windsurfing_junkie Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 07:08 Palikot sam powinien trafic do prokuratury za nazywanie czarnoskorych "dzikusami" na swoin blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
michnix2 Apel do Palichama: 22.07.09, 07:17 A moze bys czlowieku zlozyl doniesienie do prokuratury na goscia, co uzywa niecenzuralnych wyrazow w postach? A tak na marginesie: jak ja powiem przy piwku do kumpla "ty stary glupi jestes", to czy Palicham zlozy doniesienie do prokuratury? Nigdy nie mialem dobrego zdania o Palichamie i kazdy kolejny jego wyskok utwierdza mnie w przekonaniu, ze to prozniak z ogromnym parciem na szklo. Prymityw. Moze mnie oskarzyc. Chetnie sie z palichamem spotkam w sadzie, bo czas najwyzszy ukrocic tego pajaca. PS: PiSu nienawidze w takim samym stopniu jak PO. Dla mnie nie ma roznic pomiedzy tymi partiami. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: michnix2 22.07.09, 14:20 michnix2 napisał: ... > PS: PiSu nienawidze w takim samym stopniu jak PO. Dla mnie nie ma roznic pomiedzy tymi partiami. A dla mnie roznica istnieje. Nie ulega nakmniejszej watpliwosci, ze obie te partie sa zlem! - Jednak PiS, ktory absolutnie nie spelnia moich oczekiwan, jest zlem o wiele mniejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Rydzyk-fizyk 22.07.09, 07:21 Rydzyk to półgłowek-to widać od razu.Wyjątkowo głupia gęba i durny uśmieszek... Odpowiedz Link Zgłoś
sylu1313.pl Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 07:28 No i ciekawe, czy prokuratura częstochowska wykaże, czy pan rydzyk jest ponad prawem, czy nie jest? Jeśli będzie miała kłopoty, może odwołać się do wyroku prokuratury (chyba) gdańskiej, która skazała kibica za rzucanie bananami i rasistowskie okrzyki w stosunku do piłkarzy Pogoni Szczecin. Odpowiedz Link Zgłoś
redjuliannaa Najwyższy czas, żeby ktoś zajął się tym oszustem 22.07.09, 10:04 i wiarołomcą Rydzykiem, który nas wszystkich obraża i ośmiesza - a najbardziej tych biednych, starszych ludzi, choć oni nie zdają sobie z tego sprawy. Papa Rydzyk jako jedyny zauważył w nich źródło władzy i dochodu i niezwykle skutecznie robi im wodę z mózgu, jednocześnie ściągając od nich pieniądze, których potrzebują na opłaty i leki. To trochę nasza wina, bo może starsi ludzie nie szukaliby pocieszenia w Radiu Maryja, gdyby społeczeństwo bardziej ich szanowało... Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoo3 a kiedy palikot złoży doniesienie na siebie 22.07.09, 10:56 za te wyprane na karaibach pieniadze z afery wódczanej Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Palikot złożył zawiadomienie o popełnieniu prze... 22.07.09, 18:58 Rydzyk jest kretynem, intelektualnie niedorozwiniętym. Palikot najwyraźniej pozazdrościł mu tego stanu i kreuje się na mega kretyna który nie zrozumiał ewidentnego żartu, głupawego bo głupawego, na poziomie przedszkola ale nieszkodliwego żartu. Tym samym Walikot sprowadził sie na poziom Rydzyka a nawet niżej. Ale, i tu jest klucz do sprawy, cwany Walikot wie na czym zbija sie w tym kraiku najlepszy polityczny kapitał-na dowalaniu Rydzykowi i związanemu z nim w nierozerwalnej zbitce PiS. I kapitał zbija. Odpowiedz Link Zgłoś
wulkanolog Jezus byl ciemnoskory 22.07.09, 23:22 O ironio, kiedy wezmiemy pod uwage miejsce, w ktorym Jezus sie urodzil, na pewno nie byl on blondynkiem z niebieskimi oczyma Odpowiedz Link Zgłoś