kinga435 07.07.09, 21:31 Wielki artysta, szkoda, że tak szybko odszedł, ale ludzie będą go jeszcze długo pamiętać... -- Prawdziwy mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasz.tk Gdzie wasze ujadaczki?! TVP pokazuje - skandal!! 07.07.09, 21:38 Skandal - wyjcie podobnie jak wyliście gdy pokazywano uroczystości pogrzebowe papieża!! Odpowiedz Link Zgłoś
kapitanahab Pogrzeb Michaela Jacksona 07.07.09, 22:17 Pogrzeb MJ, czyli wszystko na sprzedaż w złym, jarmarczno - odpustowym, guście.Gdzie jest szacunek dla śmierci człowieka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Pogrzeb M. Jacksona - to powinno iść w komercyjnyc 07.07.09, 22:22 w komercyjnych stacjach! Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp jutro pokaza w wiadomosciach a potem zapomna 07.07.09, 22:30 i slusznie muzyka jak muzyka do tego oszolom pedofil odrealniony czlowiek ciszej nad ta trumna szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
yattawawa zostal oczyszczyny z zarzutow 07.07.09, 23:27 ty pisowska zapluta swinio Odpowiedz Link Zgłoś
macgyverxxx Re: jutro pokaza w wiadomosciach a potem zapomna 07.07.09, 23:36 push.sp napisała: > i slusznie > muzyka jak muzyka > do tego oszolom > pedofil > odrealniony czlowiek > ciszej nad ta trumna > szkoda czasu Zgadzam się w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: jutro pokaza w wiadomosciach a potem zapomna 08.07.09, 17:13 macgyverxxx napisał: > push.sp napisała: > > > i slusznie > > muzyka jak muzyka > > do tego oszolom > > pedofil > > odrealniony czlowiek > > ciszej nad ta trumna > > szkoda czasu > > > Zgadzam się w 100% eee tam. oceniajcie muzykę i show, a nie to co prezentowały nam massmedia/yellow press i TV - głodne sensacji... Nie zapomnieliśmy i nie zapomnimy o Presleyu, Beatlesach i o nim też. Quincy Jones, producent jego płyty "Thriller" i przyjaciel powiedział o nim kiedyś tak:(wolny cytat) "nie znam bardziej nieśmiałego człowieka niż MJ, który po wejściu na scenę zamienia się w bombę atomową." Jest bardzo fajne nagranie, które m.in. potwierdza Jonesa: www.youtube.com/watch?v=mSV4xaQ1Jiw Odpowiedz Link Zgłoś
gaga86 Re: jutro pokaza w wiadomosciach a potem zapomna 09.07.09, 07:54 a ja się nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
jaguniajagunia2 Re: jutro pokaza w wiadomosciach a potem zapomna 08.07.09, 10:57 jesteś beznadziejna i w dodaktku nalykana bzdurami jakie wykreowały gazety które czytasz i w tym tkwi tój problem , szkoda mi cię tak skrajnej osobowości jescze nie spotałam na swej drodze i oby było osób twego płytkiego podłoża jak najmniej na tym świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
gaga86 Re: jutro pokaza w wiadomosciach a potem zapomna 09.07.09, 07:53 opamiętaj się Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 07.07.09, 22:40 Ogólnie był kiepski.Po prostu został wykreowany, gdyż to biznes i tylko duży biznes.Madonna też nie umie śpiewać, a nazywana jest królową popu.Mandaryna zresztą też śpiewa. Szkoda faceta, gdyż miał niezbyt dużo lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguniajagunia2 Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 10:54 znj2 Cyba sobie żartujesz ?! Nie masz zielonego pojęcia o jego talencie do tańca , muzyki i ogólnie jago całej ideologii . Odpowiedz Link Zgłoś
gaga86 Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 09.07.09, 07:55 nie znasz Jego dokonań wiec sie nie wypowiadaj, po wypowiedzi widać czego słuchasz(i nie chodzi mi o Madonne) Odpowiedz Link Zgłoś
yeti01 Pogrzeb Michaela Jacksona 07.07.09, 23:56 Nie potrafili pozbyć się złotych łańcuchów, ciemnych okularów i całego tego blichtru. Było łoł i łał. Jutro wezmą się za łby o kasę . Media będą miały o czym pisać przez miesiące. Do tego podupdłe gwiazdki i gwiazdy. Była Carey (jeszcze żyje?), Wonder (dałby sobie spokój), Brooke Shields (kochał się w niej przecież) i cały tabun innych celebrytów . Trafiła się okazja do pokazania w tv. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 07.07.09, 23:59 yeti01 napisał: > Nie potrafili pozbyć się złotych łańcuchów, ciemnych okularów i > całego tego blichtru. Było łoł i łał. Jutro wezmą się za łby o > kasę . Media będą miały o czym pisać przez miesiące. Do tego > podupdłe gwiazdki i gwiazdy. Była Carey (jeszcze żyje?), Wonder > (dałby sobie spokój), Brooke Shields (kochał się w niej przecież) i > cały tabun innych celebrytów . Trafiła się okazja do pokazania w tv. ***********************# A ta wspaniała rodzinka zbije jeszcze na śmierci swojego członka wielki majątek, bo stymulowanych mediami głupoli nie brak na świecie. . Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 15:53 yeti01 napisał: > Nie potrafili pozbyć się złotych łańcuchów, ciemnych okularów i > całego tego blichtru. Było łoł i łał. Jutro wezmą się za łby o > kasę . Media będą miały o czym pisać przez miesiące. Do tego > podupdłe gwiazdki i gwiazdy. Była Carey (jeszcze żyje?), Wonder > (dałby sobie spokój), Brooke Shields (kochał się w niej przecież) i > cały tabun innych celebrytów . Trafiła się okazja do pokazania w tv. " NO POPATRZ, A CIEBIE YETI NIE ZAPROSILI, CHOC JASNE, ZE STEVIE WONDER, Carey SA NIKIM PRZY TOBIE , SADZAC PO WYPOWIEDZI! Odpowiedz Link Zgłoś
podpisanym rozumiem, że powiadomiliście prezydenta, ale 08.07.09, 00:05 nie potrafię zrozumieć, czemu go tam nie było !?!?!?! ło Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Umarł kawałem mnie... 08.07.09, 00:39 Nawet nie miałem pojęcie,że tak bardzo dotknie mnie śmierć M.J.... Był moim idolem przez wiele lat,a jego śmierć jest śmiercią kawałka mnie, kawałka tego,co kojarzę z młodością.. Mam wielki żal do siebie,że kiedy mogłem , to "olałem sprawę", by być na jego koncercie. Wydawało mi się,że on będzie żył zawsze.. Przepraszam i dziękuję.... "Kochajmy ludzi, odchodzą tak szybko" Odpowiedz Link Zgłoś
hristoforos Re: Umarł kawałek mnie... 08.07.09, 00:48 hristoforos napisał: > Nawet nie miałem pojęcie,że tak bardzo dotknie mnie śmierć M.J.... Był moim > idolem przez wiele lat,a jego śmierć jest śmiercią kawałka mnie, kawałka tego,c > o > kojarzę z młodością.. Mam wielki żal do siebie,że kiedy mogłem , to "olałem > sprawę", by być na jego koncercie. Wydawało mi się,że on będzie żył zawsze.. > Przepraszam i dziękuję.... "Kochajmy ludzi, odchodzą tak szybko" Odpowiedz Link Zgłoś
dyrman Re: Umarł kawałek mnie... 08.07.09, 01:43 hristoforos napisał: "Mam wielki żal do siebie,że kiedy mogłem , to "olałem sprawę", by być na jego koncercie. Wydawało mi się,że on będzie żył zawsze" Dzięki Ci hristoforosie - ująłeś słowami to, co ja też czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Umarł kawałek mnie... 08.07.09, 08:18 a ja bylem na jego koncercie w Warszawie. Stracilem przez to prace, ale w nosie z tym. Warto bylo zobaczyc swojego idola na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Ruska mafia i dzeici zujace gume... 08.07.09, 08:15 przepraszam, ale przy calym szacunku do Michaela Jacksona, jego rodzina wypadla jak banda prostakow na jego pogrzebie. Czarne okulary i dzieci zujace kuma, ruszajace paszcza jak krowy.. jakas parodia to byla... Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 a czego można wymagać od ludzi ze slumsów? 08.07.09, 12:56 dobrze, że nie zabili kogoś nożem Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: a czego można wymagać od ludzi ze slumsów? 08.07.09, 15:48 : "a czego można wymagać od ludzi ze slumsów?" No wiesz, cos takiego napisac?! Sukces Jackson5 byl tez wielki i przyniosl im zyski i slawe. Jakie tam slumsy, prowincjuszu! Odpowiedz Link Zgłoś
gaga86 Re: Ruska mafia i dzeici zujace gume... 09.07.09, 07:52 gume żył tylko jeden syn, ale nie powinien a rodzina wiadomo im chodzi tylko o forsę Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Pogrzeb Michaela Jacksona 08.07.09, 17:01 kiczowaty, przesadzony pokaz/show - niezrozumiały dla mnie - przy całym szacunku i do MJ i dorobku. Ale amerykańska widownia masowa to lubi, więc niech już będzie tak... See ya Michael!:-) Odpowiedz Link Zgłoś