Dodaj do ulubionych

Bójka pod Jasną Górą

• rosolina Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 11:22
      Bardzo przepraszam, ale to co ci od tego Grzybka wyprawiają niema
      nic wspólnego z katolicyzmem, to jest faszystowska dzicz.
      • pantanal Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 11:26
        rosolina napisał:

> Bardzo przepraszam, ale to co ci od tego Grzybka wyprawiają niema
        > nic wspólnego z katolicyzmem, to jest faszystowska dzicz.
        Niestety, głosy obrońców na tym forum potwierdzają to.
        Żeby była jasność: nie popieram nachalnego zachowania blogera, ani też reżyserii
        całej akcji. Ale mina o. Piotra nie jest w żadnym wypadku wyreżyserowana.
        Obnażył się!
    • chmur Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 11:29
      tej religii już nie ma
    • leszekes Sektę Rydzyka papież powinien ekskomunikować 21.06.09, 11:35
      a zakonnicy z Jasnej Góry zakazać im kategorycznie wstępu na teren
      klasztoru. Tolerując tych obcych nam wszystkim i BOGU ludzi stają się
      tacy sami jak oni. Wstyd i zgorszenie szerzą.
    • aussieozz czytam te Wasze wypociny to niech nikt juz mi nie 21.06.09, 11:36
      mowi ze Polska jest chrzescijanskim krajem, a menda Maszkowski ma
      szczescie ze wojuje z Radiem z Torunia a nie Teheranu bo juz by go
      dawno wsrod zywych nie bylo...
      • janusz990 Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 11:43
        Powinien byl mu tak do du-py nakopac, zeby zapamietal na cale zycie!
        Brawo.
        • maaac Re: Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 11:46
          Bo "prawda nas wyzwoli"?
          • janusz990 Ciebie juz nic nie wyzwoli glabie kapusciany! 21.06.09, 11:49
            .
            • maaac Re: Ciebie juz nic nie wyzwoli glabie kapusciany! 21.06.09, 11:57
              :)
              Jasne że nie. Bo nie potrzebuję już wyzwalania bo jestem wyzwolony.
              Ciebie jeszcze czeka długa droga i wiele prawd, które będą Cię
              wyzwalały.
        • kaczy_mozdzek Przecież oni co i rusz okazują swoją męskość! 21.06.09, 11:49
          Zwłaszcza wobec dzieci!
          Irlandia wreszcie dojrzała do tego, żeby to przyznać publicznie i potępić.
        • tia666 Re: Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 12:21
          "Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna" a co wystawil za kiecki swego ptaka?
          • tuptawka Re: Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 12:36
            tia666 napisał:

> "Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna" a co wystawil za kiecki swego ptaka?

nie..przyłapali go na dymaniu gosposi a nie ministranta :PPPP
        • aussieozz Wreszcie jakis ks.okazal sie mezczyzna 21.06.09, 23:23
          a gdzie byli inni zeby ojcu pomoc i pogoniv bydlaka?
      • kaczy_mozdzek Ale to, że RM jest rozgłośnią katolicką, dałas 21.06.09, 11:46
        sobie wmówić bardzo łatwo!

Własnie to, że tylu ludzi występuje przeciwko Rydzykowi, jest dowodem, że wartości chrześcijańskie są w Polsce żywe i dobrze rozumiane!
      • ajakzupa Wojuje? 21.06.09, 11:52
        Maszkowski zastosował ubecką metodę, ale bym go nie nazwał, jak ty, mendą. Jest
        człowiekiem, może nawet porządnym, może nawet też chodzi do kościoła, może modli
        słowami miłości bliźniego. A jeśli ateista, to może rozmyśla o humanitaryzmie.
        Ale gdy znajdzie się na froncie ideologicznym, bez wahania użyje esbeckiej
        metody. Tak właśnie jest, dlatego mówię, że świnie tak nie świnią jak ludzie.

Chrześcijański kraj? Nie wiem, co to znaczy. Jednak gdybym był na miejscu tego
        księdza i gdyby ktoś - jak Maszkowski - uciekł się do esbeckiej metody, to bym
        po prostu nie mordę mu skuł, a skopał d...pę. Chrześcijaństwo nie ma tu nic do
        rzeczy. Jeśli ktoś wobec kogoś postępuje jak esbek, to mu należy dać kopa w zad.
        • cillian1 Re: Wojuje? 21.06.09, 12:02
          jedno pytanie ajakzupa, skąd ty tyle wiesz o ubeckich metodach....Jak dla mnie
          to sporo wiesz, a to daje mi do myślenia. I od kiedy baranie SB/UB stało i
          rozdawało ulotki?!
          • ajakzupa Byłem 21.06.09, 12:17
            Byłem esbeckim szefem. Organizowałem prowokacje takie, jaką posłużył się
            Maszkowski, stąd moja wiedza. A teraz sr...m na twoje ujadanie.
            • cillian1 Re: Byłem 21.06.09, 12:28
              > Byłem esbeckim szefem. Organizowałem

to ile ci płacą, za "nawrócenie"?! Teraz wiem, gdzie kasa na stocznię! Starzy
              specjaliści są w cenie :D czy papa z Watykanu o tym wie ;)

> A teraz sr...m na twoje ujadanie.

nie martwi mnie co robisz na moje ujadanie, martwi mnie co robicie z dziećmi,
              kiedy światła gasną na plebani ;)
              • ajakzupa Re: Byłem 21.06.09, 12:50
                Dostaję ponad dwa tysiące euro, urząd skarbowy wie lepiej, bo się rozliczam (ma
                się te nawyki esbeckie). Co robię z dziećmi? Ależ to oczywiste, deprawuję je.
                Najpierw j...bię sukę proboszcza, potem kozę organisty, w końcu dogadzam sobie
                niemowlęciem.
                • cillian1 Re: Byłem 21.06.09, 13:12
                  > Dostaję ponad dwa tysiące euro, urząd skarbowy wie lepiej, bo się rozliczam (ma
                  > się te nawyki esbeckie). Co robię z dziećmi? Ależ to oczywiste, deprawuję je.
                  > Najpierw j...bię sukę proboszcza, potem kozę organisty, w końcu dogadzam sobie
                  > niemowlęciem.

jesteś chory i niebezpieczny ;) ale w necie tobie podobnych masa, u rydzyka
                  również masa tobie podobnych, ech...
                  • ajakzupa Re: Byłem 21.06.09, 13:30
                    Dobrze, że ty jesteś zdrowy, bezpieczny. Szkoda, że takich jak ty wyjątkowo
                    mało. Najlepiej jednak, że najzdrowszy jest "dziennikarz" Maszkowski. Wszyscy
                    Polacy powinni być tacy zdrowiuteńcy jak on.

Masz w głowie nie mózg, lecz g...wno Michnika, ale spróbuję ci wytłumaczyć: to,
                    co głosi Rydzyk, ma dla mnie taką samą wartość, jak to, co głosi Michnik:
                    wartość g...wna. I g...wno mnie obchodzi, czy u Rydzyka jest tyle samo takich
                    jak ja, bo u Michnika jest ich nie mniej. Jedna zaraza. Ale świnie nie czynią
                    takich świństw jak ludzie.
                    • cillian1 Re: Byłem 21.06.09, 13:39
                      > Ale świnie nie czynią takich świństw jak ludzie.

o nie wiem, świnie jedzą g...a, ty o tym g...e sporo piszesz, aż nadto. Może
                      lubisz to i owo, zwłaszcza zabawy tym i owym ;)

nie osądzam cię, każdy lubi to, na co zasłużył :))))) nie lubisz, anie nie
                      utożsamiasz się z rydzykiem, to po kiego zabierasz głos pod tym artykułem. ja
                      nie lubię KK i przyznaję się do tego otwarcie. Ale nie piszę o g...ach itd.
                      Zastanów się na sobą i swoimi obiektami zabawa ;)
                      • ajakzupa Re: Byłem 21.06.09, 17:14
                        Nie obstaję za Rydzykiem, jeśli umiesz to pojąć, ale za zasadą: żaden
                        dziennikarz nie może prowokować bójki. Jeśli to czyni, to stosuje ubeckie
                        metody. Jeśli ktoś podobnie jak Maszkowski sprowokowałby sympatyków Urbana
                        (którym gardzę), to też bym to samo napisał: żaden dziennikarz nie może
                        prowokować bójki, bo stosuje w ten sposób ubeckie metody. Jeśli masz mózg, to
                        rozumiesz, co to znaczy bronić zasady, a nie człowieka takiego czy siakiego.

Wolę jeść g...wna, niż polędwicę sopocką, jaką ty się obżerasz.
        • maaac Re: Wojuje? 21.06.09, 12:03
          To esbecy w ramach prowokacji rozdawali ulotki z informacjami
          niemiłymi dla Solidarności, a biedni Solidarnościowcy naprawdę nie
          mogli wytrzymać i mimo kamer i aparatów foto walili sbeków po buzi?

Wiesz mnie się wydawało że było na opak. To solidarnościowcy
          rozdawali "nieprawomyślne" ulotki, a sbecy ich lali po buziach.
          • ajakzupa to 21.06.09, 12:18
            To, co ty myślisz, ma dla mnie takie znaczenie, jak twoje g...wno dla mojego kundla.
            • maaac Re: to 21.06.09, 12:21
              Proszę bardzo. Masz jeszcze kilka w tym guście cytatów od swojego
              taty emerytowanego SB-eka? Możesz się nimi posłużyć. A może to nie
              tatuś tylko Ty sam tam pracowałeś?
              • ajakzupa Re: to 21.06.09, 12:51
                Łudzisz się, moim tatą był esesman.
                • maaac Re: to 21.06.09, 15:21
                  No cóż kimkolwiek by nie był twój ojciec w jednym na pewno miał
                  pecha. Spłodził syna idiotę.
                  • ajakzupa Re: to 21.06.09, 17:09
                    Lepiej mi być idiotą i to do potęgi, niż geniuszem takim, jak ty. I nawet gdyby
                    miał mnie spłodzić sam bandzior nad bandziory Dzierżyński, to bym się cieszył,
                    byle tylko nie mieć ojca takiego, jak ty masz.
                    • maaac Re: to 21.06.09, 19:04
                      Ależ proszę bardzo. Jesteś chamem i obrońcom sbeckich działań to
                      sobie bądź. Tylko nie nazywaj ofiar sbeków - sbekami, a z tych co
                      postępują jak sbecy nie rób ofiar sbeckich prowokacji.
                      • ajakzupa Re: to 21.06.09, 20:23
                        Chamidłem jestem, ale nie większym od ciebie. Nawet gdybym chamskie cechy
                        wszystkich chamów miał w swoim charakterze, to i tak jestem liliput chamstwa
                        wobec ciebie, giganta chamowatości.
                        • maaac Re: to 22.06.09, 05:58
                          Niestety na to prócz własnej opinii nie masz żadnych dowodów.
            • tuptawka Re: to 21.06.09, 12:41
              ajakzupa napisał:

> To, co ty myślisz, ma dla mnie takie znaczenie, jak twoje g...wno dla mojego ku
              > ndla.

człowieku...psa sie karmi a nie pozwala zrec gówien na spacerze xDDDD
              • ajakzupa Re: to 21.06.09, 12:52
                Mój kundel został specjalnie wytresowany.
        • tuptawka Re: Wojuje? 21.06.09, 12:04
          ajakzupa napisał:
          Jeśli ktoś wobec kogoś postępuje jak esbek, to mu należy dać kopa w zad
          > .
          chłopie...gdyby on postepował jak esbek to nie mógłbys mu zasadzic kopa w de z
          tej prostej przyczyny ze lezałbys z akumulatorem na jajach na dnie zalewu
          wislanego a wegorze penetrowałyby twoj odbyt ..hehehehe
          • ajakzupa Może 21.06.09, 12:22
            Może i byłoby tak, jak piszesz. Ba, byłoby na pewno. Każdy bowiem esbek
            stosujący prowokację mordował tego, kto został przez niego sprowokowany. Ty -
            tuptawka - jesteś geniusz, u którego A. Mickiewicz mógłby co najwyżej szorować
            rondle.
            • tuptawka Re: Może 21.06.09, 12:34
              ajakzupa napisał:

> Może i byłoby tak, jak piszesz. Ba, byłoby na pewno. Każdy bowiem esbek
              > stosujący prowokację mordował tego, kto został przez niego sprowokowany.

co ty nie powiesz?? to bysmy mieli cała aleje popiełuszek albo i necropolie
              wielkosci cm.bródzieńskiego z meczennikami za wiare i "o take polskie walczyłem"

>Ty -
              > tuptawka - jesteś geniusz, u którego A. Mickiewicz mógłby co najwyżej szorować
              > rondle.

Rondle wajdzik presentation to ty szorujesz w murzynskiej garkuchni dla gejów
              ale zadna praca nie hańbi w przypadku eksubeka :)
              • ajakzupa Re: Może 21.06.09, 12:55
                Nie dla gejów, a dla psów. Są na Zachodzie, bo to wyższa cywilizacja,
                jadłodajnie dla psów. Te psy podcieram własnym językiem, a potem szoruję rondle,
                z jakich żarły. Tak czynię, bo jestem biały murzyn z Polski, czyli niższej
                cywilizacji.
                • tuptawka Re: Może 21.06.09, 12:58
                  ajakzupa napisał:
                  z Polski, czyli niższej
                  > cywilizacji.
                  No tu sie wyjatkowo z toba zgadzam w 100 % :)
                  • ajakzupa Re: Może 21.06.09, 13:22
                    Tak, jest to niższa cywilizacja, skoro takie chamskie, esbeckie postępowanie
                    "dziennikarza" Maszkowskiego nie znajduje potępienia "GW".

Nie ma żadnego znaczenia, wobec kogo stosuje się esbecką metodę, czy Rydzyka,
                    czy Michnika, czy Urbana. Jeśli się jej nie potępia, to znak, że tworzy się
                    bantustan. Polska to intelektualny bantustan. Wszystko zmierza ku temu, aby była
                    także realnym bantustanem.

Za mało było nieprawości w XX w. Musi się więc los dopełnić i Maszkowski jest
                    tylko narzędziem w ręku losu...
      • tuptawka Re: czytam te Wasze wypociny to niech nikt juz mi 21.06.09, 12:02
        aussieozz napisała:

> mowi ze Polska jest chrzescijanskim krajem, a menda Maszkowski ma
        > szczescie ze wojuje z Radiem z Torunia a nie Teheranu bo juz by go
        > dawno wsrod zywych nie bylo...

nie przypominam sobie zeby z Teheranu nadawali w jezyku polskim?? a moze sie
        myle ??? kiedys było radio Tirana polskojezyczne fakt..ale oni raczej
        marksizm-leninizm-stalinizm w stylu maoistowskim uprawiali. Wiec o co kaman z
        tym Teheranem?
        • maaac Re: czytam te Wasze wypociny to niech nikt juz mi 21.06.09, 12:24
          Na pewnym poziomie komuniści od islamistów, a ci z kolei od
          specyficznie pojętych "chrześcijan" niewiele się różnią. No i
          świetnie potrafią się dogadywać póki nie wchodzą sobie w paradę.
    • toshiro32 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 11:44
      Nienawiść do innych, kłamstwo,obłuda i zwykłe chamstwo moherowych
      ciemniaków. To jest sekta nie mająca nic wspólnego z prawdziwym
      kościołem katolickim. Władze kościoła powinny to zwalczać bo nic tak
      nie szkodzi samemu kościołowi jak tzw RM.
    • tsuranni no prosze..a na religii tyle mi mówiono 21.06.09, 11:46
      o nadstawianiu drugiego policzka. Ale moze to nie ta religia??? Co na to
      Ratzinger? Może by się tak ustosunkował główny prezes?
      • ajakzupa policzek? 21.06.09, 11:56
        Drugi policzek? Ciekawe, czy ktoś, kto (jak Maszkowski) używa esbeckiej metody,
        w ogóle ma policzki. Należałoby to empirycznie określić. Może by się okazało, że
        ma ryj... A z ryjem to wiadomo, co trzeba robić.
        • maaac Re: policzek? 21.06.09, 11:59
          :) noootaaaaaak następny "chrześcijanin".
          • ajakzupa "chrześcijanin"? 21.06.09, 12:15
            Żartuj zdrów. Żeby być w jednej kupie z takimi jak Tusk, Kaczyński, Wałęsa czy
            klęczący Oleksy, a może nawet i ty, maaacu, który zamiast mózgu w głowie masz
            to, co wysr...ał Michnik.
            • maaac Re: "chrześcijanin"? 21.06.09, 12:19
              Oczywiście Ty wolisz "chrześcijaństwo" RM polegające da waleniu po
              buzi ludzi rozdających ulotki na które nie potrafi rozgłośnia
              odpowiedzieć inaczej ponieważ zawierają prawdę.

Ot wybór - każdy woli wybrać jakie chce prowadzić życie. Ty wolisz
              takie. Twoja sprawa.
              • ajakzupa Muszę 21.06.09, 12:26
                Geniuszu o mózgu składającym się z Michnikowego g...wna, mówię ci wprost: długo
                i precyzyjnie sikam na to, co mówi Rydzyk. Wątpię jednak, abyś to, co teraz
                napisałem, pojął, bo zamiast oczu, masz to, co sam na siebie wyrzygałeś.
                • maaac Re: Muszę 21.06.09, 12:31
                  :)
                  Zawsze mnie to bawi. Rydzyka nie lubią (niby), a jak coś to stają za
                  nim murem tak jakby to była jakaś świętość narodowa.

A przy tym to słownictwo... Wprost do kolekcji remika.bz
                  zastanawiającego się nad schamieniem netu.
                  • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 12:47
                    Wiedziałem, że jesteś Geniusz, no, bo jeśli się żre g...wno wysr...ne przez
                    Michnika, to nie może być inaczej.

A zatem nie pojmiesz także i tego, co teraz napiszę: nikogo ani niczego nie
                    bronię. Uważam, że za mało było nieprawości, za mało esbecji, za mało zarzynania
                    ludzi przez ludzi. Powtórzę więc jeszcze raz, może w końcu zrozumiesz: sr...m na
                    Rydzyka, sr...m na Tuska, sr...m na Kaczyńskiego. Bardzo rzadkim g...wnem na
                    nich sr...am.
                    • cillian1 Re: Muszę 21.06.09, 12:51
                      może skup się na swoim bliskim otoczeniu, bo ta nienawiść (s..anie) na ludzi, z
                      którymi nie masz kontaktu naprawdę ci szkodzi :))))
                      • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 12:58
                        Dobrze, że ty to wyższa kultura. A o mnie się nie martw. Większej nienawiści niż
                        ów Maszkowski już mieć nie mogę, po prostu jest to i fizycznie, i psychicznie
                        niemożliwe.
                        • cillian1 Re: Muszę 21.06.09, 13:17
                          nienawiści? Rozdawanie ulotek, bez narzucania się nazywasz nienawiścią? Hmmm to
                          czego ty uczyłeś. Nie uważam się za okaz wyższej kultury, nawet nie wiem jak
                          miałoby to wyglądać?! chodzenie po wodzie, robienie wina z wody.. k... naprawdę
                          nie wiem.
                          • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 13:25
                            Przeczytaj sobie tekst "GW" i może siebie samego zapytaj, czy to norma tak
                            postępować wobec legalnie działającej rozgłośni, jak czyni Maszkowski. Jego
                            donosy na prokuraturę nie skutkują, więc ucieka się do esbeckiego działania. Nie
                            znam większej nienawiści jak owego "dziennikarza".
                            • cillian1 Re: Muszę 21.06.09, 13:31
                              ale Maszkowski też działa legalnie, żadnego prawa nawet nie nagina, jak robi to
                              rydzyk....
                              • maaac Re: Muszę 21.06.09, 15:24
                                Nasz interlokutor chyba jest psychiczny, albo jakiś szczeniak który
                                lubi dla zabawy powyzywać. :(
                                • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 17:18
                                  Tak, jestem psychol do kwadratu. W przeciwieństwie do normalnego Maszkowskiego.
                                  Ale to nie ja stosuję esbeckie działania. Nie ja też bronię takiego, kto dziś
                                  ucieka się do metod esbeckich, ale ty.

Ty jednak masz się za normalnego, więc sr...am na twoją normalność.
                                  • maaac Re: Muszę 21.06.09, 19:02
                                    ajakzupa napisał:

> Tak, jestem psychol do kwadratu. W przeciwieństwie do normalnego
                                    > Maszkowskiego.
                                    Masz rację.

> Ale to nie ja stosuję esbeckie działania. Nie ja też bronię
                                    > takiego, kto dziś ucieka się do metod esbeckich, ale ty.
                                    Jest dokładnie na opak. Bronisz kogoś kto po sbecku bije spokojnie
                                    rozdającego ulotki.

> Ty jednak masz się za normalnego, więc sr...am na twoją
                                    > normalność.
                                    A proszę bardzo skoro wolisz bronić tych co postępują jak sbecy, a
                                    obrażać tych co są ich ofiarami.
                                    • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 23:09
                                      Buc. Jest takie piękne słowo, które niedługo (ale nie teraz) odniosę do ciebie.

Buc bowiem nigdy nie pojmie tego, co się do niego mówi.

Gnój. To słowo także zastosuję wobec ciebie (ale nie teraz). Gnój bowiem z
                                      wszystkiego robi szambo. tak właśnie postępujesz.

A teraz spływaj tam, gdzie twoje miejsce: do latryny.
                                      • maaac Re: Muszę 22.06.09, 05:59
                                        Ot następna porcja merytorycznych i uprzejmych wypowiedzi. :|
                              • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 17:15
                                Tu się zgadzam: ubecka prowokacja była legalna. Widać nadal mamy ubecję, a nie
                                Polskę.
                                • tuptawka Re: Muszę 21.06.09, 22:21
                                  ajakzupa napisał:

> Tu się zgadzam: ubecka prowokacja była legalna. Widać nadal mamy ubecję, a nie
                                  > Polskę.

qrwa..panowie konczcie flaszke i idzcie do domu.... "na drzwiach poniesli go
                                  swietojanska... ajakzupa padł "
                                  • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 23:11
                                    A niosłeś ty? Lekko ci było, więc niech cię pies j...
                    • feurig59 Re: Muszę 21.06.09, 13:34
                      ajakzupa napisał:

> Wiedziałem, że jesteś Geniusz, no, bo jeśli się żre g...wno
                      wysr...ne przez
                      > Michnika, to nie może być inaczej.
                      >
                      > A zatem nie pojmiesz także i tego, co teraz napiszę: nikogo ani
                      niczego nie
                      > bronię. Uważam, że za mało było nieprawości, za mało esbecji, za
                      mało zarzynani
                      > a
                      > ludzi przez ludzi. Powtórzę więc jeszcze raz, może w końcu
                      zrozumiesz: sr...m n
                      > a
                      > Rydzyka, sr...m na Tuska, sr...m na Kaczyńskiego. Bardzo rzadkim
                      g...wnem na
                      > nich sr...am.

