Dodaj do ulubionych

"Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO]

25.06.09, 19:04

"Członkowie kościoła zapewniają, że nastolatek w żaden sposób nie ucierpiał
wskutek egzorcyzmów."

Fizycznie czy psychicznie? Wmawianie komuś, że jego orientacja jest skutkiem
opętania może doprowadzić do poważnych problemów psychicznych. Np. takich,
jakie już mają członkowie owej sekty.

Obserwuj wątek
    • pestycyd [...] 25.06.09, 19:05
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • novial Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:00
        Niech zgadnę. Jesteś hetero?
      • whatever666 Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:17
        ty zes za to jest opetany przez demona glupoty i tepoty wtornej - niestety dla
        ciebie w tym przypadku nieuleczalnej you sad wanker!!
      • 3miastoorg Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:34
        Jak każdy zdrowy człowiek wie, homofobia jest chorobą psychiczną a ta może być wywołana przez opętanie przez homofobicznego demona. Powinieneś się pójść wyciszyć do jakieoś kościoła i przemyśleć, co dalej z sobą zrobić.
        • pestycyd Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:53
          Czy powiedzenie schizofrenikowi, że jest chory oznacza schizofreniofobię? Geje
          zawsze przodowały w tworzeniu nowomowy. Na przykład nowy ukuty termin "mowa
          nienawiści", która to obiawia się powiedzeniem że ktoś czuje się zniesmaczony na
          widok dwóch całujących się facetów. Jako dygresję powiem, że nie wiem czemu ale
          dwie kobiety to mi nawet pasują i z chęcią bym się dołączył hehe, no alę
          mniejsza z tym... Wracając do meritum - to trzeba leczyć a nie zamiatać pod dywan.
          • wlodzimierz.ilicz Jesteś hetero i dlatego podobają ci się kobiety 25.06.09, 22:03
            Jedna, dwie, trzy - dla czysto seksualnych pobudek to nie gra roli.
            Mężczyźni w tej samej sytuacji u mężczyzny budzą odrazę.
          • ffamousffatman Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 26.06.09, 00:05
            "Na przykład nowy ukuty termin "mowa nienawiści","

Jeżeli okrzyk kibiców "do gazu!" nie jest mową nienawiści to czym jest.
          • ffamousffatman Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 26.06.09, 00:07
            Jako dygresję powiem, że może ty chciałbyś się do nich dołączyć ale one nie
            chcą, z powodu, że jesteś dla nich obrzydliwy.
    • nessie-jp "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO] 25.06.09, 19:17
      Nieszczęsny Lucyfer, Książę Poranka
    • monster1972 kiedy nasze klechy to zaczną wdrażać?:) 25.06.09, 19:18
      przecież złe duchy już teraz "wyganiają":) dlaczego nie mieliby
      wyganiać homoseksualizmu...

proponuję zacząć od siebie nawzajem... mnóstwo przypadków do
      doświadczeń znajdą w kazdym seminarium i na pazdej plebanii:)

bedzie na kim praktykę zdobywać

Polak-ateista
      • pestycyd Re: kiedy nasze klechy to zaczną wdrażać?:) 25.06.09, 19:21
        > proponuję zacząć od siebie nawzajem... mnóstwo przypadków do
        > doświadczeń znajdą w kazdym seminarium i na pazdej plebanii:)

Nie mogą zacząć od siebie bo to pedofile są a pedofilia nie jest chorobą
        psychiczną jak gejostwo, tylko zboczeniem. A zboczeńców powinni wsadzać do ciupy.
        • monster1972 oj krecisz:) molestowanie kleryków to pedofilia? 25.06.09, 19:24
          klerycy to chyba dorośli ludzie, co?

niektorych klechów wystarczy posłuchac, popatrzec na nich, by
          nabrać podejrzeń, ze są "ciepli"... ot, choćby złodziej z
          Torunia... jak go słucham, to mam wrażenie, ze lubi "dostawy" od
          tyłu... eh, ten słodki głosik:)

:)

Polak-ateista
          • renifer_lopez Polak-ateista-pederasta 26.06.09, 00:55
            A ty jak lubisz, Polaku-ateisto-pederasto?
        • ffamousffatman Re: kiedy nasze klechy to zaczną wdrażać?:) 26.06.09, 00:17
          Żył pewien pan w Chicago,
          Co nie wiedział, co to imago.
          Poradziła mu podwika,
          Zajrzyj luby do słownika.
          Więc kupił słownik i ma go.
    • monster1972 pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne jest 25.06.09, 19:22
      • pestycyd Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 25.06.09, 19:48
        Ale kto i w czym ma mi pomóc? Bo nie rozumiem.
        • sowah Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 25.06.09, 20:33
          Nie wiem kto miał Ci pomóc, ale ja się tym zajmę. W czym? W skorygowaniu
          nieprawdziwej, mało tego - żenująco idiotycznej, wiedzy na temat homoseksualizmu.

Żeby zaraz nie zostać wyzwanym od geja - również jestem przeciwny
          homoseksualizmowi. Tylko takich zjawisk nie zwalcza się zacofaniem, brakiem
          wiedzy, kłamstwami i potępieniem. Tylko rzetelnymi informacjami, zrozumieniem
          problemu i obiektywizmem.

Po pierwsze - homoseksualizm to nie choroba. To zaburzenie seksualności. Nazwać
          homoseksualizm chorobą, to jak powiedzieć że chory jest facet któremu podobają
          się tylko wysokie, rudowłose kobiety (bo większość woli blondynki niższe od siebie).

Po drugie - idąc tropem logicznego rozumowania, homoseksualizmu się nie leczy,
          ponieważ nie jest chorobą. Można jednak zachowania homoseksualne KORYGOWAĆ -
          jednak jedynie wtedy, kiedy chce tego sam pacjent. Jednak zmiana taka może
          nastąpić na zmianie terapeutycznej - nie pomoże tutaj żadna farmakoterapia.

Po trzecie - poproszę o źródła Twoich informacji na temat "leczenia"
          homoseksualizmu, szczególnie na temat tych leków i USA. Bardzo ciekaw jestem kto
          piszę taki bzdury. O ile nie mówi tego ksiądz na ambonie lub podstarzały
          nauczyciel w szkole...

Podsumowując - homoseksualizm to NIE JEST choroba. To raczej cecha, ogólnie
          uznawana za negatywną. To trochę jak bycie kłamcą. Prawo tego nie zakazuje, ale
          ludzie tego nie akceptują. Jednak nie da się "wyleczyć" z oszustw. Jeśli ktoś
          chce, po prostu przestanie.

• cailith_18 Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 25.06.09, 20:50
            A naprawdę wierzysz, że z orientacją jest jak z kłamaniem - przestaniesz, jeśli
            chcesz?
            To mam prośbę - zechciej przestać być hetero, a jak Ci się to uda, to napisz o
            tym na forum. Zechciej też wtedy przestać kłamać.
            • sowah Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 25.06.09, 22:48
              Proponuję przeczytać całego posta zanim odniesiesz się do samego podsumowania, w
              którym znajduje się jedynie uproszczone porównanie. Napisałem że TRZEBA chcieć,
              a nie że jest to jedynym warunkiem.
              A więc ironizujące komentarze radzę zachować na inną okazję.
              Pozdrawiam
            • keradk Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 25.06.09, 23:51
              mnie na przyklad kiedys podobaly sie blondynki a teraz juz tylko
              brunetki. wiec z homosiowa tez mozna sie wyleczyc. to jak z
              leczeniem uzaleznien - najpierw trzeba sie przyznac ze ma sie
              problem. homosie sie do tego nie przyznaja wiec nie da sie ich
              leczyc. czesc tylko przyznaje ze ma problem i mozna ich uratowac
          • pestycyd Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 25.06.09, 20:58
            > Żeby zaraz nie zostać wyzwanym od geja - również jestem przeciwny
            > homoseksualizmowi. Tylko takich zjawisk nie zwalcza się zacofaniem, brakiem
            > wiedzy, kłamstwami i potępieniem. Tylko rzetelnymi informacjami, zrozumieniem
            > problemu i obiektywizmem.

Schizofrenia to nie choroba - to zaburzenie osobowości, kleptomania to nie
            choroba to zaburzenie chęci posiadania nowych przedmiotów itd... Nikt nikomu
            krzywdy nie robi że jest gejem. Szczerze ni grzeje mnie to ni ziębi, ale wolę
            nazywać rzeczy po imieniu i homofobią mnie tu nie strasz bo homosi się nie boję
            brzydzi mnie tylko ich chęć pokazania światu tego, że są gejami i próba
            wymuszenia na mnie ich akceptacji. No cóż niektórych życie kręci się w okół
            wyjątkowo przyziemnych spraw ale to ich brocha...
            • sowah Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 25.06.09, 23:01
              Przepraszam, czy posiadasz jakąkolwiek wiedzę z zakresu psychopatologii? Polecam
              przestudiować choćby aktualne DCM-IV-TR i zobaczyć podział i organizację
              wszystkich jednostek nozologicznych. A jeśli nie chce ci się zaglądać -
              schizofrenia jest zespołem klinicznym. A zarówno homoseksualizm, jak i
              kleptomania znajdują się w szerokiej kategorii zaburzeń osobowości.

Natomiast odnośnie straszenia homofobią - nie mam zamiaru nikogo straszyć, po
              prostu znam prostoliniowość rozumowania niektórych ludzi piszących na tych
              forach, dlatego wolałem z góry uprzedzić krytyków. Nie miało to żadnego
              odniesienia do ciebie.

A jeśli chcesz nazywać rzeczy po imieniu - właśnie po to pojawił się mój
              komentarz. Nie jest to mój wymysł, a organizacja jednostek psychopatologicznych
              przyjęta przez organizacje zarówno psychologiczne jak i psychiatryczne.
          • ffamousffatman Re: pytanie, kto pomoże takim jak ty? to poważne 26.06.09, 00:45
            Skoryguję twoją żałosną niewiedzę w kwestii homoseksualizmu.

Homoseksualizm to taka sama choroba jak leworęczność.
          • renifer_lopez homoseksualizm to choroba 26.06.09, 00:58
            "Po pierwsze - homoseksualizm to nie choroba. To zaburzenie seksualności".
            -
            Zaburzenia działania organizmu nazywa się chorobą. Zaburzenia seksualności
            polegające na pociągu do zwłok nazywamy nekrofilią. To też choroba.
    • tsuranni religia powinna być prawnie zakazana 25.06.09, 19:23
      to największe gó... jakie wymyslił człowiek
      • monster1972 korekta: wymyślili szamani-klechy, by ludzi łupiić 25.06.09, 19:26
        • mira.bella Re: korekta: wymyślili szamani-klechy, by ludzi ł 25.06.09, 20:04
          nie tylko. przyczyn jest wiecej, ale zadna dobra

a co do wypowiedzi wczesniej, zakaz prawny nic nie da. edukacji trzeba i nauki
          samodzielnego myslenia. utopia w sumie :)
    • stratosek "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO] 25.06.09, 19:37
      ludzie, my czytaliśmy ten sam artykuł, oglądaliśmy ten sam filmik? rzeczy
      okropne dzieją się na waszych oczach ale waszych sumień to nie rusza? przecież
      to wygląda jak atak epilepsji, rzygać mi się chce na ten widok; niektórym
      jednak podoba się widzę...
      • pestycyd Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 19:50
        To nie epilepsja tylko gejowy demon, nigdy takiego nie widziałeś? Pójdź na
        paradę, gdzie ludzie noszą flagi w kolorach tęczy i przebierają się za kolorowe
        pluszowe zwierzątka, diabełki i tym podobne infantylne postacie...
        • te_rence Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 22:29
          ja za to widziałem demony nienawiści u tępaków z łysymi głowami i krzywymi ryjami...

ludzie nie ma demonów diabełków itp. jest za to apopleksja na tym filmiku
          smutne

religie są obrazą człowieczeństwa i naszego umysłu!
      • plunio7 Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 19:51
        Dokładnie >>wygląda<<, ale nie jest.
        Chyba, że gdy tam leżał to mu się nagle ujawniła.
        Po prostu egzorcyzm działa.
        • ffamousffatman Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 26.06.09, 00:24
          egzorcyzm nie może działać
          podobnie jak krasnoludki nie wymłócą zboża niezależnie ile im mleka nie dać na
          ofiarę
      • zaczarowany-pierniczek "Antek" B. Prusa 25.06.09, 20:05
        To mi się nasunęło na myśl, a konkretnie biedna Rozalka, którą leczyli piecem
        mierzonym w czasie zdrowaśkami. Taki sam ciemnogród.
    • prochmarny czas wypędzić Demona Obłudy i Chciwości z Koscioła 25.06.09, 20:02
      skoro sprawa jest oczywista to zróbmy to co trzeba...
      potem zabeżemy sie za Ksiezy pedofilów
      • papa_s Lepiej zabieRZ się za swoją ortografię 25.06.09, 20:32
        Będzie więcej pożytku;)
      • ketoxxx Re: czas wypędzić Demona Obłudy i Chciwości z Kos 25.06.09, 21:51
        a ty sie sam za siebie wez ;) a pozniej sie do ksiezy przypieprzaj
    • druga_tozsamosc Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:27
      WHO wie, że homoseksualizm nie jest chorobą. Ale "normalni" z twojej bandy są
      mądrzejsi :P
      • renifer_lopez WHO i homoseksualizm 26.06.09, 01:02
        druga_tozsamosc napisał:

> WHO wie, że homoseksualizm nie jest chorobą. Ale "normalni" z twojej bandy są
        > mądrzejsi
        WHO większość środków przeznacza na AIDS - przypadłość głównie homoseksualistów,
        choć wie, że znacznie więcej ludzi na świecie umiera na gruźlicę. Niech twoja
        banda zgadnie dlaczego WHO tak robi?
    • e-skin "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO] 25.06.09, 20:33
      tej terapii powinno się poddać wszystkich homoseksualitów
      • cailith_18 Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:52
        Nawet tych niewierzących? Wtedy niestety nie zadziała, egzorcyzm to nic innego
        jak autosugestia spowodowana wcześniejszym długotrwałym praniem mózgu.
      • renifer_lopez Refundować terapię dla homoseksualistów 26.06.09, 01:04
        Tak, powinno się ich leczyć.
        • polski_katolik1 Re: Refundować terapię dla homoseksualistów 26.06.09, 02:07
          renifer_lopez napisała:

> Tak, powinno się ich leczyć.
          Sama płać za ich leczenie. Moje podatki wolę przeznaczyć na zwalczanie gruźlicy.
    • michalng Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:40
      > chodzi ci o to, że nie mam schorzenia psychicznego potocznie nazywanego gejostw
      > em?

Nie ciesz się tak, demon może uderzyć w każdej chwili :) Strzeż się gejowskiego
      demona ;D
    • jedrol73 "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO] 25.06.09, 20:42
      A to Stany wlasnie...

Wisi mi (no pun intended) co dorosli ludzie robia ze swoimi penisami i waginami,
      ale powyzszy filmik pokazuje jaka to wiocha z tych smiesznych Stanow.
    • mirq2k "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO] 25.06.09, 20:44
      Ciekawe. Wszyscy biorący udział w egzorcyzmach są zobowiązani do zachowania
      tajemnicy. Jakim cudem więc zrobiono ten filmik? Moim zdaniem to ustawka.

Inna sprawa, przed dokonaniem egzorcyzmów każdą osobę najpierw się kieruje na
      badania psychiatryczne. Jeśli ten chłopak ma epilepsję albo jakąś chorobę, to
      raczej nie wolno na nim odprawiać egzorcyzmów.
      • frajtak Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 21:01
        mirq2k napisał:

> Ciekawe. Wszyscy biorący udział w egzorcyzmach są zobowiązani do zachowania
        > tajemnicy. Jakim cudem więc zrobiono ten filmik? Moim zdaniem to ustawka.
        >
        > Inna sprawa, przed dokonaniem egzorcyzmów każdą osobę najpierw się kieruje na
        > badania psychiatryczne. Jeśli ten chłopak ma epilepsję albo jakąś chorobę, to
        > raczej nie wolno na nim odprawiać egzorcyzmów.

Mowisz o zasadach obowiazujacych w kosciele rzymskim. A to przeciez jakas
        wspolnota anglikanska, w tym wypadku - kosiarzy umyslow.
    • pestycyd Re: kopia usuniętego posta 25.06.09, 20:50
      > Zawsze podobało mi się, że gazeta.pl różni się od innych portali *sensowną*
      > cenzurą. Cóż takiego było w powyższej wypowiedzi, że została usunięta? Nikogo
      > nie obraża, wyraża swoją subiektywną opinię z zachowaniem zasad języka
      > polskiego, bez wulgaryzmów.. Czy jakiś moderator zechce wyjaśnić w swej łaskawo
      > ści?

Wulgaryzmem jet w/g gazety, powiedzenie, że homoseksualizm jest chorobą, którą
      można leczyć na różne sposoby.
      • ffamousffatman Re: kopia usuniętego posta 26.06.09, 00:10
        wymień jeden
    • jacksparrow1 Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 20:56
      Jak to jest egzorcyzm to ja jestem corka prezydenta Obamy i Matki
      Teresy Z Kalkuty.
      • landaverde Re: "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDE 25.06.09, 21:36
        Haha, masz rację.
    • frajtak "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO] 25.06.09, 20:59
      Wmawianie, ze egzorcyzmy - takie jak na tym filmiku - sa niegrozne to jakies
      kpiny. "Grzebanie" komus w glowie, okraszone wprowadzajaca w trans muzyka i
      wrzaskami, to po prostu tortura psychiczna. A wszystko "indenejmofdżizas".
      Smutne, ale i grozne, bo ci ludzie w swojej pysze sadza, ze sa w stanie (i
      maja na to przyzwolenie "z gory") na niszczenie ludzi.
    • damiannm To wypędzili tego demona czy nie? 25.06.09, 21:10
      Bo jeśli wypędzili to zupełnie zmienia postać rzeczy
      • landaverde Re: To wypędzili tego demona czy nie? 25.06.09, 21:34
        damiannm napisał:

> Bo jeśli wypędzili to zupełnie zmienia postać rzeczy

To jak dotąd najsensowniejszy wpis tutaj.
        • stratosek Re: To wypędzili tego demona czy nie? 25.06.09, 22:08
          landaverde napisał:

> damiannm napisał:
          >
          > > Bo jeśli wypędzili to zupełnie zmienia postać rzeczy
          >
          > To jak dotąd najsensowniejszy wpis tutaj.

Co mieli niby wypędzić? od wypędzania demonów do palenia czarownic droga
          niedaleka, gdyby ludzie akceptujący takie rzeczy żyli w innych czasach całkiem
          możliwe, że użyliby argumentów odwołujących się do tych samych dogmatów dla
          palenia ludzi na stosach
      • jedrol73 Re: To wypędzili tego demona czy nie? 25.06.09, 21:38
        Na moje oko, jedyne co im sie udalo wypedzic z tego delikwenta to zawartosc jego
        zoladka...
      • plorg Mi nasunęło się dokłądnie takie samo pytanie. 25.06.09, 22:12
        Jeżeli egzorcyzmy okazały się skuteczne, to być może środowiska
        gejowskie będą domagać się przywrócenia demona.
        Szkoda, że żaden reporter nie zadał sobie trudu aby dowiedzieć się i
        podać czytelnikom jaki był rezultat.
        • nick3 Jacy głupi są ci dewoci!:) 27.06.09, 01:24

Na przykładzie fundamentalistów biblijnych widać jak tchórzostwo
          robi ludziom wodę z mózgu.
    • zielony.raj A Wojciecha Cejrowskiego przypadkiem tam nie było 25.06.09, 21:43
      On jako przodowy homofob polski
    • wlodzimierz.ilicz A wmawainie chorym,że istnieją jakieś "orientacje" 25.06.09, 21:57
      np. facet do dziupli w drzewie, facet do kozy, facet do faceta może
      doprowadzić do poważnych problemów psychicznych. Np. takich,
      jakie już mają członkowie owej sekty.
    • joy77 Polecam inny film osobom bezkrycznym.... 25.06.09, 22:10
      Nie oceniam filmu, który zamieściła GW. Ale wszystkim bezkrytycznie akceptującym
      propagandę homoseksualizmu polecam to:

video.google.com/videoplay?docid=-1293826645608734184
      Pozdrawiam,
      Marek
      • keradk Re: Polecam inny film osobom bezkrycznym.... 25.06.09, 23:57
        dobre... ale straszne! wręcz przerażające!

i znowu przypomina sie koncówka "murów" Kaczmarskiego: patrzył na
        równy tłumów marsz, milczał wsłuchan w krokow szum, a mury rosły
        rosły rosły, łańcuch kołysał sie u stóóóp..."

do tego prowadzi "tolerancja" wprowadzana pod przymusem
        • plorg Re: Polecam inny film osobom bezkrycznym.... 26.06.09, 07:41
          keradk napisał:

> dobre... ale straszne! wręcz przerażające!
          -----------------
          Przerażające? To przecież niedościgniony (w Polsce) ideał Gazety!
      • wlochaty_mirek Szwecja to jebnięty kraj :) niezły link 26.06.09, 09:32
        Germanie mają jakieś zwichnięcie związane z krematoriami...
    • yesiotr :) 25.06.09, 22:11
      mając na uwadze, że ostatnie spalenie czarownicy miało miejsce na ziemiach
      polskich w 1811 r., wygląda na to, że nie jest z tą Polską, w porównaniu z
      Connecticut, tak źle.
      choć z drugiej strony - nadal co najmniej 1/3 obywateli chodzi ponoć
      regularnie do kościoła...
    • czaromir A czy można wypędzać demona religijnego fanatyzmu? 25.06.09, 22:15
      Bo niektórym z pewnością by się to przydało. W imię "Boga" też można
      krzywdzić innych, traktując ich jako gorszych, traktując przy tym
      siebie jako jako jedynie słuszny i wartościowy "cud boży".
      • maruda.r Można. Solidnym kopniakiem w d... 26.06.09, 02:31

• danka2007 Gejom można współczuć , ale nie tolerować 25.06.09, 22:18
      To straszna choroba i bardzo wstydliwa. Jak mężczyzna musi się podle
      czuć molestowany seksualnie przez drugiego mężczyznę ? Horror.
      • princessofbabylon Re: Gejom można współczuć , ale nie tolerować 25.06.09, 22:43

Głupim też...
      • hakuz Re: Gejom można współczuć , ale nie tolerować 26.06.09, 14:23
        Oj zapewniam, że dobrze mi z tym, że jestem gejem. I że wcale nie czuję się
        podle, a seks z drugim mężczyzną sprawia ogromną przyjemność, wcale nie jest on
        molestowaniem - jeśli obie strony sie na to zgadzają.
        W pani strasznie dużo jakiejś takiej nienawiści, może żalu, że tu i tam dwóch
        mężczyzn się obściskuje, a pani może nie ma żadnego ;)))
        pozdrawiam serdecznie,
        Zdrowy Homoseksualista.
    • zbawieni obiektywizm gazety 25.06.09, 22:22
      Obiektywizm gazety sięga dna. Temat homo wałkowany jest przez cały
      czas, ale biada każdemu, kto ośmieli się wygłosić jakąkolwiek opinię
      niezgodną z religią gazety.
      Tak, ten galopujący ateizm to prawdziwa religia. Może zachowanie na
      filmie jest dziwne, ale tylko dzieci ośmielają się śmiać z tego,
      czego nie rozumieją.
      Jeśli przynajmniej konkluzja tego info była, że chłopaka był homo,
      modlili się i nic - dalej jest homo. Nikt nie pokusił się o taki
      wniosek. I słusznie. Bo może właśnie w tym momencie zmienił się styl
      jego życia i naprawdę został uwolniony. Ale zamiast tego gazeta woli
      się naśmiewać z chrześcijan. A potem pan Pacewicz z cyniczną powagą
      mówi o potrzebie tolerancji. Super.

homoseks.blox.pl
      • maruda.r Re: obiektywizm gazety 26.06.09, 02:54
        zbawieni napisał:

Bo może właśnie w tym momencie zmienił się styl
        > jego życia i naprawdę został uwolniony.

Styl życia niewątpliwie się zmienił. Ale nie z powodu uwolnienia, ale dlatego,
        że właśnie zainteresowały się nim miliony ludzi na świecie.

Mniejsza zresztą z tym. Weźmy teraz na tapetę Twój rzekomy obiektywizm. Gdzieś
        wyczytał opinię Gazety? Bo na pewno nie w tym artykule.

• te_rence "Homo-demon" wypędzany z ciała 16-latka [WIDEO] 25.06.09, 22:35
      a kiedy powrót do tradycji palenia stosów... dla ich dobra oczywiście

"Religia jest obrazą godności ludzkiej
      Bez niej mamy dobrych ludzi czyniących dobre rzeczy
      i złych ludzi czyniących złe rzeczy
      Żeby jednak dobrzy ludzie czynili złe rzeczy,
      potrzeba religii"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka