Dodaj do ulubionych

"Niech zbadają techników Madonny, czy nie mają ...

• 12345janka "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:41
      Witam,
      tego idiote Brudzynskiego powinien zbadac psychiatra.
    • dzakarta "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:42
      Brudzyński do leczenia w zakładzie zamkniętym!
      TACY SĄ WSZYSTKIE "PISIORY" I DUŻA CZĘŚĆ PALTFUSÓW Z PO !
    • acc4 Uczestników pielgrzymek też warto sprawdzać na HIV 13.08.09, 16:46
      Na noclegach w stodołach łacno mogą go przekazywać współuczestnikom.
    • avdw Skąd się taki pasożyty niedorobione biorą? 13.08.09, 16:47
      Takie bydło się nadaje do skarmienia świń, a nie do traktowania jak poważnego
      obywatela. Co to za kraj pieprzonego kultu debila i złodzieja z Torunia i
      wszelkiej maści Lepperów i swołoczy i parchów jego pokroju.
    • kylax Panie Brudzynski. Zbadaj sie pan na nogi. 13.08.09, 16:47
      Bo na zakuty leb, juz dawno za pozno.
    • ergo12 pie...ny katotalib 13.08.09, 16:51
      Wynocha z Polski!
    • koloratura1 "Sprawdzić,czy pracujący przy koncercie Madonny... 13.08.09, 16:52
      ...nie mają HIV i A/H1N1

A sama Madonna?

Ona może mieć wszystko, co popadnie?
      • tw_wielgus Re: "Sprawdzić,czy pracujący przy koncercie Madon 13.08.09, 16:56
        Madonny badać nie będziemy bo to by uraziło uczucia religijne pana
        Mariana Bi...
    • tw_wielgus "Sprawdzić!!! 13.08.09, 16:54
      Czy radny Marian Brudzyński jest przy zdrowych zmysłach. Jego
      działania noszą znamiona szaleństwa w czystej formie...
    • munkela Nalezy pobrac listy organizatorow i uczestnikow 13.08.09, 16:56
      pielgrzymek do Czestochowy.
      Nastepnie przebadac zarowno organizatorow jak i uczestnikow tych
      pielgrzymek czy nie maja HIV i A/H1N1.

NIE NALEZY ZAPOMINAC O BISKUPACH I PAULINACH!

W tym spedzie bierze udzial duzo wiecej osob niz bedzie widzow na
      koncercie.
      • tw_wielgus Re: Nalezy pobrac listy organizatorow i uczestnik 13.08.09, 17:03
        I koniecznie należy poprosić Państwową Inspekcję Sanitaną aby
        sprawdziła czy pielgrzymi z czarnego lądu rzeczywiście się nie myją.
    • boryska1 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:56
      apel do tych co będą słuchać Madonny ,nie dajcie się sprowokować bo ten pan i
      jego poplecznicy ogłoszą ,że to walczycie z wiarą wg mnie to oni najbardziej
      szkodzą i wierzą tylko na pokaz i nie ma to nic wspólnego wiarą
      • pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:20
        Dlaczego tylko apelujesz? Bądź tam i walcz jak przystało na fana M-mumii!!!
    • jarusf "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 16:58
      Skad sie biora takie jeby...jakas zaraza?
      • tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:04
        Z Torunia k/Bydgoszczy...
    • prababka44 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:03
      I znów to BRU....na początku :(
    • gdy_gdy idiota... 13.08.09, 17:03
      bosz...
      • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 17:06
        I ty zwiesz się idiota?
        • gdy_gdy Re: idiota... 13.08.09, 17:11
          twój stary
          • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 17:14
            Wyjaśnij proszę coś napisał. Może za dużo żądam od idioty? To z góry przepraszam.
            • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 17:57
              > Wyjaśnij proszę coś napisał.

ty to chyba ten brudziński, już bardziej nie możesz udowadniać kim jesteś i co
              ci dolega ;)
              • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:05
                Niestety nie.....:0000))))
                Zgaduj dalej.
                • tw_wielgus Re: idiota... 13.08.09, 18:10
                  Jak sądzę to Małgoska, która kiedyś używała nicka "glupek_tusk".

