dassein 29.06.09, 16:41 No i mamy nowy autorytet. Po Miroslawie G. I Wojciechu Jaruzelskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elsby Niewyobrażalnie wprost wspaniały 29.06.09, 19:08 człowiek udręczony świętością i młodzieńczą ciekawością świata.Na ołtarze! Odpowiedz Link Zgłoś
barry.the.babtist Re: Niewyobrażalnie wprost wspaniały 05.07.09, 15:10 hahaha no z tą ciekawością to pojechał Z ciekawości wstąpił do SB, z ciekawości zadawał się z gangsterami, z ciekawości robił podejrzane interesy... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywiad. 29.06.09, 20:42 O to mamy wywiad z biznesmenem - kryminalistą. Ale źle. On niegodny, z nim wywiady nie powinny być robione. Wywiady mogą być robione tylko z "autorytetami" lub z ludźmi godnymi "wyniesienia na ołtarze"!!! Zaryzykuję... Jarosław Kaczyński powinien nam opowiadać jak to się zyje w więzieniu będąc przestępcą gospodarczym? Bo nikt inny nie godny? Odpowiedz Link Zgłoś
dassein Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 01.07.09, 03:04 Nie zgadles. Rzecz nie w tym, z kim jest wywiad, ale jak sie z nim rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 01.07.09, 06:04 A jak się ma rozmawiać? Zadaje się pytania, a on odpowiada. Odpowiada co chce, Ty możesz mu wierzyć lub nie. Znasz inna metodę prowadzenia wywiadu? Odpowiedz Link Zgłoś
dassein Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 01.07.09, 21:09 Nie udawaj, przeciez jestes inteligentny(a)! Porownaj empatyczo- wspomagajacy ton pytan Toranskiej zadawanych Jaruzelskiemu, z pogardliwie-insynuujacym tonem Kublik rozjezdzajacej Nizienskiego. W tej samej gazecie. Gazecie Wyborczej. To tylko jedno z setek mozliwych przeciwstawien. A teraz przeczytaj sobie jeszcze raz wywiad z tym Gawronikiem i pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 01.07.09, 23:51 Pomyślałem. Nie lubisz GW. To wystarczy. Reszta to twoje omamy podciągane pod odpowiednią tezę. Jakbyś chciał powaznie do tego podejść podałbyś konkretne linki do konkretnych wywiadów. Odpowiedz Link Zgłoś
dassein Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 02.07.09, 02:29 Nie pomyslales. Twoja argumentacje mozna odwrocic: nie masz racji bo lubisz Gazete Wyborcza. Co nam daje takie odbijanie pileczki? Co do linkow: nie len sie i wyszukaj sobie w wyszukiwarce. Te wywiady sa w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 02.07.09, 08:28 > Nie pomyslales. > Twoja argumentacje mozna odwrocic: nie masz racji bo lubisz Gazete > Wyborcza. Zgoda. > Co nam daje takie odbijanie pileczki? Nic. Więc nalezy mówić o konkretach a nie pie***yć ogólniki. Więc może parę konkretów zamiast Twoich odczuc? > Co do linkow: nie len sie i wyszukaj sobie w wyszukiwarce. Te > wywiady sa w archiwum. To TY się nie leń. Jeżeli podajesz coś jako dowód to podawaj konkrety. Kto, co, gdzie, jak. Np jakie sformułowania w tym wywiadzie Ci się nie podobają. Ile jest takich sformułowań. Potrafisz podac przeciwstawny wywiad? Opisz go. Oceń o czym jest ten wywiad, o czym był tamten. Zwróć uwagę też o czym są te wywiady. Np czy z faceta który swoje odsiedział w więzieniu nalezy przypierać do muru i cokolwiek mu udowadniać skoro sąd już to zrobił? A czy tak samo należy traktować człowieka który namieszał a teraz udaje że nic się nie stało? Konkrety, konkrety i jeszcze raz konkrety a nie pisanie głupot o świętych czy autorytetach moralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
luuuk11 Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 05.07.09, 12:26 mowimy o niewinnym czlowieku przypadkowo skazanym, czy o czlowieku ktoremu noga sie podwinela?? Nie mowimy o uczciwym czlowieku ktory przypadkowo znalazl sie w najwiekszych aferach tego kraju, jeden wielki pech. To nie tak ze oni pluja w twarz wszystkim oszukanym spiac na pieniadzach ktore sa na zagranicznych kontach. Zaczynaja od nowa, trzeba dac im szanse na odnalezienie sie w spoleczenstwie, w trudnych przeciez czasach. Zrobmy fundusz spoleczny, dajmy im wszyscy szanse!* *retoryka gw... Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Senatorzy, poslowie pisza ustawy pod siebie 05.07.09, 14:03 a szara ciemna masa chodzi na wybory. I pozniej placi coraz wyzsze podatki. Tusk juz sie o to postara. Co nam dal PiS, PO zabierze. Wyzsza stawka rentowa, wyzsze podatki osobiste. A KRUS bedzie dalej nietykalny. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 05.07.09, 16:48 I naprawdę to właśnie z tego wywiadu wyczytałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Re: Ciekawe z kim powinien być zrobiony taki wywi 05.07.09, 12:25 przeciez nizieński to prawicowo-katolicki oszołom! to jak miała z nim rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 01.07.09, 13:22 wyglada na koszernego, jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
kajazz Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 02.07.09, 08:09 szczerze? panowie dziennikarze mogli sie troche bardziej postarac. w sumie niczego ten wywiad nie wnosi:/ narobilam sobie smaka, i obeszlam sie smakiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
pitland.pl Re: Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 05.07.09, 11:55 ja też liczyłem na więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kamilnem Re: Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 04.07.09, 03:48 Nóż mi się w kieszenie otwiera gdy to czytam! Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 Gawronik,ty SBecki kapusiu,sorry,pracowniku SB 05.07.09, 11:33 Co chcesz udowadniać? Twoi mocodawcy już dawno ciebie opuścili. Zużyłeś się śmieciu i nikt ciebie więcej nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry wybitna menda 05.07.09, 11:59 niewiele zrozumialem z tego artykulu oprocz tego ze ten ciec to wybitna menda Odpowiedz Link Zgłoś
oscar38 kolejny autorytet broniacym nas przed kaczorami 05.07.09, 12:02 brawo! wiecej takich! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Zyciorys czerwonego cwaniaka........ 05.07.09, 12:19 Tak wlasnie wygladaly przemiany w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 komentarz ... życiowego nieudacznika 06.07.09, 18:23 Tak właśnie skomlą Ci którzy do niczego nie potrafą dojść Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni jakbym miał tyle poupychanej kasy z przekrętów 05.07.09, 12:20 też bym udowodnił, że jestem dobry :> Odpowiedz Link Zgłoś
ipswich1 Najsmieszniejsze jest to, 05.07.09, 12:47 ze kazdego z tych gangsterow spotkal przypadkiem i widzial dwa, trzy razy w zyciu...;-)) I "dwa razy w zyciu" widziany koles pozycza innemu "dwa razy w zyciu" widzianemu 100.000 dojczmarek? No, no, no! Nie znacie jakiegos "dwa razy widzianego w zyciu" pozyczkodawcy? Tez jestem zwariowany na punkcie psow i kotow... Nie umiem jednak takich glupot opowiadac... i w tym chyba caly problem :-I Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslawww Typowy kandydat !! 05.07.09, 12:56 Niestety bardzo wielu takich ludzi prowadzi biznes .Jesteś pan nastempnym fenomenem polskiego biznesu.Może 600zł znajdzie sie na wypłaty dla ludzi??.Takiego typu mamy biznes.I przygłupi rząd by temu zaradzić ,lub skorumpowany bez znaczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
amiauczynski Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 05.07.09, 13:06 No wypasiony wywiad.Q...a ale mamy dziennikarzy.Ja jestem w stanie udowodnić nieco wiecej.Tylko ta kasa. Bo jest jej nieco mniej. ;) Dajcie człowiekowi wyjsc z mamra bez rozgłosu i poczekajmy aż firma sie rozrośnie do jednoosobowej grupy i sie zobaczy. Nie rozumiem jednego.Bezgranicznej miłosci do tego PANA miłosników GW.Wszak niby sie to nie łączy. ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
thorn5 Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 05.07.09, 13:46 Facet ma łeb na karku i bardzo dobrze, że Gazeta Wyborcza go promuje. Powinien teraz zająć się znowu polityką, wstąpić do PO i pracować u Boniego w gronie ekspertów, albo być doradcą u Rostowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_fred Re: Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 05.07.09, 16:50 Raczej na doradcę gospodarczego prezydenta by pasował. Albo na szefa NBP ... Odpowiedz Link Zgłoś
lewulka Kto to jest? 05.07.09, 14:47 Już zapomniałem i wyciągneliście trupa z szafy. Dlaczego gazeta nie zajmuje sie uczciwymi ludżmi tylko złodziejami? Co to kogo obchodzi? Jeśli facet wyszedł z pudła to dajcie mu spokój i nam też. To żaden autorytet. Gość zasłuźył na zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
vinogradoff Nadal bunczuczny i zadufany w sobie. 05.07.09, 14:54 Pamietam jak po ucieczce Biznesmenow Tysiaclecia od oscylatora przez 2 tygodnie kierowal ART B i wyznaczyl sobie astronomiczna pensje mowiac, ze dla tej klasy byzmesmenow co on takie pieniadze sie naleza. Dzis powtarza cos o rzodkiewce i nadal uwaza sie za wielkiego. Z wypowiedzi wynika, ze proces resocjalizacji nie przebiegal prawidlowo i nie zostal zakonczony sukcesem a pan Gawronik nie zostal zresocjalizowany a wiec warunkowe zwolnienie bylo bledem ze strony sadu penitancjarnego. Powinien kare odbyc od dzwonka do dzwonka. Odpowiedz Link Zgłoś
bos30 Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 05.07.09, 14:59 Wybielanie Dlaczego artykuły często zamieszczane w Gazecie wybielają i moim zdaniem gloryfikują złodziei, aferzystów i przestępców skazanych w majestacie prawa. Powiecie, że niewinny, skazany za coś tam.., to WY ludzie związani ze środowiskiem Gazety tworzyliście to PAŃSTWO, które działa tak, jak działa.Partykularne interesy, dbanie o siebie i swoich pobratyńców, żenada, żenada, żenada...... Odpowiedz Link Zgłoś
dobralokata Przed mafią pistolet by mnie nie ochronił 05.07.09, 15:31 No to typowy polski biznesmen :) Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus Alleluja! Nowy guru nam się objawił... 05.07.09, 16:32 guru biznesu, powinien dostać honorowe członkostwo w BCC i Lewiatanie, dołączyć go do panteonu świętych - święty Przekręty nr... (tu wpisać numer legitymacji lub celi więziennej). Santo subito się należy z urzędu, zrehabilitować, oczyścić, zdezynfekować, niech napisze wspomnienia spod celi, a GW z Agorą to wypromują. Taka perełka nie może się przecież zmarnować, najlepiej niech zagra z Boskim Tadeo z Torunia, niech przekręcą razem jeszcze trochę kapustki. Polska to biedny kraj, ale jest jeszcze tyle rzeczy, które można ukraść... Odpowiedz Link Zgłoś
areabis To tak jak historia spółki Telegraf ! 05.07.09, 16:48 Te same metody , podobni ludzie . Tak się tworzyła historia IV RP . Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Co za sk*wysyn... 05.07.09, 17:05 Psia jego zaj*bana mać. "Poszedł, bo ktoś chciał, żeby siedział" - FUCK! Czy bezczelność może mieć górny pułap?! Odpowiedz Link Zgłoś
oligiusz po co ten wywiad z przestepca? 05.07.09, 18:19 Po co wywiad z bylym SB-kiem i aparatczykiem PZPR, nie rozumiem po co tego typu wywiady z czlowiekiem o watpliwej, lagodnie mowiac reputacji... Odpowiedz Link Zgłoś
yan-mar po kiego ch...takie wywiady? 05.07.09, 19:11 co za menda! SB, PZPR, mafia... rznie głupa, że siedział za niewinność... i do tego cały czas jaja sobie robi z prowadzącego wywiad... Odpowiedz Link Zgłoś