grisza14 30.07.09, 15:20 Sciemnianie, ze niby oni wszyscy byli takimi psycholami.Zeby naiwna publika uwierzyla w szerzaca sie wsrod nich epidemie wieszania sie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreski Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 15:24 To ci co sie na sznur rzucili (lub ich rzucono), to dopiero awansowali!!! Wow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
citaobscura == to tylko zbieg przypadkow, żadnego UKŁADU === 30.07.09, 17:11 mafijno-policyjno-prokuratorsko-sądowego nie ma.... Kto myśli inaczej jest mocherowym oszołomem... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 To są tylko jaja Tuska, Czumy i Schetyny-he, he !! 30.07.09, 17:31 To są tylko jaja Tuska, Czumy i Schetyny-he, he !! Odpowiedz Link Zgłoś
burek_polny [...] 30.07.09, 15:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
3miastoorg duże dziecko 30.07.09, 15:35 nie kumam ludzi, którzy trafiają tam i bawią się w grypserę. To kaleczenie się, głupawe tatuaże - przecież po wyjściu z pierdla przez całe życie będą wyglądali jak kryminaliści. Przecież nie jest to racjonalne zachowanie - jak chce się być np. złodziejem nie należy wyglądać jak złodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: duże dziecko 30.07.09, 16:02 za to jak wyglądasz jak złodziej, to możesz poślednimi głąbami kierować (bo widzą w tobie kogoś silniejszego, na zasadzie hierarchii). to ma głęboki sens, tylko nie potrafisz się postawić w roli kogoś o poglądach skrajnie odmiennych od twoich Odpowiedz Link Zgłoś
anonym_anonym Jak ktoś się okalecza to raczej stawia sie w roli 30.07.09, 17:27 sieroty której coś każą zrobić a nie wydającego rozkazy... To świadczy o słabej psychice i lans tu nic nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni cweli w pierdlach powinno sie codziennie tłuc 30.07.09, 15:35 i równać z podłoga. Pokazać dobitnie jakimi śmieciami są. Ja bym im kuźwa dał nieformalne struktury... zasranym gnidom społecznym... Odpowiedz Link Zgłoś
klikacz.net ty nic na forum nie wnosisz oprócz 30.07.09, 16:39 kartoflanych mlaskaczy Odpowiedz Link Zgłoś
aplus no ciesz sie ze ty wynosisz codziennie 30.07.09, 16:55 piontak od Schetyny nie do pogardzenia Odpowiedz Link Zgłoś
klikacz.net a co ma do mnie matole Schetyna? 30.07.09, 18:15 to że ty jesteś kacza wycieraczka to myślisz ze wszyscy tacy są? masz typowy bolszewicki styl myślenia jak wasz umiłowany lenin którego to kaczor pierwszy bardzo chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
konskipsiinteres Ale o co chodzi? 30.07.09, 15:55 Czy ktoś mi może wyjaśnić, o co chodzi z ta całą "sprawą Olewnika"? Rozumiem - porwanie, rozumiem - bestialski mord, wiem - niewyobrażalne cierpienia ofiary (niech mu ziemia lekką będzie), staram się zrozumieć, co czuła rodzina... Ale dlaczego w tej całej sprawie dzieje się tyle dziwnych, niemal nadprzyrodzonych historii??!!?? Rozumiem - bogaci ludzie, ale halo, Olewnik to nie jest żadna kosmiczna szyszka, żaden agent 007 ani Jason Bourne. Po prostu banda zbirów porwała syna biznesmena dla okupu - "typowe" ciężkie przestępstwo. Skąd zatem te masowe samobójstwa w aresztach, niejasności, ślimaczące się śledztwo. Przecież prokuratura i policja takich spraw miały i mają dziesiątki. Dlaczego akutat wokół TEJ sprawy jest tyle szumu? Jacy szatani byli tu czynni? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Ale o co chodzi? 30.07.09, 16:18 konskipsiinteres napisał: > Czy ktoś mi może wyjaśnić, o co chodzi z ta całą "sprawą Olewnika"? > > miały i mają dziesiątki. Dlaczego akutat wokół TEJ sprawy jest tyle > szumu? Jacy szatani byli tu czynni? pytasz i pytasz ... tez chcesz sie PO-wiesic ? Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Skoro tak wiele wiesz, jakim cudem jeszcze żyjesz? 