zawsze.gjanka 03.08.09, 13:06 A pan Wałęsa zalicza siebie do tych kombinatorów dużych rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerjar Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:09 W tej odpowiedzi Wałęsa jest niemniej mały, choć diagnozę stawia słuszną: to gra przedwyborcza. Dobrze, że już żaden z nich nie będzie prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Pan Wałęsa znowu się wkurzył... Nerwus. 03.08.09, 13:27 nie dba o swoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
kraq fakt, wałęsa to legenda a kartofel to go.no 03.08.09, 20:35 na podeszwie wałęsy. coś się odlepić nie chce. mam nadzieje, że wałęsa nie da się temu idiocie wodzić za nos w roku wyborów. najlepiej niech się da zaprosić i podczas uroczystości powie ludziom, żeby poszli do wyborów, bo kartoflisku trzeba wybić reelekcje już w 1. turze. ciekawe dlaczego ta rozmemlana idiota teraz wałęsy nie zaprasza? wyborów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: fakt, wałęsa to legenda a kartofel to go.no 03.08.09, 21:32 wszystko git, tylko kto STWORZYŁ z tych panów polityczną siłę? Odpowiedz Link Zgłoś
arnold19 Tak, Walesa czekal na zaproszenie, a jak sie 03.08.09, 22:36 doczekal, to zaczal wulgaryzowac jak ostatni cham. Albo, nie, jak bolek w miejskim pissuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok WNimaNJE, ważna wiadomość dla PIS 03.08.09, 23:12 A teraz quiz: ile czasu trwało Powstanie Warszawskie wg posła pis, niejakiego Adama (G)ofmana: 1. 28 minut 2. 28 dni 3. 28 Mgnien wiosny? (nagroda: darmowy wyjazd na szkolenie FSB w Minsku na Białorusi, do odebrania w siedzibie pis lub w oddziale polskim FSB w Toruniu) i tyle na temat patriotyzmu cyrkowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
aplus gdyby znaleziono tez POpapranego ktory nie wiedzia 04.08.09, 00:53 l to moglbys mowic "rzetelny sondaz" a tak to pozostaje mi wspolczuc tobie chorego mozgu po "przekazie informacyjnym" z TVN 1410_tenrok napisał: > A teraz quiz: > ile czasu trwało Powstanie Warszawskie wg posła pis, niejakiego Adama (G)ofmana > : > 1. 28 minut > 2. 28 dni > 3. 28 Mgnien wiosny? > (nagroda: darmowy wyjazd na szkolenie FSB w Minsku na Białorusi, do odebrania w > siedzibie pis lub w oddziale polskim FSB w Toruniu) > > i tyle na temat patriotyzmu cyrkowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Tak, Walesa czekal na zaproszenie, a jak sie 03.08.09, 23:24 chamem to jest twój prostak pisdent. w tym roku nie ma rocznicy czy może wyborów?? tonący kartofel chce się brzytwy złapać i naciułać punktów na plecach wałęsy. wałęsa dobrze mu powiedział. karotfla trzeba kopać w dupę aż do wyborów. niech ta pisdencka łajza nie myśli, że jak przypudruje głupkowaty uśmiech, wybieli czarne zęby i zacznie udawać cywilizowanego człowieka, to ludzie pozwolą mu wskoczyć do 2. tury. kartofel won na śmietnik Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx Re: Tak, Walesa czekal na zaproszenie, a jak sie 04.08.09, 06:52 Wkraq napisał: > chamem to jest twój prostak pisdent. w tym roku nie ma rocznicy czy może > wyborów?? tonący kartofel chce się brzytwy złapać i naciułać punktów na plecach > wałęsy. wałęsa dobrze mu powiedział. karotfla trzeba kopać w dupę aż do wyborów > . > niech ta pisdencka łajza nie myśli, że jak przypudruje głupkowaty uśmiech, > wybieli czarne zęby i zacznie udawać cywilizowanego człowieka, to ludzie pozwol > ą > mu wskoczyć do 2. tury. kartofel won na śmietnik A Ten prostak -Wałęsa jakie miał poparcie kiedy starał się o reelekcje?TW-Bolek gó... ma do nas-których oszukał. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Panie Lechu Wałęsa, czas by powiedzieć prawdę 03.08.09, 22:37 o kulisach Okrągłego Stołu, o "wojnie na górze", kto był spiritus movens a kto wykonawcą. Ta sprawa się ciągnie, śmierdzi i pozwala małym ludziom grać w "wielką" politykę. Czas juz przyznac sie do błędu i powiedzieć prawdę społeczeństwu. Część i tak sie domysla dlatego nie został Pan na druga kadencję, gdyz otaczał sie Pan miernotami chorobliwie ambitnymi na władzę, oprócz tego zdrajcami własnego środowiska. To sie społeczeństwu nalezy. Wątpię w Pana odwagę mimo iz uważam i uważałem Pana za symbol, teraz wiem że na wyrost i to duży. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus na taka "prawde" to Bolek moze co najwyzej kupe 04.08.09, 01:02 walnac co zreszta czyni. Dobrze wiesz a sie ludzisz no i po co a.k.traper napisał: > o kulisach Okrągłego Stołu, o "wojnie na górze", kto był spiritus > movens a kto wykonawcą. Ta sprawa się ciągnie, śmierdzi i pozwala > małym ludziom grać w "wielką" politykę. Czas juz przyznac sie do > błędu i powiedzieć prawdę społeczeństwu. Część i tak sie domysla > dlatego nie został Pan na druga kadencję, gdyz otaczał sie Pan > miernotami chorobliwie ambitnymi na władzę, oprócz tego zdrajcami > własnego środowiska. To sie społeczeństwu nalezy. Wątpię w Pana > odwagę mimo iz uważam i uważałem Pana za symbol, teraz wiem że na > wyrost i to duży. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Nie wiem kto jest Bolkiem a kto Lolkiem 04.08.09, 08:29 i nie interesuja mnie tanie sensacyjki, wiem że wielu w tamtych czasach rozmawiało z SB, wielu podpisało rózne kwity, wielu tez jak np. Wałęsa nadstawiało tyłek za innych. Wiem i dość dobrze pamiętam tamten czas i kto co robił. Skoro o niektórych faktach nie chca mówić a chcą oceniać i wydawać opinie to sa niewiarygodni i nie powinni głosu zabierać, niech wzorem Kościoła milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Co innego prezydent Kaczyński. 03.08.09, 15:54 Ten jest wzorcem stoickiego spokoju a i o zdrowie zadbać małpkami potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 lyberalno-kryminalny elektorat murem za TW Bolkiem 03.08.09, 16:43 tw_wielgus napisał: > Ten jest wzorcem stoickiego spokoju a i o zdrowie zadbać małpkami > potrafi. M: widac, ze malpki z bimbru POlikota doskonale pomagaja bolszewii w opluwaniu braci Kaczynskich. Ciekawe czy TW Bolek tez zalewal pale zanim donosil na swoich kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Czytelnicy "Zołnierza wolności" 03.08.09, 17:00 Murem za sułtanem i jego eunuchami...:P Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Nawet Zołnierza "Wolności" bolszewia nie potrafi.. 03.08.09, 17:12 ...czytac tw_wielgus napisał: > Murem za sułtanem i jego eunuchami...:P M: widzisz roznice miedzy soba i Patriotami walczacymi z komuna? Ja potrafie czytac GWno, Trybune czy kiedys Zolnierza "Wolnosci" opisujacego jak to bylem agentem CIA i wciaz zachowac zdrowe zmysly. Was nie trzeba kastrowac byscie zostali intelektualnymi eunuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Królu złoty ...:)) 03.08.09, 17:22 nych komunistycznych W "Żołnierzu Wolności" jak i w innych komunistycznych szmatławcach nie napisali słowa prawdy. Zatem jeżeli pisali że byłeś agentem CIA pewnie również delikatnie mówiąc mineli się z prawdą a tak naprawdę było jak w tym dowcipie o tym że na Placu Czerwonym dają samochody.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 A TW Bolek nie byl Walesa 03.08.09, 17:31 tw_wielgus napisał: > nych komunistycznych W "Żołnierzu Wolności" jak i w innych > komunistycznych szmatławcach nie napisali słowa prawdy. > Zatem jeżeli pisali że byłeś agentem CIA pewnie również delikatnie > mówiąc mineli się z prawdą a tak naprawdę było jak w tym dowcipie o > tym że na Placu Czerwonym dają samochody.... M: jak widac myslenie u POstKomucha konczy sie w polowie watku. Tak, nie bylem agentem CIA ale dla takich jak ty w PRL-u chodzilo przeciez nie o mnie ale tych, ktorych w Polsce w podziemiu wspieralem. A jak wiesz wam zalezalo by ich skazac za wspolprace z "obcym" wywiadem (ktory tak na prawde obcy Polakom nie byl). Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Dziadziuś daruj sobie te projekcje... 03.08.09, 17:37 Jeszcze chwila a zaczniesz wypisywać, że to Ty obaliłeś komunę. I gdyby nie Ty to Polska jako jedyna pozostałaby w sterfie sowieckich wpływów. Opraw sobie ten arytkuł z ŻW w ramki i pokazuj wnukom, one prędzej kupią te Twoje bajki o kombatanckim dziadku mirmacie. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq [...] 03.08.09, 20:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Dlaczego jak słyszę Wałęsa mam odruch wymiotny? 03.08.09, 17:49 Dlaczego jak słyszę Wałęsa mam odruch wymiotny? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Dlatego, że niejedyny masz taki odruch 03.08.09, 18:46 Poza tym nad ludźmi niepełnosprytnymi - takimi jak Wałek - nie wolno się pastwić. Funkcjonariusze PropAgit-u - powinniście się wstydzić! Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok każdy z was ma taki odruch od 28 dni, co???? 03.08.09, 23:14 A teraz quiz: ile czasu trwało Powstanie Warszawskie wg posła pis, niejakiego Adama (G)ofmana: 1. 28 minut 2. 28 dni 3. 28 Mgnien wiosny? (nagroda: darmowy wyjazd na szkolenie FSB w Minsku na Białorusi, do odebrania w siedzibie pis lub w oddziale polskim FSB w Toruniu) i tyle na ten temat cyrkowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Dlaczego jak słyszę Wałęsa mam odruch wymiotn 03.08.09, 20:41 > Dlaczego jak słyszę Wałęsa mam odruch wymiotny? bo jesteś idiotą? skoro już wiesz, to idz sprobuj teraz to leczyć a jak się nie da, to palnij se w łeb. dla dobra tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Dlaczego jak słyszę Wałęsa mam odruch wymiotn 03.08.09, 21:36 business3 napisał: > Dlaczego jak słyszę Wałęsa mam odruch wymiotny? bo jesz za dużo kartofli.;-) Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: lyberalno-kryminalny elektorat murem za TW Bo 03.08.09, 21:34 mirmat1 napisał: > tw_wielgus napisał: > > > Ten jest wzorcem stoickiego spokoju a i o zdrowie zadbać małpkami > > potrafi. > M: widac, ze malpki z bimbru POlikota doskonale pomagaja bolszewii w opluwaniu > braci Kaczynskich. Ciekawe czy TW Bolek tez zalewal pale zanim donosil na swoi > ch kolegow. Kto pisze o Wałęsie jako o "Bolku", ten kontynuuje robotę SBcji. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 14:54 trzeba pogonic nie tylko tych matolow braciszkow ale i rozgonic wszystkich przydupasow tych kurdupli!natomiast pan walesa jest tylko takim malym straganiarzem-nieodzownym figurantem wszelkich kato-narodowych czkan i wyc! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper A co oni chca świętować? 04.08.09, 14:41 Zaczęliśmy pewne przemiany i zatrzymaliśmy się przez ambicyjki różnych małych postaci. Lech Wałesa tez ma w tym swój udział, podzielił wielki ruch społeczny na frakcje polityczne tylko dlatego że szedł na pasku Kościoła i brał udział w sekowaniu tzw. lewicy laickiej, zaczęłą PZPR i SB potem wojenka na górze, zatopili UW została Platforma ale zaczęli się żrec między sobą. Ja sie ciesze że zakończyłem działanie jak wojenka wybuchła, przynajmnie z sensownymi ludźmi miałem do czynienia a nie chamskimi sznurkami Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwypragmatyk Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 18:38 Niech narody postronne znają, że w Polsce wielcy ludzie swoje małe sprawy mają,które Narodowi "w swoim czasie" ogłaszają! pikorababcd Odpowiedz Link Zgłoś
ulk22 Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:10 Kaczyńskiemu doradzają, żeby przed wyborami udawał kogoś innego niż jest naprawdę. Cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 16:14 Wszakże Kaczyński to były aktor, nie należy zapominać o tym fakcie oceniając jego medialne popisy. Odpowiedz Link Zgłoś
xxsiedleckaxx Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 04.08.09, 07:13 tw_wielgus napisał: > Wszakże Kaczyński to były aktor, nie należy zapominać o tym fakcie > oceniając jego medialne popisy. Aktor-Reagan też był prezydentem i to świetnym-Polsce pomógł w pewnym sensie odzyskać niepodległość.Wałęsa natomiast zniszczył ludzi którzy go popierali.Wałęsa wszedł w układy z komunistami.WAŁĘSA UCZYŁ CWANIAKÓW KRAŚĆ[PIERWSZY MILION TRZEBA UKRAŚĆ].Szczerze mówiąc Kaczor jest przeciwieństwem Wałęsy i dlatego jak nie będzie z prawicy odpowiedniego kandydata[oprócz Donka i jego ekipy POpapranej]to zagłosuje na Kaczora-sondaże mnie nie interesują bo już dawno są niewiarygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 18:22 ulk22 napisał: > Kaczyńskiemu doradzają, żeby przed wyborami udawał kogoś innego niż jest > naprawdę. Cwaniaczek. Politykom nie trzeba doradzać, aby udawali kogoś innego, niż są.Oni to robią zawodowo. To należy do ich etosu. "Przychodzi do lekarza facet: - Panie doktorze, co innego myślę, co innego mówię, a jeszcze co innego robię. Co mi pan radzi? - Startować w najbliższych wyborach. Sukces murowany!" Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo żałosny ten wałesa 03.08.09, 13:14 słoma z butów na każdym kroku wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: ma racje,,żałosny ten wałesa,, to koper posp 03.08.09, 13:19 Sam jesteś żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow ma racje,,żałosny ten dobiczek,, to koper posp 03.08.09, 13:22 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow Re: żałosny ten tepicpo 03.08.09, 13:21 słoma z butów na każdym kroku wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: żałosny ten wałesa 03.08.09, 16:43 tepicpo napisał: > słoma z butów na każdym kroku wychod Walesa nie mowil nigdy ze jest profesorem,,,ale twoje wypowiedzi mowia o twojej glupocie,,ty z mista wiec pewnie nie sloma a,,,,trawa z trawnikow miejskich ci wylazi z sandalkow, Odpowiedz Link Zgłoś
dobiczek porozumienia sierpniowe?!co zostalo z postulatow? 03.08.09, 13:17 gdzie sa stocznie? jaki jest status robotnika w IIIRP? sku.....cir polska rewolucje to teraz siedziec cicho,ochodzoc nie ma czego Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: porozumienia sierpniowe?!co zostalo z postula 03.08.09, 13:18 Nikt Ci nie broni dopłacać do nierentownych zakładów. Płać i płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Rentowne POstKomuchy oddaly spekulantom a ci je... 03.08.09, 17:19 ...zamknely by pozbyc sie konkurencji eba_k napisał: > Nikt Ci nie broni dopłacać do nierentownych zakładów. > Płać i płacz. M: PiS nic nie prywatyzowal a zredukowal deficyt budzetowy dywidendami z Panstwowych RENTOWNYCH zakladow. "Lyberalowie" wpierw doprowadzaja zaklady do nierentiwosci by je potem "sprzedac" lub zamknac bo u liberalow panstwowe NIE MOZE BYC RENTOWNE. Odpowiedz Link Zgłoś
thegreatmongo Re: Rentowne POstKomuchy oddaly spekulantom a ci 03.08.09, 19:17 ZADEN z 30 ostatnich statkow ze stoczni nie przyniosl zysku. Z czego wiec byly te dywidendy wedlug ciebie? Otoz slonce nie bylo ich. Stocznie byly sponsorowane przez nas od 20 lat. PiS zawalil sprawe, ale tu akurat nie tylko oni sa winni tylko prawie wszystkie rzady, ktore nie wymogly na stoczni reform. A szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: Rentowne POstKomuchy oddaly spekulantom a ci 03.08.09, 19:18 Może się doucz, nie będziesz głupot wypisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: porozumienia sierpniowe?!co zostalo z postula 03.08.09, 21:43 eba_k napisał: > Nikt Ci nie broni dopłacać do nierentownych zakładów. > Płać i płacz. Ts, ts. Kto wtedy wyznaczał, co jest rentowne , a co nie? Czy czasem nie panowie typu Chicago Boys, J.Sachs i jego giermek pan Balcerowicz? Sami Neoliberałowie podnieśli ręce, a Szanowny Pan chce bronić ich doktryny? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: porozumienia sierpniowe?!co zostalo z postula 03.08.09, 22:20 Rentowne zakłady to takie, które generują zyski. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: porozumienia sierpniowe?!co zostalo z postula 03.08.09, 23:49 eba_k napisał: > Rentowne zakłady to takie, które generują zyski. No co ty, poważnie?;-) I te nie zostały "sprywatyzowane"? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Można wszystko znacjonalizować, czemu nie? 04.08.09, 15:21 To się sprawdza jak jest system mono partyjny gdyż w zarzadach zasiadają ludzie z nadania politycznego, oprócz tego by cos produkowac trzeba zainwestować a później sprzedać z zyskiem, to takie proste. Chcielismy demokracji, zycia na styl zachodni, marzeniem wielu było i jest posiadać własna firmę, to normalne marzenia, wystarczy zadać pytanie co bys zrobił gdybyś wygrał w Lotto, wiekszość zakłada firmę, nic prostszego. Teraz mi odpowiedz na trzy pytania: 1. Kto ma zarządzać tymi firmami i jaka będzie stryktura zatrudnienia i płac? 2. Kto będzie Inwestorem i kto będzie nadzorował wykonanie? 3. W jaki sposób zdobędziemy rynki zbytu i gdzie? Tylko nie pisz że związki zawodowe lub politycy albo akcjonariat pracowniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Można wszystko znacjonalizować, czemu nie? 05.08.09, 12:33 a.k.traper napisał: > To się sprawdza jak jest system mono partyjny gdyż w zarzadach > zasiadają ludzie z nadania politycznego, oprócz tego by cos > produkowac trzeba zainwestować a później sprzedać z zyskiem, to > takie proste. > Chcielismy demokracji, zycia na styl zachodni, marzeniem wielu było > i jest posiadać własna firmę, to normalne marzenia, wystarczy zadać > pytanie co bys zrobił gdybyś wygrał w Lotto, wiekszość zakłada > firmę, nic prostszego. Teraz mi odpowiedz na trzy pytania: > 1. Kto ma zarządzać tymi firmami i jaka będzie stryktura > zatrudnienia i płac? > 2. Kto będzie Inwestorem i kto będzie nadzorował wykonanie? > 3. W jaki sposób zdobędziemy rynki zbytu i gdzie? > Tylko nie pisz że związki zawodowe lub politycy albo akcjonariat > pracowniczy. 1.Przeobrażenie danego zakładu n.p. w spółkę pracowniczą nie uniemożliwia chyba wybrania kompetentnego zarządu? 2.Inwestorem może być każdy bank na wolnym rynku, giełda etc... 3.Nie ma potrzeby niszczenia istniejących rynków zbytu, przez natychmiastowe uwolnienie cen i znisienie barier dla tańszych produktów (nieczystej) konkurencji. Nikt nie wygrał w lotto, poza tymi, którzy mieli aktywa.(czyli spółkami korporacyjnymi zachodu) Rozbawiłeś mnię. Plan Balcerowicza - Sachsa zakładał (wedle zaleceń WMF i Miltona Friedmana): natychmiastowe uwolnienie cen, natychmiastową prywatyzację, przy równoczesnych cięciu budżetowym w sferze socjalnej. W skrócie: Uwonienie cen wraz z jednoczesnym zniesieniem barier importowych spowodowało zalanie Polski tanimi produktami importowymi,a co za tym idzie problemy zbytu krajowych producentów - bankructwa i zwolnienia. Zakłady teraz można było wykupić za bezcen i dalej zwalniając ludzi "przeobrazić" je przy ogromnych upustach podatkowych,(zwracających jakiekolwiek inwestycje) lub zlikwidować (likwidując tym samym potencjalną konkurencję). Tą metodą Chłopcy ze szkoły Friedmana wprowadzali wszędzie gdzie się dało ich model "gospodarki globalnej", która wcale na to miano nie zasługuje, bo jej jedynym prawdziwym beneficjentem są multinarodowe korporacje gromadzące wręcz nieprawdopodobną władzę i kapitał. Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa a temu jak tęskno 03.08.09, 13:19 za socjalistycznym kultem robotnika :) dobiczek napisał: > gdzie sa stocznie? jaki jest status robotnika w IIIRP? > sku.....cir polska rewolucje to teraz siedziec cicho,ochodzoc nie ma > czego Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: a temu jak tęskno 03.08.09, 18:27 el_dvpa napisał: > za socjalistycznym kultem robotnika :) > > W ramach tego "kultu" strzelano do robotników w Poznaniu w 1956 roku, w Gdańsku, Gdyni i Szczecinie w 1970 r., pałowano w 1976 w Radomiu i Ursusie, strzelano w kopalni "Wujek", i jeszcze w wielu miejscach. Nie wiesz, o czym piszesz, gimnazjalisto w krótkich majteczkach. A kiedy się będziesz uczył do poprawki? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: a temu jak tęskno 03.08.09, 21:53 el_dvpa napisał: > za socjalistycznym kultem robotnika :) > > > dobiczek napisał: > > > gdzie sa stocznie? jaki jest status robotnika w IIIRP? > > sku.....cir polska rewolucje to teraz siedziec cicho,ochodzoc nie > ma > > czego > "socjalistyczny kult" jak piszesz o dziwo znalazł się po drugiej wojnie we wszystkich gospodarekach Europy Zachodniej, które zintegrowały to co najlepsze w socjalizmie, a to co najgorsze odrzuciły. Polska, IIIRP, nie wzięła za przykład żadnego z tych państw - rozwiniętych socjalnie, "bogatych" społecznie, infrastrukturalnie. Wzięła za przykład USA z maksymalnym rozwartwieniem społecznym i sektorem publicznym leżącym na dnie od dziesięcioleci. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: porozumienia sierpniowe?!co zostalo z postula 03.08.09, 18:23 dobiczek napisał: > gdzie sa stocznie? jaki jest status robotnika w IIIRP? > sku.....cir polska rewolucje to teraz siedziec cicho,ochodzoc nie ma > czego Chyba, że obchodzić z daleka... Odpowiedz Link Zgłoś
el_dvpa z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 13:17 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5280086,Lech_Kaczynski__Walesa_byl__Bolkiem_.html ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 13:21 A czemu nie? To, ze jest pewne, iz Walesa byl Bolkiem, nie zmienia faktu, ze zrobil wiele dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 13:25 Szczególnie dla tej robotniczej, o którą walczył, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 17:46 Pokaż mi na mapie lokalizację Polski Robotniczej, bo ja takiego państwa nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
eba_k Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 13:36 Pewne to jest to, że każdy człowiek kiedyś umrze. Poza tym, niczego pewnym być nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
emplo Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 14:34 Zapomniales o podatkach: "In this world nothing can be said to be certain, except death and taxes." Tyle Benjamin Franklin. A od siebie dodam, ze na pewno nie kichniesz z otwartymi oczami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 18:30 eba_k napisał: > Pewne to jest to, że każdy człowiek kiedyś umrze. Poza tym, niczego pewnym być > nie można. Jak to nie można? A podatki? Odpowiedz Link Zgłoś
ronin43 Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 14:54 irneriusz napisał: > A czemu nie? To, ze jest pewne, iz Walesa byl Bolkiem, nie zmienia faktu, ze > zrobil wiele dla Polski. Zrobił tyle dla polski co stalin! Odpowiedz Link Zgłoś
2107x Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 15:12 ronin popełnij szybko harakiri bo jeszcze zaczniesz się rozmnażać i idiotów będzie więcej Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 15:25 Seppuku sie raczej powinno mowic Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: z Bolkiem chce świętować ? 03.08.09, 18:38 irneriusz napisał: > Seppuku sie raczej powinno mowic A może raczej se kupe? Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 ... ale gdyby mu zapłacili jak Libertas ?? ha ha 03.08.09, 13:19 ... to byłaby inna rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:21 A pan Wałęsa to jest duży kombinator? Już nie wiem, a może to komplement? Odpowiedz Link Zgłoś
rulz007 Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 13:22 bo ma rację. normalnie wylewają na niego wiadro g*wna,nigdzie go nie zapraszają,udają,że nie istnieje i nagle... wielce dobrotliwy Pan Prezydent zmienia postępowanie o 180* hipokryta. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 14:02 na moje oko to już ponad rok Kaczyńscy NIE wypowiadają się na temat Wałęsy. I - jeśli ktoś nie jest ślepy - wyraźnie widać że otoczenie Kaczyńskich też się nie czepia Wielkiego Elektryka. jak coś smarujesz - najpierw myśl. W przeciwnym razie wychodzi takie pieprzenie trzy po trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 16:06 rulz007 napisał: > bo ma rację. normalnie wylewają na niego wiadro g*wna,nigdzie go nie > zapraszają,udają,że nie istnieje i nagle... wielce dobrotliwy Pan Prezydent > zmienia postępowanie o 180* hipokryta. Nie wiesz dlaczego?? Bo chce też się załapać na te ob chody, chociażby jako zapraszający. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Jak słyszę jakąś jego wypowiedź w TV... 03.08.09, 13:22 ,to od razu przełączam na inny kanał, bo nie mogę słuchać wywodów naukowych tego bohatera, doktora, elektryka. Odpowiedz Link Zgłoś
valana Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:25 Ciężko być jednak mniejszym Kaczorem. Nie zaprosisz Wałęsy- toś burak, cham i mały człowieczek. Zaprosisz- toś mały kombinatorek. To co w końcu należy zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon Lechu robi naprężenie poza punkt wytrymałości 03.08.09, 13:28 i jak mu odpowiedzieć? proponuję, żeby w końcu się uspokoił bo to co robi tylko skłuca Polaków. ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 17:50 A może zaprosić Go w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re: Bolek i Lechacz 03.08.09, 13:35 wejdzcie gnojki razem do klatki i roztrzygnijcie swoje sprawy bo dla was pryszcze szkoda po prostu slow Odpowiedz Link Zgłoś
mr.taddy Re: Kombinatorki małe :D hehehe dobre :D 03.08.09, 14:04 język,kultura,chamstwo jak u pana Wałęsy - tylko tacy jak ty są godni podziwu swojej miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca ale za to pan Kurski, brat Jarek, padre Rydzyk... 03.08.09, 14:41 oto klasa wyższa stylu, mowy, gestów! Azaliż doprawdy? :D Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:39 Pan Bog chcial ukarac Polakow i dal im Walese Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 14:56 potem zapragnął ich dobić i dał dwóch Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 17:49 kap0 napisał: > Pan Bog chcial ukarac Polakow i dal im Walese Gorzej- dał im Kaczyńskich i to dwóch naraz! Odpowiedz Link Zgłoś
uczula Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 18:18 u hahah ! - dobre dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:44 Porozumienia sierpniowe? - A co to za zwierzatko? Niech Bolek sie ostudzi. Przeciez te porozumienia byly z gory ukartowane miedzy nim i PZPR - to byl taki pic na wode i fotomontaz. Nie ma o co kruszyc kopii. Odpowiedz Link Zgłoś
zbig1113 Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 17:59 2 Jeśli osiągnęliśmy porozumienie z kimś, to 2.1 doszliśmy z nim do wspólnych wniosków i zgodziliśmy się na coś co zadowoli i nas, i jego. Słownik Języka Polskiego red. M. Bańko. Zastanów się nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kom 03.08.09, 13:44 siebie warci. Plus dla Walezy jest taki, ze nigdy nie udawał "profesora". Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:44 'Małość kombinatorków małych'...swietne określenie; nic dodać nic ująć:) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Chapeaux bas! 03.08.09, 18:03 allspice napisała: > 'Małość kombinatorków małych'...swietne określenie; nic dodać nic > ująć:) Nadal Wałęsa potrafi zaskakiwać. Nigdy nie spodziewałam się po Wałęsie samokrytycyzmu i że potrafi celnie określić swoje postępowanie. A jednak zdobył się na to i chwała mu za to! Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 pewien małykombinator powyrywał kartki z donosami 03.08.09, 13:46 ..ze swoimi donosami i zniszczył je Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pw2221 03.08.09, 13:56 pw2221 napisał: > pewien maly kombinator powyrywal kartki > ..ze swoimi donosami i zniszczył je ... a Borudewicz nie oddal Wyszkowskiemu tasmy na ktorej Walesa przyznal, ze jest Bolkiem. ... Potem, za wstawiennictwem Kieresa, dostal Bolek status pokrzywdzonego i teraz pokazuje rogi. Takie to sa koleje losu ... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a ty komunisto WET, 03.08.09, 23:18 synu kapo ze Stutthofu, co nam jeszcze rzekniesz na ten temat? Ile to dzisiaj rubelków w ambasadzie pobrałes. Ty tu, a evcia15 tam i sie kręci, co? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: 1410_tenrok 04.08.09, 01:04 1410_tenrok napisał: > a ty komunisto wet > synu kapo ze Stutthofu, co nam jeszcze rzekniesz na ten temat? > > Ile to dzisiaj rubelków w ambasadzie pobrałes. > Ty tu, a evcia15 tam i sie kręci, co? Z antypolskim betonem twego autoramentu nie dyskutuje sie. Najwyzej mozna ci, gnoju skonczony, w morde napluc. Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia_mentne_ciasto Re: pewien małykombinator powyrywał kartki z dono 03.08.09, 16:13 pw2221 napisał: > ..ze swoimi donosami i zniszczył je Nikt kaczorom tego nie udowodnił, przestań więc pieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Bolek- strach spojrzal ci w oczy?..... 03.08.09, 13:47 Z komunistami chciales, a boisz sie Gwiazdy czy Walentynowicz?.Nie nadajesz sie do wspolczesnej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: ..Bolek- strach spojrzal ci w oczy?..... 03.08.09, 16:45 prawdziwy-moher,,za to ty sie nadajesz do radio maryja.. Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok te, prawdziwy, myslałes o tym już 28 dni, co? 03.08.09, 23:16 A teraz quiz: ile czasu trwało Powstanie Warszawskie wg posła pis, niejakiego Adama (G)ofmana: 1. 28 minut 2. 28 dni 3. 28 Mgnien wiosny? (nagroda: darmowy wyjazd na szkolenie FSB w Minsku na Białorusi, do odebrania w siedzibie pis lub w oddziale polskim FSB w Toruniu) i tyle na ten temat cyrkowe patrioty. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:58 jeżeli do końca lata nie wylądują to Marsjanie by złożyć hołdy Wielkiemu i Jedynemu Wyzwoleńcowi Świata i Galaktyk, rycerzowi Jedi, Lechowi Wałęsie to tak ich (Marsjan) opied.. że im pójdzie w trampki. Panie Boże, dlaczego zebrałeś wszystkie Narcyzy i mitomanów z całego świata i skierowałeś ich do nas? czy my nie możemy mieć normalne elity?! Odpowiedz Link Zgłoś
dena33 Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 13:59 Należało wysłać czek na okrągłą sumkę a potem zaproszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
poborowy102 Kaczora, Wałęsę, pominąć!!!! 03.08.09, 16:09 zróbmy obchody żydowsko-ubeckie! Przecież to oni rządzili Polską po 89. - żydowskie ubeki. ?I proszę mnie nie określać jako antysemity - to jest tylko FAKT.... Odpowiedz Link Zgłoś
dena33 Re: Kaczora, Wałęsę, pominąć!!!! 03.08.09, 18:28 poborowy102 napisał: > zróbmy obchody żydowsko-ubeckie! Przecież to oni rządzili Polską po > 89. - żydowskie ubeki. ?I proszę mnie nie określać jako antysemity - > to jest tylko FAKT.... ???????....czytelnik FAKTu czy ofiara upałów? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Kaczora, Wałęsę, pominąć!!!! 03.08.09, 23:52 poborowy102 napisał: > zróbmy obchody żydowsko-ubeckie! Przecież to oni rządzili Polską po > 89. - żydowskie ubeki. ?I proszę mnie nie określać jako antysemity - > to jest tylko FAKT.... Ty w najsamprzód po polsku naucz się pisać, to Cię nazwiemy "polskim antysemitą". Póki co oblałeś egzamin, rybeńko. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olewus1 Czy ten prymityw Leszek zejdzie ze sceny polityczn 03.08.09, 14:02 ej wreszcie? Czy będziemy musieli czekać aż go wreszcie (na co czekam ) szlag trafi i będzie koniec ze wstydem na arenie międzynarodowej. Ten debil nie ma nic do powiedzenia ale zawsze pcha ryj do mikrofonu. Nic nigdy nie potrafił zrobić jak miał możliwość ten ubek p_ier_dolo_ny, sprzedawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-aczor Wałęsa o zaproszeniu Kaczyńskiego: Małość kombi... 03.08.09, 14:09 Po przepędzeniu tego kurdupla, w kraju zapanuje przedziwny spokój i porządek. Ten drugi bez pierwszego może pozostać. Tylko czy będzie zdolny do czegokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin wałęsiak jak zwykle się podsumował :) 03.08.09, 14:28 "Tak postępować nie wolno, ale w tym widać małość kombinatorków małych" dokładnie, a tyś jest tego najlepszym przykładem. a tak z ciekawosci, ciekawe czy wałęsa wie kto to "użyteczny idiota". raczej nie... Odpowiedz Link Zgłoś