rosolina Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 11:22 Bardzo przepraszam, ale to co ci od tego Grzybka wyprawiają niema nic wspólnego z katolicyzmem, to jest faszystowska dzicz. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 11:26 rosolina napisał: > Bardzo przepraszam, ale to co ci od tego Grzybka wyprawiają niema > nic wspólnego z katolicyzmem, to jest faszystowska dzicz. Niestety, głosy obrońców na tym forum potwierdzają to. Żeby była jasność: nie popieram nachalnego zachowania blogera, ani też reżyserii całej akcji. Ale mina o. Piotra nie jest w żadnym wypadku wyreżyserowana. Obnażył się! Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Sektę Rydzyka papież powinien ekskomunikować 21.06.09, 11:35 a zakonnicy z Jasnej Góry zakazać im kategorycznie wstępu na teren klasztoru. Tolerując tych obcych nam wszystkim i BOGU ludzi stają się tacy sami jak oni. Wstyd i zgorszenie szerzą. Odpowiedz Link Zgłoś
aussieozz czytam te Wasze wypociny to niech nikt juz mi nie 21.06.09, 11:36 mowi ze Polska jest chrzescijanskim krajem, a menda Maszkowski ma szczescie ze wojuje z Radiem z Torunia a nie Teheranu bo juz by go dawno wsrod zywych nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
janusz990 Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 11:43 Powinien byl mu tak do du-py nakopac, zeby zapamietal na cale zycie! Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 11:46 Bo "prawda nas wyzwoli"? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ciebie juz nic nie wyzwoli glabie kapusciany! 21.06.09, 11:57 :) Jasne że nie. Bo nie potrzebuję już wyzwalania bo jestem wyzwolony. Ciebie jeszcze czeka długa droga i wiele prawd, które będą Cię wyzwalały. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Przecież oni co i rusz okazują swoją męskość! 21.06.09, 11:49 Zwłaszcza wobec dzieci! Irlandia wreszcie dojrzała do tego, żeby to przyznać publicznie i potępić. Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 12:21 "Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna" a co wystawil za kiecki swego ptaka? Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 12:36 tia666 napisał: > "Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna" a co wystawil za kiecki swego ptaka? nie..przyłapali go na dymaniu gosposi a nie ministranta :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
aussieozz Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 23:23 a gdzie byli inni zeby ojcu pomoc i pogoniv bydlaka? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Ale to, że RM jest rozgłośnią katolicką, dałas 21.06.09, 11:46 sobie wmówić bardzo łatwo! Własnie to, że tylu ludzi występuje przeciwko Rydzykowi, jest dowodem, że wartości chrześcijańskie są w Polsce żywe i dobrze rozumiane! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Wojuje? 21.06.09, 11:52 Maszkowski zastosował ubecką metodę, ale bym go nie nazwał, jak ty, mendą. Jest człowiekiem, może nawet porządnym, może nawet też chodzi do kościoła, może modli słowami miłości bliźniego. A jeśli ateista, to może rozmyśla o humanitaryzmie. Ale gdy znajdzie się na froncie ideologicznym, bez wahania użyje esbeckiej metody. Tak właśnie jest, dlatego mówię, że świnie tak nie świnią jak ludzie. Chrześcijański kraj? Nie wiem, co to znaczy. Jednak gdybym był na miejscu tego księdza i gdyby ktoś - jak Maszkowski - uciekł się do esbeckiej metody, to bym po prostu nie mordę mu skuł, a skopał d...pę. Chrześcijaństwo nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli ktoś wobec kogoś postępuje jak esbek, to mu należy dać kopa w zad. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wojuje? 21.06.09, 12:02 jedno pytanie ajakzupa, skąd ty tyle wiesz o ubeckich metodach....Jak dla mnie to sporo wiesz, a to daje mi do myślenia. I od kiedy baranie SB/UB stało i rozdawało ulotki?! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Byłem 21.06.09, 12:17 Byłem esbeckim szefem. Organizowałem prowokacje takie, jaką posłużył się Maszkowski, stąd moja wiedza. A teraz sr...m na twoje ujadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Byłem 21.06.09, 12:28 > Byłem esbeckim szefem. Organizowałem to ile ci płacą, za "nawrócenie"?! Teraz wiem, gdzie kasa na stocznię! Starzy specjaliści są w cenie :D czy papa z Watykanu o tym wie ;) > A teraz sr...m na twoje ujadanie. nie martwi mnie co robisz na moje ujadanie, martwi mnie co robicie z dziećmi, kiedy światła gasną na plebani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Byłem 21.06.09, 12:50 Dostaję ponad dwa tysiące euro, urząd skarbowy wie lepiej, bo się rozliczam (ma się te nawyki esbeckie). Co robię z dziećmi? Ależ to oczywiste, deprawuję je. Najpierw j...bię sukę proboszcza, potem kozę organisty, w końcu dogadzam sobie niemowlęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Byłem 21.06.09, 13:12 > Dostaję ponad dwa tysiące euro, urząd skarbowy wie lepiej, bo się rozliczam (ma > się te nawyki esbeckie). Co robię z dziećmi? Ależ to oczywiste, deprawuję je. > Najpierw j...bię sukę proboszcza, potem kozę organisty, w końcu dogadzam sobie > niemowlęciem. jesteś chory i niebezpieczny ;) ale w necie tobie podobnych masa, u rydzyka również masa tobie podobnych, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Byłem 21.06.09, 13:30 Dobrze, że ty jesteś zdrowy, bezpieczny. Szkoda, że takich jak ty wyjątkowo mało. Najlepiej jednak, że najzdrowszy jest "dziennikarz" Maszkowski. Wszyscy Polacy powinni być tacy zdrowiuteńcy jak on. Masz w głowie nie mózg, lecz g...wno Michnika, ale spróbuję ci wytłumaczyć: to, co głosi Rydzyk, ma dla mnie taką samą wartość, jak to, co głosi Michnik: wartość g...wna. I g...wno mnie obchodzi, czy u Rydzyka jest tyle samo takich jak ja, bo u Michnika jest ich nie mniej. Jedna zaraza. Ale świnie nie czynią takich świństw jak ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Byłem 21.06.09, 13:39 > Ale świnie nie czynią takich świństw jak ludzie. o nie wiem, świnie jedzą g...a, ty o tym g...e sporo piszesz, aż nadto. Może lubisz to i owo, zwłaszcza zabawy tym i owym ;) nie osądzam cię, każdy lubi to, na co zasłużył :))))) nie lubisz, anie nie utożsamiasz się z rydzykiem, to po kiego zabierasz głos pod tym artykułem. ja nie lubię KK i przyznaję się do tego otwarcie. Ale nie piszę o g...ach itd. Zastanów się na sobą i swoimi obiektami zabawa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Byłem 21.06.09, 17:14 Nie obstaję za Rydzykiem, jeśli umiesz to pojąć, ale za zasadą: żaden dziennikarz nie może prowokować bójki. Jeśli to czyni, to stosuje ubeckie metody. Jeśli ktoś podobnie jak Maszkowski sprowokowałby sympatyków Urbana (którym gardzę), to też bym to samo napisał: żaden dziennikarz nie może prowokować bójki, bo stosuje w ten sposób ubeckie metody. Jeśli masz mózg, to rozumiesz, co to znaczy bronić zasady, a nie człowieka takiego czy siakiego. Wolę jeść g...wna, niż polędwicę sopocką, jaką ty się obżerasz. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Wojuje? 21.06.09, 12:03 To esbecy w ramach prowokacji rozdawali ulotki z informacjami niemiłymi dla Solidarności, a biedni Solidarnościowcy naprawdę nie mogli wytrzymać i mimo kamer i aparatów foto walili sbeków po buzi? Wiesz mnie się wydawało że było na opak. To solidarnościowcy rozdawali "nieprawomyślne" ulotki, a sbecy ich lali po buziach. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa to 21.06.09, 12:18 To, co ty myślisz, ma dla mnie takie znaczenie, jak twoje g...wno dla mojego kundla. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: to 21.06.09, 12:21 Proszę bardzo. Masz jeszcze kilka w tym guście cytatów od swojego taty emerytowanego SB-eka? Możesz się nimi posłużyć. A może to nie tatuś tylko Ty sam tam pracowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: to 21.06.09, 15:21 No cóż kimkolwiek by nie był twój ojciec w jednym na pewno miał pecha. Spłodził syna idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: to 21.06.09, 17:09 Lepiej mi być idiotą i to do potęgi, niż geniuszem takim, jak ty. I nawet gdyby miał mnie spłodzić sam bandzior nad bandziory Dzierżyński, to bym się cieszył, byle tylko nie mieć ojca takiego, jak ty masz. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: to 21.06.09, 19:04 Ależ proszę bardzo. Jesteś chamem i obrońcom sbeckich działań to sobie bądź. Tylko nie nazywaj ofiar sbeków - sbekami, a z tych co postępują jak sbecy nie rób ofiar sbeckich prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: to 21.06.09, 20:23 Chamidłem jestem, ale nie większym od ciebie. Nawet gdybym chamskie cechy wszystkich chamów miał w swoim charakterze, to i tak jestem liliput chamstwa wobec ciebie, giganta chamowatości. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: to 22.06.09, 05:58 Niestety na to prócz własnej opinii nie masz żadnych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: to 21.06.09, 12:41 ajakzupa napisał: > To, co ty myślisz, ma dla mnie takie znaczenie, jak twoje g...wno dla mojego ku > ndla. człowieku...psa sie karmi a nie pozwala zrec gówien na spacerze xDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Wojuje? 21.06.09, 12:04 ajakzupa napisał: Jeśli ktoś wobec kogoś postępuje jak esbek, to mu należy dać kopa w zad > . chłopie...gdyby on postepował jak esbek to nie mógłbys mu zasadzic kopa w de z tej prostej przyczyny ze lezałbys z akumulatorem na jajach na dnie zalewu wislanego a wegorze penetrowałyby twoj odbyt ..hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Może 21.06.09, 12:22 Może i byłoby tak, jak piszesz. Ba, byłoby na pewno. Każdy bowiem esbek stosujący prowokację mordował tego, kto został przez niego sprowokowany. Ty - tuptawka - jesteś geniusz, u którego A. Mickiewicz mógłby co najwyżej szorować rondle. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Może 21.06.09, 12:34 ajakzupa napisał: > Może i byłoby tak, jak piszesz. Ba, byłoby na pewno. Każdy bowiem esbek > stosujący prowokację mordował tego, kto został przez niego sprowokowany. co ty nie powiesz?? to bysmy mieli cała aleje popiełuszek albo i necropolie wielkosci cm.bródzieńskiego z meczennikami za wiare i "o take polskie walczyłem" >Ty - > tuptawka - jesteś geniusz, u którego A. Mickiewicz mógłby co najwyżej szorować > rondle. Rondle wajdzik presentation to ty szorujesz w murzynskiej garkuchni dla gejów ale zadna praca nie hańbi w przypadku eksubeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Może 21.06.09, 12:55 Nie dla gejów, a dla psów. Są na Zachodzie, bo to wyższa cywilizacja, jadłodajnie dla psów. Te psy podcieram własnym językiem, a potem szoruję rondle, z jakich żarły. Tak czynię, bo jestem biały murzyn z Polski, czyli niższej cywilizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Może 21.06.09, 12:58 ajakzupa napisał: z Polski, czyli niższej > cywilizacji. No tu sie wyjatkowo z toba zgadzam w 100 % :) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Może 21.06.09, 13:22 Tak, jest to niższa cywilizacja, skoro takie chamskie, esbeckie postępowanie "dziennikarza" Maszkowskiego nie znajduje potępienia "GW". Nie ma żadnego znaczenia, wobec kogo stosuje się esbecką metodę, czy Rydzyka, czy Michnika, czy Urbana. Jeśli się jej nie potępia, to znak, że tworzy się bantustan. Polska to intelektualny bantustan. Wszystko zmierza ku temu, aby była także realnym bantustanem. Za mało było nieprawości w XX w. Musi się więc los dopełnić i Maszkowski jest tylko narzędziem w ręku losu... Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: czytam te Wasze wypociny to niech nikt juz mi 21.06.09, 12:02 aussieozz napisała: > mowi ze Polska jest chrzescijanskim krajem, a menda Maszkowski ma > szczescie ze wojuje z Radiem z Torunia a nie Teheranu bo juz by go > dawno wsrod zywych nie bylo... nie przypominam sobie zeby z Teheranu nadawali w jezyku polskim?? a moze sie myle ??? kiedys było radio Tirana polskojezyczne fakt..ale oni raczej marksizm-leninizm-stalinizm w stylu maoistowskim uprawiali. Wiec o co kaman z tym Teheranem? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: czytam te Wasze wypociny to niech nikt juz mi 21.06.09, 12:24 Na pewnym poziomie komuniści od islamistów, a ci z kolei od specyficznie pojętych "chrześcijan" niewiele się różnią. No i świetnie potrafią się dogadywać póki nie wchodzą sobie w paradę. Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 11:44 Nienawiść do innych, kłamstwo,obłuda i zwykłe chamstwo moherowych ciemniaków. To jest sekta nie mająca nic wspólnego z prawdziwym kościołem katolickim. Władze kościoła powinny to zwalczać bo nic tak nie szkodzi samemu kościołowi jak tzw RM. Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni no prosze..a na religii tyle mi mówiono 21.06.09, 11:46 o nadstawianiu drugiego policzka. Ale moze to nie ta religia??? Co na to Ratzinger? Może by się tak ustosunkował główny prezes? Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa policzek? 21.06.09, 11:56 Drugi policzek? Ciekawe, czy ktoś, kto (jak Maszkowski) używa esbeckiej metody, w ogóle ma policzki. Należałoby to empirycznie określić. Może by się okazało, że ma ryj... A z ryjem to wiadomo, co trzeba robić. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa "chrześcijanin"? 21.06.09, 12:15 Żartuj zdrów. Żeby być w jednej kupie z takimi jak Tusk, Kaczyński, Wałęsa czy klęczący Oleksy, a może nawet i ty, maaacu, który zamiast mózgu w głowie masz to, co wysr...ał Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "chrześcijanin"? 21.06.09, 12:19 Oczywiście Ty wolisz "chrześcijaństwo" RM polegające da waleniu po buzi ludzi rozdających ulotki na które nie potrafi rozgłośnia odpowiedzieć inaczej ponieważ zawierają prawdę. Ot wybór - każdy woli wybrać jakie chce prowadzić życie. Ty wolisz takie. Twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Muszę 21.06.09, 12:26 Geniuszu o mózgu składającym się z Michnikowego g...wna, mówię ci wprost: długo i precyzyjnie sikam na to, co mówi Rydzyk. Wątpię jednak, abyś to, co teraz napisałem, pojął, bo zamiast oczu, masz to, co sam na siebie wyrzygałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Muszę 21.06.09, 12:31 :) Zawsze mnie to bawi. Rydzyka nie lubią (niby), a jak coś to stają za nim murem tak jakby to była jakaś świętość narodowa. A przy tym to słownictwo... Wprost do kolekcji remika.bz zastanawiającego się nad schamieniem netu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 12:47 Wiedziałem, że jesteś Geniusz, no, bo jeśli się żre g...wno wysr...ne przez Michnika, to nie może być inaczej. A zatem nie pojmiesz także i tego, co teraz napiszę: nikogo ani niczego nie bronię. Uważam, że za mało było nieprawości, za mało esbecji, za mało zarzynania ludzi przez ludzi. Powtórzę więc jeszcze raz, może w końcu zrozumiesz: sr...m na Rydzyka, sr...m na Tuska, sr...m na Kaczyńskiego. Bardzo rzadkim g...wnem na nich sr...am. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Muszę 21.06.09, 12:51 może skup się na swoim bliskim otoczeniu, bo ta nienawiść (s..anie) na ludzi, z którymi nie masz kontaktu naprawdę ci szkodzi :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 12:58 Dobrze, że ty to wyższa kultura. A o mnie się nie martw. Większej nienawiści niż ów Maszkowski już mieć nie mogę, po prostu jest to i fizycznie, i psychicznie niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Muszę 21.06.09, 13:17 nienawiści? Rozdawanie ulotek, bez narzucania się nazywasz nienawiścią? Hmmm to czego ty uczyłeś. Nie uważam się za okaz wyższej kultury, nawet nie wiem jak miałoby to wyglądać?! chodzenie po wodzie, robienie wina z wody.. k... naprawdę nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 13:25 Przeczytaj sobie tekst "GW" i może siebie samego zapytaj, czy to norma tak postępować wobec legalnie działającej rozgłośni, jak czyni Maszkowski. Jego donosy na prokuraturę nie skutkują, więc ucieka się do esbeckiego działania. Nie znam większej nienawiści jak owego "dziennikarza". Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Muszę 21.06.09, 13:31 ale Maszkowski też działa legalnie, żadnego prawa nawet nie nagina, jak robi to rydzyk.... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Muszę 21.06.09, 15:24 Nasz interlokutor chyba jest psychiczny, albo jakiś szczeniak który lubi dla zabawy powyzywać. :( Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 17:18 Tak, jestem psychol do kwadratu. W przeciwieństwie do normalnego Maszkowskiego. Ale to nie ja stosuję esbeckie działania. Nie ja też bronię takiego, kto dziś ucieka się do metod esbeckich, ale ty. Ty jednak masz się za normalnego, więc sr...am na twoją normalność. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Muszę 21.06.09, 19:02 ajakzupa napisał: > Tak, jestem psychol do kwadratu. W przeciwieństwie do normalnego > Maszkowskiego. Masz rację. > Ale to nie ja stosuję esbeckie działania. Nie ja też bronię > takiego, kto dziś ucieka się do metod esbeckich, ale ty. Jest dokładnie na opak. Bronisz kogoś kto po sbecku bije spokojnie rozdającego ulotki. > Ty jednak masz się za normalnego, więc sr...am na twoją > normalność. A proszę bardzo skoro wolisz bronić tych co postępują jak sbecy, a obrażać tych co są ich ofiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 23:09 Buc. Jest takie piękne słowo, które niedługo (ale nie teraz) odniosę do ciebie. Buc bowiem nigdy nie pojmie tego, co się do niego mówi. Gnój. To słowo także zastosuję wobec ciebie (ale nie teraz). Gnój bowiem z wszystkiego robi szambo. tak właśnie postępujesz. A teraz spływaj tam, gdzie twoje miejsce: do latryny. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Muszę 22.06.09, 05:59 Ot następna porcja merytorycznych i uprzejmych wypowiedzi. :| Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 17:15 Tu się zgadzam: ubecka prowokacja była legalna. Widać nadal mamy ubecję, a nie Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Muszę 21.06.09, 22:21 ajakzupa napisał: > Tu się zgadzam: ubecka prowokacja była legalna. Widać nadal mamy ubecję, a nie > Polskę. qrwa..panowie konczcie flaszke i idzcie do domu.... "na drzwiach poniesli go swietojanska... ajakzupa padł " Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 23:11 A niosłeś ty? Lekko ci było, więc niech cię pies j... Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Muszę 21.06.09, 13:34 ajakzupa napisał: > Wiedziałem, że jesteś Geniusz, no, bo jeśli się żre g...wno wysr...ne przez > Michnika, to nie może być inaczej. > > A zatem nie pojmiesz także i tego, co teraz napiszę: nikogo ani niczego nie > bronię. Uważam, że za mało było nieprawości, za mało esbecji, za mało zarzynani > a > ludzi przez ludzi. Powtórzę więc jeszcze raz, może w końcu zrozumiesz: sr...m n > a > Rydzyka, sr...m na Tuska, sr...m na Kaczyńskiego. Bardzo rzadkim g...wnem na > nich sr...am. ojej, to jakiś niedokończony "okres analny". albo retardacja... nie zazdroszczę. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 23:12 Tobie także nie zazdroszczę tego, że pies ci mordę lizał. Odpowiedz Link Zgłoś
bghizz Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:01 Kiedy ten klecha - zbir zostanie odprowadzony na najbliższy komisariat? W przypadku oporu: gazem po ślepiach, obrączki i parę pał, które przywrócą mu poczucie rzeczywiwstości. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzymoneta Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:05 bleeee...takie artykuły już mnie nudzą. radio maryja to już dawno przebrzmiały temat, a żeby robić sobie jeszcze z tego sposób na zycie i przez 15 lat słuchać tych bredni i je spisywac itp. trzeba mieć na..bane w głowie i być frustratem. poza tym co z tego że swiry od rydzyka kłamią na okrągło dziadkom- o wiele gorszą bo bardziej wyrafinowaną propagandę uprawia wybiórcza - ich agora to taka sama sekta jak rydzyki ) Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 13:23 > agora to taka sama sekta jak rydzyki ) dlatego nie ma co sie pieklic, qrwa qrwie lba nie urwie Odpowiedz Link Zgłoś
1-weronika Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:21 Tylko szkoda że autor tekstu nie raczył napisać dlaczego ten Pan drugim zdjęciu jest taki pochylony i biegnie?? otóż został przez tak niewinnego P. Maszkowskiego poczęstowany gazem pieprzowym!!! i to tylko dlatego że powiedział mu prosto w twarz że w tych jego ulotkach nie ma grosza prawdy!! no ale cóż lepiej potrzeć z boku i robić kompromitujące zdjęcia, które i tak na nikim normalnym nie robią wrażenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:31 > niewinnego P. Maszkowskiego poczęstowany gazem pieprzowym!!! ty weź poczytaj coś o działaniu gazu pieprzowego... bo albo jesteś idiotką, albo zakochaną siostrą zakonną w ww. ojcu. Po gazie to ma się zamknięte oczy od pieczenia, a kolo biegnie, jakby miał atak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:38 1-weronika napisała: > [b]Tylko szkoda że autor tekstu nie raczył napisać dlaczego ten Pan > drugim zdjęciu jest taki pochylony i biegnie?? patrz..a ja myslałem ze leci napie...c fotoreportera... , jakby dostał gazem to raczej by nie biegł a skulony tarł ryja... Odpowiedz Link Zgłoś
gzipk Młody blondyn? (ze zdjęcia) 21.06.09, 12:41 na zdjęciu z "młodym blondynem" black-bloke depcze bloggera Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Młody blondyn? (ze zdjęcia) 21.06.09, 12:56 gzipk napisała: > na zdjęciu z "młodym blondynem" black-bloke depcze bloggera dokładnie ..sciagnałem fotke ,poprawiłem jakosc i wyciałem ten fragment ..wyraznie widac jak klecha depcze buciorem palce blogera (gosc ma sandały na bosych stopach) natomiast insynuacje o gazie to bzdet..facet nic nie ma w rekach poza plikiem ulotek .Klesze sie nalezy pare razy w maske . Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:46 Panu Maszkowskiego gratuluje i podziwiam, oby więcej taki ludzi! A panu Andrukiewiczowi też gratuluje iście chrześcijańskiego zachowania w duchu tolerancji i wolności słowa - po katolicku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:48 Tak to juz jest z sektami. Byly zakonnik, ksiadz Roman Komaryczko, rzucil sie na Policjantow, zeby przeszkodzic w wywiezieniu sekty Betanek. Teraz , nastepny rzuca sie na Pana Rafala Maszkowskiego, ktory chce przekazac oszukiwanym, troche prawdy na temat sekty torunskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprezy ? 21.06.09, 13:10 W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony policji w strojach przypominajacych ZOMO z psami. Dlaczego uroczystość religijna odbywajaca się na prywatnym, kościelnym terenmie zakłócana jest bezkarnie przez parszywego chuligana ? Czy polska jest krajem równych i równiejszych ? czy jedyną chronioną przed atakami grupą mają być pederaści ? Odpowiedz Link Zgłoś
mireky Re: Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprez 21.06.09, 13:29 największym pederastą intelektualnym jesteś ty.policja musiała ich chronić przed "elytą" umysłową tego narodu składająca się z łysoli i zrzędliwych emerytek- to po pierwsze. po drugie- co to ma znaczyć "prywatny kościelny teren"? to jest przestrzeń publiczna przeznaczona dla wszystkich a jeśli nie to ten "prywatny teren" niech sobie "czarna arystokracja" sama chroni a nie policja się będzie tym zajmować- zdecyduj się. Polska jest rzeczywiście krajem równych i równiejszych a ohydny rydzol chce to utrzymać. mało tego "kasta toruńska" i jej zwolennicy zgodnie z planem prezesa r. mają być nietykalni i stać ponad prawem talking_head napisał: > W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony policji > w strojach przypominajacych ZOMO z psami. > Dlaczego uroczystość religijna odbywajaca się na prywatnym, > kościelnym terenmie zakłócana jest bezkarnie przez parszywego > chuligana ? > Czy polska jest krajem równych i równiejszych ? > czy jedyną chronioną przed atakami grupą mają być pederaści ? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprez 21.06.09, 13:37 talking_head napisał: > W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony policji > w strojach przypominajacych ZOMO z psami. > Dlaczego uroczystość religijna odbywajaca się na prywatnym, > kościelnym terenmie zakłócana jest bezkarnie przez parszywego > chuligana ? > Czy polska jest krajem równych i równiejszych ? > czy jedyną chronioną przed atakami grupą mają być pederaści ? Cha, cha. aleś sobie historyję uknuł. Nie ma co...:-) Chronionym będzie każdy narażony na bezprawne ataki przemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprez 21.06.09, 13:48 talking_head napisał: > W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony policji > w strojach przypominajacych ZOMO z psami. > Dlaczego uroczystość religijna odbywajaca się na prywatnym, > kościelnym terenmie zakłócana jest bezkarnie przez parszywego > chuligana ? sam sobie udzielasz odpowiedzi: parada równosci odbywała sie na publicznej drodze i organizatorzy wystapili o ochrone policji przed neonazistami i skinolami xianskimi.Tutaj jest teren prywatny (jak sam twierdzisz) wiec policji nic do sprawy . Ochrona koscielna jesli to teren prywatny powinna grzecznie wyprosic tego pana , nie naruszajac jego nietykalnosci cielesnej bo za to zawsze sie odpowiada karnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aegis_of_heart Okupant czuje się jak u siebie. 21.06.09, 15:16 Niedługo karzą nam płacić świętopietrze. Niech kościół katolicki zacznie płacić podatki, odda wyłudzone dobra, przestanie doić państwo i sam zacznie opłacać katechetów i sale i wyniesie się ze szkół i mediów, to będziemy mieli o czym rozmawiać. Na razie hierarchia skupiła się na dojeniu współobywateli i wyciszaniu afer i niepokornych. Odpowiedz Link Zgłoś
duziabuzia Po co taka łajza jątrzy? komu to potrzebne .. 21.06.09, 13:16 i do czego ? różni się czymś ten szmaciaż od innych nawiedzonych extremistów ? bieda w Polsce aż piszczy , potrzeba teraz iskier do burd takich jak w Teheranie ? Odpowiedz Link Zgłoś
tuptawka Re: Po co taka łajza jątrzy? komu to potrzebne .. 21.06.09, 13:56 duziabuzia napisała: > i do czego ? różni się czymś ten szmaciaż od innych nawiedzonych > extremistów ? bieda w Polsce aż piszczy , potrzeba teraz iskier do > burd takich jak w Teheranie ? duziabuzia a rozumek malutki co nie? burdy to katole robią rzucajac sie z piesciami do ludzi (to nie 1 taki popis ze strony maryjnych) bieda ??? gdzie? rotflllll ja jakos jej nie widze wokół a wprost przeciwnie :) co druga bryczka na ulicy to wypasiony suv a jeepami gc to juz tylko bidota jezdzi xDDDD, bank zbiera 4 miliardy w pare tygodni na lokatach ...gdzie ta bieda??? u rydzyka? u jankowskiego? P.S. piszemy szmaciarz !!!! ludzie uczcie sie mrocznych prawideł jezyka polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
scolopetarius Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero.... 21.06.09, 13:19 Jak żydowski pismak zakłóca katolikie imprezy to Gazeta Wybiórcza zaciera łapki... Coż talmud to najbardziej rasistowska książka w całej literaturze homo sapiens Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero 21.06.09, 13:29 ROTFL Ale smutne jest jedno, księżom brakuje argumentów, przechodzą do zamordyzmu - znaczy koniec bliżej niż dalej. Nie mogą miłością, to nienawiścią!!!! straszenie Żydami to stara płyta i mocna zdarta, nic nie daje amen!!! Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero 21.06.09, 13:40 scolopetarius napisał: > Jak żydowski pismak zakłóca katolikie imprezy to Gazeta Wybiórcza > zaciera łapki... > Coż talmud to najbardziej rasistowska książka w całej literaturze > homo sapiens wynika z twoich słów, że nie czytałeś z niej ani jednego zdania -(a w najlepszym razie tylko skrypty jakiegoś bubla, nowaka, czy innego "badacza") Odpowiedz Link Zgłoś
kendypajac czarni to Rydzyk, i 0 wiary, max biznesu, poszli 21.06.09, 13:44 żydzi jeszcze gorsi Odpowiedz Link Zgłoś
mireky Re: Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero 21.06.09, 14:41 nie myl radiomaryjnej hołoty z katolikami a tym bardziej chrześcijanami Odpowiedz Link Zgłoś
magnificencja08 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 13:21 „Ci którzy służą innemu Bogu niż nasz i wyznają inną religię, muszą być wytępieni ogniem i mieczem, a ich miasta zniszczone i spalone” - z natchnienia Ducha Świętego jako nieomylne magisterium Kościoła - papież św. Grzegorz XIII (1572-1585) Odpowiedz Link Zgłoś
kendypajac nie lubie czarnych towarzyszy od ciemnoty 21.06.09, 13:42 bo oprócz wiary rzną kase, a żydów i tak sie nie lubi Odpowiedz Link Zgłoś
mireky Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 14:43 ciekawe ile ten papież miał kochanek magnificencja08 napisał: > „Ci którzy służą innemu Bogu niż nasz i wyznają inną religię, muszą być > wytępieni ogniem i mieczem, a ich miasta zniszczone i spalone” > - z natchnienia Ducha Świętego jako nieomylne magisterium Kościoła - papież > św. Grzegorz XIII (1572-1585) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 15:57 Pan ciennikarz napisal , ze pan klecha "przepychal" pana s ulotkamy...Ja hcem zobacyc jak kleha pszepyha pana ! Odpowiedz Link Zgłoś
maxdembo Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 17:27 Ciekawe czemu ten dziennikarz tak jeździ za Radiem Maryja , płaci mu ktoś?Przecież wystarczy posłuchać w radio, jeśli go to interesuje.A jeśli ich tak ściga to niech idzie z tym do Sejmu, jeśli ma na nich jakieś haki.Przecież PiS mu nie zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
zbieracz_makulatury Ruchawka pod Jasną Górą 21.06.09, 17:39 Rzucił się "z pięściami"? Niebywałe? A gdzie miał pięści zostawić? W sandałach, które przedtem powinien był zdjąć? Na niektórych należałoby nie tylko rzucić się z pięściami, ale zrobić z nich użytek. Oczywiście dobry użytek. Ksiądz też człowiek, pięści mieć powinien. Uwaga! Informacja dla nie umiejących myśleć: Ten ksiądz na pewno rzucił się na pana Maszkowskiego tak bez powodu. Zaczaił się za winklem, a potem wyskoczył i chciał gryźć. Możliwe też, że jakiś biskup poszczuł nim pana Rafała (czy ksiądz był szczepiony? miał kaganiec?). Odpowiedz Link Zgłoś
warszawiakkk ulotka Maszkowskiego 21.06.09, 18:41 jej adres: radiomaryja.pl.eu.org/teksty/ulotka.html radiomaryja.pl.eu.org/teksty/klamstwa_Radia_Maryja.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio ulotka Maszkowskiego 21.06.09, 19:51 Ulotka ulotką. I tak nic nie przekona oPISdziałych moherów. A na końcu Wielki Potwór Spaghetti ich pokara. Odpowiedz Link Zgłoś
rccc maszkowski to niezly "jebaka", gdzie nie pojdzie 21.06.09, 21:50 to mu naje#bia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Bolszewik_Prowokator_Dostał_w_Pap ę__:o)))))) 22.06.09, 13:51 bandyci_bojowkarze_folxdojcza napisał: > czosnkowe GWno kabluje: > > Tow. Maszkowskij nazywany jest przez dziennikarzy największym > kuta..sem, od ponad 15 lat szpieguje dla firmy holokaust > polską radiostację Radiomaryja. Prowadzi też w internecie bloga, > w którym kłamstwami obrzuca zakonników występujących na antenie. > Śle paszkwilne donosy i pomówienia na RM do Krajowej Rady > Radiofonii i Telewizji. > ................................................................... ............ > ......................... > > NO W KOŃCU TEN > BOLSZEWICKI AGENT-PASZKWILANT > DOSTAŁ TO NA CO ZASŁUŻYŁ - W MORDĘ :))))))) Ze takiej kanalii ziemia nie pochlonie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zzackk Bójka pod Jasną Górą 22.06.09, 22:48 Ktoś zarobił niezłą kapuchę i wydymał lewicowe media na kasecie na której nie ma żadnej bójki HAhahaha Matko Boska wyszło że ludzie z RM są bardziej wiarygodni od TVNu hahahaha xD Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka zbok :( 22.06.09, 23:18 Napalony perwersyjny gej w czarnej sukience chyba faceta zgwałcić na oczach publiki... żenujące :( Odpowiedz Link Zgłoś