....zgadłem?
                  • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:18
                    pudło ;))))))
                    • tw_wielgus Re: idiota... 13.08.09, 18:20
                      A ja tw, miło mi..
                      • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:25
                        A jaką to przyjemność ja tobie sprawiłam żeś taki kontent?
                • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:18
                  nie muszę, bóg mi powiedział, że to ty, a ono się nie myli, podobno :)
                  • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:23
                    Twój się jednak pomylił. Pewnie nie na Tego trafiłeś/aś. Szukaj dalej.
                    • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:26
                      pipi, mój to i twój ;) nie ufasz jednemu jedynemu? Oj, bo madonna się obrazi ;)
                      • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:28
                        Opisz swego Boga.
                        • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:34
                          cholera, tu mnie zgięłaś, nigdy go nie widziałem:(. A ty, widziałaś naszego boga?
                          • ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:38
                            cillian1 napisał:

> cholera, tu mnie zgięłaś, nigdy go nie widziałem:(. A ty, widziałaś naszego bog
                            > a?

ja kiedys widziałem, ale to było po kwasie i grzybkach :PPP siedział na kominie
                            elektrowni i bakał jointa , tylko nie wiem dlaczego miał ogon? lol
                            • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:40
                              To pewnie siebie widziałeś w lusterku.
                              • ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:43
                                pipi-100 napisała:

> To pewnie siebie widziałeś w lusterku.

wszystko jest mozliwe :) sa rzeczy na niebie i ziemi o których nie snilo
                                sie...anatomopatologom :P
                          • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:38
                            Ty słyszałaś. Jestem ciekawa jak to wyglądało.
                            • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:41
                              > Ty słyszałaś. Jestem ciekawa jak to wyglądało.

o co biega?! Możesz jeszcze raz napisać o co chodzi?
                              • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:47
                                Oj sklerozo!!! Polecam dietę ubogocholesterolową. Poczytaj wcześniejsze swoje
                                posty. Powodzenia.
                                • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:49
                                  > Oj sklerozo!!!

ale jam ci facet, więc i tak bez sensu prawisz ;)
                                  • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:56
                                    Płeć męska to płeć słabsza. Statystycznie krócej żyje. Zesp. metaboliczny
                                    częściej ich dotyczy. A jak poszukiwania zaginionego postu? Trwają?
                                    Ja już żegnam. Powodzenia w życiu!!!
                                    • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 19:00
                                      hej, suma jest o 6 rano, nie wieczorem :D
                                    • ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 19:02
                                      pipi-100 napisała:

> Ja już żegnam. Powodzenia w życiu!!!
                                      no co ty pipi?? nie odchodz, tak fajnie sie spamuje off topicowo, browara se
                                      schłodziłem...myslałem ze chociaz do 21 posiedzimy :P
                                      • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 19:06
                                        widocznie ona nie miała browara :) Ja tex idę po browar, wszak jutro wolne: D
                                        • ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 19:11
                                          cillian1 napisał:

> widocznie ona nie miała browara :) Ja tex idę po browar, wszak jutro wolne: D

juz wiem skad to pipi100 - to pianka przeciwko wszawicy o pojemnosci 100ml.
                                          spojrzała na 1 rzecz ktora miała pod reka jak rejestrowała profil. Tez czasem
                                          tak robie. Biore nicka od nazwy płyty dvd albo od ładowarki do baterii lezacej
                                          przy monku, czy od zasilacza ...pierwsze na czym wzrok spocznie:)rotflllllllllll
                                    • mohyl Re: idiota... 13.08.09, 19:48
                                      lecisz juz miejsce na koncert zając, no tak, skoro ją znasz
                                      osobiście to pewnie nie musisz,
                  • ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:26
                    cillian1 napisał:

> nie muszę, bóg mi powiedział, że to ty, a ono się nie myli, podobno :)

miałem kiedys taka znajoma ultra oszołomke xianska. ma nick aga -agness i
                    prowadzi sajta o wdziecznej nazwie "egzorcyzmy.katolik.pl" idziela sie tez we
                    Frondzie, ona tez mi cały czas o miłosci pie...ła i ciagle sie za mnie
                    modliła. Tolerowalismy ja na forum naszym jako dziwolaga z ktorego mozna sie
                    ponabijac w koncu chyba po roku sie nam znudziło u wybanowalismy na zbity ip i
                    maca karty. Toczka w toczke taki sam dekiel xianski jak toto. Mozna jej było
                    pluc w ryj a ta ze deszcz pada i bog nas kocha...rotflll
                    • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:31
                      Nabijać się można tylko z ciebie. Atawizm jest niestety groteskowy.
                      • ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:34
                        pipi-100 napisała:

> Nabijać się można tylko z ciebie. Atawizm jest niestety groteskowy.

