mikewodzowski czy Brudzyński chce kopulować z technicznymi? 13.08.09, 16:03 że się obawia HIVa :) a poza tym naprawdę jego powinni przebadać ... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo "Niech sprawdzą, czy pracujący przy koncercie M... 13.08.09, 16:03 A czy ktoś przebada pana Brudzyńskiego? Ze szczególnym naciskiem na psychiatrę, bo chyba mu pilnie potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
wychowawcaklasy "Niech sprawdzą, czy pracujący przy koncercie M... 13.08.09, 16:04 A czy sanepid może zbadać Brudzyńskiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ciekaw jestem czym i kiedy zaraził się pan 13.08.09, 16:04 Brudzyński, bo objawy jego choroby są niepokojące. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 wyglada to na chorobe filipińską 13.08.09, 20:37 guru133 napisał: > Brudzyński, bo objawy jego choroby są niepokojące. ale z powaznymi powikłaniami obrzęku mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
darkdrech Re: wyglada to na chorobe filipińską 13.08.09, 23:20 yola13 napisała: > guru133 napisał: > > > Brudzyński, bo objawy jego choroby są niepokojące. > ale z powaznymi powikłaniami obrzęku mózgu > to moze byc stłuczenie pnia mózgu wynikajace z zabierania przez matke w dziecinstwie na spacery w torbie reklamowce zamiast wozka. zaliczył pare razy o krawęznik i mamy efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
mark6 [...] 13.08.09, 16:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr I dobrze, bo ten koncert przeradza się w 13.08.09, 16:10 demonstrację antykatolicyzmu, czas wspierać katolicyzm walczący o swoje prawa, dość ucisku. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: I dobrze, bo ten koncert przeradza się w 13.08.09, 16:13 > dość ucisku. tylko pan dekiel was uciska, wasz dekiel!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dragstrip Re: I dobrze, bo ten koncert przeradza się w 13.08.09, 16:14 katolicyzm musi odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Niech sprawdzą, czy pracujący przy koncercie 13.08.09, 16:11 sanepid nie pracuje w soboty, więc może się ten pajac cmoknąć :D Odpowiedz Link Zgłoś
dragstrip "Niech sprawdzą, czy pracujący przy koncercie M... 13.08.09, 16:11 Zauważyłem,że poza GW nikt już tym gościem się nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..AIDS...... 13.08.09, 16:13 tak powinien nazywac sie koncert zmurszalej staruszki. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: ..AIDS...... 13.08.09, 16:15 prawdziwy-moher napisał: > tak powinien nazywac sie koncert zmurszalej staruszki. a co? pani Grzeskowiak ma zamiar zaczac kariere estradowa?? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..AIDS...... 13.08.09, 16:20 Madonna ma cialo jak Jackson.Jest juz staruszka.Jeszcze troche i odpadnie jej, co nie co. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: ..AIDS...... 13.08.09, 16:32 prawdziwy-moher napisał: > Madonna ma cialo jak Jackson.Jest juz staruszka.Jeszcze troche i odpadnie jej, > co nie co. Chciałbym taka staruszke w wyrku zamiast mojej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: ..AIDS...... 13.08.09, 17:10 O jejku jeżeli twoja żona gorsza od śpiewającej Mu-mii to głębokie wyrazy współczucia. Jej własny mąż już nie chciał!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: ..AIDS...... 13.08.09, 17:18 pipi-100 napisała: > O jejku jeżeli twoja żona gorsza od śpiewającej Mu-mii to głębokie wyrazy > współczucia. Jej własny mąż już nie chciał!!!!! wiesz ja bym b. chciał zeby kazda polka po 50 wygladała chociaz w połowie jak Madonna :PPP (wielokrotnie zaznaczałem ze nie jestem fanem Madonny tak na marginesie) a nie wywłoki z siatami w jakichs koszmarnych ciuchach z lumpexów ,cuchnace perfumami z bazaru. Naprawde moze 1 na 10 pań po 50 prezentuje jakas klase i styl . Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: ..AIDS...... 13.08.09, 17:28 Fakt, że nie jesteś fanem M-mumii tłumaczy, to co napisałeś. Bo gdybyś ją znał i takie dyrdymały napisał to alboś ślepy alboś g....pi. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: ..AIDS...... 13.08.09, 17:36 pipi-100 napisała: > Fakt, że nie jesteś fanem M-mumii tłumaczy, to co napisałeś. Bo gdybyś ją znał > i > takie dyrdymały napisał to alboś ślepy alboś g....pi. Bardzo załuje ze nie znam osobiscie. Podobno przeurocza i inteligentna osoba -czego nie da sie powiedziec o polaczkach zyebach xianskich. Za to jestem fanem Slipknota, Behemotha,Slayera,Kredek, i paru innych kapelek przy których Madonna to niewinne dziewcze ze szkólki niedzielnej. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: ..AIDS...... 13.08.09, 17:47 Jednak gustujesz skrajnie!!!! Beeeeeeeeeee..........beeeeeeee..........beeeeeeee...... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: ..AIDS...... 13.08.09, 18:11 pipi-100 napisała: > Jednak gustujesz skrajnie!!!! > Beeeeeeeeeee..........beeeeeeee..........beeeeeeee...... o wzieły gore geny owcy z ktora spłodził cie twoj zgred po pijaku? Odpowiedz Link Zgłoś
mohyl Re: ..AIDS...... 13.08.09, 19:40 zazdroszczę Ci pipi100, że ją znasz osobiście, szacunek dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: ..AIDS...... 13.08.09, 19:53 Widzisz jak mało tobie do szczęścia potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
aazz91060 Re: ..AIDS...... 14.08.09, 02:15 Pipi,skoncz pie...olic i napisz cos z sensem! Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Dlaczego ten moher chce nazwać Madonnę mianem 13.08.09, 23:54 choroby, która mu zainfekowała mózg? Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem_73 "Niech sprawdzą, czy pracujący przy koncercie M... 13.08.09, 16:15 Czego to ludzie nie zrobią aby pojawić się w mediach... Odpowiedz Link Zgłoś
mozart "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:18 Chcesz psa uderzyc? Kij zawsze znajdziesz. PS. Jak Benek sie pojawi w Wolsce, powinni go przebadac na A/N1H1, HIV, HPV i wscieklizne.. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 16:33 mozart napisała: > Chcesz psa uderzyc? Kij zawsze znajdziesz. > PS. Jak Benek sie pojawi w Wolsce, powinni go przebadac na A/N1H1, HIV, HPV i > wscieklizne.. i czy nie ma tatuazu SS pod pacha. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Wolę złapać grypę od Madonny 13.08.09, 16:20 niż podać rękę temu oszołomowi Polaczkowi pogiętemu katolowi. Już lepiej tarzać się w szkle... najlepiej z Madonną :) Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Wolę złapać grypę od Madonny 13.08.09, 16:36 kadykianus napisał: > niż podać rękę temu oszołomowi Polaczkowi pogiętemu katolowi. Już lepiej tarza > ć się w szkle... najlepiej z Madonną :) jak to szło? " lepiej miec stosunek z jeżem niz poł roku byc żołnierzem " XDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
111slavo Sprawdzic czy benedykt 16 nie ma swinskiej grypy!! 13.08.09, 16:20 jako osoba majaca kontakty z milionami nawiedzonych nie dosc, ze prawdopodobnie jest nosicielem to jeszcze zaraza miliony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:22 Ktoś wreszcie powinien zbadać Budzyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:24 Proponuję najpierw zbadać Brudzyńskiego. Psychiatrycznie. Bo to naprawdę ciężki przypadek, nawet jak na katofaszystę. A poza tym odnoszę dziwne wrażenie, że ta nieco podstarzała już piosenkarka po prostu bardzo kręci tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
0waaski0 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:24 Marian Brudzyński - BARDZO CHORY CZŁOWIEK, TO WŁASNIE JEGO TRZEBA ZBADAĆ CZY NIE CHORUJE NA ABM - ABSOLUTNY BRAK MÓZGU. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Sprawdzać można wiele żeczy 13.08.09, 16:25 Na przykład CBA mogłoby sprawdzić poprzez rozpytywanie sąsiadek, czy Brudzyński nie jest zboczenieńcem seksualnym (dowolna odchyłka od standardu), IPN powinien prześwietlić życiorys jego rodziców i dzaidków ze szczególnym uwzględnieniem kontaktów z Wehrmachtem, a kuria mogłaby podać, jak często opuszcza niedzielne msze. Po takim sprawdzeniu i przedstawieniu aktualnego zaświadczenia, że nie jest nosicielem HIV, z uwagą wysłuchamy propozycji radnego. Odpowiedz Link Zgłoś
sulfolan "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:30 Madonna, śpiewając po angielsku, niewątpliwie narusza ustawę o ochronie języka. Należy bezzwłocznie nakazać jej śpiewać po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
publicyst "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:31 Marian Brudzynski, polski katolik, wyrozumialy, kochajacy bliznich, wcale nie zajadly ani nie pieniacz, zawsze skromny, gotowy ustapic i wybaczyc itd itd. Tylko gratulowac Swietemu Polskiemu Kosciolowi Katolickiemu takich owieczek, co niniejszym z wielka satysfakcja czynie. -Amen Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 16:33 publicyst napisał Tylko gratulowac Swietemu > Polskiemu Kosciolowi Katolickiemu takich owieczek, co niniejszym z wielka > satysfakcja czynie. -Amen to nie owieczka to skonczony BARAN Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:31 Jeszcze jeden "NAWIEDZONY" po nocach sie onanizuje na widok spiewajacej Madonny,,i sie obawia ze na koncercie tez to zrobi i sie W Y D A,,,i Rydzyk z kosciola wypisze Odpowiedz Link Zgłoś
wieprzowinapozydowsku "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:32 "Złożyliśmy wniosek do sanepidu o sprawdzenie, czy osoby pracujące przy koncercie Madonny nie są zarażeni wirusem A/H1N1 lub wirusem HIV - poinformował na konferencji radny województwa mazowieckiego i lider komitetu "Pro Polonia" Marian Brudzyński. Jak dodał, złożył też wniosek o kontrolę do Państwowej Inspekcji Pracy i do... CBA. " Ja proponuje zbadac czy ten czlowiek nie ma ZLOSLIWEGO MOHEROWEGO ZWYRODNIENIA MOZGU. (zreszta szkoda badac, widac ze ma) Odpowiedz Link Zgłoś
nalesniki_ze_szpinakiem "Sprawdzić, czy Marian Brudzyński jest normalny! 13.08.09, 16:34 jakies pismo na Sobieskiego i na pogotowie - natychmiast go zbadać Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: "Sprawdzić, czy Marian Brudzyński jest normal 13.08.09, 16:42 właśnie miałam pisać o sobieskim :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:38 PROPONUJE ZEBY GAZETA WYSLALA TE OPINIE DO TEGO NAWIEDZONEGO,,,niech zobaczy co o nim mysla,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
pet1p "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:39 Skandal. Po co to pisac? po co upubliczniac? Cegielka do robienia z nas posmiewiska.Przemilczenie jedynym lekarstwem na jego chorobe. Odpowiedz Link Zgłoś
madziunia80 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:40 A ja głupia myślałam, że jesteśmy wolnymi ludźmi, żyjącymi w wolnym kraju. Oj, głupia ja, głupia ja!!! Zapomniałam, że żyjąc w Polsce należy być katolikiem i przestrzegać wszystkich katolickich zakazów, nakazów, świąt, bo inaczej ksiądz z ambony zagrzmi, lub nie daj Panie Boże jego poplecznicy, a oni już zrobią wszystko, co w ich mocy, aby uprzykrzyć życie wszystkim wkoło, którzy nie wyznają zasady, że POLAK=KATOLIK wierzący praktykujący...zapomniałam, że nie żyjemy w wolnym kraju...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś