Gość: mika IP: *.wnc.katowice.pl 11.02.04, 17:22 Tzn. czy cos wam sie przytylo, paskudzilo na twarzy i takie tam ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniaszka Re: Wasze doświadczenia z Minuletem? 11.02.04, 19:07 Nic się nie przytyło, nic nie paskudziło :-) Ogólnie b.fajnie. Tak jakbym nie używała (no, oprócz ochrony antykoncepcyjnej). Ale wiesz, to jest sprawa bardzo indywidualna i każdy może inaczej reagować. Reasumując - ja polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
beba2 Re: Wasze doświadczenia z Minuletem? 11.02.04, 19:28 Wszystko było O.K. w czasie zażywania(nawet schudłam i wygładziła mi się twarz),ale...po dwóch latach odstawiłam i niestety tak mnie osyfiło,że nie mogłam sobie z tym poradzić(okazało się ,ze był to trądzik pohormonalny,bardzo trudny do wyleczenia)jeszcze nie do końca mi przeszło.Ale to niestety może się zdarzyć po każdych tabletkach antykoncepcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Wasze doświadczenia z Minuletem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:31 Ja mialam mega - migrene, zaburzenia widzenia - powaznie!! Jak szlam ulica, mialam wrazenie ze plytki chodnikowe mi sie przesuwaja :) potem doszlo zaczerwienienie twarzy. Odstawilam po 1 opakowaniu. Podobnie bylo z Cilestem. Widocznie nie dla kazdego dobre, kazdy ma inny uklad hormonow. Ja wrocilam do mojej ulubionej Diane 35 Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Wasze doświadczenia z Minuletem? 11.02.04, 20:56 Wszystko było w porządku. W ogóle niezauważalny :) Odpowiedz Link Zgłoś