30.07.09, 16:34 A może nie wiesz, tylko tak sobie peplesz? Kolega wyżej zadał całkiem sensowne pytania. Co niby takiego w tej sprawie jest ekstra że pojawia się tyle dziwnych sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Skoro tak wiele wiesz, jakim cudem jeszcze ży 30.07.09, 16:47 maaac napisał: > A może nie wiesz, tylko tak sobie peplesz? nie wiem a co w TVN nie powiedzieli jeszcze ? > > Kolega wyżej zadał całkiem sensowne pytania. Co niby takiego w tej > sprawie jest ekstra że pojawia się tyle dziwnych sytuacji? oczywiscie ze sensowne ale najwazniejsze teraz zeby nie odpowiadac a w zadnym razie nie moze byc afera ze sie PO-wiesil, sam sobie winien ze sie PO-wiesil nie ? Gupek myslal ze ja PO-sypie to bedzie zyl frajer jeden cholera Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Szkoda czasu na przekonywanie głupka 30.07.09, 17:15 maaac napisał: > (...) Co niby takiego w tej > sprawie jest ekstra że pojawia się tyle dziwnych sytuacji? Jak to co? No przecież to, że na pytanie "pomidor?" ten kretyn wrzeszczy wniebogłosy "PO!", bo "myśli", ze pytanie brzmiało "POmidor?". Wszystko mu się kojarzy z PO, ma tak z tym jak niektórzy z dupą. Pęcznieje przy tym z dumy na myśl o swojej pomysłowości ("ale dokopałem"). Szkoda czasu na pouczanie idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Szkoda czasu na przekonywanie głupka 30.07.09, 17:28 Nie chodzi o tego głupka, ale o to by każdy kto go czyta nie miał wątpliwości, że ma doczynienia z głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Szkoda czasu na przekonywanie głupka 30.07.09, 17:39 tylko tyle potraficie obrzucac ludzi gwnem i cenzurowac czy wrecz blokowac dostep. a ja jeden robie was chce, no ale dobra ... tylko zebyscie sie nie poslizneli bo pamietajcie ci wasi "wyborcy" jak muchy demokracja nie moga sie mylic przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Poczytałem sobie ostatnio blog W.O. 30.07.09, 18:10 Ot był link na temat tego jak 2 byłe anonimowe (bo już jak Katarynie zdarto im maski) blogerki próbowały zorganizować urodziny Walentynowicz. Ogólnie sama radocha. Jednak zauważyłem tam jeden ciekawy motyw. Otóż najbardziej radykalni z radykalnych prawicowców swój radykalizm nie ograniczają tylko do prób reform ustroju Polski, ale i próbują na własną rękę reformować nasz język. Ok mnie się też zdarzają błędy, nawet ZBYT często. Zdania buduję zbyt złożone. Jednak jestem świadom mojej ułomności i jest mi jej trochę wstyd. Co innego "Prawdziwy Prawicowiec" - co widać w poście, pod którym się wypowiadam. Dla niego (kontr)rewolucyjna gramatyka to wyrażanie swojego radykalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
japas Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 15:57 W ogole straszna historia. Najpierw ugryzl sie ucho, nastepnie walnal sie z kolanka w potylice i w koncu poderznal sobie gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
pawko13 Re: Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął 30.07.09, 18:42 Tytuł jak z faktu ale klikniecie zaliczyli Odpowiedz Link Zgłoś
pasjonatx Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 15:57 Kiedy w koncu beda pracowac w takich sprawach ludzie z glowa i wiedza z kryminalistyki,z taktyki kryminalistycznej,medycyny sadowej.Tacy,ktorzy niczego nie beda ukrywac przed opinia publiczna,by chronic swoj wlasny cieply fotel pracy??????? I to jest tez odpowiedz na moje juz 6-letnie poszukiwania pracy zawodowej,nikt nie odpowiada,nikt nie rozmawia ze mna i innymi ludzmi takimi jak ja,bo po co.By zdobyc prace w Polsce nie trzeba miec wykszatalcenia,szerokiej wiedzy,innych umiejetnosci tylko i wylacznie koneksje i mocne plecy.To praca jest od razu.A mlodzi prawnicy po kryminalistyce na bruk.Ciekawe,czy zabezpieczyli slady na tym ostatnim drzewie,bo moze sie okazac,ze slady na drzewie wskazuja na to,ze ktos powiesil tego straznika.Choc watpie,by na kierunek odarcia kory z drzewa ktos tam zwrocil uwage skoro zaden z prokuratorow nie pojechal na miejsce ogledzin.Moze ich nie potrafi przeprowadzac-ogledzin znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek resort czumy niczum juz sie nie rozni od ministers 30.07.09, 16:02 smiesznych krokow Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął 30.07.09, 17:31 no i mam nadzieje ze w koncu przyjma takich profesjonalistow do resortu:) na razie to tylko smiech i "poklepywanie po plecach";/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 16:05 zaczelo sie w Polsce bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
radocha1 Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 16:29 ciekawe, jak Olewnika porwano to też PO rządziła??? Kiedy jeden się w pierdlu wieszał a drugi podrzynał - i ministrem sprawiedliwości był Ziobro - to też PO rządziła??? jak strażnik więzienny roztrzelał z kałacha oskarżonego wiezionego na przesłuchanie i dwóch konwojentów to też PO rządziła??? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 16:33 radocha1 napisał: > ciekawe, jak Olewnika porwano to też PO rządziła??? Kiedy jeden się w > pierdlu wieszał a drugi podrzynał - i ministrem sprawiedliwości był > Ziobro - to też PO rządziła??? > jak strażnik więzienny roztrzelał z kałacha oskarżonego wiezionego na > przesłuchanie i dwóch konwojentów to też PO rządziła??? czyli tacy sami jak twoj znienawidzony PiS albo gorsi. I nieudacznicy bo na bledach poprzednikow nie porafia sie uczyc. Ale bys musial umial myslec zeby dojsc do takich wnioskow Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 16:36 > czyli tacy sami jak twoj znienawidzony PiS albo gorsi. > I nieudacznicy bo na bledach poprzednikow nie porafia sie uczyc. > Ale bys musial umial myslec zeby dojsc do takich wnioskow Akurat tego nikt nigdy PiSowi jako błędów nie zarzucał. Wyciąga się to dopiero gdy PiS próbuje z takich samych wypadków z czasów PO robić jakieś afery. Odpowiedz Link Zgłoś
klikacz.net aplus to mniej niż zero bo zero to jego wódz 30.07.09, 18:17 czy pustak może coś zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
robert.zimnicki Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 16:30 czyli łapanie bandytów, którzy zaczęli się nagle bać swojego szefa i ze strachu zeszli z tego świata prawdziwy-moher napisał: > zaczelo sie w Polsce bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 16:38 robert.zimnicki napisał: > czyli łapanie bandytów, którzy zaczęli się nagle bać swojego szefa i ze strachu > zeszli z tego świata > dla ciebie widac najwazniejsze ze szefo dalej nierzondzi i na kawe ze Steinabach moze spokojnie jezdzic. A nowych bandytow zawsze szefo znajdzie nie martw sie, np. PO-straszy kupcow KDT i moze kilku sie zgodzi albo np. tobie wlepic mandat za cokolwiek > > prawdziwy-moher napisał: > > > zaczelo sie w Polsce bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 18:26 Wieszaja sie, podcinaja sobie gardla, prywatne falangi atakuja prywatnych obywateli, gaz , palki i.....bezprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 18:49 i mam cicha nadzieje.Moze w koncu Wyborcza zacznie interesowac sie bezprawiem za rzadow PO.Szukaliscie za PiS, szukaliscie w czasie SLD, szukajcie i za PO.Nie ma swietych krow w panstwie.To juz nie sa przypadki.To logiczna ciaglosc. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 18:54 Nie mozna zamiatac pod dywan.ak zyc?.Czy to powrot PRL?Czy potrzeba nowego sierpnia 80 roku?.Dziwie sie strasznie ze media boja sie Donalda Tuska.Ja go sie nie boje.Nie boje sie wyczarowanego Czumy, nie boje sie mocnego Schetyny.Czy powinienem sie bac?.Po tym co dzieje sie w Polsce Tuska-powinienem.Ale nie boje sie.Wiecie dlaczego?.Bo siepacze prywatni z Polski , nie moga sobie rzadzic jak chca we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..Gdy zaczely sie rzady PO......... 30.07.09, 18:58 Wlasnie rozmawialem z zona.Ona mowi tak.Wszyscy , gdyby sie powiesili, bylby problem.Lepiej jednego powiesic, innemu podciac gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
flugufrelsarinn za zabójstwem Olewnika stoją politycy 30.07.09, 16:05 z najwyższej półki,ich nazwisk nie poznamy nigdy,bo Ci którzy mogli je ujawnić już nie żyją,a My jesteśmy oburzeni Rosją Putina... Odpowiedz Link Zgłoś
crotalus1 Re: Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął 30.07.09, 16:12 Dość już o tym podrzędnym producencie kiełbas... Powiatową aferkę rozdmuchali na cały kraj. Paru mafiozów się pobiło i gada się o tym już z 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
antywsior Re: Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął 30.07.09, 16:32 > Dość już o tym podrzędnym producencie kiełbas... Też tak uważam.Żeby tak ta rzeźnicka rodzinka miała tyle współczucia dla zwierząt , które mordują dla kasy , co zawziętości w drążeniu tematu swojego synalka i braciszka.A sio! Odpowiedz Link Zgłoś
czeslawmalinowski To sie nazywa FLAKI 30.07.09, 16:15 Tak na to mowia fachowo. Generalnie polega na wywaleniu flakow na zwnatrz po przecieciu powloki brzusznej. Generalnie nie jest to zbyt niebezpieczne. Goscie potrafia zrobic sobie nie takie rzeczy. Np. połknąć metalowy pałąk od wiadra, albo wbic gwózdz w czoło. taka rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz [...] 30.07.09, 20:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sar11 Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 16:33 Dawno już nic nie było o Olewniku. Więc wyciąga się stare sprawy aby jątrzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
klikacz.net Czekam na wypowiedź bliźniaka mlaskacza 30.07.09, 16:38 z pewnością będzie tak samo dobitna i tryskała wiedzą jak w sprawie "pobitej" Kotki, hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Czekam na wypowiedź bliźniaka mlaskacza 30.07.09, 17:29 Jaka tam mafia, przypadek Panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
crame Przestepcy 30.07.09, 16:39 Ta szumowina siedzaca za kratami nazywa ludzi na wolnosci "frajerami" sami siebie: "ludzmi" Ciekawe podejscie do rzeczywistosci, zre z miski obo wychodka, kobiete ma na scianie z gazety, slonce oglada w TV. Jak ich zrozumiec? Moze ktos, kto wrocil z pierdla wytlumaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
nekia0000 Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 16:46 Za tym wszystkim stoi ktoś bardzo ważny, tylko pytanie kto??? Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 16:48 Kocham biznes demokracje...-Kazde dziecko wie,kto stoi za" sprawa Olejnika",tylko policja,prokuratura i politycy nic nie widza,nic nie slysza,nic nie kumaja...Jeden szczegol jest pocieszajacy...-klienci sa usamobojniani w tradycyjny sposob.-Na zachodzie robia to prymitywnie;-strzelaja do siebie,w najbardziej pilnowanych ciupasach, w tyl czaszki, albo rzucaja sie do plytkich sadzawek,zwiazujac sobie rece...na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 16:53 Zawzięci ci bandyci. Niedługo któryś się powiesi a ciało poćwiartuje i ukryje w lesie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 16:59 Oczywiscie, wysoko postawieni osobnicy, wplatani w te afere bezkarnie morduja wszystkie "plotki i szprotki" gdzie tylko sie da!!! To jest odbitka i obraz prawdziwej PRL-bis jaka mamy od 1989r.! Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął 30.07.09, 17:21 Daj spokoj PRL-owi, Wet...-we wszystkich demokracjach odstawiane sa takie numery...-bywa ,nawet,gorzej -moge podac przyklady. Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Przypadek 30.07.09, 17:07 To na pewno przypadek, że akurat tych trzech zbirów biorących udział w porwaniu popełniło samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Jeden z porywaczy Olewnika w areszcie podciął s... 30.07.09, 17:26 Trzeba ,jednak,przyznac ,ze polskie dziennikarskie gnidy sa uparte.- Znam pewna zachodnia demokracje,w ktorej mozna zaciukac kilka tysiecy ludzi,sfingowac szybki "procesik",a wszyscy, z dnia na dzien,stula pyski i zapomna... Odpowiedz Link Zgłoś
kapelan_rady_nadzorczej Jak to mozliwe, ze oni nie maja dozywocia? 30.07.09, 17:37 13 lat? jak mozna kogos, kto bral udzial w porwaniu dla pieniedzy, znecaniu sie i zamordowaniu czlowieka wypuscic na wolnosc? przeciez to bestie, a nie ludzie...nie powinni miec juz nigdy miejsca wsrod normalnych ludzi....co taki degenerat zrobi po wyjsciu? zabije nastepnego czlowieka, moze zgwalci i trzeba bedzie go znowu lapac, sadzic i zamykac? po co tracic czas, pieniadze i nastepne ludzkie zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
samozwaniec1 Serial z synem milionera bedzie trwal dlugo 30.07.09, 17:56 W Polsce jest 50 porwan dla okupu rocznie.Ale Olewnik,to syn Boga,tzn.milionera,ktory odda caly majatek,zeby cos innym udowodnic.Nie wiem ci.I mnie to nie obchodzi.Na moje wyczucie porwania dokonaly miejscowe psy,ktore pozniej awansowaly wyzej.Stad zaginiecia akt,stad dlugie rece w aresztach,bo pies wchodzi do aresztu,jak do ciotki.Z buta. Martwi jedna rzecz.Ze Olewnik story trwa i trwa.Kto te bajke podtrzymuje.Kto doklada do ognia.Przeciez nie byl Bogiem.Byl synem wiejskiego bogacza.Dlaczego Polska ma stale ogladac ten zalosny serial?W imie czego?Ja juz mam dosyc Olewnikow i tego porwania.Codziennie w Polsce sa morderstwa,gwalci sie 8-letnie dzieci,sa napady na banki,sa rozne brzydkie rzeczy.Dlaczego stale na top liscie jest sprawa sprzed 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś