kazby 02.07.09, 10:06 Jak zwykle GW boi sie żeby tylko UB-eków nie dać w odstawke .Przecież całe to towarzystwo wywodzi sie z UBecji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apocalypse_rider Re: PiS rusza konstytucję 02.07.09, 10:52 > Jak zwykle GW boi sie żeby tylko UB-eków nie dać w odstawke .Przecież całe to > towarzystwo wywodzi sie z UBecji. Tylko jakimś dziwnym trafem PiSowski IPN nie znalazł żadnych takich teczek a podobno te archiwa takie dobre, dokładne i na ich podstawie można przecież przeprowadzić lustrację. To jak to jest w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysadov Żenująca wypowiedz Chmielewskiego 02.07.09, 14:00 "Chmielewski z PO. Merytorycznie do propozycji PiS się nie odniósł, poza wątpliwością, czy młodym prawnikom starczy doświadczenia, by dbać w sądach o interesy obywateli." Co do intersów obywateli to wydawało mi się że PO jest parią pro rynową wierzącą w obywateli ... Jakże się myliłem ... po pierwsze obywatele mają swój rozum i się zapewne spytają swojego prawnika czy ma doświaczenie w odpowiednich sprawach czy umie to udwodnić ... itd itd. Widze jednak że PO zapomina o ideach które kiedyś promowała ... jest to naprawde smutne ... że ja musze tłumaczyć że obywatele sami zadbają o swoje interesy i sami sobie dobiorą prawnika ... Uważam że jest to rozsądna propozycja PiS. Co do postawy PO - zamiast reformować, prowadzi kampanie wyborczą od wyborów ... za pomocą paliktów itd. I widze że sobie zaplanowała wczasy na 1 rok i zostawiła robote dla speców od PR ... mimo konstuktywnej propozycji opozycji. co do ideii reprezentownych przez ta fromacje polityczną to mam coraz większe wątpliwości... Odpowiedz Link Zgłoś
polld74 Za każdą odebraną emeryturę odbierzemy majątek 02.07.09, 14:48 Mam żal do SB, że w nie miała w sobie dość determinacji, żeby całą parszywą Solidarność wywieźć do lasu i rozwiązać problem definitywnie, teraz jest nauczka, ale drugiego okrągłego stołu nie będzie, prawdziwa lewica kiedyś odzyska władzę w Polsce i rozliczy III i IV RP tak, że każdy solidaruch złodziej wyląduje pod mostem albo w zbiorowym dole. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnysadov Re: Za każdą odebraną emeryturę odbierzemy mająte 02.07.09, 17:39 O prosze jaki "głos ludu" ... zobacymy po której stronie stanie platforma ... Odpowiedz Link Zgłoś