jamgawel2 stara baba 19.07.09, 19:17 gorzej sie prezentuje niz sie obawialem. Niestety lat nie da sie ujac...a przy tym widac, ze nie dba o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 bardziej Deresz niż Szymanek, deresz - marny koń 20.07.09, 14:27 ale tu reczej chodzi o kobyłę. Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: bardziej Deresz niż Szymanek, deresz - marny 20.07.09, 16:00 slon2002 napisała: > ale tu reczej chodzi o kobyłę. raczej o barana jakim ty jesteś. Deresz to rzeczywiście maść konia , ale niekoniecznie marnego. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: stara baba 22.07.09, 10:33 jamgawel2 napisała: > gorzej sie prezentuje niz sie obawialem. > Niestety lat nie da sie ujac...a przy tym widac, ze nie dba o siebie. Być może jesteś gó...arzem, który jeszcze mało wie o świecie. Ale przyjmij do wiadomości, że na tej matce ziemi żyją ludzie młodzi i starzy, głupi i mądrzy, wysocy i niscy, zdrowi i chorzy - i dla wszystkich musi znaleźć się miejsce. I dla takich mądrali jak Ty tez. I zapewniam Cię, że nawet się nie obejrzysz, jak będziesz "starym dziadem". Będzie Ci miło, kiedy usłyszysz coś takiego o sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
donar44 W tym "stroju" nie smiala by grac w golfa !! 19.07.09, 19:46 Stroj swiadczy o braku estetycznego smaku i troche samokrytyzmu !! Racja : stara baba chce udawac podlotka... Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 komunistyczny deresz!c.u.r.v.a!jak w zsrr 19.07.09, 22:00 gra w penisa.Jak bój w hucie! Odpowiedz Link Zgłoś
maja.hen Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to jak! 19.07.09, 22:07 Najwyraźniej ktoś zazdrości pani Jolancie. Oby wszystkie kobiety tak wyglądały mając nieco więcej niż 17 lat. To "nieco" dotyczy każdego wieku. Ja serdecznie gratuluję, zaangażowania, kondycji, wyglądu i tego że daleko w nosie ma się takich krytyków jw. Na inne okoliczności strój będzie inny, na te jest odpowiedni, bardzo wygodny i estetyczny. Tak, tak wygląda ciało gdy czas mija i w każdym wieku jest piękne. Mam "nieco" mniej lat, i chciałabym mieć taką sylwetkę kiedyś. Brawoooo :) Maja Odpowiedz Link Zgłoś
mario-z Re: Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to ja 20.07.09, 11:04 Mniej kartofelków więcej trawy to będziesz miała. hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Donald T kopie piłę 19.07.09, 23:41 img.interia.pl/wiadomosci/nimg/5/m/Tusk_sobie_kopie_3191090.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
rothschild Re: Donald Tusk kopie piłę 19.07.09, 23:42 rothschild napisał: > img.interia.pl/wiadomosci/nimg/5/m/Tusk_sobie_kopie_3191090.jpg usk mi gdzieś uciekło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hirschberger Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to jak! 20.07.09, 00:16 Ta cała "sesja" w połączeniu z komentarzem jest po prostu wyrazem żałosci, tego polskiego beznadziejnego grajdołu. Syf i rzeżączka nad Wisłą - Rzeczpospolita Polska. W żadnym cywilizowanym kraju portal reprezentujący jedno z najważniejszych mediów w danym kraju nie umieściłby tego typu zdjęć. Oczywiście, wiem - tak - Bild, The Sun... Ale ja piszę tu o Mediach, nie "gazetach". Polska to dziwny kraj, kraj ludzi nie szanujących nikogo i niczego. Obrażający innych i obrażający sie na wszystkich. Obora Europy. Od XVII wieku. Nihil Novi. Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to ja 20.07.09, 00:30 Smutne. Pani Jolanta nie wygląda tu lepiej od swej "słynnej" imienniczki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makiwa Re: Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to ja 20.07.09, 08:33 A ty koleś kto? Pewnie jakiś potomek volksdeutscha,he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
spectre1 Zenada (mam na mysli "poczucie humoru" gazety.pl) 20.07.09, 05:42 Te zdjecia to pewnie wstawil wrogi haker bo nie smialbym podejrzewac gazety o taki prymitywizm. Proponuje dla rownowagi pare dobranych z podobnym poczuciem humoru zdjec np. z red. naczelnym w roli glownej i zobaczymy jakie beda wpisy na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
birdy-niam-niam Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to jak! 20.07.09, 13:15 pani grająca w tenisa na zaprezentowanym przez gazetę fotoreportażu, ma ewidentny problem z językiem. nie może go utrzymać za zębami i na większości zdjęć ten język powiewa jak flaga, albo jest przylepiony siłą odśrodkową do policzka. bleeeeeee........... Odpowiedz Link Zgłoś
czarujacy_padalec Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to jak! 20.07.09, 13:18 hehehe obśmiałem się jak norka! fotoedytor do zwolnienia albo do awansu! w zależności od chorągiewek politycznych redaktorów GW :O Odpowiedz Link Zgłoś
robert888 na Michaela J najeżdżaliśta a tu pacz pan Polak 22.07.09, 12:30 potrafi he he:) Odpowiedz Link Zgłoś
arbiter-elegantiarum Jolanta Szymanek-Deresz gra w tenisa. I to jak! 22.07.09, 12:36 moja ulubiona fotka z tego zestawu :D Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonakartka przyszła pani prezydent idzie w ślady poprzednika 01.08.09, 13:38 nieźle, nieźle :) Odpowiedz Link Zgłoś