grisza14 15.07.09, 11:21 No wlasnie.I jak proceduje nasz wymiar w tej sprawie? Niespiesznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomy.c Kobylanski, bydlaku,zbrodniarzu,pozwij 90% Polaków 15.07.09, 11:34 Skoro pozwałeś, to przyjedziesz na rozprawe,faszystowski tchórzu ? I jeszcze jedno, Kobylański kocha Żydów ? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: Kobylanski, bydlaku,zbrodniarzu,pozwij 90% Po 15.07.09, 11:57 To już sam brak miłosci do Żydów to antysemityzm? No no - coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 roboy, ty szkoliłes sie w SB..owocnie. 15.07.09, 12:53 wyborcza.pl/1,75478,2618332.html Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy mg, jesli masz na mysli service battalion... 15.07.09, 13:47 mg.2005 napisał: > wyborcza.pl/1,75478,2618332.html to sie mylisz... btw. mg = male g.wno??? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Wpuscic Michnika do IPNu to sie wszystko POwyjasni 05.03.10, 05:22 rooboy napisał: > mg.2005 napisał: > > > wyborcza.pl/1,75478,2618332.html > > > to sie mylisz... > > btw. mg = male g.wno??? M: biorac pod uwage, ze przez 18 lat (20 od 1990 minus 2 lata IVRP) rzadza Postkomuchy to az dzisne, ze jakis Lesiak nie zrobil POdrobki na Kobylanskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Wpuscic Michnika do IPNu to sie wszystko POwy 13.10.10, 05:09 Zawsze robia podrobki na silniejszego i madrzejszego od nich zycze zeby Kobylanski przywolal ich do porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
imw ten "zbrodniarz" i faszysta" był polskim konsulem? 15.07.09, 12:00 czy jakiś sąd potwierdził, że Kobylański jest/był zbrodniarzem? bo jeśli nie to są to oszczerstwa Twoje i ekipy GW PS. czy my Polacy musimy kochać Żydów? jak ich nie kocham a niektórych nawet nie lubię... ale nie lubię ich za to co robią a nie za to, że są Żydami Odpowiedz Link Zgłoś
tomy.c imw, akta są w IPN, które są głęboko schowane... 15.07.09, 12:09 Historia Kobylanskiego,szmalcownika i degenerata, który "wycofał" sie z hitlerowskim wojskami, potem przedostał sie do Paragwaju ze zdobytym łupem i został milionerem...mówi wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
imw te akta były schowane przez okres PRLu? 15.07.09, 12:23 masz na to dowody? jak to się więc stało, że ten człowiek został polskim konsulem? wg mnie to co piszesz to oszczerstwa Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 imw..rozmowa z tobą, to obraza dla rozumu.... 15.07.09, 12:47 pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Kobyla%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
imw mądry to Ty nie jesteś :( 15.07.09, 13:53 gdzie są dowody na rzekome przestępstwa Kobylańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: mądry to Ty nie jesteś :( 16.10.10, 05:20 Mosad nie zdazyl jeszcze ich wyprodukowac Mosad upada moralnie Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: te akta były schowane przez okres PRLu? 15.07.09, 16:20 imw napisał: jak to się więc stało, że ten człowiek został polskim konsul em? no właśnie. jak to się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tomy.c 15.07.09, 13:41 tomy.c napisał: > Historia Kobylanskiego,szmalcownika i degenerata, który "wycofał" sie > z hitlerowskim wojskami, potem przedostał sie do Paragwaju ze zdobytym łupem i został milionerem...mówi wszystko. Dalej slepa nienawisc cieknie ci z pyska. Przeciez IPN wyraznie powiedzial, ze nie ma zadnych dowodow na to, ze p. Kobylanski byl szmalcownikiem. Dlaczego wiec, antypolski gowniarzu, powielasz klamstwa? PS - A w ogole to ze swintuchami twego pokroju, czy pokroju Eriki Steinbach, nie powinno sie dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: tomy.c 16.10.10, 05:21 Nie widzisz ze to jest Zydowska szczekaczka na malej pensji w Mosadzie. Mosad upada moralnie Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: tomy.c 15.07.09, 13:36 tomy.c napisał: > Kobylanski, bydlaku, zbrodniarzu, pozwij 90% polakow > Skoro pozwałeś, to przyjedziesz na rozprawe,faszystowski tchórzu ? > I jeszcze jedno, Kobylański kocha Żydów ? Jestes wyjatkowym bydlakiem, ktory z braku jakichkolwiek argumentow ucieka sie go inwektyw oraz obrzucania lajnem i blotem. To charakteryzuje was polonofobow w 100%. Poza tym, skonczony swintuchu, obrazasz narod polski insunuujac, ze 90% Polakow to antysemici!!! Cos mi sie wydaje, ze nadajesz z Tel Awiwu. Zbyt wiele slepej nienawisci cieknie ci z pyska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: Kobylanski, bydlaku,-"klasa" perfidnych 15.07.09, 15:21 tchórze nie potrafia przyznać się do swej niechlubnej przynalezności cywilizacyjnej (bo na "czystych" rasowo "wybrańców" nie dopuscili by ich - "rodacy" ortodoksi) . POdobnie przed sądem już nie powtarzaja swych ohydnych kalumni jakimi zatruwają świadomośc nie tylko POlaków. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Kobylanski, bydlaku,zbrodniarzu,pozwij 90% Po 15.10.10, 01:14 Kobylanski nie jest zadnym tchorzem na proces przyleci.wyleca tobie te Zydowskie oczy z orbity, Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: za antysemite sie obrazl 15.07.09, 12:17 ale typa spod ciemnej gwiazdy przelknal lobuz. Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 Prawda o zbrodniarzu Kobylanskim... 15.07.09, 12:50 wyborcza.pl/1,75478,2618332.html Odpowiedz Link Zgłoś
sam_gaz Re: Prawda o zbrodniarzu Kobylanskim... 15.07.09, 13:05 mg.2005 napisał: wyborcza.pl/1,75478,2618332.html Kobylanski, to hitlerowskie ścierwo... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: sam_gaz. 15.07.09, 13:57 sam_gaz napisał: > mg.2005 napisał: > > wyborcza.pl/1,75478,2618332.html > Kobylanski, to hitlerowskie ścierwo... Skoro p. Kobylanski jest hitlerowskim scierwem, to ty z pewnoscia jestes scierwem antypolskim, polonofobie i klamco! Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: sam_gaz. 15.07.09, 14:03 jest hitlerowskim ścierwem, a ty dodając 'pan' przed jego zhańbionym nazwiskiem dajesz ogląd o sobie, antypolaku, sługusie hitlerowskich ścierw! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zuch_rysuje 15.07.09, 17:09 zuch_rysuje napisał: > jest hitlerowskim ścierwem, a ty dodając 'pan' przed jego zhańbionym nazwiskiem > dajesz ogląd o sobie, antypolaku, sługusie hitlerowskich ścierw! Biedactwo! Poza inwektywami nie masz nic do powiedzenia. IPN WYRAZNIE stwierdzil, ze nie ma zadnych dowodow na szmalcownictwo. UDOWODNIJ, ze p. Kobylanski byl szmalcownikiem!!! Nozki na stol, prosze!!! Ps - A skad ty, "zuchu" i polonofobie, nadajesz???! Pamietaj, ze beznadziejnie glupie szczekanie oraz inwektywy nie wystarcza. Nie probuj brac ludzi "na wasz powszechnie znany krzyk"! Pitolisz jak klasyczny przedstawiciel "Holocaust Industry"! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Kobylański pozywa Sikorskiego za "antysemitę" 15.07.09, 13:38 Sikorski pisal sam o sobie te przywary do niego pasuja jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy hi grom, wiec uwazasz, ze mazlenstwo sick-orskiego 15.07.09, 13:50 czarnygrom333 napisał: > Sikorski pisal sam o sobie te przywary do niego pasuja jak ulal. z anna jablonka tylko i wylacznie dla kariery??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: hi grom, wiec uwazasz, ze mazlenstwo sick-ors 15.07.09, 13:57 Rooboy masz racje mieszkajac w Bydgoszczy znalem rodzine Sikorskiego,w Chobielinie z ktorego pochodzil byly stawy rybne jak mowil mi ich dyrektor Calas Sikorscy podbierali ryby w nocy.Cos w stylu rodziny Kenedych bylych koniokradow.a tu sa rybokrady. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy no prosze, a teraz ukradl (sorry: kupil) 15.07.09, 14:03 czarnygrom333 napisał: > Rooboy masz racje mieszkajac w Bydgoszczy znalem rodzine > Sikorskiego,w Chobielinie z ktorego pochodzil byly stawy rybne jak > mowil mi ich dyrektor Calas Sikorscy podbierali ryby w nocy.Cos w > stylu rodziny Kenedych bylych koniokradow.a tu sa rybokrady. caly chobielin i ryb juz krasc nie musi... najwyzej jemu ryby kradna, co dosc ryzykowne, bo kalacha w domu trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje przecież on jest antysemitą, niech ma odwagę się 15.07.09, 13:59 do tego przyznać. wkurza mnie taka hipokryzja. jak się ma jakieś poglądy to nie można się ich wstydzić. kobylański - tchórz jesteś i tyle!!! ________________________ zuch.blox.pl/html - blog o agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy kobylanski - tchorz, zas ty - zuch... 15.07.09, 14:05 zuch_rysuje napisał: > do tego przyznać. wkurza mnie taka hipokryzja. jak się ma jakieś poglądy to nie > można się ich wstydzić. > > kobylański - tchórz jesteś i tyle!!! a na jakiej podstawie uwazasz go za antysemite??? > > ________________________ > zuch.blox.pl/html - blog o agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: kobylanski - tchorz, zas ty - zuch... 15.07.09, 14:08 no nie żartuj sobie....głuchyś, ślepyś??? nigdy nie syszałeś/czytałeś jego wypowiedzi???? ________________________ zuch.blox.pl/html - blog o agencji reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy nie... moze nie jestem takim zuchem jak ty... 15.07.09, 14:16 zuch_rysuje napisał: > no nie żartuj sobie....głuchyś, ślepyś??? nigdy nie syszałeś/czytałeś jego wypo > wiedzi???? > > > ________________________ > zuch.blox.pl/html - blog o agencji reklamowej masz jakis przyklad??? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: nie... moze nie jestem takim zuchem jak ty... 15.07.09, 14:22 Kobylanski niech sobie mowi co chce a Sikorski lepiej niech sie wezmnie do roboty,i lepiej zadba o obywateli polskich za granica.A tu lamentuje ze prezydent nie chce podpisac listy nowych ambasadorow i konsuli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: nie... moze nie jestem takim zuchem jak ty... 15.07.09, 14:24 no nie jesteś... a przykłady tu: „Kim byli naprawdę rodzice i dziadkowie Donalda Tuska, marszałka Sejmu, marszałka Senatu RP czy takiego biskupa lubelskiego Życinskiego, biskupa gdanskiego Gocłoskiego czy innych “polityków” prominentów chierarchi koscielnej którzy OTWARCIE ZWALCZAJA etnicznych Polaków w kosciele czy polskich etnicznych polityków ? Czy przypadkiem ich BLIZCY przodkowie lub oni sami w młodosci z WYRACHOWANIA przeszli z innej wiary na chrześcijanstwo mieszkajac w katolickiej Polsce udajac Polaków ZWALCZAJAC zajadle polskość ?” „Czy Warszawa jest TAJNĄ stolicą żydostwa w Europie ?” „I tutaj jest właśnie SEDNO TRAGEDI ze ci NIBY “Polacy” z Polskim obywatelstwem na piedestałach władzy w Polsce SRAJĄ na Polską Racje Stanu i ZWALCZAJĄ WSCIEKLE etnicznych Polaków, tych najbardziej KRNĄBRYCH etnicznych Polaków w latach 1982-1992 WYGNALI na BANICJE z Polski, aby nie przeszkadzali rządzić wykrasanymi narodowo pozostałymi Polakami którzy pozostali w Polsce.” i wiele, wiele innych plecam stronę: www.google.com - najpierw tam poszukaj, żeby głupich pytań nie zadawać Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy glupich pytan nie ma, tylko odpowiedzi 15.07.09, 14:31 wszedlem na google.com, nic tam nie ma, pusta strona... a te cytaty to niby kobylanskiego??? z drugiej strony faktem jest, ze reprezentacja zydowska w polskich elitach nijak sie ma procentowo do ich ogolnej liczebnosci w narodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: glupich pytan nie ma, tylko odpowiedzi 15.07.09, 14:35 smutny człowiek jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy nie kazdy moze byc takim zuchem, jak ty... 15.07.09, 14:42 zuch_rysuje napisał: > smutny człowiek jesteś.... wiec masz jakis konkretny link dpo autoryzowanej wypowiedzi kobylanskiego wskazujacej na jego rzekomy antysemityzm, czy tez klepiesz jedno i to samo bez konkretnych dowodow, odsylajac zainteresowanych do gugla??? let me play a devil's advocate... wg mnie kobylanski nie jest antysemita... czy wiesz dlaczego? jesli nie wiesz, to poszukaj sobie w google.com... przekonalem cie do swojej tezy??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: nie kazdy moze byc takim zuchem, jak ty... 15.07.09, 14:46 smutny jesteś,,,,lepiej sobie odpowiedz gdzie zajdziesz broniąc diabła... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy nie kazdy moze byc taki happy jak ty, zuchu... 15.07.09, 16:38 zuch_rysuje napisał: > smutny jesteś,,,,lepiej sobie odpowiedz gdzie zajdziesz broniąc diabła... diabla nie bronie, diabel obroni sie sam... a kobylanski??? jego tez nie bronie, on tez sam potrafi sie obronic... Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: nie kazdy moze byc taki happy jak ty, zuchu.. 15.07.09, 16:42 bo widzisz - jak siejesz nienawiść to się nie dziw że szczęścia nie zbierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy wrecz przeciwnie zuchu - nienawisc to ty siejesz 15.07.09, 16:58 zuch_rysuje napisał: > bo widzisz - jak siejesz nienawiść to się nie dziw że szczęścia nie zbierzesz. do kobylanskiego... a sprawy jeszcze nie bylo i kazdy ma prawo do domniemanej niewinnosci, sick-orski i kobylanski tez... no, ale sa takie zuchy, ktore czerpia szczescie z siania nienawisci i to tez trzeba zaakceptowac... Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: wrecz przeciwnie zuchu - nienawisc to ty siej 15.07.09, 17:06 trzeba, trzeba. ale słuchaj kiciuś - ty za bardzo pokojowy też nie jesteś, więc mi tu się nie stawiaj. i nie zgrywaj miłośnika prawa. domniemanie niewinności??phhhiii, to powiedz kiedy był proces wszystkich żydów że ich obrażasz i imputujesz rozgrabianie polski??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy zuch,czy ja wyzywam ludzi od hipokrytow i tchorzy? 15.07.09, 17:12 zuch_rysuje napisał: > trzeba, trzeba. ale słuchaj kiciuś - ty za bardzo pokojowy też nie jesteś, więc > mi tu się nie stawiaj. i nie zgrywaj miłośnika prawa. domniemanie niewinności? > ?phhhiii, to powiedz kiedy był proces wszystkich żydów że ich obrażasz i imputu > jesz rozgrabianie polski??? btw. gdzie ja zasugerowalem, ze zydzi polske ograbiaja??? czyzbys sadzil (piszac w ten sposob), ze "ograbianie polski" jest powodem, dla ktorego istnieje w polsce antysemityzm??? kto wie, moze cos jest na rzeczy... gdzie ja zydow obrazam??? Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie rooboy..jesteś antysemitą ? 15.07.09, 15:31 jestes,ja to wiem..tylko że ty jesteś tchórzem-antysemitą, co jest wasza .antysemitów, główną "cechą....tchórzostwo. wyborcza.pl/1,75478,2618332.html pl.wikipedia.org/wiki/Jan_Kobyla%C5%84ski Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: nie... moze nie jestem takim zuchem jak ty... 15.07.09, 14:40 Masz racje ale stolica Zydowstwa w Europie jest Wieden,tak wygoniono Polakow za granice tylko jest jedno ale Polacy nie byli zaiteresowani niewolnicza praca u Zydow poszli we wlasne busnesy.W tej chwili Polonia w USA i Kanadzie jest bardzo bogata,i dobre zjawisko rozpoczyna wracac do Polski i to jest najwieksze w tej chwili zmartwienie Zydokomuny w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: nie... moze nie jestem takim zuchem jak ty... 15.07.09, 14:41 żydokomuna, gejokosmici, masoni, masturbanci... lubie te określenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
poliweglan To już nie oskarżają o szmalcownictwo? 15.07.09, 14:20 Czy nie o to wcześniej oskarżany był Kobylański? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: To już nie oskarżają o szmalcownictwo? 15.07.09, 14:23 Szmalcownikiem to on nie byl mial glowe i zrobil forse przez ciezka swoja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
poliweglan Przed sądem nie jest tak łatwo oskarżać o tak 15.07.09, 14:30 poważne przestępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
poliweglan Zaaresztowano książki Nowaka a przed sądem 15.07.09, 14:45 okazało się, że Nowak niewinny a aresztowane(sic!) książki odzyskały wolność. Ale ten sukces prawdy został poprzedzony szeroka akcja informacyjna na antenie pewnego radyjka (dlatego tak bardzo starsi bracia tego radyjka nie cierpią). Odbył asie nawet demonstracja z udziałem ok 1000 osób. To chyba jedyny sposób na walkę z tym regime. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Przed sądem nie jest tak łatwo oskarżać o tak 15.07.09, 15:02 Sikorski ma sprawe przegrana jest on zarozumialym cwaniakiem i pisal na polecenie swoich panow Zydowstwa aby osiagnac wyzsze stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: Przed sądem nie jest tak łatwo oskarżać o tak 15.07.09, 15:07 ja pied*le, skończ już... a tak serio to czy ty naprawde wierzysz w to co piszesz? jak możesz obrażać Żydów? jednoczśnie obrażasz Jezusa, Marię (czy Maryję) i apostołów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Przed sądem nie jest tak łatwo oskarżać o tak 15.07.09, 15:10 Ja tylko o Zydach pisze prawde i to ich bardzo boli.W tej chwili maja duze problemy finansowe z Polski nie dostana te 65 miliardow co obiecali im PO myleni na inwestycjach traca fortuny .Przyjedz do Toronto to pokaze tobie jak Zydzi kupuja zywnosc na kreske u drugiego Zyda bo nie maja pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: Przed sądem nie jest tak łatwo oskarżać o tak 15.07.09, 15:13 hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaa hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaa o ja , zesrałem się ze śmiechu hahahahahahahhahahahahahahaha czarnygrom333 napisał: > Ja tylko o Zydach pisze prawde i to ich bardzo boli.W tej chwili > maja duze problemy finansowe z Polski nie dostana te 65 miliardow co > obiecali im PO myleni na inwestycjach traca fortuny .Przyjedz do > Toronto to pokaze tobie jak Zydzi kupuja zywnosc na kreske u > drugiego Zyda bo nie maja pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie czarnygrom333 , dyżurny pies SB, propagator komuny 15.07.09, 15:42 kurestwo spod ręki Kiszczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
remekk typowe dla nich-wydali Go na śmierć,bawili się 15.07.09, 15:15 Jego męczeństwem a teraz wykorzystuja Go przy każdej okazji bez cienia umiaru ... . zuch_rysuje napisał: > ja pied*le, skończ już... > > a tak serio to czy ty naprawde wierzysz w to co piszesz? jak możesz obrażać Żyd > ów? jednoczśnie obrażasz Jezusa, Marię (czy Maryję) i apostołów. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: typowe dla nich-wydali Go na śmierć,bawili si 15.07.09, 15:23 co nie? jak tak mogą??? Odpowiedz Link Zgłoś
remekk Re: typowe dla nich-wydali Go na śmierć,bawili si 15.07.09, 15:25 To wasz niezaprzeczalny wkład od polskojęzycznego dyskursu ... . Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie Demianiuk, też przez wiele lat był "niewinny"... 15.07.09, 15:27 Jak i wielu innych zbrodniarzy, np. Pinochet... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Demianiuk, też przez wiele lat był "niewinny" 15.07.09, 15:32 Nie slyszalem zeby Kobylanski byl oskarzany o morderstwa,a ze mowi prawde o Zydach to zaraz antysemita.Pamietam dyrektor Gondek z Toronto mowil ze najwiekszymi antysemitami sa sami Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zero-na-koncie czarnygrom333 , ty brudny gnojku... 15.07.09, 15:40 tchórzliwy sługusie SB... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiekiera Re: czarnygrom333 , ty brudny gnojku... 15.07.09, 15:46 czlowieku, nie irytuj sie, ten czarnygrom vel rremek jast zwyczajnie glupi.A na to lekarstwa nie ma.:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: czarnygrom333 , ty brudny gnojku... 15.07.09, 15:58 Jest jedno dobre lekarstwo na wszy,bedac nie tak dawno na Kazimierzowie w Krakowie musialem sie nim posypap bo wszy lecialy do mnie od zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: czarnygrom333 , ty brudny gnojku... 15.07.09, 16:13 czarnypierdzie, tyś nie tylko głupi ale i ch*j bez jajec, aż dziwne że cie do krakowa wposcili...jeseś faszystowskim kuriwem. mdli mnie od ciebie. cwany w interneci jesteś, pi.... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: czarnygrom333 , ty brudny gnojku... 15.07.09, 15:56 Nigdy z ta charytatywna organizacja nie mialem nic wspolnego Lewaku Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 czarnygrom333, te wszy ,to od twojej zony... 15.07.09, 16:16 należysz ze swoją stara do sekty Rydzyka?, to wiadomo, mohery sie nie myją i są zawszeni, w/g zasady Rydzyka... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: czarnygrom333, te wszy ,to od twojej zony... 15.10.10, 01:12 Do zadnej sekty nie nalezymy raz probowali nas wciagnac do swiadkow Jehowa pogonilem ich rowno a pozniej kokietowali z Synagogi zeby przyjsc na spotkanie i to tez olalismy.trzeba przeciez znac swoja wartosc. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: czarnygrom333 , ty brudny gnojku... 16.10.10, 05:17 Ty chlopie malorolny mozesz pocalowac mnie w odbytnice. Odpowiedz Link Zgłoś
remekk SWego czasu "oskarzyli" Walusia -spalili mu twarz 15.07.09, 15:32 doprowadzili go do dwóch zawałów zmusili do ściagnia na własny koszt dokumentów (oszczedności całego zycia) a nawet w pierwszej instancji(sędzia wiadomego pochodzenia) skazali . Wiesenthal "wystarał się" o kilkunastu "świadków",którzy z wielkim dramatyzmem opisywali jakich to straszliwych krzywd zaznali od Walusia. Do dzis perfidni nie przeprosili za swe niegodne zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: SWego czasu "oskarzyli" Walusia -spalili mu t 15.07.09, 16:00 Zydzi zawsze na sile szukaja winnego co do swiadkow nie spotkalem gorszych klamcow jak Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: SWego czasu "oskarzyli" Walusia -spalili mu t 15.07.09, 16:15 bo pewnie wielu ich w życiu spotkałeś, łajzo. powiem ci tak: w dupie byłeś i gó... widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: SWego czasu "oskarzyli" Walusia -spalili mu t 15.07.09, 17:59 Bylem swego czasu ich przelozonym przynosili prezenciki zeby sie szefowi podlizac Odpowiedz Link Zgłoś
mg.2005 czarnygrom333 , jak bardzo nienawidzisz Jezusa i 15.07.09, 16:18 Jego Rodzine, to Żydzi i to ELITA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: czarnygrom333 , jak bardzo nienawidzisz Jezus 15.07.09, 18:01 Osobiscie respektuje kazda religie tak dlugo jak oni beda respektowac moja religie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuch_rysuje Re: SWego czasu "oskarzyli" Walusia -spalili mu t 15.07.09, 16:17 specyficznie dobierasz sobie autorytety... Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Antysemici chwalą Hitlera,Stalina,Pinocheta... 15.07.09, 16:21 To ich "bogowie" i nauczyciele w nienawisci... Gdyby Chrystus i Jego najbliżsi żyli, to te bydlęta wysłaliby ich do komór ... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: roman337 15.07.09, 17:12 roman337 napisał: > Antysemici chwala Hitlera, Stalina, Pinocheta. > To ich "bogowie" i nauczyciele w nienawisci... > Gdyby Chrystus i Jego najbliżsi żyli, to te bydlęta wysłaliby ich do komór ... A z ktorej ksiegi Staina czy Marksa ten "cytat" wybrales, skonczony POpaprancowy oszolomie???! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: roman337 15.07.09, 18:05 on nigdzie nie czytal PO myleni tylko znaja Hebrajski,a to ponoc pisze po Polsku Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 wet3, psie SB... 15.07.09, 19:33 ja cytuję wasze ku...kie wypowiedzi..Marksa zostawiam Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: roman337 15.07.09, 20:59 roman337 napisał: > wet3, psie SB > ja cytuję wasze ku...kie wypowiedzi..Marksa zostawiam Kaczynskim. Stul pysk! - Gnoju skonczony! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: wet3, psie SB... 09.10.10, 05:18 Z takimi wypowiedziami do POmylonych Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Antysemici chwalą Hitlera,Stalina,Pinocheta.. 15.07.09, 18:03 Dosc czesto odwiedzam Kanadyjskie szkoly,na lawkach az sie roji od swastyk,giedys zadalem kilku uczniom pytanie dlaczego to maluja odpowiedz byla blyskawiczna Hitler was a great man was very good and have the most strong military. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: remekk 15.07.09, 20:57 remekk napisał: > Swego czasu "oskarzyli" Walusia - spalili mu twarz > doprowadzili go do dwóch zawałów zmusili do ściagnia na własny koszt dokumentów > (oszczedności całego zycia) a nawet w pierwszej instancji(sędzia wiadomego > pochodzenia) skazali . > Wiesenthal "wystarał się" o kilkunastu "świadków",którzy z wielkim dramatyzmem > opisywali jakich to straszliwych krzywd zaznali od Walusia. > Do dzis perfidni nie przeprosili za swe niegodne zachowanie. Swinie parszywe!!! najpierw spalili mu twarz kwasem solnym a potem przy pomocy falszywych swiadkow zaszczuli na smierc niewinnego czlowieka przy pomocy klamstw wyciagnietych z rekawa. Im wszystko wolno. Stoja ponad prawem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: SWego czasu "oskarzyli" Walusia -spalili mu t 16.10.10, 05:18 Ten caly instytut Waisenthala to taka Zydowska trupiarnia leza a jeszcze gryza. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: Obrzydliwe szmalcownicze bydlę śmie kogoś poz 16.07.09, 21:07 Masz ladny jezyk Polski smalcownik czy nie szmalcownik a Sikorski i tak bedzie wisial,dziwie sie ze PO myleni tego przewrociflaka przygarneli. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: czarnygrom333 16.07.09, 23:28 czarnygrom333 napisał: > Masz ladny jezyk Polski smalcownik czy nie szmalcownik a Sikorski i tak bedzie wisial,dziwie sie ze PO myleni tego przewrociflaka > przygarneli. Poparancowa Pokomuna przygarnela go bo sama sklada sie tylko i wylacznie z przewrociflakow. Przypatrz sie takim tuzom jak Niesiolowski, Komorowski czy Borusewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: czarnygrom333 04.03.10, 23:48 Masz racje ot i Polska inteligencja. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnygrom333 Re: czarnygrom333 13.10.10, 00:34 Ale sie namnozylo w Polsce tych kochajacych inaczej Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Europejska "moda"... 16.10.10, 07:43 We Francji , co rusz,doszukuja sie antysemityzmu w kadej wypowiedzi...-Chodzi , po prostu,o poprawnosc polityczna... Odpowiedz Link Zgłoś