ojej, to jakiś niedokończony "okres analny". albo retardacja... nie
                      zazdroszczę. :-(
                      • ajakzupa Re: Muszę 21.06.09, 23:12
                        Tobie także nie zazdroszczę tego, że pies ci mordę lizał.
    • bghizz Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:01
      Kiedy ten klecha - zbir zostanie odprowadzony na najbliższy komisariat? W przypadku oporu: gazem po ślepiach, obrączki i parę pał, które przywrócą mu poczucie rzeczywiwstości.
    • jerzymoneta Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:05
      bleeee...takie artykuły już mnie nudzą. radio maryja to już dawno przebrzmiały
      temat, a żeby robić sobie jeszcze z tego sposób na zycie i przez 15 lat
      słuchać tych bredni i je spisywac itp. trzeba mieć na..bane w głowie i być
      frustratem. poza tym co z tego że swiry od rydzyka kłamią na okrągło dziadkom-
      o wiele gorszą bo bardziej wyrafinowaną propagandę uprawia wybiórcza - ich
      agora to taka sama sekta jak rydzyki )
      • tia666 Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 13:23
        > agora to taka sama sekta jak rydzyki )

dlatego nie ma co sie pieklic, qrwa qrwie lba nie urwie
    • 1-weronika Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:21
      Tylko szkoda że autor tekstu nie raczył napisać dlaczego ten Pan
      drugim zdjęciu jest taki pochylony i biegnie?? otóż został przez tak
      niewinnego P. Maszkowskiego poczęstowany gazem pieprzowym!!! i to tylko
      dlatego że powiedział mu prosto w twarz że w tych jego ulotkach nie ma
      grosza prawdy!! no ale cóż lepiej potrzeć z boku i robić kompromitujące
      zdjęcia, które i tak na nikim normalnym nie robią wrażenia!!
      • cillian1 Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:31
        > niewinnego P. Maszkowskiego poczęstowany gazem pieprzowym!!!

ty weź poczytaj coś o działaniu gazu pieprzowego... bo albo jesteś idiotką, albo
        zakochaną siostrą zakonną w ww. ojcu. Po gazie to ma się zamknięte oczy od
        pieczenia, a kolo biegnie, jakby miał atak ;)
      • tuptawka Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:38
        1-weronika napisała:

> [b]Tylko szkoda że autor tekstu nie raczył napisać dlaczego ten Pan
        > drugim zdjęciu jest taki pochylony i biegnie??

patrz..a ja myslałem ze leci napie...c fotoreportera... , jakby dostał gazem
        to raczej by nie biegł a skulony tarł ryja...
    • gzipk Młody blondyn? (ze zdjęcia) 21.06.09, 12:41
      na zdjęciu z "młodym blondynem" black-bloke depcze bloggera
      • tuptawka Re: Młody blondyn? (ze zdjęcia) 21.06.09, 12:56
        gzipk napisała:

> na zdjęciu z "młodym blondynem" black-bloke depcze bloggera

dokładnie ..sciagnałem fotke ,poprawiłem jakosc i wyciałem ten fragment
        ..wyraznie widac jak klecha depcze buciorem palce blogera (gosc ma sandały na
        bosych stopach) natomiast insynuacje o gazie to bzdet..facet nic nie ma w rekach
        poza plikiem ulotek .Klesze sie nalezy pare razy w maske .
    • normalkk Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:46
      Panu Maszkowskiego gratuluje i podziwiam, oby więcej taki ludzi! A
      panu Andrukiewiczowi też gratuluje iście chrześcijańskiego
      zachowania w duchu tolerancji i wolności słowa - po katolicku :)
    • tadek-1 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 12:48
      Tak to juz jest z sektami. Byly zakonnik, ksiadz Roman Komaryczko, rzucil sie
      na Policjantow, zeby przeszkodzic w wywiezieniu sekty Betanek. Teraz ,
      nastepny rzuca sie na Pana Rafala Maszkowskiego, ktory chce przekazac
      oszukiwanym, troche prawdy na temat sekty torunskiej.
    • talking_head Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprezy ? 21.06.09, 13:10
      W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony policji
      w strojach przypominajacych ZOMO z psami.
      Dlaczego uroczystość religijna odbywajaca się na prywatnym,
      kościelnym terenmie zakłócana jest bezkarnie przez parszywego
      chuligana ?
      Czy polska jest krajem równych i równiejszych ?
      czy jedyną chronioną przed atakami grupą mają być pederaści ?
      • mireky Re: Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprez 21.06.09, 13:29
        największym pederastą intelektualnym jesteś ty.policja musiała ich chronić przed
        "elytą" umysłową tego narodu składająca się z łysoli i zrzędliwych emerytek- to
        po pierwsze. po drugie- co to ma znaczyć "prywatny kościelny teren"? to jest
        przestrzeń publiczna przeznaczona dla wszystkich a jeśli nie to ten "prywatny
        teren" niech sobie "czarna arystokracja" sama chroni a nie policja się będzie
        tym zajmować- zdecyduj się. Polska jest rzeczywiście krajem równych i
        równiejszych a ohydny rydzol chce to utrzymać. mało tego "kasta toruńska" i jej
        zwolennicy zgodnie z planem prezesa r. mają być nietykalni i stać ponad prawem

talking_head napisał:

> W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony policji
        > w strojach przypominajacych ZOMO z psami.
        > Dlaczego uroczystość religijna odbywajaca się na prywatnym,
        > kościelnym terenmie zakłócana jest bezkarnie przez parszywego
        > chuligana ?
        > Czy polska jest krajem równych i równiejszych ?
        > czy jedyną chronioną przed atakami grupą mają być pederaści ?
      • feurig59 Re: Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprez 21.06.09, 13:37
        talking_head napisał:

> W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony
        policji
        > chuligana ?
        > Czy polska jest krajem równych i równiejszych ?
        > czy jedyną chronioną przed atakami grupą mają być pederaści ?

Cha, cha. aleś sobie historyję uknuł. Nie ma co...:-) Chronionym
        będzie każdy narażony na bezprawne ataki przemocy.
      • tuptawka Re: Gdzie była policja, czemu nie chroniła imprez 21.06.09, 13:48
        talking_head napisał:

> W Warszawie przemarsz dewiantów seksualnych chroniły kordony policji
        > chuligana ?

sam sobie udzielasz odpowiedzi: parada równosci odbywała sie na publicznej
        drodze i organizatorzy wystapili o ochrone policji przed neonazistami i
        skinolami xianskimi.Tutaj jest teren prywatny (jak sam twierdzisz) wiec policji
        nic do sprawy . Ochrona koscielna jesli to teren prywatny powinna grzecznie
        wyprosic tego pana , nie naruszajac jego nietykalnosci cielesnej bo za to zawsze
        sie odpowiada karnie.
        • aegis_of_heart Okupant czuje się jak u siebie. 21.06.09, 15:16
          Niedługo karzą nam płacić świętopietrze.

Niech kościół katolicki zacznie płacić podatki, odda wyłudzone dobra, przestanie
          doić państwo i sam zacznie opłacać katechetów i sale i wyniesie się ze szkół i
          mediów, to będziemy mieli o czym rozmawiać.

Na razie hierarchia skupiła się na dojeniu współobywateli i wyciszaniu afer i
          niepokornych.
    • duziabuzia Po co taka łajza jątrzy? komu to potrzebne .. 21.06.09, 13:16
      i do czego ? różni się czymś ten szmaciaż od innych nawiedzonych
      extremistów ? bieda w Polsce aż piszczy , potrzeba teraz iskier do
      burd takich jak w Teheranie ?
      • tuptawka Re: Po co taka łajza jątrzy? komu to potrzebne .. 21.06.09, 13:56
        duziabuzia napisała:

> i do czego ? różni się czymś ten szmaciaż od innych nawiedzonych
        > extremistów ? bieda w Polsce aż piszczy , potrzeba teraz iskier do
        > burd takich jak w Teheranie ?

duziabuzia a rozumek malutki co nie? burdy to katole robią rzucajac sie z
        piesciami do ludzi (to nie 1 taki popis ze strony maryjnych)
        bieda ??? gdzie? rotflllll ja jakos jej nie widze wokół a wprost przeciwnie :)
        co druga bryczka na ulicy to wypasiony suv a jeepami gc to juz tylko bidota
        jezdzi xDDDD, bank zbiera 4 miliardy w pare tygodni na lokatach ...gdzie ta
        bieda??? u rydzyka? u jankowskiego?

P.S. piszemy szmaciarz !!!! ludzie uczcie sie mrocznych prawideł jezyka polskiego.
    • scolopetarius Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero.... 21.06.09, 13:19
      Jak żydowski pismak zakłóca katolikie imprezy to Gazeta Wybiórcza
      zaciera łapki...
      Coż talmud to najbardziej rasistowska książka w całej literaturze
      homo sapiens
      • cillian1 Re: Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero 21.06.09, 13:29
        ROTFL

Ale smutne jest jedno, księżom brakuje argumentów, przechodzą do zamordyzmu -
        znaczy koniec bliżej niż dalej. Nie mogą miłością, to nienawiścią!!!! straszenie
        Żydami to stara płyta i mocna zdarta, nic nie daje

amen!!!
      • feurig59 Re: Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero 21.06.09, 13:40
        scolopetarius napisał:

> Jak żydowski pismak zakłóca katolikie imprezy to Gazeta Wybiórcza
        > zaciera łapki...
        > Coż talmud to najbardziej rasistowska książka w całej literaturze
        > homo sapiens

wynika z twoich słów, że nie czytałeś z niej ani jednego zdania -(a
        w najlepszym razie tylko skrypty jakiegoś bubla, nowaka, czy
        innego "badacza")
        • kendypajac czarni to Rydzyk, i 0 wiary, max biznesu, poszli 21.06.09, 13:44
          żydzi jeszcze gorsi
      • mireky Re: Jakby goje zakłócili imprezę żydom to dopiero 21.06.09, 14:41
        nie myl radiomaryjnej hołoty z katolikami a tym bardziej chrześcijanami
    • magnificencja08 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 13:21
      „Ci którzy służą innemu Bogu niż nasz i wyznają inną religię, muszą być
      wytępieni ogniem i mieczem, a ich miasta zniszczone i spalone”
      - z natchnienia Ducha Świętego jako nieomylne magisterium Kościoła - papież
      św. Grzegorz XIII (1572-1585)
      • kendypajac nie lubie czarnych towarzyszy od ciemnoty 21.06.09, 13:42
        bo oprócz wiary rzną kase, a żydów i tak sie nie lubi
      • mireky Re: Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 14:43
        ciekawe ile ten papież miał kochanek

magnificencja08 napisał:

> „Ci którzy służą innemu Bogu niż nasz i wyznają inną religię, muszą być
        > wytępieni ogniem i mieczem, a ich miasta zniszczone i spalone”
        > - z natchnienia Ducha Świętego jako nieomylne magisterium Kościoła - papież
        > św. Grzegorz XIII (1572-1585)
    • rijselman12.0 Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 15:57
      Pan ciennikarz napisal , ze pan klecha "przepychal" pana s
      ulotkamy...Ja hcem zobacyc jak kleha pszepyha pana !
    • maxdembo Bójka pod Jasną Górą 21.06.09, 17:27
      Ciekawe czemu ten dziennikarz tak jeździ za Radiem Maryja , płaci mu
      ktoś?Przecież wystarczy posłuchać w radio, jeśli go to interesuje.A jeśli ich
      tak ściga to niech idzie z tym do Sejmu, jeśli ma na nich jakieś haki.Przecież
      PiS mu nie zabroni.
    • zbieracz_makulatury Ruchawka pod Jasną Górą 21.06.09, 17:39
      Rzucił się "z pięściami"? Niebywałe? A gdzie miał pięści zostawić? W
      sandałach, które przedtem powinien był zdjąć?
      Na niektórych należałoby nie tylko rzucić się z pięściami, ale zrobić z nich
      użytek. Oczywiście dobry użytek. Ksiądz też człowiek, pięści mieć powinien.
      Uwaga! Informacja dla nie umiejących myśleć: Ten ksiądz na pewno rzucił się na
      pana Maszkowskiego tak bez powodu. Zaczaił się za winklem, a potem wyskoczył i
      chciał gryźć. Możliwe też, że jakiś biskup poszczuł nim pana Rafała (czy
      ksiądz był szczepiony? miał kaganiec?).
    • warszawiakkk ulotka Maszkowskiego 21.06.09, 18:41
      jej adres:

radiomaryja.pl.eu.org/teksty/ulotka.html
      radiomaryja.pl.eu.org/teksty/klamstwa_Radia_Maryja.pdf
      • rysiopysio ulotka Maszkowskiego 21.06.09, 19:51
        Ulotka ulotką. I tak nic nie przekona oPISdziałych moherów.
        A na końcu Wielki Potwór Spaghetti ich pokara.
    • rccc maszkowski to niezly "jebaka", gdzie nie pojdzie 21.06.09, 21:50
      to mu naje#bia :)))
    • kaczynksi Przypjerdolił chamowi, a co? W ryj od Ducha św.... 22.06.09, 08:16
    • wet3 Re: Bolszewik_Prowokator_Dostał_w_Pap ę__:o)))))) 22.06.09, 13:51
      bandyci_bojowkarze_folxdojcza napisał:

> czosnkowe GWno kabluje:
      >
      > Tow. Maszkowskij nazywany jest przez dziennikarzy największym
      > kuta..sem, od ponad 15 lat szpieguje dla firmy holokaust
      > polską radiostację Radiomaryja. Prowadzi też w internecie bloga,
      > w którym kłamstwami obrzuca zakonników występujących na antenie.
      > Śle paszkwilne donosy i pomówienia na RM do Krajowej Rady
      > Radiofonii i Telewizji.
      > ...................................................................
      ............
      > .........................
      >
      > NO W KOŃCU TEN
      > BOLSZEWICKI AGENT-PASZKWILANT
      > DOSTAŁ TO NA CO ZASŁUŻYŁ - W MORDĘ :)))))))

Ze takiej kanalii ziemia nie pochlonie???!!!
    • zzackk Bójka pod Jasną Górą 22.06.09, 22:48
      Ktoś zarobił niezłą kapuchę i wydymał lewicowe media na kasecie na której nie ma
      żadnej bójki HAhahaha Matko Boska wyszło że ludzie z RM są bardziej wiarygodni
      od TVNu hahahaha xD
    • 0ffka zbok :( 22.06.09, 23:18
      Napalony perwersyjny gej w czarnej sukience chyba faceta zgwałcić na oczach
      publiki... żenujące :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka