Dodaj do ulubionych

PiS rusza konstytucję

02.07.09, 10:06
Jak zwykle GW boi sie żeby tylko UB-eków nie dać w odstawke .Przecież całe to
towarzystwo wywodzi sie z UBecji.
Obserwuj wątek
    • apocalypse_rider Re: PiS rusza konstytucję 02.07.09, 10:52
      > Jak zwykle GW boi sie żeby tylko UB-eków nie dać w
      odstawke .Przecież całe to
      > towarzystwo wywodzi sie z UBecji.

Tylko jakimś dziwnym trafem PiSowski IPN nie znalazł żadnych takich
      teczek a podobno te archiwa takie dobre, dokładne i na ich podstawie
      można przecież przeprowadzić lustrację. To jak to jest w końcu?
    • czarnysadov Żenująca wypowiedz Chmielewskiego 02.07.09, 14:00
      "Chmielewski z PO. Merytorycznie do propozycji PiS się nie odniósł, poza wątpliwością, czy młodym prawnikom starczy doświadczenia, by dbać w sądach o interesy obywateli."

Co do intersów obywateli to wydawało mi się że PO jest parią pro rynową wierzącą w obywateli ...

Jakże się myliłem ... po pierwsze obywatele mają swój rozum i się zapewne spytają swojego prawnika czy ma doświaczenie w odpowiednich sprawach czy umie to udwodnić ... itd itd.

Widze jednak że PO zapomina o ideach które kiedyś promowała ... jest to naprawde smutne ... że ja musze tłumaczyć że obywatele sami zadbają o swoje interesy i sami sobie dobiorą prawnika ...

Uważam że jest to rozsądna propozycja PiS.

Co do postawy PO - zamiast reformować, prowadzi kampanie wyborczą od wyborów ... za pomocą paliktów itd. I widze że sobie zaplanowała wczasy na 1 rok i zostawiła robote dla speców od PR ... mimo konstuktywnej propozycji opozycji.

co do ideii reprezentownych przez ta fromacje polityczną to mam coraz większe wątpliwości...
    • polld74 Za każdą odebraną emeryturę odbierzemy majątek 02.07.09, 14:48
      Mam żal do SB, że w nie miała w sobie dość determinacji, żeby całą parszywą Solidarność wywieźć do lasu i rozwiązać problem definitywnie, teraz jest nauczka, ale drugiego okrągłego stołu nie będzie, prawdziwa lewica kiedyś odzyska władzę w Polsce i rozliczy III i IV RP tak, że każdy solidaruch złodziej wyląduje pod mostem albo w zbiorowym dole.
      • czarnysadov Re: Za każdą odebraną emeryturę odbierzemy mająte 02.07.09, 17:39
        O prosze jaki "głos ludu" ... zobacymy po której stronie stanie platforma ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka