12345janka "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:41 Witam, tego idiote Brudzynskiego powinien zbadac psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:42 Brudzyński do leczenia w zakładzie zamkniętym! TACY SĄ WSZYSTKIE "PISIORY" I DUŻA CZĘŚĆ PALTFUSÓW Z PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
acc4 Uczestników pielgrzymek też warto sprawdzać na HIV 13.08.09, 16:46 Na noclegach w stodołach łacno mogą go przekazywać współuczestnikom. Odpowiedz Link Zgłoś
avdw Skąd się taki pasożyty niedorobione biorą? 13.08.09, 16:47 Takie bydło się nadaje do skarmienia świń, a nie do traktowania jak poważnego obywatela. Co to za kraj pieprzonego kultu debila i złodzieja z Torunia i wszelkiej maści Lepperów i swołoczy i parchów jego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Panie Brudzynski. Zbadaj sie pan na nogi. 13.08.09, 16:47 Bo na zakuty leb, juz dawno za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 "Sprawdzić,czy pracujący przy koncercie Madonny... 13.08.09, 16:52 ...nie mają HIV i A/H1N1 A sama Madonna? Ona może mieć wszystko, co popadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: "Sprawdzić,czy pracujący przy koncercie Madon 13.08.09, 16:56 Madonny badać nie będziemy bo to by uraziło uczucia religijne pana Mariana Bi... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus "Sprawdzić!!! 13.08.09, 16:54 Czy radny Marian Brudzyński jest przy zdrowych zmysłach. Jego działania noszą znamiona szaleństwa w czystej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
munkela Nalezy pobrac listy organizatorow i uczestnikow 13.08.09, 16:56 pielgrzymek do Czestochowy. Nastepnie przebadac zarowno organizatorow jak i uczestnikow tych pielgrzymek czy nie maja HIV i A/H1N1. NIE NALEZY ZAPOMINAC O BISKUPACH I PAULINACH! W tym spedzie bierze udzial duzo wiecej osob niz bedzie widzow na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Nalezy pobrac listy organizatorow i uczestnik 13.08.09, 17:03 I koniecznie należy poprosić Państwową Inspekcję Sanitaną aby sprawdziła czy pielgrzymi z czarnego lądu rzeczywiście się nie myją. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:56 apel do tych co będą słuchać Madonny ,nie dajcie się sprowokować bo ten pan i jego poplecznicy ogłoszą ,że to walczycie z wiarą wg mnie to oni najbardziej szkodzą i wierzą tylko na pokaz i nie ma to nic wspólnego wiarą Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:20 Dlaczego tylko apelujesz? Bądź tam i walcz jak przystało na fana M-mumii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jarusf "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:58 Skad sie biora takie jeby...jakas zaraza? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:04 Z Torunia k/Bydgoszczy... Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:03 I znów to BRU....na początku :( Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 17:14 Wyjaśnij proszę coś napisał. Może za dużo żądam od idioty? To z góry przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 17:57 > Wyjaśnij proszę coś napisał. ty to chyba ten brudziński, już bardziej nie możesz udowadniać kim jesteś i co ci dolega ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: idiota... 13.08.09, 18:10 Jak sądzę to Małgoska, która kiedyś używała nicka "glupek_tusk". ....zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:25 A jaką to przyjemność ja tobie sprawiłam żeś taki kontent? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:18 nie muszę, bóg mi powiedział, że to ty, a ono się nie myli, podobno :) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:23 Twój się jednak pomylił. Pewnie nie na Tego trafiłeś/aś. Szukaj dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:26 pipi, mój to i twój ;) nie ufasz jednemu jedynemu? Oj, bo madonna się obrazi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:34 cholera, tu mnie zgięłaś, nigdy go nie widziałem:(. A ty, widziałaś naszego boga? Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:38 cillian1 napisał: > cholera, tu mnie zgięłaś, nigdy go nie widziałem:(. A ty, widziałaś naszego bog > a? ja kiedys widziałem, ale to było po kwasie i grzybkach :PPP siedział na kominie elektrowni i bakał jointa , tylko nie wiem dlaczego miał ogon? lol Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:43 pipi-100 napisała: > To pewnie siebie widziałeś w lusterku. wszystko jest mozliwe :) sa rzeczy na niebie i ziemi o których nie snilo sie...anatomopatologom :P Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:38 Ty słyszałaś. Jestem ciekawa jak to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:41 > Ty słyszałaś. Jestem ciekawa jak to wyglądało. o co biega?! Możesz jeszcze raz napisać o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:47 Oj sklerozo!!! Polecam dietę ubogocholesterolową. Poczytaj wcześniejsze swoje posty. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:49 > Oj sklerozo!!! ale jam ci facet, więc i tak bez sensu prawisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:56 Płeć męska to płeć słabsza. Statystycznie krócej żyje. Zesp. metaboliczny częściej ich dotyczy. A jak poszukiwania zaginionego postu? Trwają? Ja już żegnam. Powodzenia w życiu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 19:00 hej, suma jest o 6 rano, nie wieczorem :D Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 19:02 pipi-100 napisała: > Ja już żegnam. Powodzenia w życiu!!! no co ty pipi?? nie odchodz, tak fajnie sie spamuje off topicowo, browara se schłodziłem...myslałem ze chociaz do 21 posiedzimy :P Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 19:06 widocznie ona nie miała browara :) Ja tex idę po browar, wszak jutro wolne: D Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 19:11 cillian1 napisał: > widocznie ona nie miała browara :) Ja tex idę po browar, wszak jutro wolne: D juz wiem skad to pipi100 - to pianka przeciwko wszawicy o pojemnosci 100ml. spojrzała na 1 rzecz ktora miała pod reka jak rejestrowała profil. Tez czasem tak robie. Biore nicka od nazwy płyty dvd albo od ładowarki do baterii lezacej przy monku, czy od zasilacza ...pierwsze na czym wzrok spocznie:)rotflllllllllll Odpowiedz Link Zgłoś
mohyl Re: idiota... 13.08.09, 19:48 lecisz juz miejsce na koncert zając, no tak, skoro ją znasz osobiście to pewnie nie musisz, Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:26 cillian1 napisał: > nie muszę, bóg mi powiedział, że to ty, a ono się nie myli, podobno :) miałem kiedys taka znajoma ultra oszołomke xianska. ma nick aga -agness i prowadzi sajta o wdziecznej nazwie "egzorcyzmy.katolik.pl" idziela sie tez we Frondzie, ona tez mi cały czas o miłosci pie...ła i ciagle sie za mnie modliła. Tolerowalismy ja na forum naszym jako dziwolaga z ktorego mozna sie ponabijac w koncu chyba po roku sie nam znudziło u wybanowalismy na zbity ip i maca karty. Toczka w toczke taki sam dekiel xianski jak toto. Mozna jej było pluc w ryj a ta ze deszcz pada i bog nas kocha...rotflll Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:31 Nabijać się można tylko z ciebie. Atawizm jest niestety groteskowy. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:34 pipi-100 napisała: > Nabijać się można tylko z ciebie. Atawizm jest niestety groteskowy. atawizmem by było gdyby mi ogon wyrosł albo rogi czy kopytko..patrze w lustro?? niestety nie ma...hlipppp ale mam owłosiona klate i plery... kreci cie? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:39 Jednak atawizm i to nie tylko myślowy ale i fizyczny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:37 to ja mam lepsze: u mnie w robocie jest panna, co po przyjściu wystawia obrazek Marii panny (podobno panny). Oczywiście przed wyjściem zawija ten obrazek, maja ludziki nasrane w głowach :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:48 oczywiście, bo w odróżnieniu od was, nie wymagam żeby obrazek wsadziła sobie w dooopę. I to jest tolerancja, wy każecie innym odwołać koncert, my nie zmuszamy was do podobnych zachowań, np. odwołanie święta! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:50 pipi-100 napisała: > Wzór tolerancji!!!! a kto tu mowi o tolerancji dla xianskich oszołomów? słyszałas cos takiego? bo ja nie . Ja toleruje ludzi łazacych do koscioła bo mi to wali . Toleruje procesje zawalidrogi i pomniki ku czci wadowickiego klechy. Ale nie bede tolerowac zadnego sqrwysyna który usiłuje narzucac innym co jest dobre a co złe w imie jego widzimisie, religii czy filozofii . I obojetne czy to bedzie klecha,rabin,mułła czy sekretarz pop. Zaj..c sqrwiela i na karme dla rybek. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:05 Dlaczego przedstawiasz się jako idiota za moje pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:11 Nie zauważasz nic idiotycznego w zachowaniu pana radnego? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:13 Podpisałeś się jako idiota za moje pieniądze. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:15 Nie, nie podpisałem się dziecinko, coś Ci sie pokreciło, ale wrócmy do mojego pytania... Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:17 Przeczytaj więc siebie ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:20 Pamiętam co napisałem. Zadałem Ci pytanie czy nie zauważasz nic idiotycznego w zachowaniu pana radnego? Nie podpisałem się nickiem idiota za Twoje podatki (obojętnie co miałeś na myśli) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:21 Niestety!!! Coś napisał toś napisał!!! Podziwiam za tak dogłębną samokrytytkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:24 Nalegam na odpowiedź, czy Twoim zdaniem poczynania pana radnego B. nie należy zaliczyć do grupy działań idiotycznych? W szczególności złożenia doniesienia do CBA... Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:31 Widzisz. Problem polega na tym, że nie chce mi się dyskutować z tym co przedstawia się jako i-d-i-o-t-a za moje pieniądze. Jeżeli to sprostujesz chętnie podyskutuję z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:35 ?! - mozesz mi wskazać post który nasunął Ci takie skojarzenie? Wydaje mi się ze usiłujesz bronić czegoś bez przekonania i stąd ta "cyrkowa" erystyka Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:37 Nie męcz już mnie. I tak wykazałam wiele cierpliwości jak dla I.d.i.o.t.y Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:41 forum.gazeta.pl/forum/w,902,98968119,98971603,Re_idiota_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:48 tw_wielgus napisał: > ?! - mozesz mi wskazać post który nasunął Ci takie skojarzenie? > Wydaje mi się ze usiłujesz bronić czegoś bez przekonania i stąd > ta "cyrkowa" erystyka hyhy, mohery rzucily na forum jakiegos prymitywnego bota, bo w wakacje nie ma kim robic, pielgrzymki i te sprawy :) ale gdzie jest bunkier?? bardzo jestem ciekaw jego opinii :) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:52 Dlaczego przedstawiasz się jako rzucony moher i do tego prymitywny. Tyle w tobie samokrytycyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:00 ten pan B to jakiś bóg, idiotów czy teraz mnie nazwiesz bogiem?! pipi-100??? czy te 100 to twoje IQ Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:04 cillian1 napisał: > czy te 100 to twoje IQ Nie...tyle dostała wierszówki od bruda za pisanie tu bzdetów. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:20 pipi-100 napisała: > Oj dzieci ;)))) najpierw chcesz zeby cie wyruchac a teraz chcesz miec dzieci? spie...j stad w podskokach gowniaro. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:24 > Oj dzieci ;)))) nie uczono cię przypadkiem oj owieczki, błądzą itd? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:53 Pewnie tak, sądząc po sposobie rozumowania to mała niebiesko-oka blondyneczka z podwórkowego kółka różancowego.... Junkier zbiera siły w ciepłym kraju podejrzewam, że jakieś 15 km od Mińska. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:57 To co opisujesz w medycynie nazywa się objawem wytwórczym. Poczytaj sobie co to znaczy i w jakiej chorobie to wystepuje. Pocieszę cię, można to leczyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:00 pipi-100 napisała: > To co opisujesz w medycynie nazywa się objawem wytwórczym. > Poczytaj sobie co to znaczy i w jakiej chorobie to wystepuje. > Pocieszę cię, można to leczyć!!!! Niestety dla ciebie mam przykre wiesci...fundamentalizm xianski leczy sie tylko poprzez dekapitacje pacjenta.. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:09 Tak jest!!! Tak robili twoi idole komuniści. I.d.i.o.t.a to i tak za dużo jak na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak.i.niekatolik Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:14 pipi-100 napisała: > Tak jest!!! Tak robili twoi idole komuniści. I.d.i.o.t.a to i tak za dużo jak > na ciebie. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:17 pipi-100 napisała: > Tak jest!!! Tak robili twoi idole komuniści. I.d.i.o.t.a to i tak za dużo jak > na ciebie. Zeby tak robili komunisci w tym kraju nad wisła to takie durne pipy jak ty by nie pisały na tym forum a oszołomskie ch...ki pokroju bruda i nowaka nie zatruwałyby swoim oddechem powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:05 może Cię to trochę zmartwi ale nie mam shizy jak to "sprytnie" starałaś się zainsynuować. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:12 Nic sprytnie nie robię!!!! Ja tylko stwierdziłam u ciebie obecność pewnego objawu. Jeszcze raz pocieszam. To da się leczyć ale nie wyleczyć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:16 :D Skoro nic sprytnie nie robisz... to chyba w tym momencie skończymy dyskusję. Ps. jestem b. zawiedziony...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:32 Myślę, że elastyczność i otwartość umysłu pomoże Ci. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:35 pipi-100 napisała: > Myślę, że elastyczność i otwartość umysłu pomoże Ci. Powodzenia. spadaj ..zaraz bedą dzwonic w kosciele... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:36 Dzięki, nawzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:17 > Nic sprytnie nie robię!!!! to co tu robisz? Tu naprawdę trzeba się pilnować, łapią za słówka, wyzywają, a ty nie jesteś sprytna, dziecino weszłaś w do gniazda szerszeni. Jak nie jesteś sprytna - to znaczy głupia. Uciekaj stąd dopóki nie masz traumy, jak nasze siatkarka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:34 co to zn "jak nasze siatkarka" Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:53 > co to zn "jak nasze siatkarka" tzn. literówka, wiesz co to oznacza?! To takie coś, jak źle bóg poprowadzi rękę, no cóż, każdy ma swoje słabe dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:51 tw_wielgus napisał: > Junkier zbiera siły w ciepłym kraju podejrzewam, że jakieś 15 km > od Mińska. niewykluczone, ale zakladam tez inne wyjasnienie :D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:56 to teraz jasne, wydruk z forum cenniejszy od zaświadczenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:52 Wielgus daj sobie spokoj z tym trollo-botem xianskim. On tu nie przyszedł dyskutowac tylko rozwalac wpisy . Chyba ze to jakis pedał i szuka kogos zeby mu dupsko zjechał w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:53 Dalszy słowny popis pseudo fana M-mumii. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:57 pipi-100 napisała: > Dalszy słowny popis pseudo fana M-mumii. > > zmien szablon i idz possac proboszczowi ,juz czeka na ciebie i sie trzepie . Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:00 Tak to jest dziecino. Twoje słownictwo to krzyk dziecka bez miłości i akceptacji. Jeszcze raz współczuję!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:02 pipi-100 napisała: > Tak to jest dziecino. Twoje słownictwo to krzyk dziecka bez miłości i > akceptacji. Jeszcze raz współczuję!!!!!! hlippppppp i co ja teraz poczne? chyba se pojde podupczyc do burdelu ..lol Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:10 Jeżeli tam znajdziesz miłość to idź. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie [...] 13.08.09, 18:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:08 Ty jakaś dziwna jesteś, co Cię obchodzi czy Madonna wystąpi czy nie, plujesz jadem na wszystkich, przeinaczasz posty, obrażasz, a może Ty jesteś księdzem... Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:17 Nic nie przeinaczam, na nikogo nie pluję jadem, nie obrażam. Ty zaś bez dyskusji ze mną oceniasz mnie bo nie myślę tak jak ty. Jesteś przykładem "swoistej" tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:22 bo nie myślę tak jak ty. Tu trochę pojechałaś po bandzie, ja to rozumiem, chcesz się podbudować i pojechałaś z tym myśleniem tak jak ja, napisze brutalnie, Ty nie myślisz nie tylko tak jak ja, Ty w ogóle nie myślisz, a tylko powielasz to co Ci "dobrodziej" władował do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:30 czan-dra napisał: a tylko powielasz to co Ci > "dobrodziej" władował do głowy... facet wycofaj te słowa.... ona bedzie penisy proboszcza powielac? ło matko...rotflll Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:43 Na prymitywne inwektywy nie chce mi się odpowiadać. Wybaczysz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:52 Wybaczysz!!!!! Jasne, moherom wiele się wybacza... Skończyły się inwektywy? Zadzwoń po nowy ładunek, Twój "pasterz", SMSem prześle... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:57 pipi-100 napisała: > Na prymitywne inwektywy nie chce mi się odpowiadać. Wybaczysz!!!!! nie , nie wybacze... nie jestem katolem...rotfl, uwielbiam kopac lezacego i dorzynac rannych. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Zeby jej nie odstrzelili. 13.08.09, 17:07 Jak legalne rzucanie klod pod nogi organizatorom nie pomoze (a wszystko na to wskazuje), moga posunac sie do bardziej drastycznych metod. Rozumiem, ze przez pana radnego przemawia chrystusowa milosc blizniego i chec ochrony duszyczek przed zlem komercji. No bo przeciez nie zacietrzewienie, nietolerancja i brak zrozumienia prostego faktu, ze nie wszyscy chca obchodzic katolickie swieto, niektorzy chca po prostu isc na koncert i sie dobrze bawic. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Zeby jej nie odstrzelili. 13.08.09, 20:11 to juz nie jest próba ochrony wszystkich ludzi przed złem, ja np. tego pana nie prosiłam o to zeby mnie przed czyms ochraniał a juz napewno ten pan nie ma prawa wypowiadac się w imieniu całego narodu, 18 lat skonczyłam dawno temu i odpowiadam sama za siebie, ten facet po prostu zachowuje sie jak dzieciak który nie dostał zabawki która mu sie podoba, wiec tupie nogami i wpada w coraz wiekszą histerię, a cel chce zdobyc chocby po trupach Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Temu panu śni się szariat 13.08.09, 17:08 Uważąm, że ten człowiek kompromituje Polskę. Nie jestem fanem Madonny i nikt nikogo nie zmusza do u pójścia na jej koncert. To co reprezentuje pan Brudzyński jest nawołowaniem do rozróby - kibole legii. A poza tym to jest nie patriotyzm ale średniowieczny szowinizm. Uważam, że w dniu tym pan ten powinien zabronić wszelkich rozrywek, poza śpiewaniem pieśni religijnych i patriotycznych oraz wszelkich grzesznych czynów. Reasumując psychitra pilnie jest potrzebny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicius1000 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:13 Ja po prostu nie wiem ale to jest kretynizm. Ja się pytam co Madonna takiego gorszącego zrobiła. Dla mnie jest wzorem i idolem, nagłaśnie nak oncertach naprawdę ważne sprawy, jak głód w Afryce, AIDS itp. a księża co robią, budują jakąś świątynie oświecenia cz jakoś tak i co jest z tego. Świątynia oświecenia da komuś pieniądze, jedzenie, są to pieniądze wyrzucone w błoto. Madonna to wielka postać, a Polska ją tak karci, to chore. W ogóle wiara jest chora :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:16 A ty zdrowy chociaż jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:18 Szukasz partnera na imprezę? Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:22 Nie odbiegaj od tematu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:26 To było pełne życzliwości zainteresowanie i jak najbardziej w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:32 Kto TOBIE zabrania spiewac religijne piesni? ...Kto zabrania psychicznym pielgrzymowac? ...Nikt.WIEC ODWALCIE ZE SWOJA POGANSKA,balwochwalcza WIARA , ktora chrzescijanstwem dawno juz przestala byc. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:17 kicius1000 napisał: (....) > księża co robią, budują jakąś świątynie oświecenia cz jakoś tak i co > jest z tego. Świątynia oświecenia da komuś pieniądze, jedzenie,... Owszem da...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:49 i nawet wiadomo, komu :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rogal30 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:19 Panie Brudzyński ...to straszne gdy głowa i doopa zamieniaja sie miejscami Odpowiedz Link Zgłoś
delphine85 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:23 hm, a może on na coś liczy skoro chce zrobić technikom testy na hiv..? :D Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:23 Piszesz na podstawie własnego doświadczenia. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
delphine85 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 18:37 głask głask trollu Odpowiedz Link Zgłoś
zklawiatury Nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.09, 17:29 No mało nie spadłem z krzesła jak to przeczytałem. Jaki szczyt kretyństwa, ignorancji, debilizmu, tępoty, ciemnogrodztwa wypłynie jeszcze do soboty. Już myślałem, że pomału szum wygasa ale ten kretyn utwierdził mnie w przekonaniu, że zawsze można popisać się jedną, jedyną pętelką w mózgu. Brak mi słów. Jak mi ku... mać wstyd, za to całe oszołomstwo i najgorsze, że absolutnie nic się nie da z tym zrobić. A nawet nie powinno. Nie powinno się polemizować z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Do soboty unikam jak ognia wszelkich newsów o koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Nie wierzysz.....!!??? 13.08.09, 17:44 Przeceiż masz namacalne dowody na to, że taliowie w Polsce to już fakt a nie s-f... Odpowiedz Link Zgłoś
mulok "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:29 szkoda, że Madonna nie ma koncertu w częstochowie - ale byłoby śmiechu... chociaż już teraz jest zabawnie - co dzień coś śmiesznego o koncercie piszą, a podobno polacy to smutasy Odpowiedz Link Zgłoś
gulfer "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:29 Składam wniosek o przebadanie psychiatryczne Brudzyńskiego , odnoszę wrażenie że cierpi na ciężkie schorzenie umysłowe . Wskazane jest również przebadanie wszystkich biorących udział w pielgrzymkach czy przypadkiem nie są zarażeni wirusem A/H1N1 lub wirusem HIV , jak również księży katechetów i wszystkich proboszczy w kraju , istnieje bowiem wielka potencjalna możliwość zarażenia innych. Odpowiedz Link Zgłoś
hella_79 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:31 HIV i A/H1N1 tylko? a HCV, HBV, HAV? a kiła, rzeżączka? a gruźlica? a cala reszta innych chorób? p. Brudzyński powinien chyba sam zaczerpnąć porady specjalisty... tylko nie wiem czy dla niego nie jest juz za późno na jakąkolwiek pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:33 A jaka to "cała reszta innych chorób"? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:36 Katolicyzm JEST CHOROBA PSYCHICZNA. Odpowiedz Link Zgłoś
pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:44 Pewnie o tym dowiedziałeś się od współtowarzysza niedoli Oddziału Zamkniętego w Tworkach. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie [...] 13.08.09, 17:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
savrin "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:31 Czasami kiedy wydaje mi się, że szczyt głupoty w jakimś durnym temacie został osiągnięty to znowu ktoś w peletonie błaznów organizuje skuteczną ucieczkę. Nie uważam Madonny za jakiś szczególny wyczyn artystyczny ale cenię ją za konsekwencję z jaką od tylu lat funkcjonuje w show biznesie. Na koncert nie idę ale do końca życia zapamiętam jak bardzo prymitywnych katolików zabolał występ gwiazdki w tym dniu na tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:51 e tam, tylu lat. pan Brudzynski reprezentuje (choc nieoficjalnie) instytucje, ktora od dwudziestu stuleci wciska kit tlumom, a ty tu mowisz o parudziesieciu latach w show-biznesie :))) Odpowiedz Link Zgłoś