xyz112 Czy w pracy także będzie używać kabla 23.06.09, 00:32 czy jedna pałki. Bo widać, że ją to kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry polaki nie palcie glupa 23.06.09, 00:34 rzniecie z rekwizytami to nie tylko domena mundurowych, ze tylko przypomne warzywa i owoce, rekwizyty kuchenne, jak lyzki zarowno metalowe jak i drewniane, walki do ciasta, czy tez odkurzacze, kije od szczotki, gromnice, swieczniki, i tym podobne dewocjonalia. Odpowiedz Link Zgłoś
oberfeldkurat_katz Re: polaki nie palcie glupa 23.06.09, 00:50 Nie przesadzaj. Słyszałem tylko o jednym przypadku wykorzystania lichtarza do tych celów. Ale to było na froncie francuskim i dotyczyło jednego z naszych braci, który okładał tym przedmiotem młodych chłopców. Za nieposłuszeństwo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawt jeden z głupszych tematów w mediach ostatnio 23.06.09, 01:40 przede wszystkim - naruszono prywatność kursantów czy to są jacyś politycy, żeby się podniecać tym, co robią "po godzinach"? kto przekazał ten film mediom? jakie miał motywy? to jest inteesujące Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: jeden z potrzebniejszych tematów w mediach 23.06.09, 02:32 mawt napisał: > przede wszystkim - naruszono prywatność kursantów > > czy to są jacyś politycy, żeby się podniecać tym, co robią "po godzinach"? > > kto przekazał ten film mediom? jakie miał motywy? to jest inteesujące > > A coś taki ciekawy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
brauling Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 03:12 Niczego sobie babka o co chodzi niech sobie troche pofolguja. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro65 Rzeczywiście straszna afera... 23.06.09, 09:03 Myślę, że w sprawie powinno się jeszcze wypowiedzieć CBA, CBŚ, Archiwum X, prokuratura apelacyjna, kapelan policji, no i trzeba koniecznie powołać conajmniej kilka komisji, na czele ze śledczą, etyczną, ustawodawczą. Trzeba napisać kilka nowych ustaw, przeprowadzić lustrację w policji, jak i we w wszystkich innych służbach mundurowych. Powołać strażników moralności. A dziennikarzonom proponuje postukać się w głowę, żeby z takiego incydentu robić taaakiego njusa. Odpowiedz Link Zgłoś
mat-tab Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 10:04 GŁUPOTA GŁUPOTĄ GŁUPOTĘ POGANIA. taki jest stan umysłów współczesnej młodzieży, a więc i młodych adeptów sztuki policyjnej. DOBRZE, ŻE MAM TO JUŻ ZA SOBĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
minka_fe Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 12:12 Nie macie w zanadrzu prawdziwych sensacji? Przyczepiliście się bez sensu. Co was obchodzi, co robią policjanci w swoich "pokojach" po cywilu. Pruderia ! Niedługo wejdziecie cichaczem do akademików i nagłośnicie kolejną taka zwykłą zabawę, robiąc ludziom niepotrzebne problemy. "Blondyna z pejczem" brzmiało co najmniej jak orgia, a tu zwykłe żarty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re: Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 12:34 minka_fe napisała: > "Blondyna z pejczem" brzmiało co najmniej jak orgia, a tu zwykłe > żarty !!! Kiedy zabawa to wszytko ok, ale doskonale może tak się zdarzyć, że w ten sam podobny sposób zareaguje do prawego obywatela na ulicy i co wtedy? A wiemy do czego tacy niepohamowani, naszpricowani mocą absolutnej władzy są zdolni - prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
minka_fe Re:jumanji_7 :) 23.06.09, 12:55 :) a jeśli Twoja kobieta, przebierze się dla Ciebie w strój pielęgniarki.... to będziesz miał obawy , że mogłaby wyjsc tak również na ulicę, chcąc zrobić komus zastrzyk ? hehe jakoś przyszło mi do głowy to zabawne porównanie, bo nie jestem pewna czy poznałam sie na Twoim "żarcie". Ale załóżmy, że oboje mamy poczucie humoru :) pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jumanji_7 Re:jumanji_7 :) 23.06.09, 13:54 minka_fe napisała: > Ale załóżmy, że oboje mamy poczucie humoru :) pozdrawiam ;) Raczej tak i nie dziw się mi że często porównuje granatowe z kwadratowym, ale wystarczy popatrzeć z bliska jak to czasem śmiesznie wygląda i dopóki nas osobiście nie dotyczy wszytko jest ok. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Policja zdyscyplinowała blondynę z pejczem 23.06.09, 14:04 wlodzimierz.ilicz napisał: > Jacy rodzice wychowują takie degeneratki? To jest bardzo dobre pytanie, na które też nie potrafię odpowiedzieć, ale może tak ... ? ;) Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany od sąsiada. - Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać! Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki! - Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasio. - I co, powiedziała? - pyta ojciec. - Nie wiem, jeszcze nie wróciła... Odpowiedz Link Zgłoś
dontworry ABSURD! 28.01.10, 15:05 Jeżeli ktoś nie ma na tyle poczucia humoru, żeby zrozumieć konwencję tych żartów, to nie powinien sprawować funkcji publicznej. Ewidentnie jest debilem. To jakby sądzić aktorów w "Jak rozpętałem 2wś" za to, że w filmie wykorzystano godła i inne poważne sprawy. Swoją drogą nieźli jajcarze i jajcary są w Policji. Odpowiedz Link Zgłoś