mf4 14.07.09, 16:47 tzn. miesięcznie 1 pracownik kosztuje ponad 13000 PLN, zwolnić wszyskich, i jeszcze tych w Łodzi w okręgu!!! W PZU to sama rodzina pracuje, pociotki i inne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
decent76 mf4 dołączma się do twojej uwagi 14.07.09, 19:24 Jak urodziło mi się dziecko nagle jak Filip z konopi znaleźli się agenci PZU-zycie zaproponowali mi polisę dla dziecka Futura - pogadaliśmy i wykupiłem dwie na siebie i żonę tak dla bezpieczeństwa jak by jedno z nas zginęło to dziecko ma zapewnioną przyszłość płaciłem składki po około 80 zł, co roku rewaloryzacja i coraz większe wpłaty tu nie miałem pretensji, bo tak uzgodniłem z przedstawicielami. Ale pewnego razu chciałem się czegoś dowiedzieć w oddziale w Łodzi na temat składek (chodziło mi o zawieszenie ich na pewien okres) i już nie było tak miło jak przy podpisywaniu umowy po około 30 minutach odsyłania mnie i szukanie tego mądrego przyszła pani i powiedział że mam dowiadywać się w warszawie w centrali bo oni nie widzą porażka dokonałem wpłat do okresu gwarancyjnego i przestałem płacić wole odkładać i ciułać niż ufać komuś kto nie potrafi zapewnić mi informacji co się dzieje z moimi pieniędzmi. ------------------------ 173 specjały siostry Anastazji Dieta strefowa Uleczyć nieuleczalne Odpowiedz Link Zgłoś