Dodaj do ulubionych

Zatłukł na śmierć bezdomnego, bo był akurat po ...

05.08.09, 16:23
Pokolenie JP2...
Obserwuj wątek
    • piekny_romanek Zatłukł na śmierć bezdomnego, bo był akurat po ... 05.08.09, 21:04
      Przeciez to bylo morderstwo, a nie zadne pobicie. Pobicie to jest wtedy jak se goscie dadza po szlagu, a nie gdy jeden drugiego katuje na smierc. POpierd*olone prawo i tyle.
    • michnischerbeobachter Zatłukł na śmierć bezdomnego, bo był akurat po ... 05.08.09, 22:58
      Pewnie w wyroku usłyszymy nieśmiertelną sentencję: Nieumyślne spowodowanie
      śmierci. Polski wymiar tzw sprawiedliwosci w ogóle działa "nieumyślnie", by
      nie ująć tego bardziej dosadnie.
    • w-j Zatłukł na śmierć bezdomnego, bo był akurat po ... 06.08.09, 00:30
      Bandzior dostanie pewnie kilka lat, i pewnie wyjdzie niedługo i dalej będzie
      "bił ze skutkiem śmiertelnym". Albo znajdzie się jakaś kolejna "praworządna"
      sędzia Piwnik, która ze względu na niedochowanie zasad procedury w ogóle tego
      bandytę uniewinni... Polska już wyraźnie staje się państwem bezprawia, ale cóż
      się dziwić, skoro "elity polityczne" dają przykład absolutnej bezkarności,
      skoro np. pewien cyniczny b.poseł-degenerat, mający w głębokiej pogardzie
      prawo, nawet to drogowe, jawnie mówi o "ciemnym ludzie, który to kupi", a ten
      ciemny (już bez cudzysłowu) lud w wyrazie uwielbienia funduje mu ciepłą
      posadkę nietykalnego posła-milionera w parlamencie UE, skoro w jawnej
      pogardzie dla prawa nagminnie umarza się śledztwa w ewidentnie przestepczych
      sprawach, bo dotyczą ludzi z kręgu władzy (niezależnie od orientacji
      politycznej)....
      Ale kiedyś miarka się przebierze, panowie prominenci. Ciemny lud się po prostu
      wku.......albo wyemigruje...
    • urszula217 Re: Zatłukł na śmierć bezdomnego, bo był akurat p 06.08.09, 00:55
      coś Ci się pomieszało. DUPEK
    • wet3 Re: zed123 06.08.09, 01:20
      zed123 napisał:

> Pokolenie JP2...

To jest twoje pokolenie "robta co chceta" - chamie zapowietrzony!!!
    • tychik1 Re:Przywróćcie szubienicę dla s...wieli ! 06.08.09, 01:30
      Do czego ci s...wieni libertyni doprowadzą ?
      Nawet według obecnego prawa powinna być osobna kara za zabójstwo
      i osobna za znęcanie się.Już niedługo kuziwa za zabicie psa dostanie
      się większy wyrok.
    • najlepszy_kamila Zatłukł na śmierć bezdomnego, bo był akurat po ... 06.08.09, 12:05
      wyladowal akresje po klutni ze mna.. i bardzo zle zrobil.. a stalo sie to przez to ze dowiedzial sie ze go zdradzilam.. zrobil to bo mnie kocha i ja go tagze lecz zdradzilam go bo doszly mnie sluchy ze on tez mnie zdradza.. bardzo chce sie z nim spotkac lecz nie wiem czy to jest mozliwe.. ;(( bo go strasznie kocham i oddam za niego zycie ;((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka