ajer Re: Bioenergoterapeuta Ryszard Bąk 14.12.07, 22:54 Witam,może jeszcze potrzebujesz namiarów.Wrzuć w gogle Ryszard Bąk i poda ci namiary.Pan Bąk przyjmuje w różnych miejscach więc,będzie podany nr telefonu.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
magma29 Re: Bioenergoterapeuta Ryszard Bąk 19.06.08, 15:20 Wybieram się do tego Pana razem z mamą. Ciekawa jetsem waszych opinii. Wypowiedzcie się Proszę czy wam pomógł? Czy potrafił zdiagnozować chorobę ? Ile trwała taka wizyta? I ile razy juz u niego byliście. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
aplich8 Re: Bioenergoterapeuta Ryszard Bąk 14.07.08, 13:55 witam.Ja byłam u Pana Bąka dopiero dwa razy.Mam chorą na porażenie mózgowe córeczkę 1.5 roczku.odrazu się poznał na chorobie, nic nie pyta , on sam mówi co dolega.na drugą wizyte zabrałam babcie i dziadka.im też powiedział co im dolega.Karze robić proste rzeczy w zależności co komu dolega.To mnie przekonało,że coś w tym człowieku jest, bo chyba każdy ma wątpliwości dopuki się nie przekona.Teraz też jadę i mam duże nadzieje że pomoże mojej martynce.My jeżdzimy pod sieradz do zapolic.będzie teraz tam 10 sierpnia od godz 10.pozdrawiam i namawiam panią żeby spróbować , ja już teraz jestem pewna że warto Odpowiedz Link Zgłoś