pisemka 18.06.09, 07:04 to dziwne - myslalem ze to joz figorki woskowe - polaczkowa bida !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmicic-1-1 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 07:07 Życzę Braciom aby jeden został prezydentem USA a drugi Rosji a wtedy nie więcej jak za rok wszystko pójdzie w Pis-du. Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 08:28 Wszystkiego Najlepszego. Najlepiej z dala od stresującej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq z okazji urodzin życzę nam wszystkim 18.06.09, 09:26 aby oba klony szybko zakończyły swój marny polityczny żywot i żeby się biedaczki już więcej nie męczyli uprawianiem polityki Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: z okazji urodzin życzę nam wszystkim 18.06.09, 11:04 kraq napisał: > aby oba klony szybko zakończyły swój marny polityczny żywot i żeby > się biedaczki już więcej nie męczyli uprawianiem polityki Podwójne widzenie, po „małpkach” wcielenie. W doniosły dzień, podwójnie urodzinowy. Prawnie i Sprawnie głoszą światlejsze głowy. Doczytaliśmy my, nie doczytał inny. Premier po prostu jest niekonstytucyjny. Jeśli ma współpracować z premierem prezydent. A skoro nie zdarzył się taki incydent. Prezydent nie dokonał wyboru premiera. Trzeba przywrócić brata choćby „tera”. Niech będzie nepotyzm, układ wielbiony! Bo jeden i drugi szlachetnie urodzony! www.youtube.com/watch?v=r3_dJQdKb0Y Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** Polacy sa dumni z braci Kaczynskich *** 18.06.09, 11:17 rozpoczeli wielka i bezwgledna walke z ukladami, przestepcami i stad ta cala nagonka na nich ale niech pieski szczekaja, karawana jedzie dalej a dzis pozostaje zyczyc wytrwalosci w walce o prawa i sprawiedliwa Polske Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 raczej Wolacy:) Polakom powodów do dumy nie dali 18.06.09, 11:48 a ta cała "bezwględna" walka z ukladem itp, to tylko słowa, słowa, słowa... słowa... i konferencje prasowe... mieli wszystko: prokurature, CBA, CBŚ, ABW, większość w Sejmie, swojego prezydenta... i co? kogo złapali? Kaczmarka? Lipca? doktora G.? szkoda, ze nie zaczeli walki z układem od Telgrafu i Skoków, prawda? albo od przewałów złodzieja z Torunia... tu nie trzeba było wiele... wystarczyłaby kontrola NIK + Skarbówka Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * raczej uczciwi Polacy, nie mylic z PO-lakami * 18.06.09, 11:58 monster1972 napisał: > a ta cała "bezwględna" walka z ukladem itp, to tylko słowa, słowa, > słowa... słowa... i konferencje prasowe... > > mieli wszystko: prokurature, CBA, CBŚ, ABW, większość w Sejmie, > swojego prezydenta... i co? > > kogo złapali? Kaczmarka? Lipca? doktora G.? > > szkoda, ze nie zaczeli walki z układem od Telgrafu i Skoków, prawda? > > albo od przewałów złodzieja z Torunia... tu nie trzeba było > wiele... wystarczyłaby kontrola NIK + Skarbówka > > > > Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
kraq nie ma to jak reprezentatywny dobór życzeń:)))))) 18.06.09, 12:15 >> 10.48 Czytelnicy Alertu24 także przyłączyli się świętowania jubileuszu. Od rana przysyłają nam życzenia dla braci Kaczyńskich - "Wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i błogosławieństwa Bożego" - życzy internauta angrusz1 << hehehe, rzeczywiście na alercie same takie życzenia dla klonów są i to powyżej jedno z wielu takich samych;))))) dobrze, że się trafił jakiś jełop z tymi życzeniami, to przynajmniej jest co pokazać w głównym artykule hehe:))))))) ja mam apel do wyborczej, żeby nie traktować tych idiotów jak żubry co są pod ochroną, tylko pokazać te typowe życzenia dla klonów, od "kochających" ich rodaków Odpowiedz Link Zgłoś
atomm Spokoju na emeryturze... wczesniejszej 18.06.09, 12:51 Oby nikt juz ich nie denerwowal i zeby zylo im sie spokojnie na wczesniejszej emeryturze z dala od polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy czas najwyzszy do zostawienia polaków w spokoju. 18.06.09, 13:37 wiek zobowiązuje. czas dorosnąć, panowie(?). Odpowiedz Link Zgłoś
kieliszki Re: czas najwyzszy do zostawienia polaków w spoko 18.06.09, 14:11 To nie dość, że są z tej samej partii, że mają tak samo na nazwisko, że są do siebie podobni, to jeszcze urodzili się w tym samym dniu??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: czas najwyzszy do zostawienia polaków w spoko 18.06.09, 16:58 >urodzili się No niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: czas najwyzszy Pisuar na dworcu we Włoszczowej 18.06.09, 17:56 Tęsknota, tęsknota, gdzie teraz ta cio… No cio, pewnie PO. Pisuar na dworcu we Włoszczowej. Całkiem na prawo obok rydzykowej. Napisał ktoś my wasze dziewczyny. Przypominamy się w twoje urodziny. Coś zaniedbujesz nas droga „charyzmo”. Razem ze swoim bankowym „Dyzmą”. Nikt nie napieprzy z takim skutkiem. Czekamy na ciebie utrapieni smutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Niech żyją bracia Kaczyńscy... 18.06.09, 14:32 ...Byle nie naszym kosztem (jak do tej pory). Odpowiedz Link Zgłoś
pensioner63 100 lat życia i zero lat rządów 18.06.09, 12:19 Życzę bliźniakom 100 lat szczęśliwego życia, dużo zdrowia i mądrych decyzji. Jedną z tych decyzji powinno być przejście na zasłużoną emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * te zyczenia to jak znalazl dla Donka :)) * 18.06.09, 12:33 pensioner63 napisał: > Życzę bliźniakom 100 lat szczęśliwego życia, dużo zdrowia i mądrych decyzji. > Jedną z tych decyzji powinno być przejście na zasłużoną emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
beamas1053 Re: * te zyczenia to jak znalazl dla Donka :)) * 18.06.09, 18:32 Napisał: prof.dr.schab.wkurzony.niedorobiony.niedoceniony.skurczony. Odpowiedz Link Zgłoś
aap.sa Re: 100 lat życia i zero lat rządów 18.06.09, 14:57 I bezwzględny zakaz prowadzenia jakiejkolwiek działalności! Ewentualnie zgoda na uprawianie działki pracowniczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyczny59 Re: 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 16:51 A życzeń dla premiera nie było!Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
pisemka 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 07:08 a ja biedny polaczek myslalem ze to woskowe figorki joz sa = ate trupy polityczne jeszcze zyja !? Wont do SOWIETOW !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pisemka [...] 18.06.09, 07:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej" 18.06.09, 08:31 Od dłuższego czasu wygłaszam na tym forum tezę ,iz większośc przeciwników PiS-u ( w tym przeciwników Kaczyńskich) to ludzie nie mający pojecia o kulturze osobistej. Na określenie takiego człowieka istnieje w jezyku polskim słowo - imie jednego z synów Noego. Komentarze na tym forum , czy w akcji "Politbiura" są dowodem na prawdziwośc mojej tezy. No cóż , nawet jeśli nie darzę zbytnią sympatią Kaczyńskich - to jednak musze trzymac z PiS-em. Inaczej po prostu byłbym "zaliczon" tez do tej grupy nastepców bibilijnego Chama. Wprawdzie członkostwo w takiej grupie to nie grzech czy przestępstwo , ale jednak straszny wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 08:36 lat ? I wystarczy . Na emeryture.Tam jest ich miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 08:43 sw.patryk napisał: > lat ? > I wystarczy . Na emeryture.Tam jest ich miejsce. Może nie zwróciłes uwagi ,że kończą 60 lat a nie 65 . Odpowiedz Link Zgłoś
kraq uhehehe 18.06.09, 09:33 kolejny pisuarowy hipokryta. posty ci się na forum nie podobają? a mnie się nie podoba, jak te gnoje obrażają publicznie ludzi. jak jeden z dzisiejszych jubilatów obraża radio zet, to jest ok i wyciera sobie morde AK, to gra gitara, co? a nie, pewnie mu się tylko tak powiedziało z emocji, albo został do takiej wypowiedzi zmuszony? znamy już te wasze durne spiewki. śmieszni jesteście. a to wycieranie sobie gęby patriotyzmem, rodziną, tradycją, itd. to już w ogóle jest skandal, jakby te fiuty z kurduplami na czele monopol na to miały. z okazji urodzin, zycze wam kurduple zmiany lekarza, żeby wreszcie was zaczęto leczyć a nie udawać. życzę samych porażek wyborczych i smierci politycznej, dla waszego i naszego ogólnego szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 10:55 Na szczescie mozna isc na wczesniejsza emeryture.Ha,ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
bobdywro Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 08:48 Chamy ? Raczej małe zakompleksione kundelki mogące zaistnieć tylko w formie steku wyzwisk wygłaszanych na forach . Ale czego można oczekiwać od PO-planktonu skoro wyznacznikiem kindersztuby są Palikot i Niesiołowski . O !!! To są prawdziwe chamy ! Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 10:23 Jasne to przecież same małpy w czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 11:51 malpki z czerwona kartka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 10:23 Jasne to przecież same małpy w czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 remik.bz.. ty jesteś z AK i z "górnej półki" ???? 18.06.09, 08:57 jesteś okazem chama, który potrącając babcie,ogląda czy sie nie pobrudził Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 09:01 te, remik - twoja ksywa swiadczy o twojej inteligencji - brydz byl dla ciebie za wysoka szkola jazdy - pozostal ci brydz dla niedorozwinietych, czyli remik - jestes wspanialym czlonkiem pisdziajskiej rodziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Dziekuję za poparcie 18.06.09, 09:03 cyndyndanda napisał: > te, remik - twoja ksywa swiadczy o twojej inteligencji - brydz byl > dla ciebie za wysoka szkola jazdy - pozostal ci brydz dla > niedorozwinietych, czyli remik - jestes wspanialym czlonkiem > pisdziajskiej rodziny!!! Mam nadzieję ,że Admin nie skasuje Twego postu z tak mocnym poparciem mojej tezy Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Dziekuję za poparcie 18.06.09, 09:43 a naskarzyles juz? bo bez donosu moga nie znalezc tego wpisu... a tak btw, skoro my tu o biblii... a z ktorego z synow noego jest ten cytat: "spieprzaj dziadu!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
komes.online spieprzaj dziadu i baba w czerwonym 18.06.09, 09:10 to dopiero kultura, do chama im bliżej niż innym Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 10:22 Cham stał gdzie stało ZOMO i krzyczał Spieprzaj Dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Do remik.bz 18.06.09, 10:30 > Od dłuższego czasu wygłaszam na tym forum tezę ,iz większośc > przeciwników PiS-u ( w tym przeciwników Kaczyńskich) to ludzie nie > mający pojecia o kulturze osobistej. Tu zgoda. Precyzując jednak do postów na forum. > Na określenie takiego człowieka istnieje w jezyku polskim słowo - > imie jednego z synów Noego. > Komentarze na tym forum , czy w akcji "Politbiura" są dowodem na > prawdziwośc mojej tezy. Tez zgoda. Właśnie ze względu na to zawężenie podane powyżej. Niby skąd masz dane dotyczące zachowania się ludzi/poglądów politycznych spoza forum? > No cóż , nawet jeśli nie darzę zbytnią sympatią Kaczyńskich - to > jednak musze trzymac z PiS-em. Inaczej po prostu byłbym "zaliczon" > tez do tej grupy nastepców bibilijnego Chama. Nie nie musisz. Bo umknęła Ci jedna, jedyna drobniuteńka kwestyjka. "Nie zauwazyłeś" że dokładnie tak samo jak większość przeciwników PiSu tu się zachowuje w opisany sposób doładnie TAK SAMO zachowuje się większość jego zwolenników. Więć oceniając kogoś po jego sympatii czy antypatii wobec Kaczyńskich i na podstawie tego decydujac o jego kulturze tak czy inaczej wyjdziesz na chama. Gorzej - bo sama idea by czyjąś kulturę oceniać na podstawie sympatii politycznej, a nie zachowania jest chamska. Chciałbym ci też zwrócić uwagę na co zwracam non stop... ta Twoja pobłażliwość względem osób z PiS i wielka surowość wobec jego krytyków. Anonimowy forumowicz bluzgający na Kaczyńskich wystawia tylko opinię sobie... no w jakimś stopniu o Polakach ale tylko jako jedna n-ta wszystkich wypowiedzi na forum. Chamstwo w wykonaniu Najwyższego Reprezentanta RP - Prezydenta Lecha Aleksandra Kaczyńskiego ukazane ot chociażby "chichotami" w czasie oficjalnego spotkania z Panią Condoleezzą Rice. Chamstwo człowieka sprawującego TAKI urząd, profesora, solidarnościowca, osobę już starszą wiekiem - OBRAŻA CAŁĄ POLSKĘ!!!!!!!!!!! Rozumiesz? Zanim choć słowem skrytykujesz czyjekolwiek chamstwo tu na forum wpierw przyznaj że Kaczyński nie spełnia wymogów kulturalnych by sprawować ten urząd. Całemu PiSowi powinno być WSYTD za to jakiego Prezydenta nam zaoferował. > Wprawdzie członkostwo w takiej grupie to nie grzech czy > przestępstwo , ale jednak straszny wstyd. Wstyd to obłuda, ślepota lub głupota. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Do remik.bz 18.06.09, 11:13 maaac napisał: Tu zgoda. Precyzując jednak do postów na forum. Masz racje. Miałem na myśli dyskutantów na forum GW a nie "ogół". Wyraziłem się bardzo nieprecyzyjnie i rzeczywiście możmna było moje stanowisko interpretować w odniesieniu do "ogółu". Słusznie zwróciłeś na to uwage. "Nie zauwazyłeś" że dokładnie tak samo jak większość > przeciwników PiSu tu się zachowuje w opisany sposób doładnie TAK > SAMO zachowuje się większość jego zwolenników. Tez masz racje. Ale problem w czym innym. PiS nie rządzi, PiS jest w opozycji. I o ile atakowanie rządzących przez opinie publiczną ma jakąś logike i uzasadnienie- o tyle atakowanie opozycji przez tę opinię publiczną wydaje się raczej dziwne. Minęlo niemal dwa lata od zmiany rządu a te ataki (odnoszę wrażenie ) przybieraja na sile . Zadaję sobie pytanie: o co do diabła chodzi? Dlaczego (teoretycznie) opinia publiczna chce zniszczenia jedynej realnej opozycji? Czy nie ma tu jakiegoś podtekstu? Rozumiem ,ze wielu małodoświadczonych ludzi uwierzyło w czasie wyborów antypisowskiej nagonce. Ale wtedy chodzilo o usunięcie PiS od władzy. To miało jakąś logikę. Ale dziś? Jaka logika jest w zwalczaniu opozycji? Oczywiście chamskie zachowanie zarówno przeciwników jak i zwolenników PiS-u na tym forum jest faktem, smutnym faktem. Nie powinno być czegoś takiego w jakiejkolwiek dyskusji. No cóż niestety wielu "dyskutantów" chyba wypowiada się na forum w innym celu niż "dyskusja". Rozumiesz? Zanim choć słowem skrytykujesz czyjekolwiek chamstwo tu > na forum wpierw przyznaj że Kaczyński nie spełnia wymogów > kulturalnych by sprawować ten urząd. Kaczyński nie jest ideałem. Ja tez bym wolał na tym stanowisku kogoś z klasą (której Kaczyńskiemu ewidentnie brakuje). Ale wybór mielismy taki jaki mieliśmy. Wybierając pomiędzy Tuskiem (tez bez klasy)"trendy-luzakiem" drwiącym z "moherów" a Kaczyńskim "złosnikiem, mamroczącym pod nosem" - to juz jednak wolałem Kaczyńskiego. Nie zaakceptuje pogardy dla ludzi startych,niedolężnych, przerażonych zmianami- a wady Kaczyńskiego muszę w tej sytuacji tolerować. W końcu wybierając go znalismy jego wady i zalety, to był nasz swiadomy wybór . Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Do remik.bz 18.06.09, 11:50 Opinia publiczna "atakuje" PiS bo im się ta partia nie podoba. ot, cała filozofia. Opinia publiczna ma przymykać oko na cos czego nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz "nie podoba" to żaden argument 18.06.09, 12:02 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Opinia publiczna "atakuje" PiS bo im się ta partia nie podoba. ot, > cała filozofia. Opinia publiczna ma przymykać oko na cos czego nie > lubi? Każdy człowiek czegos tam nie lubi. Ja np nie lubię urzędników w ZUS-ie i w Urzędzie Skarbowym, ale załatwiam sprawy ważne dla mnie a bedące w ich kompetencjach. Fakt ,że "opinia publiczna"(jej część) nie lubi PiS-u to marne usprawiedliwienie za wyeliminowaniem PiS-u z zycia publicznego. W demokracji opozycja to wazna sprawa. Mozna jej nie lubic , ale trzeba doceniać jej role. Tak po prostu nakazuje rozum. Przy braku opozycji bardzo szybko ugrupowanie , które "lubimy" moze uzyskać całość władzy w kraju. Wladzy niekontrolowanej. To chyba nie jest dobra ani dla demokracji ani dla tych "nielubiacych i dlatego zwalczających". To trąci infantylizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "nie podoba" to żaden argument 18.06.09, 12:09 "Nie podoba" to nie jest argument. To skrót myślowy - mnie się też PiS "nie podoba". Jeżeli chcesz mogę dokładnie rozwinąc jakie zachowania czy poglądy występujace według mnie w PiS budzą mój sprzeciw. Jednak jak będę o PiS pisał(;P) to nie będę zawsze zamieszczał całej litani powodów dla których wolałbym by politycy tej formacji mieli znikomy wpływ na kraj w którym mieszkam a ogranicze się tylko do "nie podoba mi się". Oj tu wyjaśnienie jeszcze jedno, by być precyzyjnym - to nie PiS mi przeszkadza - to te poglądy i zachowanie. Nie podobają mi się one gdziekolwiek je nie zobaczę, a z drugiej strony jakby była partia o tej samej nazwie PiS ale BEZ tych poglądów i zachowań bardzo mozliwe że bym i na nich zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: "nie podoba" to żaden argument 18.06.09, 12:23 Nie podoba się, bo opinii publicznej najwyraźniej nie podoba się to co reprezentuje sobą ta partia i to co ma do zaoferowania. Nie będą przecież cicho siedzieli tylko powiedą co o nich myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy Re: w twojej tzw. "kulturze", remik 18.06.09, 13:53 mieści się łganie jak wściekła, bura suka, co nie raz udowodniłeś na forum - ot, choćby w sprawie rospudy - gdzie lałeś kłamstwami tak że z monitora ciekło. nie pisz więc nic o kulturze, pie...ny hipokryto. ty jesteś z tych który forma przeszkadza. jeśli ktoś ze słodkim uśmiechem okrągłymi słówkami łże w żywe oczy, oszukuje, kradnie, czyni inne qrewstwa (byle robił to grzecznie i kulturalnie) to jest ok. problem pojawia się gdy ktoś polityczną qrwę nazwie po imieniu. wtedy krzyk podnosisz. ale nawet w tych swoich popieprzonych "zasadach" nie jesteś konsekwentny - nawet tu łżesz i oszukujesz. tą agresję i podziały na polskiej scenie politycznej zapoczątkowali kaczyńscy wraz ze swoimi "olozbrudzonymi" przydupasami/przekrętasami - teraz jedynie zbierają żniwo. kto sieje wiatr ten zbiera burzę. a z ciebie remik, jedynie mały, kłamliwy hipokryta "grzecznie" i słodko pierdzący. że tez ci nie wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Do remik.bz 18.06.09, 11:55 > Nie zaakceptuje pogardy dla ludzi startych,niedolężnych, > przerażonych zmianami- a wady Kaczyńskiego muszę w tej sytuacji > tolerować. nosz do cholery, teraz to mnie zatkalo. skoro tak to odnies sie wreszcie do slawetnego "spieprzaj dziadu". no skomentuj. do kogo to bylo skierowane? do lebkow z pilka pod pacha? pewnie i tak udasz, ze nie przeczytales. typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Do remik.bz 18.06.09, 12:17 impostor napisał: > > Nie zaakceptuje pogardy dla ludzi startych,niedolężnych, > > przerażonych zmianami- a wady Kaczyńskiego muszę w tej sytuacji > > tolerować. > > nosz do cholery, teraz to mnie zatkalo. > > skoro tak to odnies sie wreszcie do slawetnego "spieprzaj dziadu". > no skomentuj. do kogo to bylo skierowane? do lebkow z pilka pod > pacha? > > pewnie i tak udasz, ze nie przeczytales. typowe. Nie musisz mnie podpuszczać. Jesli tylko mam czas , to zawsze odpowiadam. Spieprzej dziadu ( o ile pamietam) to bylo powiedziane w Warszawie na jakimś spotkaniu jeszcze mocno przed wyborami. Kaczyński wtedy nie rządził. Jakis pijany człowiek dość namolnie przeszkadzał w tym spotkaniu. Domagał się załatwienia jakichs spraw (chyba mieszkaniowych) i pomimo wielokrotnych tłumaczeń nie przyjmował do wiadomości ,że Kaczyński "nie rządzi" i ,że nie jest to w jego kompetencjach. Ale najważnieszy jest fakt przeszkadzania pod wpływem alkoholu. Określenie "dziad" dla osoby "zanietrzeźwionej" jest ,zgoda niezbyt kulturalne, ale jednak.... Z reguły tak samo wyglada , zachowuje się schlany profesor uniwersytetu , magister biologii ,urzędnik ZUS-u, mechanik samochodowy czy bezdomny. Alkohol sprawia ,ze wszyscy "dziadzieją". Co innego emocjonalna wypowiedż pod adresem naprzykrzającego się pijaka , a co innego świadoma drwina z pewnej grupy biednych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Do remik.bz 18.06.09, 12:27 Chamstwo jest chamstwem bez względu na okoliczności nieprawdaż? Można jedynie bardziej krytykować to chamstwo ze względu na to im bardziej osoba która się tak zachowała jest osobą "zaufania publicznego" lub im bardziej oficjalną czy uroczystą jest okazja przy której to chamstwo zostało zaprezentowane. Jak chcesz porównywac chamstwo względem grup osób to ja dalej nie zostałem przeproszony za "stanie tam gdzie stało ZOMO". Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Do remik.bz 18.06.09, 13:48 otoz to, chamstwo to chamstwo. nikt z nas na forum tez nie rzadzi, ale nas mozna nazwac chamami, prawda? druga sprawa: przebadales czlowieka alkomatem? czy tylko od kaczora wiesz ze gosc byl pijany? powiem ci tyle: ogladalem ta scene wielokrotnie, bo jest dostepna w sieci i niczego niestosownego w zachowaniu tego czlowieka nie widzialem. owszem, dopominal sie odpowiedzi na swoje pytanie, ale panowie wladza, ktorzy maja co do ryja wlozyc z naszych pieniedzy maja psi obowiazek do tych pytan sie ustosunkowywac. oni nie sa gwiazdkami sami dla siebie, maja miche za to zeby nam sluzyc. jak sie nie podoba to wynocha. druga sprawa, ze gosciu nie zadawal pytan dotyczacych rzadzenia, budownictwa itp. mowil o uciekaniu z partii. Odpowiedz Link Zgłoś
nik-jednorazowy Re: ...przypominam że była recydywa: 18.06.09, 14:01 raz: "spieprzaj dziadu" do nieco namolnego, starszego człowieka, a drugi raz: "panie, spieprzaj pan" głośno w tłum do jakiegoś krytykującego. że nie wspomnę o "zomo", "krótkiej liście", "wolę tego sqrwysyna mieć u siebie", "małpie w czerwonym" "łżeinteligentach" i całej masie innych wypowiedzi tego agresywnego, paranoicznego kartofla - a i przydupasy nie pozostawały w tyle, by wspomnieć chociażby "ciemny lud". ...choć, niewątpliwe - czego jesteś przykładam - kundel trafnie zdiagnozował swoich sympatyków. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Do remik.bz 18.06.09, 14:29 Pijak? Sprawy mieszkaniowe? Człowieku, to był trzeźwy starszy mężczyzna, który zarzucił Kaczyńskiemu, że on jak i reszta członków jego i nie tylko jego partii, zmienia ugrupowania jak dziwka klientów. Jakże wy potraficie wymyślić całą serię legend by zatuszować własne kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Do remik.bz 18.06.09, 19:37 fidelxxx napisał: > Pijak? Sprawy mieszkaniowe? > Człowieku, to był trzeźwy starszy mężczyzna, który zarzucił Kaczyńskiemu, że on > jak i reszta członków jego i nie tylko jego partii, zmienia ugrupowania jak > dziwka klientów. > > Jakże wy potraficie wymyślić całą serię legend by zatuszować własne kłamstwa. Napisałem cyt: Domagał się załatwienia jakichs spraw (chyba mieszkaniowych) i Wyrażenie w nawiasie wyraźnie świadczy o tym ,ze nie byłem pewien. Trudno więc mowic o wymyslaniu legendy. Odnosnie "pijaka"- opierałem sie na "wiesciach" a nie na własnej obserwacji. Ty nawiasem mówiąc robisz dokładnie to samo. Tez mógłbym zapytac "skąd wiesz ,że był trzeźwy?" Chyba ,ze byłes obecny przy całym zdarzeniu. Ale faktycznie- wyciagnałem (mimo zastrzeżen w nawiasie) zbyt pochopne wnioski. Po prostu dałem się sprowokowac do zabrania głosu w sprawie , o ktorej nie miałem pewnych danych, opierałem sie na sądach , opiniach , plotkach , artykułach prasowych i własnej (zawodnej byc) może pamięci. Mea culpa masz rację, nawet jak się oglada na ekranie telewizyjnym chwiejacego się Kwasniewskiego czy pijacego "coś" Palikota, to nigdy nie wolno mówic "o piciu alkoholu" , bez wyniku badania krwi zrobinym w Instytucie Ekspertyz Sadowych. Sorry za złosliwośc , ale to tylko forum dyskusyjne. Wiekszośc dyskutantów wie na ogół tyle ile "powiedziały im " media. I każdy wyciaga rózne wnioski. To normalne. Tym bardziej ,ze na szczęście mamy pluralizm medialny i ta sama sprawa inaczej jest relacjonowana np w Gazecie Wyborczej a inaczej np w Gościu Niedzielnym. (to porównanie nie ma nic wspólnego ze "spieprzaj dziadu"- to tylko przyklad) Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Do remik.bz 18.06.09, 12:03 > Masz racje. Miałem na myśli dyskutantów na forum GW a nie "ogół". > Wyraziłem się bardzo nieprecyzyjnie i rzeczywiście możmna było > moje stanowisko interpretować w odniesieniu do "ogółu". > Słusznie zwróciłeś na to uwage. Ok. Dzięki. > Tez masz racje. Ok dzięki. > PiS nie rządzi, PiS jest w opozycji. I o ile atakowanie rządzących > przez opinie publiczną ma jakąś logike i uzasadnienie- o tyle > atakowanie opozycji przez tę opinię publiczną wydaje się raczej > dziwne. > Minęlo niemal dwa lata od zmiany rządu a te ataki (odnoszę > wrażenie ) przybieraja na sile . > Zadaję sobie pytanie: o co do diabła chodzi? Dlaczego > (teoretycznie) opinia publiczna chce zniszczenia jedynej realnej > opozycji? Czy nie ma tu jakiegoś podtekstu? > Rozumiem ,ze wielu małodoświadczonych ludzi uwierzyło w czasie > wyborów antypisowskiej nagonce. Ale wtedy chodzilo o usunięcie PiS > od władzy. To miało jakąś logikę. > Ale dziś? Jaka logika jest w zwalczaniu opozycji? Temat na inną dyskusję. Tu pisałeś o chamstwie dyskutantów a nie o sensowności krytyki. Jak widzisz napisałeś coś zupełnie błędnego. Chamstwo jest ogólne a nie tylko PiSowskie czy POwskie. Możemy sobie podyskutowac na temat zbydlęcenia języka w forach internetowych (i nie tylko) ale i nie tu na to miejsce. Miałeś za to pełne prawo do zwrócenia uwagi co niektórym że i słuszną czy nie krytykę Kaczyński można prowadzić innym językiem. > Kaczyński nie jest ideałem. Ja tez bym wolał na tym stanowisku kogoś > z klasą (której Kaczyńskiemu ewidentnie brakuje). > Ale wybór mielismy taki jaki mieliśmy. > Wybierając pomiędzy Tuskiem (tez bez klasy)"trendy-luzakiem" > drwiącym z "moherów" a Kaczyńskim "złosnikiem, mamroczącym pod > nosem" - to juz jednak wolałem Kaczyńskiego. > Nie zaakceptuje pogardy dla ludzi startych,niedolężnych, > przerażonych zmianami- a wady Kaczyńskiego muszę w tej sytuacji > tolerować. > W końcu wybierając go znalismy jego wady i zalety, to był nasz > swiadomy wybór . Nie. To nie kwestia złośnika mamroczacego pod nosem. To kwestia nieumiejętności panowania nad swoimi chamskimi odruchami nawet w sytuacjach najwyższej wagi państwowej. To co jest jeszcze "jakoś" dopuszczalne dla sejmowego fightera - to już na poziomie Prezydenta jest skandalem. Rozumiesz SKANDAL! I jakoś nikt z tzw. prawicy nie potrafi tego zauwazyć krytykujac jednocześnie jak najbardziej niekulturalne zachowania się Kwaśniewskiego pod wpływem alkoholu. Co do zaś Tuska i "moherów". Pytanie co kto tą nazwą określa. Nie można krytykować wypowiedzi jednej osoby uzywającej tej nazwy w jednym zakresie przy pomocy definicji z innego zakresu. Dla mnie "moheryzm" to nie wiek, zniedołęznienie, a zestaw poglądów wyrażających się nienawiścią do wszystkiego co obce i inne, strachem przed tym, starannym blokowaniem wszelkich informacji że mogą być ludzie z innymi poglądami i stylem zycia i mozna jednak razem z nimi życ, oraz znajduję ten "moheryzm" nie tylko u osób satarszych w Polsce - katolików, ale i np u młodych Żydów, w średnim wieku protestantów, czy też u Muzułmanów. Jezeli tak go definiuję to czyż może ktoś mnie krytykować że nabijąc się z "moherowej" postawy nabijam się ze starości czy ułomności? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Do remik.bz 18.06.09, 14:06 maaac napisał: To kwestia > nieumiejętności panowania nad swoimi chamskimi odruchami nawet w > sytuacjach najwyższej wagi państwowej. > To co jest jeszcze "jakoś" dopuszczalne dla sejmowego fightera - to > już na poziomie Prezydenta jest skandalem. Rozumiesz SKANDAL! I > jakoś nikt z tzw. prawicy nie potrafi tego zauwazyć krytykujac > jednocześnie jak najbardziej niekulturalne zachowania się > Kwaśniewskiego pod wpływem alkoholu. Jeszcze raz powtarzam : tak wybralismy. Mówiąc szczerze każdy z naszych prezydentów od roku 1989 nie mial klasy. Tak wybieraliśmy w wolnych , demokratycznych procedurach. . I tak uważam ,że mielismy szczęście , iz nie doszło do prezydentury Tymińskiego. Przegraną Mazowieckiego z Tymińskim uważam za największe "otumanienie demokratyczne" Polakow. Kolejne wybory lada moment. Prywatnie chciałbym , aby w nich startował Jerzy Buzek (ale nie wiem czy może). Co do zaś Tuska i "moherów". Pytanie co kto tą nazwą określa. Masz Swoja defincję "mohera" Ale niestety potocznie to słowo określa nie tylko stan mentalny , ale również wiek i "katolickość". Pamietam słynna akcję "zabierz babci dowód" przed wyborami . Ilez wtedy na tym forum było złosliwych uwag pod adresem "moherów". Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Do remik.bz 18.06.09, 15:27 > Jeszcze raz powtarzam : tak wybralismy. No i co z tego? Co ma fakt wyboru do oceny czyjegoś zachowania? Dla mnie jest wręcz przeciwnie. Im dostojniejszy urząd tym surowiej oceniam wpadki takiej osoby. > Mówiąc szczerze każdy z naszych prezydentów od roku 1989 nie mial > klasy. Ale jak uszeregujesz po kolei - człowieka który miał krew obywateli na rękach, prostego robotnika - który doszedł do wysokiego urzędu ze względu na swoja charyzmatyczną osobowość, a nie wykształcenie, doświadczenie itp, byłego "działacza młodziezowego" który nie był w stanie zakończyć studiów i profesora prawa, solidarnościowca - to po kim z nich będziesz się spodziewał najwyższej klasy, najlepszego zachowania? No a z drugiej strony - ile zaliczonych wpadek z celową chęcią obrażenia drugiej osoby możesz wśród tych osób wymienić? Dalej nie rozumiesz tego? Przepraszam, że się odwołam do wiedzy biblijnej (nie wiem jaki jest twój stosunek do wiary, ale wiem że nawet, a może zwłaszcza osoby dość dalekie od wiary w Polsce znają dobrze Biblię). Pamiętasz przypowieść o Talentach? Pamiętasz to Mt 25, 14-30? online.biblia.pl/rozdzial.php?id=361#W14 I o to mamy 4 Prezydentów - nie dostali po równo "talentów", ostatni dostał najwięcej. I o to mamy co z nimi zrobili. Potrafisz podliczyć? > Przegraną Mazowieckiego z Tymińskim uważam za > największe "otumanienie demokratyczne" Polakow. To niestety prawda. > Kolejne wybory lada moment. > Prywatnie chciałbym , aby w nich startował Jerzy Buzek (ale nie > wiem czy może). Jako alternatywa Buzek czy Tusk wolałbym Buzka. A dla czego by nie mógł by móc? Pytanie tylko czy będzie grupa chętna go wesprzeć nie tylko głosami. > Masz Swoja defincję "mohera" > Ale niestety potocznie to słowo określa nie tylko stan mentalny , > ale również wiek i "katolickość". Dokładnie to wiek i katolickość W POŁĄCZENIU z tym stanem mentalnym. Nie spotkałem jeszcze nikogo kto by "moherem" nazwał osobę wyznania katolickiego w starszym wieku ale nie podzielającą przekonań prezentowanych w RM. Czyli dalej czynnikiem krytycznym jest nie wiek i nie katolicyzm ale ten stan mentalny. > Pamietam słynna akcję "zabierz babci dowód" przed wyborami . Ilez > wtedy na tym forum było złosliwych uwag pod adresem "moherów". No były. Jednak prócz wyjatków to nie z wieku i nie z katolicyzmu tych osób się naśmiewano tylko z ich stanu mentalnego. No może doprecyzowując ze specyficznie pojętego katolicyzmu wynikającego z stanu mentalnego. Z tym że ta "specyficznośc" jest kluczem nie katolicyzm z powodu tego że ta "specyficzność" potrafi się objawiać i wśród innych wyznawców. :) No szansa spotkania w Polsce "moherowego" wyznawcy innej religii niż katolicka jest bliska zeru ze względu na deklarowaną przez 95% (?) osób przynależność do tego wyznania. Chociaż.... mam wrażenie, że jeśli weżmiemy Świadków Jehowy, z którymi się najczęściej spotykamy na ulicach Polski to u nich brak moheryzmu będzie wyjątkiem. > Pamietam słynna akcję "zabierz babci dowód" przed wyborami . Ilez > wtedy na tym forum było złosliwych uwag pod adresem "moherów". Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Do remik.bz 19.06.09, 12:40 maaac napisał: I o to mamy 4 Prezydentów - nie dostali po równo "talentów", ostatni > dostał najwięcej. I o to mamy co z nimi zrobili. Potrafisz podliczyć? Nie jestem pewien czy Kaczyński dostał najwięcej "talentów". Każdy z tych prezydentów niejako w czym innym sie specjalizował. W czym innym był "dobry" w czym innym "mierny". Trudno porównywac te "talenty" i sprowadzać do jednej miary. Kwaśniewski był np bardzo "medialny i komunikatywny" - taki dostał "talent" i chyba za prezydentury go pomnozył. Kaczyński dostał przywiązanie do tradycji , rodziny. Czy to pomnozył - nie wiem, chyba tak( Czy cos takiego wogóle się da pomnozyć?). Popierał wszelkie dzialania , inicjatywy związane z tym tematem. Nie dostał "medialności" w darze , więc nie bardzo miał co mnozyć. I my głosując na niego wiedzielismy ,że tego "talentu" nie ma. Reasumując: wybierając go wiedzieliśmy jaki jest (jakie ma talenty i antytalenty)- mozemy mieć ciche pretensje ,że nie pomnozył akurat tych "talentów" , na których nam prywatnie zalezy ( o ile je miał). Ale byc może pomnozył inne , dla nas nieistotne , a dla niego , dla innych - bardzo ważne. Przy głosowaniu na każdego prezydenta musimy w pierwszym rzedzie załozyć ,że się nie zmieni na gorsze. ( w mysl zasady "widziały gały..."). A jesli wybraniec się podciągnie w dowolnej dziedzinie - to tylko dla nas taka premia . Nie spotkałem jeszcze nikogo kto by "moherem" nazwał > osobę wyznania katolickiego w starszym wieku ale nie podzielającą > przekonań prezentowanych w RM. Czyli dalej czynnikiem krytycznym > jest nie wiek i nie katolicyzm ale ten stan mentalny. Być moze masz rację w odniesieniu do wypowiadających opinie , ale będących w średnim czy w starszym wieku. Odnosze wrażenie ,że dla mlodych i bardzo młodych ludzi , każdy kto chodzi do kodcioła a przekroczył powiedzmy 40-tkę - to moher. Tak nawiasem z określeniem "moher" spotkalem się pierwszy raz jakies 4-5 lat temu ( o ile pamietam) w dodatku do GW - Wysokie Obcasy. Pamietam ten artykuł (musze gdzies odszukac go), gdyż mocno mnie wzburzył. Chodziło w nim o starsze panie , ktore przed salą sądowa głosno (to prawda , nawet za bardzo głosno) protestowały z przyczyn religijnych bodajże przeciwko "artystce" Nieznalskiej. W tym artykule bardzo mocno akcentowano "zaślepienie religijne " tych kobiet , absolutnym milczeniem pomijając kwestie ich uczuć religijnych (do których maja prawo). Mówiąc wprost- drwiono z ich "głupoty" zapominając ,że to co dla jednych jest "głupota' dla innych może być sprawą najwyższej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 11:35 > Od dłuższego czasu wygłaszam na tym forum tezę ,iz większośc > przeciwników PiS-u ( w tym przeciwników Kaczyńskich) to ludzie nie > mający pojecia o kulturze osobistej. Co tam forum. Wystarczy zobaczyć zdjęcia Kaczyńskich pod dowolnie wybranym artykułem - kryterium doboru tych zdjęć jest oczywiste: im bardziej głupia mina tym lepiej. Wystarczy porównać ze zdjęciami Donalda Tuska, czy kogoś z SLD. Dzisiaj urodziny bliźniaków, więc nawet gazeta dała w miarę normalne zdjęcia Kaczyńskich. smok Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 12:11 No to powtórzę po raz n-ty moja prośbę. Prosze o podanie zdjęcia "reporterskiego" - nie specjalnie pozowanego na potrzeby kampanii wyborczej czy innego materioału reklamowego, na których którykolwiek z braci Kaczyńskich wygląda nobliwie, jak mąż stanu. Jak do tej pory takich zdjęć mimo wielu apeli nie zobaczyłem. Nie jest winą Gazety że Ci panowie tak, a nie inaczej wyglądają i się zachowują. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 13:26 Pierwszy strzał na google nfajw.files.wordpress.com/2008/12/lech-kaczynski.jpeg smok Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 14:31 Rozumiesz pojęcie "zdjęcie niepozowane"? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Przeciwnicy Kaczyńskich - "kulturalni inaczej 18.06.09, 15:30 :) Chyba nie rozumie. A może dla niego typowe zdjęcie "dowodowe" jest zdjęciem "niepozowanym" ROTFL!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ojcieckierownik 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 08:43 A ja życzę im,aby ich krew zalała... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Dzieki za poparcie mojej tezy 18.06.09, 08:46 ojcieckierownik napisał: > A ja życzę im,aby ich krew zalała... Serdecznie dziękuję za poparcie mojej tezy iz przeciwnicy PiS-u i Kacvzyńskich są "kulturalni inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 remik.bz.. twoje tezy, to bełkot idioty... 18.06.09, 09:00 przypomnieć ci chamskie gadki J.Kacznskiego,Kurskiego{5 wyroków za pomówienia},Brudzinskiego,Targalskiego,Kownackiego,Bielana, itd..???? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 a dla mnie chamem jest tow. jarosława-dziewica 18.06.09, 09:38 nazwała mnie ZOMO-wcem... i to publicznie! a dlaczego to zrobiła? tylko dlatego, że nie stałem, tam gdzie ona czego oczekujesz, jełopie, po takich zachowaniach swojego firera? słow pełnych miłosci? :) ludzie mają dość podłości, małości, zakłamania i dupodajstwa wobec rydzyka-złodzieja... jedni tak a inni inaczej okazują swoje rozczarowanie ostatnimi latami z drobiem u steru :-) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Re: Dzieki za poparcie mojej tezy 18.06.09, 11:28 remik.bz napisał: > ojcieckierownik napisał: > > > A ja życzę im,aby ich krew zalała... > > Serdecznie dziękuję za poparcie mojej tezy iz przeciwnicy PiS-u i > Kacvzyńskich są "kulturalni inaczej" nic dodac nic ujac - zwlaszcza zwolennikom PO sloma z butow wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: Dzieki za poparcie mojej tezy 18.06.09, 12:00 bzdura gdzies mam po, sld, waszych przyjaciol z samoobrony i lpr, ale tez mam dosc kaczorow. nie trafia do was, ze mozna was oceniac po owocach i NIE byc za po?? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski 60. urodziny braci Kaczyńskich-Obciachowcy! 18.06.09, 12:19 Niezmiennie życzę im poważnych chorób i niebawem niezwłocznej, lecz pełnej cierpień - śmierci w męczarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 natychmiastowej emerytury im życzę, dla Polski... 18.06.09, 08:50 wystarczy już... ostatnie kilka lat to naprawdę wystarczający powód, żeby obu panom życzyć szybkiej emerytury... rybki, kotki, pieski, małpki... grille:) ale od polityki jak najdalej! Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
presentation.1 60 lat ?.. I to wystarczy.... 18.06.09, 08:53 zwierzęta nie żyją tak długo... Odpowiedz Link Zgłoś
kraq widać zawiść, chamstwo, agresja i małpki.... 18.06.09, 09:35 dobrze konserwują;) Odpowiedz Link Zgłoś
caleebius 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 08:52 Panowie Kaczyńscy - życzę wam żeby w polityce było z górki. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 09:38 życzę Braciom Kaczyńskim wiecznej recesji, zagrożenia płynącego z wszystkich stron (także od wewnątrz), podziałów w społeczeństwie i czarno-białego świata, spieprzających dziadów, ZOMO, anty-AKowcow, wszechwładnej ubecji, złych mediow. Wszystko po to, by sens Ich istnienia w polityce był głęboki i prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 11:04 caleebius napisał: > Panowie Kaczyńscy - życzę wam żeby w polityce było z górki. racja, z samej górki na sam dół :) heheh Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 08:54 Wszystkiego najlepszego , dużo zdrowia i błogosławieństwa Bożego Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 08:59 Proponuje sie przylaczyc do spiewania im 'sto lat!' - w koncu skonczyli... 120 lat, wiec jest oznaka jak najlepszych intencji :) _______________________________________ Zadnych kaczorow, zadnych donaldow! Odpowiedz Link Zgłoś
parambol Re: 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 10:24 mam nadzieję, obaj dostali w prezencie po pluszowym misiu i pistoleciku na wodę. Bezpieczne zabawki to podstawa, żeby nie zrobić sobie krzywdy. A potem dmuchać świeczki, pałaszować kremowy tort i do łóżeczka. A tak na serio: wielokrotnie mnie obaj obrażali tylko za to, że nie mam układowo-agenturalno-antyPOwskiego jobla. Sondaże są jakie są. Przykro musi być komuś, kto ma świadomość, że więcej ludzi go szczerze nienawidzi i gardzi nim niż kocha. No, ale zapracowali sobie na to. Żadnych życzeń panowie, a jeśli już to sobie mogę życzyć, żebyście jak najszybciej znikli. Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Nie będzie życzeń ! A niby za co ?! 18.06.09, 09:10 Po pierwsze , prawdziwi katolicy nie obchodzą urodzin , tylko imieniny - święto swoich patronów . Po drugie , za to co zrobili Wolsce i Wolakom , wylądują na śmietniku historii . Precz . Odpowiedz Link Zgłoś
blanzeflor 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 09:15 wygodnej pryczy na następne 60 lat Odpowiedz Link Zgłoś
reegulator Zyczę im tego samego, co oni życzą nam, czyli.... 18.06.09, 09:26 swoim przeciwnikom politycznym... Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Oby zeszli z tego świata jak najszybciej!!! 18.06.09, 09:35 tego im życzę z całego mojego serducha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
brunhilda666 Serdecznie życzę im więcej przyzwoitości! 18.06.09, 10:03 Bo czyż przyzwoitością jest tak długie plątanie się po tej ziemi i nić nie robieniem dla Polski poza smrodem? Odpowiedz Link Zgłoś
moim_skromnym_zdaniem 60. urodziny braci Kaczyńskich 18.06.09, 09:45 I WYSTARCZY! Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy_krolik Zycze im 100 lat zdrowia i szczescia na emeryturze 18.06.09, 09:50 od jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
szalonyprofesor 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 10:01 Jesli Oni maja dopiero 60 lat, to w jaki sposob mogli byc w AK, ktore zostalo rozwiazane 19 stycznia 1945 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie Ważne,że nie mają męskiego potomka !!!! 18.06.09, 10:05 i to jest najlepsza wiadomość dla Polski !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
justyna.79 Re: 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 11:54 Ale się czepiasz, przecież z wyższej półki są.Nadludzie może. Jeszcze się okaże ,że w armii Andersa byli. Odpowiedz Link Zgłoś
bbjot 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 10:06 60 lat - i może wystarczy?... Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Re: 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 10:45 bbjot napisał: > 60 lat - i może wystarczy?... *** ...a niech się męczą jeszcze dwieście lat Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Żle życzącym Kaczyńskim życże wszystkiego złego 18.06.09, 10:33 Od zaraz ! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Żle życzącym Kaczyńskim życże wszystkiego zł 18.06.09, 10:39 to aż tak źle Polsce życzysz? wszak piszesz o 95% społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 im źle nikt nie życzy, byle tylko poszli w cholerę 18.06.09, 10:52 z polityki i przestali Polsce szkodzić Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Żle życzącym Kaczyńskim życże wszystkiego zł 18.06.09, 12:59 kolejna antypolska zakała. Niby prokaczyńska, ale bez trudu da sie wyłowić te szpile wbijane Braciom. Prosze nie wmawiać tu obecnym własnego "patriotyzmu" i "szacunku dla Głowy Państwa" bo uczciwi bez trudu wydobędą te Pańskie złośliwości wobec prawych ludzi. amanasunta napisała: > Od zaraz ! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Podwójne widzenie, po „małpkach” wcielenie. 18.06.09, 11:00 Podwójne widzenie, po „małpkach” wcielenie. W doniosły dzień, podwójnie urodzinowy. Prawnie i Sprawnie głoszą światlejsze głowy. Doczytaliśmy my, nie doczytał inny. Premier po prostu jest niekonstytucyjny. Jeśli ma współpracować z premierem prezydent. A skoro nie zdarzył się taki incydent. Prezydent nie dokonał wyboru premiera. Trzeba przywrócić brata choćby „tera”. Niech będzie nepotyzm, układ wielbiony! Bo jeden i drugi szlachetnie urodzony! www.youtube.com/watch?v=r3_dJQdKb0Y Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 11:06 Sto lat w zdrowiu... i jak najszybszego przejscia na emeryturę. Odpowiedz Link Zgłoś
greetgreet panie prezydencie... 18.06.09, 11:13 melduje że daliśmy dupy na całej linii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k *** bracia Kaczynscy to wiecly patrioci *** 18.06.09, 11:16 wszystkiego najlepszego - sto lat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Re: ** bracia Kaczynscy to zakały narodu polskiego 18.06.09, 11:18 oby szlag ich trafił Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k Re: ** bracia Kaczynscy to zakały narodu polskieg 18.06.09, 11:29 antypisiorek napisał: > oby szlag ich trafił predzej platformianego nerwuska trafi z tych nerwow hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend wyjątkowe chamstwo 18.06.09, 12:56 pod płaszczykiem przymilnych życzeń podkładać taką zawoalowaną świnię. Proszę natychmiast przeprosić Pana Prezydęta i tego drugiego! Odpowiedz Link Zgłoś
adow 60. urodziny braci Kaczyńskich - też dziś mam 18.06.09, 11:19 ale nie 60.! życzę sobie wszystkiego najlepszego:D pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * Ja moi doktoranci zyczymy 100 lat braciom * 18.06.09, 11:41 wielu sukcesow, pociechy z dzieci i wnukow, doczekania prawnukow ! Brawo Panowie. Jestescie klasa i badzcie klasa w przyszlosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jestes "profesorem" u toruńskiego złodzieja? 18.06.09, 11:53 :) lepiej się nie przynawaj, bo nie ma się czym chwalić... lepszy magister AWF, niż rydzykowy profesor:) Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
profesor.dr.hab * do Torunia troche daleko z Krakowa * 18.06.09, 11:57 a poza tym Rydzyk to przeciez ulebieniec Tusia i jego funfli z okresu rzadow z Suchocka, o czym fani PO jakos dziwnie nie pamietaja, no chyba, ze wiekszosc to tzw "pryszcze" Odpowiedz Link Zgłoś
okidupi 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 11:46 ..a ktory jest starszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: 60. urodziny braci Kaczyńskich [NA ŻYWO] 18.06.09, 14:07 lech, bo już zdążył się ożenić i wyprowadzić od mamy. ma też już podobno konto w banku. Odpowiedz Link Zgłoś