobi dla punktów wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk jak kaczka nie umie mądrze to próbuje głośno 09.06.09, 12:59 jak na populistyczną partię przystało, wyć wyć wyć niemce mnie bijom, aaaa! ot i cała filozofia dla prostego luda. To są przestarzałem metody a pustaków więcej niż 20% kraju nie znajdziesz i tak. Zapewni to może kaczyńskim utrzymywanie się na powierzchni za państwową kasę ale ciasta z tego nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Dajmy na to ze rzadzi PIS a w gebe dostala Olejnik 08.06.09, 23:16 Trzeba by chyba komisje sledcza zoorganizowac. Zmobilizowac Ciocie Janinke, Wujka Jacka...hehehehehehe Michnik jakis tekscik by puscil o "brunatnych czasach". Moze jakis liscik, Szymborska podpisze. A tak ktos grozi babce, dostaje lomot, no coz - idac za piosenka, "jaki kamien taki cios, nie dziwi nic" Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Dajmy na to ze rzadzi PIS a w gebe dostala Ol 08.06.09, 23:20 Jakby tak było, to tyle by się zmieniło, że ktoś by pisał to co Ty teraz, a Ty byś pisał to, co ten ktoś teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Re: W piątek ją pobili a dziś o tym piszą ? 08.06.09, 23:36 W ogóle dziwnie piszą, bo sama aktorka (w S-stacji) twierdziła dziś ze incydent wydarzył się w sobotę. Inne szczegóły również się nie zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: W piątek ją pobili a dziś o tym piszą ? 08.06.09, 23:42 A może to było w niedzielę. Być może wracała z głosowania na Józefa Jędrucha z Samoobrony - obiecał 100zł; to poleciała. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Powiedzcie szczerze? 08.06.09, 22:27 Moi drodzy czytelnicy Gazety Wyborczej, Wyborcy Platformy? Cieszycie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 a jakże, sikają w... sPOdenki...krótkie sPOdenki 08.06.09, 22:32 "wykształceni" inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
maczor Re: a jakże, sikają w... sPOdenki...krótkie sPOde 08.06.09, 22:41 obrzydliwe jest to co piszecie bardzo współczuję każdemu kto został napadnięty, okradziony czy pobity bez względu na opcję polityczną, poglądy czy wiarę i nie ma znaczenia na kogo ja oddałem głos, nie mówiąc już o tym że za jakiś czas mogę go oddać na kogoś innego macie ideologicznie skrzywione umysły skoro z takiego wydarzenia wyciągacie tak daleko idące wnioski każda większa grupa ludzi ma swoje czarne owce, często przez tą grupę nie chciane włączcie szare komórki Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Powiedzcie szczerze? 08.06.09, 22:39 Nie. Ale wyglada na to, ze ty sie cieszysz ... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Powiedzcie szczerze? 08.06.09, 22:43 Prymitywna prowokacja pisowska, jak z gejo-bomberem. maciejtakitam napisał: > Moi drodzy czytelnicy Gazety Wyborczej, Wyborcy Platformy? > > Cieszycie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Powiedzcie szczerze? 08.06.09, 22:49 hmmm... Prymitywna prowokacja powiadasz? Spoko A mi sie przypomnialo jak GW zrobila kampanie "nienawisci" przeciwko promotorowi Zyzaka UJ i wysylali mu kal w listach. To pewnie tez nie bylo polityczne... Tak szczerze, czytam komentarze na forum i takie mi pytanie przyszlo na jezyk po tym co przeczytalem. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 idź szybko do psychiatry, może cos da się zrobić 08.06.09, 23:00 Michnik wysyłał jakiemuś idiocie zygzakowi kał w listach? posrało cie głupcze do reszty??? z kim/czym się na łeb zamieniłes? PO miala wielką przewagę w kazdym sondażu i robi coś takiego tuż przed wyborami? strzela sobie w stopę? naprawde w to wierzycie? trzeba zupełnie mieć kisiel zamiast mózgu, by w takie bzdury wierzyc Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam nie podniecaj sie, usiadz, wez tabletki 08.06.09, 23:06 ochlon a pozniej przeczytaj to co napisalem, przejrzyj wpisy na forum i Zrozumiesz do czego bije. Tak pozatym nic mnie w tym kraju nie dziwi, chocby casus Karnowskiego...hehehehe Bananowa republika Odpowiedz Link Zgłoś
ojojoj1 Ja miesiąc temu dostałem w zęby 08.06.09, 22:57 ciekawe jakiej bojówki to robota Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Ja miesiąc temu dostałem w zęby 08.06.09, 23:12 ojojoj1 napisał: >Ja miesiąc temu dostałem w zęby ciekawe jakiej bojówki to robota<Młodzieżówka PO albo SLD bo PSL-owcy leją kłonicami Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Re: Powiedzcie szczerze? 08.06.09, 23:23 maciejtakitam napisał: > Moi drodzy czytelnicy Gazety Wyborczej, Wyborcy Platformy? > > Cieszycie sie? A Ty cieszyłeś się kiedykolwiek dlatego, że kogoś pobito? Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Rzeczpospolita (niestety) kłamie. 09.06.09, 00:09 Zupełnie inaczej o tym zdarzeniu opowiadała pani Cugier-Kotka dziś w jednej ze stacji tvelewizyjnych. Nawet dzień tygodnia się nie zgadza, nie było też mowy o żadnym brutalnym pobiciu i kopaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: A Misiak wylecial z PO za uczciwosc ;-) 09.06.09, 06:16 maciejtakitam napisał: > PIS jest slabe bo nie potrafi tego > wykorzystac... PiS jest słabe, bo przez dwa lata rządów skutecznie przestraszyło zdecydowaną większość elektoratu wizją kato-bolszewickiej "IV RP". PiSowi mogłoby pomóc, gdyby ludzie o jego rządach zapomnieli, ale chyba wcześniej PiS się rozleci, a jego moherowy elektorat wymrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Efekt reklamy Wybiórczej 08.06.09, 22:24 Takie sa skutki edukacji spoleczesntwa prowadzonej pod egidą Agory i ITI, szczycia ludzi przeciw sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
tlss Re: Efekt reklamy Wybiórczej 08.06.09, 22:27 Jestem ciekaw tylko czy sprawcy pozostaną nieustaleni. No świetlana przyszłość się rysuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Efekt reklamy Wybiórczej 08.06.09, 22:29 tlss napisała: > Jestem ciekaw tylko czy sprawcy pozostaną nieustaleni. > No świetlana przyszłość się rysuje. Sugerujesz, ze jak w prezypadku Politkowskiej w Rosji? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:26 Dobrze przewidziałam wasz szał parę postów wyżej. Biedactwa umysłowe. Odpowiedz Link Zgłoś
smaleczjagodami Re: Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 23:48 PrOsimy was nie bijcie nas Odpowiedz Link Zgłoś
praptak2 powtórka z 1933 roku 08.06.09, 22:27 Jak widać, po tych wyborach nastąpił kolejny etap, etap fizycznej eliminacji przeciwników politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab PO-bicie było już w piątek, a PO to ukrywało !!! 08.06.09, 22:27 Dlaczego ta informacja wychodzi dopiero dzisiaj ??? To skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: PO-bicie było już w piątek, a PO to ukrywało 08.06.09, 23:13 profesor.dr.hab napisał: > Dlaczego ta informacja wychodzi dopiero dzisiaj ??? To skandal ! raczej wiadomo dlaczego :( Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl Jeśli to prawda, to czemu PiS tego nie ujawniło? 09.06.09, 00:58 Gdyby to była prawda PiS nie omieszkałby tego wykorzystać w przededniu wyborów co nie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 polityka 'milosci' PO w praktyce 08.06.09, 22:27 znowu beda w Polsce obecni nieznani sprawcy, Schetyna nauczyl sie od Kiszczaka wiecej niz sie wielu zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
jkal bydło PO wyborach 08.06.09, 22:36 bandy nieznanych sprawców wracają, a Szetyna z Czumą będą ukręcać łeb, tylko nie przestępcom, ale sprawie.Teraz POparcie pewnie skoczy znowu do 158,5% Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Re: bydło PO wyborach 09.06.09, 09:16 > Teraz POparcie pewnie skoczy znowu do 158,5% Wystarczy, że skoczy im do 58,5% a tobie gul skoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab Przerażone PO ukrywało PObicie Anny Cugier-Kotek 08.06.09, 22:29 które miało miejsce już w piątek ... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.bruksela Re: Przerażone PO ukrywało PObicie Anny Cugier-Ko 08.06.09, 22:51 POjebie, a co ma PO do PiSuarowskiej agitatorki? POwaznie POwinienes sie leczyc, przerazony to ty PiSiorku mozesz byc, bo kolej na ciebie POwaznie moze przyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Przerażone PO ukrywało PObicie Anny Cugier-Ko 08.06.09, 22:57 pawel.bruksela napisał: > POjebie, a co ma PO do PiSuarowskiej agitatorki? POwaznie > POwinienes sie leczyc, przerazony to ty PiSiorku mozesz byc, bo > kolej na ciebie POwaznie moze przyjsc Pamietaj, obserwujacy sa jednoczesnie obserwowanymi, a o wszystkim wie nadredaktor... Odpowiedz Link Zgłoś
konbar [...] 08.06.09, 22:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Platforma Od_bytu, Platforma Od_bicia 08.06.09, 23:36 konbar napisał: PO-Platforma Odbytu Sk.rwiele-kobiete pobic! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 czyżby falangi PO w działaniu? 08.06.09, 22:31 Niszczą przeciwników politycznych - no i mamy białoruski standard Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab POjówkarze działają jak Naszyści Putina 08.06.09, 22:31 Tam też nie wolno popierać innych niż jedynie słuszną partie. Okazuje się, że u nas również ! PRL powrócił ! Odpowiedz Link Zgłoś
1_jack Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:31 no cóż, okazało się ze nie można bezkarnie robić takich rzeczy, cugier kotka, to teraz operacja plastyczna czy emigracja, ciekawe jak władze pis zachowają się, coś wydaje mi się że rozczarowana będzie, ile srebrników dostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
zegareek Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:31 pobiły ją bojówki PISu, bo za słabo ich popierała i nie wygrali.... serio, jeśli ją ktoś rzeczywiście napadł ( jak można od razu wyjść ze szpitala, jesli jest się skopanym przez grupę mężczyzn ???) - współczucie - policjo, do roboty ! jazgot histeryczny pisdzielców unosi się nad krajem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 a jak szturchnęli Schudricha to pewnie rwałeś szat 08.06.09, 22:37 y, co? Bałwanek Odpowiedz Link Zgłoś
smaleczjagodami Re: co nas to obchodzi!!jakas baba!! 08.06.09, 23:53 jak bym tobie POskalał na pustym łbie, to rozumiem ze tez bys nie ujadal (w ekipie na jedna laske...buahaha...typowe peło) Odpowiedz Link Zgłoś
brunhilda666 Rzepa jak zawsze łże! 08.06.09, 22:32 Kotka "na blaszanym dachu" w tvn24 powiedziała, że nikt jej nie pobił tylko z lekka potarmosił. Ponieważ żadnego złoczyńcy nie ujęto nie wiadomo czy pisowska kociczka nie zaaranżowała całej zadymy żeby znowu wypłynąć medialnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 a może ciebie tak POtarmosić z lekka? 08.06.09, 22:34 na tym forum nic mnie dziwi - ta frustracja lewactwa jest jak balsam Odpowiedz Link Zgłoś
lena11.pl To twoja wypowiedź świadczy o frustracji 09.06.09, 00:23 i nagromadzeniu zlych emocji. Również slyszałam wypowiedź tej pani. Ani nie wyglądała na "brutalnie pobitą", jak i jej słowa opisywały całe zdarzenie zupełnie inaczej niż Rzeczpospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
krakower Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:33 Jaką znów aktorkę? Takie "aktorki" to "grają", ale... w tańszych agencjach towarzyskich. A jeśli lalunia trochę oberwała, to pewnie jej nowa "rola" i PiSiorska prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
dwpp Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:33 teraz wyjaśnia się dlaczego PO wygrała. Ciekawe ilu jeszcze ludzi zostało zastraszonych i zagłosowało na PO. Don Tusk jak widać ma różnych żołnierzy, od siania nienawisci w mediach Niesiołowskiego i Palikota , od mokrej roboty nieznanych z imienia i nazwiska. Na 99 procent stawiam ,ze policja nie znajdzie sprawców. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Czy to już Noc Długich Noży ??? 08.06.09, 22:34 Sterowana przez bohaterów Nocnej Zmiany ? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Czy to już Noc Długich Noży ??? 08.06.09, 23:33 Ale przed tym POwinna chyba być Noc Kryształowa Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr Szwadrony Śmierci PO ruszyły do akcji! 08.06.09, 22:35 Już nie druga Irlandia, ale druga Kolumbia! Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Re: Szwadrony Śmierci PO ruszyły do akcji! 08.06.09, 22:36 Nie to jednak Irlandia, ale północna. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:35 Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił. Nieciekawie się robi. Jeszcze trochę a bojówki zaczną lać i innych głosujących nieprawidłowo, nie na tą co należy partię. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot9 rodzi się faszyzm i rasizm w Polsce pod rządami PO 08.06.09, 22:38 Nie daj Boże Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:38 Ewciu, Ty też uważasz, że pobicie aktorku musi mieć podłoże polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:44 malkontent6 napisał: > Ewciu, Ty też uważasz, że pobicie aktorku musi mieć podłoże > polityczne? Wg Ciebie to zupelnie przypadkowy wybryk chuliganski, wobec anonimowej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:46 bmc3i napisał: > Wg Ciebie to zupelnie przypadkowy wybryk chuliganski, wobec anonimowej osoby. Tak. Masz dowody, że było inaczej? Sporo jest niestety chuligaństwa w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
rlnd Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:48 Dowodow przeciez nie ma. Ale od czego jest dobrze wycelowane pomowienie ? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:51 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > Wg Ciebie to zupelnie przypadkowy wybryk chuliganski, wobec > anonimowej osoby. > > > Tak. Masz dowody, że było inaczej? Absolutnie zadnych Sporo jest niestety > chuligaństwa w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:53 bmc3i napisał: > Absolutnie zadnych Źle jest w PiS jeśli musicie z chuligaństwa robić wydarzenie polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:55 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > Absolutnie zadnych > > Źle jest w PiS jeśli musicie z chuligaństwa robić wydarzenie > polityczne. > Jak napisala bodajze moja ulubienica na forum Ewa15 - pomysl co by sie dzialo na tym forum, gdyby pobita zaostala aktorka PO, po tym gdy zmienila front. Ton Twoich komentarzy bylby oczywiscie taki sam jak w tym przypadku.... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:01 bmc3i napisał: > pomysl co by sie dzialo n > a > tym forum, gdyby pobita zaostala aktorka PO, po tym gdy zmienila front. Ton > Twoich komentarzy bylby oczywiscie taki sam jak w tym przypadku.... Tak, ton moich komentarzy byłby taki sam. Nie każde pobicie na ulicy ma podłoże plityczne. Powiem więcej, niewiele pobić ma takie podłoże. W tym przypadku wygląda mi to na zwykłe chuligaństwo. Dorabianie do tego ideologii jest niepoważne. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:03 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > pomysl co by sie dzialo n > > a > > tym forum, gdyby pobita zaostala aktorka PO, po tym gdy zmienila > front. Ton > > Twoich komentarzy bylby oczywiscie taki sam jak w tym przypadku.... > > > Tak, ton moich komentarzy byłby taki sam. > > Nie każde pobicie na ulicy ma podłoże plityczne. Powiem więcej, > niewiele pobić ma takie podłoże. W tym przypadku wygląda mi to na > zwykłe chuligaństwo. Dorabianie do tego ideologii jest niepoważne. A ja powiem inaczej - niewiele pobic dotyczy osob zaangazowanych w polityke, a jesli sie zdarzy, niezaleznie od kraju, to niemal zawsze ma podloze polityczne, podobnie jak morderstwa politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:12 bmc3i napisał: > A ja powiem inaczej - niewiele pobic dotyczy osob zaangazowanych w polityke, a > jesli sie zdarzy, niezaleznie od kraju, to niemal zawsze ma podloze polityczne, > podobnie jak morderstwa politykow. Twierdzisz, że ta pani była na pierwszym miejscu na liście politycznych wrogów PO? Czy ona jest politykiem? Czy pobicie jej przynisło PO jakąkolwiek korzyść? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:15 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > A ja powiem inaczej - niewiele pobic dotyczy osob zaangazowanych w > polityke, a > > jesli sie zdarzy, niezaleznie od kraju, to niemal zawsze ma > podloze polityczne, > > podobnie jak morderstwa politykow. > > > Twierdzisz, że ta pani była na pierwszym miejscu na liście > politycznych wrogów PO? Czy ona jest politykiem? Czy pobicie jej > przynisło PO jakąkolwiek korzyść? Czy ktos twierdzi ze jej pobicie bylo efektem jakiegos planu wladz PO? Bylo efektem procesow myslewych chorych umyslów niezrownowazonych sympatykow PO, takich samych jak Ci ktorzy zieją jadem i nienawiscią antypisowską na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:17 bmc3i napisał: > Bylo efektem procesow myslewych chorych umyslów niezrownowazonych sympatykow PO Skąd wiesz? Byłeś tam? Rozmawiałeś z nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:20 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > Bylo efektem procesow myslewych chorych umyslów niezrownowazonych > sympatykow PO > > > Skąd wiesz? Byłeś tam? Rozmawiałeś z nimi? > Nie musze, wystarcza mi czytanie tego forum... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:26 bmc3i napisał: > wystarcza mi czytanie tego forum... Masz na myśli bezpodstawne obarczanie winy za to pobicie ludzi PO? A może chodzi Ci o wpisy prof.dr? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:29 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > wystarcza mi czytanie tego forum... > > Masz na myśli bezpodstawne obarczanie winy za to pobicie ludzi PO? > A może chodzi Ci o wpisy prof.dr? Nie, mam na mysli morze nienawisci antypisowskiej. Ty jej nie zauwazylkes dotąd? Nie mowie, to forum sympatykow PO raczej, ale to co sie tu dzieje, przekracza granice przyzwoitosci i jakkolwiek pojetewj kultury i dyskusji publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:35 bmc3i napisał: > Nie, mam na mysli morze nienawisci antypisowskiej. Podaj przykłady, bo kwestionowanie winy PO za pobicie tej pani nie jest dowodem nienawiści. A jak można nazwać porównywanie na tym forum PO do Gestapo? Nie zauważyłes tych wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:42 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > Nie, mam na mysli morze nienawisci antypisowskiej. > > Podaj przykłady, bo kwestionowanie winy PO za pobicie tej pani nie > jest dowodem nienawiści. > Nie chodzi o kwestionowanie winy PO, nie chodzi o ten watek jedynie nawet., Te wszystkie wyzwiska pod adresem nie tyle nawet i nie tylko samego piu, ale tez sympatykow tej parti... - czuje sie na tym foryum jak posrodku bójki kiboli na stadionie. Wcale nie jestem zwolennikiem PiSu, moje poglady sytuuja sie gdzies posrodku miedzy PO i PiS, a wlascxiwie nie znajduje odpowiadajacejh mi partii politycznej w Polsce, ale widzac co tu sie dzieje, zaczynam mimowolnie kibicowac PiSowi, jak zwykle kibicuje się słabszemu i poniewieranemu. Niemniej jednak, nie ja jestem podmiotem tej rozmowy. Moim zdaniem, zwolennicy PO udzielajacy sie na tym forum, to w duzej mierze bydło ze stadionów. I taki wlasnie element, posadzam o dokonanie tego chuliganstywa. > A jak można nazwać porównywanie na tym forum PO do Gestapo? Nie > zauważyłes tych wpisów? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 00:41 Porównywanie PO do Gestapo a Tuska do Hitlera trudno nazwać kulturalnymi wypowiedziami. Nazywanie zwolenników PO "ynteligentami", pryszczami itp. to też oznaka pewnej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 00:48 malkontent6 napisał: > Porównywanie PO do Gestapo a Tuska do Hitlera trudno nazwać > kulturalnymi wypowiedziami. Nazywanie zwolenników > PO "ynteligentami", pryszczami itp. to też oznaka pewnej kultury. Przyjzyj sie jak sa traktoewani na tym forum zwolennicy pisu, fo kogo sa porownywani, i od kogo wyzywani. A na koniec policz ilu jest zwolennikow pisu na tym forum, a ilu sympatykow PO. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 00:58 Podaj mi konkretne przykłady złego traktowania zwolenników PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 02:06 malkontent6 napisał: > Podaj mi konkretne przykłady złego traktowania zwolenników PiS. ROFL Chyba czytamy inne fora.... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 02:23 czyżby? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96399001 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96399085 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96399497 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96399695 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96399702 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96399973 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96399981 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=96398648&a=96400377 Na razie chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 12:13 LOL, i wyszukujac nie zauwazyles setek obelg pod adresem "pisuarów". EOT Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 14:42 Wysil się i podaj kilka przykładów. To nie powinno Ci zająć dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 14:43 malkontent6 napisał: > Wysil się i podaj kilka przykładów. To nie powinno Ci zająć dużo > czasu. Nie bede udowadnial ze 2 + 2 rowna sie 4. WYSTARCZY RZUCIC OKIEM PO naglowkach. EOT, tym razem juz na prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 14:45 A co powiesz o przykładach, które ja podałem? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Z drugiej strony 08.06.09, 23:22 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > A ja powiem inaczej - niewiele pobic dotyczy osob zaangazowanych w > polityke, a > > jesli sie zdarzy, niezaleznie od kraju, to niemal zawsze ma > podloze polityczne, > > podobnie jak morderstwa politykow. > > > Twierdzisz, że ta pani była na pierwszym miejscu na liście > politycznych wrogów PO? Czy ona jest politykiem? Czy pobicie jej > przynisło PO jakąkolwiek korzyść? Takie pytania o tyle nie mają sensu, że z drugiej strony mozna zadac pytanie, kto mial interes w zastraszeniu medialnej osoby, ktora swoją zmianą poglądów przyniosła PO pewne straty propagandowe. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Z drugiej strony 08.06.09, 23:28 bmc3i napisał: > kto mial interes w zastraszeniu medialnej osoby, ktora swoją zmianą poglądów > przyniosła PO pewne straty propagandowe. Straty propagandowe? Jakie? Od kilku lat PO wygrywa wszystkie wybory a PiS traci popularność. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Z drugiej strony 08.06.09, 23:31 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > kto mial interes w zastraszeniu medialnej osoby, ktora swoją > zmianą poglądów > > przyniosła PO pewne straty propagandowe. > > Straty propagandowe? Jakie? Od kilku lat PO wygrywa wszystkie > wybory a PiS traci popularność. A Ty sam tego nie rozumiesz? Nie rozumiesz ze strata propagandowa dla kazdej partii jest zmiana sympatii i pogladów na partie przeciwnika - przez osobe która była wczesniej twarza kampanii reklamowej danej parti? To dla Ciebie niezrozumiale? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Z drugiej strony 08.06.09, 23:37 bmc3i napisał: > A Ty sam tego nie rozumiesz? Nie rozumiesz ze strata propagandowa dla kazdej > partii jest zmiana sympatii i pogladów na partie przeciwnika - przez osobe któr > a > była wczesniej twarza kampanii reklamowej danej parti? To dla Ciebie niezrozumi > ale? Przypominam Ci tylko, że po wyborach w 2007 to właśnie PiS propagandowo stracił najwięcej. I to nie aktorki ale osoby typu Dorn, Ujazdowski itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Z drugiej strony 08.06.09, 23:45 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > A Ty sam tego nie rozumiesz? Nie rozumiesz ze strata propagandowa > dla kazdej > > partii jest zmiana sympatii i pogladów na partie przeciwnika - > przez osobe któr > > a > > była wczesniej twarza kampanii reklamowej danej parti? To dla > Ciebie niezrozumi > > ale? > > > Przypominam Ci tylko, że po wyborach w 2007 to właśnie PiS > propagandowo stracił najwięcej. W wyborach 2007 roku PiS stracił "jedynie" władzę, ale glosów zebral znacznie wiecej, niz w roku 2005 kiedy wladze zyskał. Sadzac wiec po liczbie glosow, w wyborach 2007, zyskal a nie stracil, w stosunku do r. 2005. I to nie aktorki ale osoby typu > Dorn, Ujazdowski itp. > Cóz, wyglada na tio ze nie tylko nie rozumiesz sam z siebie o co chodzi, ale nawet po - byc może nieudolnej - próbie wytłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Sukces Jarosława. 09.06.09, 00:57 bmc3i napisał: > W wyborach 2007 roku PiS stracił "jedynie" władzę, ale glosów zebral znacznie > wiecej, niz w roku 2005 kiedy wladze zyskał. Sadzac wiec po liczbie glosow, w > wyborach 2007, zyskal a nie stracil, w stosunku do r. 2005. Przypomniałeś mi najbardziej żałosną wypowiedź polityka jaką kiedykolwiek słyszałem w życiu. To było przemówienie Jarosława Kaczyńskiego w chwilę po ogłoszeniu wyniku wyborów w 2007, w którym szef PiS z uśmiechem na twarzy ogłosił "Osiągnęliśmy sukces! Otrzymalismy więcej głosów niż w poprzednich wyborach". Ten pan nie zauważył chyba, że na PO w tych wyborach też głosowało więcej osób niż w poprzednich więc PO też zyskało. Mało tego, na PO głosowało więcej ludzi niż na PiS a zatem siłą rzeczy PO zyskało więcej niż PiS. "Zysk" PiS jest więc dość trudny do wyjasnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Sukces Jarosława. 09.06.09, 02:07 malkontent6 napisał: > bmc3i napisał: > > > W wyborach 2007 roku PiS stracił "jedynie" władzę, ale glosów > zebral znacznie > > wiecej, niz w roku 2005 kiedy wladze zyskał. Sadzac wiec po > liczbie glosow, w > > wyborach 2007, zyskal a nie stracil, w stosunku do r. 2005. > > > Przypomniałeś mi najbardziej żałosną wypowiedź polityka jaką > kiedykolwiek słyszałem w życiu. To było przemówienie Jarosława > Kaczyńskiego w chwilę po ogłoszeniu wyniku wyborów w 2007, w którym > szef PiS z uśmiechem na twarzy ogłosił "Osiągnęliśmy sukces! > Otrzymalismy więcej głosów niż w poprzednich wyborach". > > Ten pan nie zauważył chyba, że na PO w tych wyborach też głosowało > więcej osób niż w poprzednich więc PO też zyskało. Mało tego, na PO > głosowało więcej ludzi niż na PiS a zatem siłą rzeczy PO zyskało > więcej niż PiS. "Zysk" PiS jest więc dość trudny do wyjasnienia. > Oczxywiscie ze zalosna wy[powiedz. Znasz jakąś inna partie po 1989 r, ktora w wyborach uzyskala wiecej glosow niz w poprzednich wyborach w ktorych uzyskala wladze? Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Sukces Jarosława. 09.06.09, 02:17 Cóż mogę powiedzieć? Jeśli Twoim zdaniem utrata przewago w Sejmie jest sukcesem, to... chyba zaczynam rozumieć przyczyny spadku popularności PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
rdabr Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 23:56 malkontent6 napisał: > Nie każde pobicie na ulicy ma podłoże plityczne. Powiem więcej, > niewiele pobić ma takie podłoże. W tym przypadku wygląda mi to na > zwykłe chuligaństwo. Dorabianie do tego ideologii jest niepoważne. Ta, ile jest przypadków takich pobić dziennie? A ile milionów ludzi przewija się codziennie przez ulice? Oczywiście można udawać że to zupełny przypadek, wszak prawdopodobieństwo wynoszące 0.00001% to wcale nie tak mało. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Gdy była aktorką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 01:37 Wszystko na to wskazuje, że nie był to żaden przypadek. Aktoreka skarżyła się już WCZESNIEJ, że po przejściu do PiSu dostaje ordynarne telefony, że jest zastrasza i grozi się jej nawet śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Gdy była aktorką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 01:42 Nie twierdzę, że PO celowo nasłało bojówkę, prawdopodobnie nie. Ale stworzono wokół tej kobiety atmosferę pogardy, nagonki i szczucia, a w takiej atmosferze zawsze znajdzie się hołota, która uzna, że wykonuje słuszny wyrok w imieniu oburzonego narodu. Stąd zastraszanie, telefony z pogróżkami i na koniec pobicie. I tak łaskawcy i humaniści - straszyli, że zabiją, a tylko pobili. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Gdy była aktorką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 01:45 malkontent6 napisał: > Ewciu, Ty też uważasz, że pobicie aktorku musi mieć podłoże > polityczne? Nie twierdzę, że PO celowo nasłało bojówkę, prawdopodobnie nie. Ale stworzono wokół tej kobiety atmosferę pogardy, nagonki i szczucia, a w takiej atmosferze zawsze znajdzie się hołota, która uzna, że wykonuje słuszny wyrok w imieniu oburzonego narodu. Stąd zastraszanie, telefony z pogróżkami i na koniec pobicie. I tak łaskawcy i humaniści - straszyli, że zabiją, a tylko pobili. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktorką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 02:25 Spośród całej rzeszy wielbicieli PiS tylko ją uznano za osobę wartą pobicia? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Gdy była aktorką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 12:36 malkontent6 napisał: > Spośród całej rzeszy wielbicieli PiS tylko ją uznano za osobę wartą > pobicia? Można też założyć, że sobie to wszystko wymyśliła. W zależności od obozu politycznego każdy będzie miał swoją wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdy była aktorką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 14:44 Być może ktoś ją napadł, pobił, szarpnął za rękaw. Ale czy to była bojówka PO? Współczuję tej pani ale wstrzymał bym się z zarzutami pod adresem PO. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:43 eva15 napisała: > Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił. Nieciekawie się robi. Jeszcze trochę a > bojówki zaczną lać i innych głosujących nieprawidłowo, nie na tą co należy part > ię. Nie myslelm ze kiedys zgodze się z Toba, chociaz... teraz mysle ze zdarzylo mi sie to moze raz, kiedys tam - dawno temu, w odleglej galaktyce... Ale ja nie sadze aby to byla bojówka - to raczej grupa pałkarzy, dla ktorych pobic staruszke, zepsuc przypadkowemu dziecku na ulicy zabawke, czy przypalic ogon kotu, to swietna zabawa. Pech chce, że tacy to jeden z najbardziej twardych elektoratów PO, a swoją nienawiścia obdaerzajacych wszystkich kogo nie lubią - od kibiców innej druzyny, przez czarnych, po PiS i Radio Maryja. A ze od Agory i ITI maja nie wprost przyzwolenie na takie dzialania, to juz zupelnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 00:04 bmc3i napisał: > Ale ja nie sadze aby to byla bojówka - to raczej grupa pałkarzy, dla ktorych > pobic staruszke, zepsuc przypadkowemu dziecku na ulicy zabawke, czy przypalic > ogon kotu, to swietna zabawa. Pech chce, że tacy to jeden z najbardziej twardyc > h > elektoratów PO, koles, co ty palisz? odstaw to swinstwo, inaczej schiza murowana za rok-dwa. tacy goscie, o ktorych tak nam ladnie napisales (koledzy z podworka? wykazujesz doglebna znajomosc tematu!) nie chodza na wybory, wiec nie moga byc niczyim elektoratem. a swoją nienawiścia obdaerzajacych wszystkich kogo nie lubią - > od kibiców innej druzyny, przez czarnych, po PiS i Radio Maryja. > > A ze od Agory i ITI maja nie wprost przyzwolenie na takie dzialania, to juz > zupelnie inna bajka. > rozumiem, ze jestes prawdziwy bohater i podasz swoje dane, a potem powtorzysz te kalumnie w sadzie? ze dwa koncerny medialne daja przyzwolenie, a moze i zachete jakims bandytom do bicia ludzi na ulicy? i to jeszcze z powodow politycznych? nie martw sie, nie pojdziesz do wiezienia, kaza ci to tylko odszczekac :) Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 05:49 Bo była tylko aktorką, teraz występowała na żywo z własnym tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
savrin Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 08.06.09, 22:43 ej, nie tęsknij za domem :) Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Re: Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił 09.06.09, 09:21 > Gdy była aktroką PO nikt jej nie bił Gdyby rzeczywiście tak było, to nie byłoby potrzeby jej napadać. PO nie musi wściekle gonić za każdym głosem. A tak... jej się nic nie stało, bo trochę ją poszarpali, ale zawsze mogło wpaść kilka punkcików w eurowyborach :D dla wiadomej partii. Zastanów się, komu naprawdę mogło zależeć na takim "pobiciu" ? Odpowiedz Link Zgłoś
piotrullo Rzeczpospolita: Pobito aktorkę ze spotu PiS 08.06.09, 22:35 bandyctwo spod znaku PO Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Tuskowe tradycje rodzinne przeniesione na grunt 08.06.09, 22:36 polityki :( Odpowiedz Link Zgłoś