Dodaj do ulubionych

Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem

• xyz112 Czy w pracy także będzie używać kabla 23.06.09, 00:32
      czy jedna pałki. Bo widać, że ją to kręci.
    • wybitniemadry polaki nie palcie glupa 23.06.09, 00:34
      rzniecie z rekwizytami to nie tylko domena mundurowych, ze tylko przypomne warzywa i owoce, rekwizyty kuchenne, jak lyzki zarowno metalowe jak i drewniane, walki do ciasta, czy tez odkurzacze, kije od szczotki, gromnice, swieczniki, i tym podobne dewocjonalia.
      • oberfeldkurat_katz Re: polaki nie palcie glupa 23.06.09, 00:50
        Nie przesadzaj. Słyszałem tylko o jednym przypadku wykorzystania lichtarza do
        tych
        celów. Ale to było na froncie francuskim i dotyczyło jednego z naszych
        braci, który okładał tym przedmiotem młodych chłopców. Za nieposłuszeństwo... ;)
    • mawt jeden z głupszych tematów w mediach ostatnio 23.06.09, 01:40
      przede wszystkim - naruszono prywatność kursantów

czy to są jacyś politycy, żeby się podniecać tym, co robią "po godzinach"?

kto przekazał ten film mediom? jakie miał motywy? to jest inteesujące
      • jumanji_7 Re: jeden z potrzebniejszych tematów w mediach 23.06.09, 02:32
        mawt napisał:

> przede wszystkim - naruszono prywatność kursantów
        >
        > czy to są jacyś politycy, żeby się podniecać tym, co robią "po godzinach"?
        >
        > kto przekazał ten film mediom? jakie miał motywy? to jest inteesujące
        >
        >

A coś taki ciekawy ???
    • brauling Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 03:12
      Niczego sobie babka o co chodzi niech sobie troche pofolguja.
    • jaro65 Rzeczywiście straszna afera... 23.06.09, 09:03
      Myślę, że w sprawie powinno się jeszcze wypowiedzieć CBA, CBŚ, Archiwum X, prokuratura apelacyjna, kapelan policji, no i trzeba koniecznie powołać conajmniej kilka komisji, na czele ze śledczą, etyczną, ustawodawczą. Trzeba napisać kilka nowych ustaw, przeprowadzić lustrację w policji, jak i we w wszystkich innych służbach mundurowych. Powołać strażników moralności.

A dziennikarzonom proponuje postukać się w głowę, żeby z takiego incydentu robić taaakiego njusa.

• mat-tab Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 10:04
      GŁUPOTA GŁUPOTĄ GŁUPOTĘ POGANIA. taki jest stan umysłów współczesnej
      młodzieży, a więc i młodych adeptów sztuki policyjnej. DOBRZE, ŻE
      MAM TO JUŻ ZA SOBĄ.
    • minka_fe Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 12:12
      Nie macie w zanadrzu prawdziwych sensacji? Przyczepiliście się bez sensu. Co was obchodzi, co robią policjanci w swoich "pokojach" po cywilu. Pruderia ! Niedługo wejdziecie cichaczem do akademików i nagłośnicie kolejną taka zwykłą zabawę, robiąc ludziom niepotrzebne problemy. "Blondyna z pejczem" brzmiało co najmniej jak orgia, a tu zwykłe żarty !!!
      • jumanji_7 Re: Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 12:34
        minka_fe napisała:

> "Blondyna z pejczem" brzmiało co najmniej jak orgia, a tu zwykłe
        > żarty !!!

Kiedy zabawa to wszytko ok, ale doskonale może tak się zdarzyć, że w ten sam
        podobny sposób zareaguje do prawego obywatela na ulicy i co wtedy? A wiemy do
        czego tacy niepohamowani, naszpricowani mocą absolutnej władzy są zdolni - prawda?
        • minka_fe Re:jumanji_7 :) 23.06.09, 12:55
          :) a jeśli Twoja kobieta, przebierze się dla Ciebie w strój pielęgniarki.... to będziesz miał obawy , że mogłaby wyjsc tak również na ulicę, chcąc zrobić komus zastrzyk ? hehe jakoś przyszło mi do głowy to zabawne porównanie, bo nie jestem pewna czy poznałam sie na Twoim "żarcie". Ale załóżmy, że oboje mamy poczucie humoru :) pozdrawiam ;)
          • jumanji_7 Re:jumanji_7 :) 23.06.09, 13:54
            minka_fe napisała:

> Ale załóżmy, że oboje mamy poczucie humoru :) pozdrawiam ;)

Raczej tak i nie dziw się mi że często porównuje granatowe z kwadratowym, ale
            wystarczy popatrzeć z bliska jak to czasem śmiesznie wygląda i dopóki nas
            osobiście nie dotyczy wszytko jest ok. Pozdrawiam :)
    • sauber1 Re: Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 14:04
      wlodzimierz.ilicz napisał:

> Jacy rodzice wychowują takie degeneratki?

To jest bardzo dobre pytanie, na które też nie potrafię odpowiedzieć, ale może
      tak ... ? ;)

Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy
      charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany od sąsiada.
      - Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać! Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te
      swoje panienki!
      - Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasio.
      - I co, powiedziała? - pyta ojciec.
      - Nie wiem, jeszcze nie wróciła...
    • dontworry ABSURD! 28.01.10, 15:05
      Jeżeli ktoś nie ma na tyle poczucia humoru, żeby zrozumieć konwencję tych
      żartów, to nie powinien sprawować funkcji publicznej. Ewidentnie jest debilem.
      To jakby sądzić aktorów w "Jak rozpętałem 2wś" za to, że w filmie wykorzystano
      godła i inne poważne sprawy.

Swoją drogą nieźli jajcarze i jajcary są w Policji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka