sirseb 10.07.09, 16:55 brawo Monika Olejnik! stop profesórowi, kierownikowi i ich bandzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pl.trocker Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 16:56 Słusznie. Najlepiej przestać zapraszać wszystkich pisowskich chamów. Wtedy smrodek medialny byłby bardziej do zniesienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Swiry prawicowe tylko do Rydzyka. 10.07.09, 16:58 Tam niech sie wyzywaja,RM i TV Trwam to ich miejsce.Ignorowac,zamykac drzwi,precz. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:05 pl.trocker napisał: > Słusznie. > > Najlepiej przestać zapraszać wszystkich pisowskich chamów. Wtedy smrodek > medialny byłby bardziej do zniesienia. Pamiętam, jak PiS bojkotował TVN. Ale było fajnie! Może teraz media zbojkotują PiS? Będzie jeszcze fajniej! -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:51 ...zaprzestać zapraszać.... Njlepiej ich wszystkich powystrzelać i kraj nasz zostanie oazą wszelkiej szczęśliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Jaki wódz, tacy pretorianie. Zapraszanie 10.07.09, 17:00 kogokolwiek z PiSuaru do jakiejkolwiek stacji radiowej lub telewizyjnej, to czas zmarnowany zarówno dla telewidzów jak i radiosłuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
and-j1 Jego wygląd o wszystkim mówi 11.07.09, 18:06 NIE POTRZEBA SIĘ NAWET DOMYSLAĆ guru133 napisał: > kogokolwiek z PiSuaru do jakiejkolwiek stacji radiowej lub > telewizyjnej, to czas zmarnowany zarówno dla telewidzów jak i > radiosłuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
brunhilda666 Chamska dziennikarka trafiła na chama 10.07.09, 17:00 partyjnego i cały w tym problem. Pogadali jak czekista z czekistą. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Chamska dziennikarka trafiła na chama 10.07.09, 17:24 Monika Olejnik zachowywała się w stosunku do Suskiego wyjątkowo kulturalnie i cała Polska miała okazję to słyszeć. Kłamstwo prosto w oczy takie jak twoje jeszcze bardziej potwierdza, jaką ordynarną hołotą są fani PISu Odpowiedz Link Zgłoś
ja_biedronka_pstra Kanalie obrzucają się gnojem w Gó...anej gazecie 10.07.09, 19:46 A gawiedź dopinguje. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Kanalie obrzucają się gnojem w Gó...anej gaze 10.07.09, 22:05 ja_biedronka_pstra napisała: > A gawiedź dopinguje. Wypowiedź na poziomie IQ biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Re: Chamska dziennikarka trafiła na chama 10.07.09, 22:28 Rzeczywiście jest coś ordynarnego w pisowskiej mentalności - zwłaszcza jeśli reprezentują ją kobiety. Zero subtelności, smród obory przy każdym werbalnym geście. Odpowiedz Link Zgłoś
fnc Olejnik dziekujemy za promocje Braci K! 10.07.09, 17:00 Pamietam te czasy, kiedy Monika Olejnik wspierala Braci K - SMSy od Lecha... Pokazywanie ich na kolegiach redakcyjnych... Co to bylo za swieto :) A teraz pokazuja jej taka wdziecznosc... Monika! :))) Co dobrego narobilas??? :) A jesli chodzi o wypowiedz Marka Suskiego - no coz, jaki Pan taki kram... Chociaz w tym przypadku lepsze bedzie odnosienie do tytulu pewnej komedyjki "Glupi i glupszy" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak jak mozna zapraszac 10.07.09, 17:01 goscia z taka facjata. jego wyglad powoduje szok estetyczny. i na dodatek rozmawiac z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: jak mozna zapraszac 10.07.09, 17:03 minipolak napisał: > goscia z taka facjata. > jego wyglad powoduje szok estetyczny. > i na dodatek rozmawiac z nim. Pani Monika po prostu starała sie być rzetelną dziennikarką i zapraszała wszystkich. Na Suskim - poległa... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
s3kawka Po co te lumpy pisowskioe zapraszac'! 10.07.09, 17:02 Dziadostwo kisowskie niech się kisi we własnym sosie! Po co to g...o zapraszają gdziekolwiek! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Po co te lumpy pisowskioe zapraszac'! 10.07.09, 18:00 zebys sie mogl podniecac na forum Gazety Wyborczej frajerze...hahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
e-duszek Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:02 Jaki poseł takie zachowanie. Nie można zbyt wiele wymagać od Pana posła. Wyborcy już niedługo nauczą Pana Suskiego pokory i kultury. Szczególnie wobec kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
lucynkababa Re: Olejnik jest beznadzieją - nie ogladam babska 10.07.09, 17:56 beznadziejna i dyspozycyjna pseudodziennikarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Olejnik jest beznadzieją - nie ogladam babska 10.07.09, 17:57 lucynkababa napisała: > beznadziejna i dyspozycyjna pseudodziennikarzyna W odróżnieniu od Suskiego - wzorowego obywatela, wspaniałego posła i genetycznego patrioty... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Olejnik jest beznadzieją - nie ogladam babska 10.07.09, 19:17 partagasy napisał: > lucynkababa napisała: > > > beznadziejna i dyspozycyjna pseudodziennikarzyna > > W odróżnieniu od Suskiego - wzorowego obywatela, wspaniałego posła i > genetycznego patrioty... ... i prawdziwego Polaka. jednego z najprawdziwszych z prawdziwych. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:02 Nie dziwię się. A właściwie - to się dziwię, że do tej pory pan poseł Suski był gdziekolwiek zapraszany... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Suski to tzw. genetyczny patriota 10.07.09, 17:03 Czyli po polsku cham i buc. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Suski to tzw. genetyczny patriota 10.07.09, 17:04 antyprawak napisał: > Czyli po polsku cham i buc. Genetyczny... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
oberfeldkurat_katz Re: Suski to tzw. genetyczny patriota 10.07.09, 17:07 Genietycznie gigantyczny cham, prostak i patryjota... :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Ok 10.07.09, 18:02 Czym ta morda rozni sie od Chlebowskiego, Kwacha, czy innych mord? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Ok 10.07.09, 18:52 > Czym ta morda rozni sie od Chlebowskiego, Kwacha, czy innych mord? Tym, ze jest morda sprzedajnej suki. Trzysta zlotych, pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Re: Ok 10.07.09, 19:01 Twoja odpowiedz mnie nie satysfakcjonuje. Na dodatek uwazam ze jestes mowiac za przeproszeniem, dymana...i nawet tego nie wiesz przez kogo i czy co kolwiek w zwiazku z tym czujesz. :-) Przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Ha! Ja nawet wiem, przez kogo jestem dymany! 11.07.09, 08:46 Ha! Ja nawet wiem, przez kogo jestem dymany! Dziś rano dymał mnie górnik, a wczoraj rolnik, a dokładnie tydzień temu - energetyk. Wg. planów jutro będzie kolejarz. Jeszcze do niedawna czasem się trafiał stoczniowiec. I myślisz, że mi dobrze z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Suski to tzw. genetyczny patriota 10.07.09, 23:00 partagasy napisał: > antyprawak napisał: > > > Czyli po polsku cham i buc. > > Genetyczny...bubel > > -- > www.yerba.fora.pl > Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx [...] 10.07.09, 17:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tatankaiyotake Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:17 tez nie lubie zetki ale skoro suski tak tam cierpi to po kiego grzyba tam lazi. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:18 tatankaiyotake napisał: > tez nie lubie zetki ale skoro suski tak tam cierpi to po kiego grzyba tam lazi. A wiesz, czemu smród się rozchodzi na wszystkie strony? Bo może... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:38 tatankaiyotake napisał: > tez nie lubie zetki ale skoro suski tak tam cierpi to po kiego grzyba tam lazi. Poniewaz jest PiSowcem uzaleznionym od stolka i rozglosu, bez stolka i rozglosu PiSowiec jest nikim...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta niech Olejsnik zaprosi 10.07.09, 17:07 dzieci Giertycha wszak to jej nowy poziom Odpowiedz Link Zgłoś
nietyp Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:09 Ta "Walterowka" chce monopolu na obrazanie ludzi tylko dla siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:11 tzn. w ktorym momencie niby obrazila suskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:14 sirseb napisała: > tzn. w ktorym momencie niby obrazila suskiego? Prawdopodobnie nie dość uprzejmie odpowiedziała, że ona ze sztandaru PiS-u ściery by nie zrobiła... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 23:03 nietyp napisał: > Ta "Walterowka" chce monopolu na obrazanie ludzi tylko dla siebie??? ty akowcu masz cos do dodania ? Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman lista potencjalnych gości została radykalnie 10.07.09, 17:12 skrócona - tylko kogo będzie teraz czołgać - biskupi, Olechowski i Kwaśniewscy się nie dadzą, Miller i Oleksy to żadna przyjemność, a Tuska, Schetyny u innych z PO nie wolno Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: lista potencjalnych gości została radykalnie 10.07.09, 17:15 jkredman napisał: > skrócona - tylko kogo będzie teraz czołgać - biskupi, Olechowski i Kwaśniewscy > się nie dadzą, Miller i Oleksy to żadna przyjemność, a Tuska, Schetyny u innych > z PO nie wolno Nie martw się - takich jak poseł Suski jest w PiS-ie więcej... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman to na kom się będzie wyrzywać 10.07.09, 17:32 to jeszcze kilka takich odpowiedzi na jej szczekactwo usłyszymy Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Re: to na kom się będzie wyrzywać 10.07.09, 17:46 Szczekactwo uprawiają pisowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 jkredman, ty nie kumaty ośle , do szkoły !! 10.07.09, 18:06 Zęby ci sie "wyRZynaja" ? nieuku ? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: lista potencjalnych gości została radykalnie 10.07.09, 23:05 jkredman napisał: > skrócona - tylko kogo będzie teraz czołgać - biskupi, Olechowski i Kwaśniewscy > się nie dadzą, Miller i Oleksy to żadna przyjemność, a Tuska, Schetyny u innych > z PO nie wolno <kredman ty sie zglos tylko zabki umyj bo czuc z ryja. Odpowiedz Link Zgłoś
tatankaiyotake nie wierze jej ani troche 10.07.09, 17:14 leppera tez miala nie zapraszac i sie z nim przeprosila Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: nie wierze jej ani troche 10.07.09, 17:15 tatankaiyotake napisał: > leppera tez miala nie zapraszac i sie z nim przeprosila Ale łaził za nią dwa lata i skamlał... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
tatankaiyotake Re: nie wierze jej ani troche 10.07.09, 17:19 partagasy napisał: > > Ale łaził za nią dwa lata i skamlał... > > moze i lazil, moze i skamlal - a moze nie, ale zdanie zmienila. Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: nie wierze jej ani troche 10.07.09, 17:21 tatankaiyotake napisał: > partagasy napisał: > > > > > Ale łaził za nią dwa lata i skamlał... > > > > > moze i lazil, moze i skamlal - a moze nie, ale zdanie zmienila. Jest kobietą. A jesteś w stanie policzyć, ile razy Lech lub Jarosław zmienili zdanie? Tu nie ma usprawiedliwienia względem "kobiecości"... -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie wierze jej ani troche 10.07.09, 17:36 tatankaiyotake napisał: > partagasy napisał: > > Ale łaził za nią dwa lata i skamlał... > moze i lazil, moze i skamlal - a moze nie, ale zdanie zmienila. Jaroslaw kaczynski tez zmienil, i co, nie wierzysz mu wiecej...? BUA HA H A HA H A HA H A H AH A H AH A HA H AH A HA H AH AH AH H Odpowiedz Link Zgłoś
lucynkababa Re: radio ZET to gadzinówka Michnika i Wyborczej 10.07.09, 17:55 nie ma sensu tego chłamu słuchać bo ani dobra informacja ani dobra muzyka, Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: radio ZET to gadzinówka Michnika i Wyborczej 10.07.09, 17:58 lucynkababa napisała: > nie ma sensu tego chłamu słuchać bo ani dobra informacja ani dobra muzyka, Za to Radio Maryja gra same hity, a informacje są rzetelne i najszybsze w świecie ;-) -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: nie wierze jej ani troche 10.07.09, 17:35 tatankaiyotake napisał: > leppera tez miala nie zapraszac i sie z nim przeprosila Co tam Monika Olejnik, PiS zaprosilo leppera do lozka, i ty z nim przez dlugi czas spales...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni a ja bym koszulka PiS wytarł nie tylko podłogę 10.07.09, 17:16 dupę tez Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: a ja bym koszulka PiS wytarł nie tylko podłog 10.07.09, 17:17 tsuranni napisał: > dupę tez > Dlatego właśnie PiS nie ma swojej koszulki... Możliwości jej użycia wielu członków tej partii mogłyby zaskoczyć :-))) -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: a ja bym koszulka PiS wytarł nie tylko podłog 10.07.09, 17:20 Ta pisiarnia jest naprawdę chora!!! "słucham tego radia z obrzydzeniem" Jak to się nazywa, masochizm? sado-macho.... nie chce mi się szukać w necie Odpowiedz Link Zgłoś
partagasy Re: a ja bym koszulka PiS wytarł nie tylko podłog 10.07.09, 17:22 cillian1 napisał: > Ta pisiarnia jest naprawdę chora!!! > > "słucham tego radia z obrzydzeniem" > > Jak to się nazywa, masochizm? sado-macho.... nie chce mi się szukać w necie To się nazywa pis-ing :-))) -- www.yerba.fora.pl Pierwsze niezależne forum o Yerba Mate! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:27 po co w ogóle go zapraszała, nie wiedziała, kim jest wczesniej...:/ btw - Suski też niezły hipokryta, tak to twierdzi, że słucha Zetki z obrzydzeniem, a do Olejnikowej na wywiad przyszedł...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Gdzie masz___(****)___koszulkę... 10.07.09, 17:30 PiSiory...."Wam kury szcz... prowadzić, a nie politykę robić...." tnij.org/c1j8 Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Gdzie masz___(****)___koszulkę... 10.07.09, 17:37 Od kur to jest pani Olejnik,ma przecież wykształcenie rolnicze,więc do kur i pasania bydła pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Gdzie masz___(****)___koszulkę... 10.07.09, 17:43 to od czego jest suski, co on właściwie ma, tzn. jaką szkołę, bo na polityce to on się nie zna, na koszulkach też nie, może on szmaty nosi, a koszulami zmywa podłogę jak jarek z nim skończy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Gdzie masz___(****)___koszulkę... 10.07.09, 20:19 Suski to zbieracz konskiej sierści,wygląd Suskiego to wygląd handlarza starymi konmi,oraz szabrownika z czasów powojennych. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Gdzie masz___(****)___koszulkę... 10.07.09, 23:11 marekmarek44 napisał: > Od kur to jest pani Olejnik,ma przecież wykształcenie rolnicze,więc do kur i > pasania bydła pasuje. <uwazaj bo cie wsadza w kaftan debilu Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:36 "Tym bardziej, że nikt nie był wobec niego agresywny, wszyscy byli mili - dodał Olejnik" Ja rozumiem, że można łgać, ostatecznie Monisia przyzwyczaiła nas do tego. Ale w sposób tak bezczelny? Przecież nikt, kto choć raz obejrzał/wysłuchał przesłuchania prowadzonego przez panią zootechnik, ile jest w tym zdaniu prawdy... A swoją drogą bardzo dobrze się stało, że MO porzuciła wyuczony, chociaż nie do końca, zawód: szkoda byłoby zwierzątek... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:40 co.ty.powiesz napisała: > "Tym bardziej, że nikt nie był wobec niego agresywny, wszyscy byli > mili - dodał Olejnik" > > Ja rozumiem, że można łgać, ostatecznie Monisia przyzwyczaiła nas do > tego. Ale w sposób tak bezczelny? Przecież nikt, kto choć raz > obejrzał/wysłuchał przesłuchania prowadzonego przez panią > zootechnik, ile jest w tym zdaniu prawdy... > A swoją drogą bardzo dobrze się stało, że MO porzuciła wyuczony, > chociaż nie do końca, zawód: szkoda byłoby zwierzątek... Pisiaro, pod artykulem masz filmik, wiec go obejrzyj, bo totalna idiotke z siebie robisz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:45 > Pisiaro, pod artykulem masz filmik, wiec go obejrzyj, bo totalna Jeszcze musisz opisać instalację flash'a bo musi nie potrafią :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 21:10 kralik111 napisał: > Pisiaro, pod artykulem masz filmik, wiec go obejrzyj, bo totalna idiotke z > siebie robisz...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Po pierwsze nie pisiaro, bo daleko mi do tej partii: po prostu pisuarów nie używam. A po drugie warto czasami umieć czytać: ja pisałam o naturalnym chamstwie tej tak zwanej dziennikarki i krótki filmik niczego tu nie zmieni. Wyobraź sobie, że są filmy pokazujące jak pan H. głaszcze dzieci po głowie. Czy na tej podstawie określiłbyś go jako godnego Orderu Uśmiechu? Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:41 Miliony ludzi słyszało tę audycję i ci ludzie wiedzą, że bezczelnym kłamcą jesteś ty. Olejnik obchodziła się z Suskim wyjątkowo kurtuazyjnie, a w odzewie dostała himalaje ordynarnego chamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
worddesign Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:37 to najbardziej chamska wypowiedz roku. Jaka partia takie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy brawo Suseł , wreszcie ktoś temu powiedział .. 10.07.09, 17:38 takie byle co mącące wodę..ha,ha szmata do podłogi ale kino.. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dzwon dzwonowi dzwoni na podzwonne. A flagą PiS-u 10.07.09, 18:53 też bym chętnie podłogę pozmywał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:39 Skoro słucha z obrzydzeniem, jest masochistą (poza tym, że niezły z niego buc). Odpowiedz Link Zgłoś
worddesign Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:39 pytanie do kobiet: 1. Czy pocalowalabys Suskiego w usta bez obrzydzenia 2. czy zalozylabys na siebie jego spocony podkoszulek? Odpowiedz Link Zgłoś
gulaga7 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 18:25 Predzej bym Suskiego pocalowal niz tego esbeckiego pomiota Olejnik w szpare miedzy zebami. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 19:45 Oto kolejny przykład ordynarnego pisowskiego chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 23:18 gulaga7 napisał: > Predzej bym Suskiego pocalowal niz tego esbeckiego pomiota Olejnik w > szpare miedzy zebami. gulaga na widok twoich postow rzygam kartoflami. Odpowiedz Link Zgłoś
worddesign Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 17:41 zgadnijcie co bym sobie podtarl flaga PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Pewnie to co ja 2x flagą PO 10.07.09, 22:23 worddesign napisała: > zgadnijcie co bym sobie podtarl flaga PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Olejnik nie zaprosi już Suskiego 10.07.09, 23:19 worddesign napisała: > zgadnijcie co bym sobie podtarl flaga PiSu? <hura ja wiem ,,,zesrana dupe ,lub czerwona szparke. Odpowiedz Link Zgłoś