atawizmem by było gdyby mi ogon wyrosł albo rogi czy kopytko..patrze w lustro??
                        niestety nie ma...hlipppp
                        ale mam owłosiona klate i plery... kreci cie?
                        • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:39
                          Jednak atawizm i to nie tylko myślowy ale i fizyczny!!!!
                    • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:37
                      to ja mam lepsze: u mnie w robocie jest panna, co po przyjściu wystawia obrazek
                      Marii panny (podobno panny). Oczywiście przed wyjściem zawija ten obrazek, maja
                      ludziki nasrane w głowach :)
                      • pipi-100 Re: idiota... 13.08.09, 18:41
                        Wzór tolerancji!!!!
                        • cillian1 Re: idiota... 13.08.09, 18:48
                          oczywiście, bo w odróżnieniu od was, nie wymagam żeby obrazek wsadziła sobie w
                          dooopę. I to jest tolerancja, wy każecie innym odwołać koncert, my nie zmuszamy
                          was do podobnych zachowań, np. odwołanie święta! ;)
                        • ya_yebie Re: idiota... 13.08.09, 18:50
                          pipi-100 napisała:

> Wzór tolerancji!!!!

a kto tu mowi o tolerancji dla xianskich oszołomów? słyszałas cos takiego? bo ja
                          nie . Ja toleruje ludzi łazacych do koscioła bo mi to wali . Toleruje procesje
                          zawalidrogi i pomniki ku czci wadowickiego klechy. Ale nie bede tolerowac
                          zadnego sqrwysyna który usiłuje narzucac innym co jest dobre a co złe w imie
                          jego widzimisie, religii czy filozofii . I obojetne czy to bedzie
                          klecha,rabin,mułła czy sekretarz pop. Zaj..c sqrwiela i na karme dla rybek.
    • widz.i.czytelnik I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:03
      • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:05
        Dlaczego przedstawiasz się jako idiota za moje pieniądze?
        • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:11
          Nie zauważasz nic idiotycznego w zachowaniu pana radnego?
          • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:13
            Podpisałeś się jako idiota za moje pieniądze. Dlaczego?
            • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:15
              Nie, nie podpisałem się dziecinko, coś Ci sie pokreciło,
              ale wrócmy do mojego pytania...
              • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:17
                Przeczytaj więc siebie ze zrozumieniem.
                • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:20
                  Pamiętam co napisałem. Zadałem Ci pytanie czy nie zauważasz nic
                  idiotycznego w zachowaniu pana radnego?
                  Nie podpisałem się nickiem idiota za Twoje podatki (obojętnie co
                  miałeś na myśli)
                  • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:21
                    Niestety!!! Coś napisał toś napisał!!! Podziwiam za tak dogłębną samokrytytkę.
                    • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:24
                      Nalegam na odpowiedź, czy Twoim zdaniem poczynania pana radnego B.
                      nie należy zaliczyć do grupy działań idiotycznych?
                      W szczególności złożenia doniesienia do CBA...
                      • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:31
                        Widzisz. Problem polega na tym, że nie chce mi się dyskutować z tym co
                        przedstawia się jako i-d-i-o-t-a za moje pieniądze. Jeżeli to sprostujesz
                        chętnie podyskutuję z tobą.
                        • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:35
                          ?! - mozesz mi wskazać post który nasunął Ci takie skojarzenie?
                          Wydaje mi się ze usiłujesz bronić czegoś bez przekonania i stąd
                          ta "cyrkowa" erystyka
                          • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:37
                            Nie męcz już mnie. I tak wykazałam wiele cierpliwości jak dla I.d.i.o.t.y
                            • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:41
                              forum.gazeta.pl/forum/w,902,98968119,98971603,Re_idiota_.html
                          • ready4freddy Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:48
                            tw_wielgus napisał:

> ?! - mozesz mi wskazać post który nasunął Ci takie skojarzenie?
                            > Wydaje mi się ze usiłujesz bronić czegoś bez przekonania i stąd
                            > ta "cyrkowa" erystyka

hyhy, mohery rzucily na forum jakiegos prymitywnego bota, bo w wakacje nie ma
                            kim robic, pielgrzymki i te sprawy :) ale gdzie jest bunkier?? bardzo jestem
                            ciekaw jego opinii :)
                            • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:52
                              Dlaczego przedstawiasz się jako rzucony moher i do tego prymitywny.
                              Tyle w tobie samokrytycyzmu?
                              • cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:00
                                ten pan B to jakiś bóg, idiotów

czy teraz mnie nazwiesz bogiem?! pipi-100???

czy te 100 to twoje IQ
                                • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:04
                                  cillian1 napisał:

> czy te 100 to twoje IQ
                                  Nie...tyle dostała wierszówki od bruda za pisanie tu bzdetów.
                                  • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:19
                                    Oj dzieci ;))))
                                    • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:20
                                      pipi-100 napisała:

> Oj dzieci ;))))

najpierw chcesz zeby cie wyruchac a teraz chcesz miec dzieci? spie...j stad w
                                      podskokach gowniaro.
                                      • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:26
                                        Atawizm!!!!!
                                    • cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:24
                                      > Oj dzieci ;))))

nie uczono cię przypadkiem oj owieczki, błądzą itd?
                            • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:53
                              Pewnie tak, sądząc po sposobie rozumowania to mała niebiesko-oka
                              blondyneczka z podwórkowego kółka różancowego....
                              Junkier zbiera siły w ciepłym kraju podejrzewam, że jakieś 15 km od
                              Mińska.
                              • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:57
                                To co opisujesz w medycynie nazywa się objawem wytwórczym.
                                Poczytaj sobie co to znaczy i w jakiej chorobie to wystepuje.
                                Pocieszę cię, można to leczyć!!!!
                                • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:00
                                  pipi-100 napisała:

> To co opisujesz w medycynie nazywa się objawem wytwórczym.
                                  > Poczytaj sobie co to znaczy i w jakiej chorobie to wystepuje.
                                  > Pocieszę cię, można to leczyć!!!!

Niestety dla ciebie mam przykre wiesci...fundamentalizm xianski leczy sie tylko
                                  poprzez dekapitacje pacjenta..
                                  • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:09
                                    Tak jest!!! Tak robili twoi idole komuniści. I.d.i.o.t.a to i tak za dużo jak
                                    na ciebie.
                                    • polak.i.niekatolik Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:14
                                      pipi-100 napisała:

> Tak jest!!! Tak robili twoi idole komuniści. I.d.i.o.t.a to i tak
                                      za dużo jak
                                      > na ciebie.
                                      Amen
                                    • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:17
                                      pipi-100 napisała:

> Tak jest!!! Tak robili twoi idole komuniści. I.d.i.o.t.a to i tak za dużo jak
                                      > na ciebie.

Zeby tak robili komunisci w tym kraju nad wisła to takie durne pipy jak ty by
                                      nie pisały na tym forum a oszołomskie ch...ki pokroju bruda i nowaka nie
                                      zatruwałyby swoim oddechem powietrza.
                                • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:05
                                  może Cię to trochę zmartwi ale nie mam shizy jak to "sprytnie"
                                  starałaś się zainsynuować.
                                  • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:12
                                    Nic sprytnie nie robię!!!! Ja tylko stwierdziłam u ciebie obecność pewnego
                                    objawu. Jeszcze raz pocieszam. To da się leczyć ale nie wyleczyć!!!!
                                    • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:16
                                      :D
                                      Skoro nic sprytnie nie robisz... to chyba w tym momencie skończymy
                                      dyskusję.

Ps. jestem b. zawiedziony...;)))
                                      • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:32
                                        Myślę, że elastyczność i otwartość umysłu pomoże Ci. Powodzenia.
                                        • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:35
                                          pipi-100 napisała:

> Myślę, że elastyczność i otwartość umysłu pomoże Ci. Powodzenia.

spadaj ..zaraz bedą dzwonic w kosciele...
                                        • tw_wielgus Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:36
                                          Dzięki, nawzajem...
                                    • cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:17
                                      > Nic sprytnie nie robię!!!!

to co tu robisz? Tu naprawdę trzeba się pilnować, łapią za słówka, wyzywają, a
                                      ty nie jesteś sprytna, dziecino weszłaś w do gniazda szerszeni. Jak nie jesteś
                                      sprytna - to znaczy głupia. Uciekaj stąd dopóki nie masz traumy, jak nasze
                                      siatkarka ;)
                                      • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:34
                                        co to zn "jak nasze siatkarka"
                                        • cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:53
                                          > co to zn "jak nasze siatkarka"

tzn. literówka, wiesz co to oznacza?! To takie coś, jak źle bóg poprowadzi rękę,
                                          no cóż, każdy ma swoje słabe dni ;)
                              • ready4freddy Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:51
                                tw_wielgus napisał:

> Junkier zbiera siły w ciepłym kraju podejrzewam, że jakieś 15 km > od Mińska.

niewykluczone, ale zakladam tez inne wyjasnienie :D
                                • cillian1 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:56
                                  to teraz jasne, wydruk z forum cenniejszy od zaświadczenia :D
                          • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:52
                            Wielgus daj sobie spokoj z tym trollo-botem xianskim. On tu nie przyszedł
                            dyskutowac tylko rozwalac wpisy . Chyba ze to jakis pedał i szuka kogos zeby mu
                            dupsko zjechał w realu.
                            • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:53
                              Dalszy słowny popis pseudo fana M-mumii.

• ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 17:57
                                pipi-100 napisała:

> Dalszy słowny popis pseudo fana M-mumii.
                                >
                                >

zmien szablon i idz possac proboszczowi ,juz czeka na ciebie i sie trzepie .
                                • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:00
                                  Tak to jest dziecino. Twoje słownictwo to krzyk dziecka bez miłości i
                                  akceptacji. Jeszcze raz współczuję!!!!!!
                                  • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:02
                                    pipi-100 napisała:

> Tak to jest dziecino. Twoje słownictwo to krzyk dziecka bez miłości i
                                    > akceptacji. Jeszcze raz współczuję!!!!!!

hlippppppp i co ja teraz poczne? chyba se pojde podupczyc do burdelu ..lol
                                    • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:10
                                      Jeżeli tam znajdziesz miłość to idź. Powodzenia.
                                      • ya_yebie [...] 13.08.09, 18:16
                                        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                                  • czan-dra Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:08
                                    Ty jakaś dziwna jesteś, co Cię obchodzi czy Madonna wystąpi czy nie, plujesz
                                    jadem na wszystkich, przeinaczasz posty, obrażasz, a może Ty jesteś księdzem...
                                    • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:17
                                      Nic nie przeinaczam, na nikogo nie pluję jadem, nie obrażam. Ty zaś bez dyskusji
                                      ze mną oceniasz mnie bo nie myślę tak jak ty. Jesteś przykładem "swoistej"
                                      tolerancji.
                                      • czan-dra Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:22
                                        bo nie myślę tak jak ty.

Tu trochę pojechałaś po bandzie, ja to rozumiem, chcesz się podbudować i
                                        pojechałaś z tym myśleniem tak jak ja, napisze brutalnie, Ty nie myślisz nie
                                        tylko tak jak ja, Ty w ogóle nie myślisz, a tylko powielasz to co Ci
                                        "dobrodziej" władował do głowy...
                                        • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:30
                                          czan-dra napisał:
                                          a tylko powielasz to co Ci
                                          > "dobrodziej" władował do głowy...

facet wycofaj te słowa.... ona bedzie penisy proboszcza powielac? ło matko...rotflll
                                        • pipi-100 Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:43
                                          Na prymitywne inwektywy nie chce mi się odpowiadać. Wybaczysz!!!!!
                                          • czan-dra Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:52
                                            Wybaczysz!!!!!
                                            Jasne, moherom wiele się wybacza...
                                            Skończyły się inwektywy?
                                            Zadzwoń po nowy ładunek, Twój "pasterz", SMSem prześle...
                                          • ya_yebie Re: I.d.i.o.t.a za pieniadze podatnika 13.08.09, 18:57
                                            pipi-100 napisała:

> Na prymitywne inwektywy nie chce mi się odpowiadać. Wybaczysz!!!!!

nie , nie wybacze... nie jestem katolem...rotfl, uwielbiam kopac lezacego i
                                            dorzynac rannych.
    • the_rapist Zeby jej nie odstrzelili. 13.08.09, 17:07
      Jak legalne rzucanie klod pod nogi organizatorom nie pomoze (a wszystko na to
      wskazuje), moga posunac sie do bardziej drastycznych metod.

Rozumiem, ze przez pana radnego przemawia chrystusowa milosc blizniego i chec
      ochrony duszyczek przed zlem komercji. No bo przeciez nie zacietrzewienie,
      nietolerancja i brak zrozumienia prostego faktu, ze nie wszyscy chca obchodzic
      katolickie swieto, niektorzy chca po prostu isc na koncert i sie dobrze bawic.
      • yola13 Re: Zeby jej nie odstrzelili. 13.08.09, 20:11
        to juz nie jest próba ochrony wszystkich ludzi przed złem, ja np.
        tego pana nie prosiłam o to zeby mnie przed czyms ochraniał a juz
        napewno ten pan nie ma prawa wypowiadac się w imieniu całego narodu,
        18 lat skonczyłam dawno temu i odpowiadam sama za siebie, ten facet
        po prostu zachowuje sie jak dzieciak który nie dostał zabawki która
        mu sie podoba, wiec tupie nogami i wpada w coraz wiekszą histerię, a
        cel chce zdobyc chocby po trupach
    • marian391 Temu panu śni się szariat 13.08.09, 17:08
      Uważąm, że ten człowiek kompromituje Polskę. Nie jestem fanem
      Madonny i nikt nikogo nie zmusza do u pójścia na jej koncert. To co
      reprezentuje pan Brudzyński jest nawołowaniem do rozróby - kibole
      legii. A poza tym to jest nie patriotyzm ale średniowieczny
      szowinizm. Uważam, że w dniu tym pan ten powinien zabronić wszelkich
      rozrywek, poza śpiewaniem pieśni religijnych i patriotycznych oraz
      wszelkich grzesznych czynów. Reasumując psychitra pilnie jest
      potrzebny!!!!!
    • kicius1000 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:13
      Ja po prostu nie wiem ale to jest kretynizm. Ja się pytam co Madonna
      takiego gorszącego zrobiła. Dla mnie jest wzorem i idolem, nagłaśnie
      nak oncertach naprawdę ważne sprawy, jak głód w Afryce, AIDS itp. a
      księża co robią, budują jakąś świątynie oświecenia cz jakoś tak i co
      jest z tego. Świątynia oświecenia da komuś pieniądze, jedzenie, są to
      pieniądze wyrzucone w błoto. Madonna to wielka postać, a Polska ją tak
      karci, to chore. W ogóle wiara jest chora :-)
      • pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:16
        A ty zdrowy chociaż jesteś?
        • tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:18
          Szukasz partnera na imprezę?
          • pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:22
            Nie odbiegaj od tematu!!!
            • tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:26
              To było pełne życzliwości zainteresowanie i jak najbardziej w
              temacie.
        • edek47 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:32
          Kto TOBIE zabrania spiewac religijne piesni? ...Kto zabrania
          psychicznym pielgrzymowac? ...Nikt.WIEC ODWALCIE ZE SWOJA
          POGANSKA,balwochwalcza WIARA , ktora chrzescijanstwem dawno juz
          przestala byc.
      • tw_wielgus Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:17
        kicius1000 napisał:
        (....)
        > księża co robią, budują jakąś świątynie oświecenia cz jakoś tak i
        co
        > jest z tego. Świątynia oświecenia da komuś pieniądze, jedzenie,...

Owszem da...;))
        • ready4freddy Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:49
          i nawet wiadomo, komu :DDD
    • rogal30 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:19
      Panie Brudzyński ...to straszne gdy głowa i doopa zamieniaja sie miejscami
      • delphine85 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:23
        hm, a może on na coś liczy skoro chce zrobić technikom testy na hiv..? :D
      • pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:23
        Piszesz na podstawie własnego doświadczenia. Współczuję.
        • delphine85 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 18:37
          głask głask trollu
    • evident kolejny nawiedzony z wielkiej rodziny 13.08.09, 17:25
      pisuaru
    • grabarz_pis Majtki Madonny 13.08.09, 17:26
      sprawdź oszołomie pisowski
    • zklawiatury Nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.08.09, 17:29
      No mało nie spadłem z krzesła jak to przeczytałem. Jaki szczyt kretyństwa,
      ignorancji, debilizmu, tępoty, ciemnogrodztwa wypłynie jeszcze do soboty. Już
      myślałem, że pomału szum wygasa ale ten kretyn utwierdził mnie w przekonaniu,
      że zawsze można popisać się jedną, jedyną pętelką w mózgu. Brak mi słów. Jak
      mi ku... mać wstyd, za to całe oszołomstwo i najgorsze, że absolutnie nic się
      nie da z tym zrobić. A nawet nie powinno. Nie powinno się polemizować z idiotą
      bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Do soboty unikam jak ognia wszelkich newsów o koncercie.
      • tw_wielgus Błogosławieni Ci którzy nie widzieli a uwierzyli.. 13.08.09, 17:38

• zklawiatury Ale ja widzę i nie wierzę :))) 13.08.09, 17:41
          • tw_wielgus Nie wierzysz.....!!??? 13.08.09, 17:44
            Przeceiż masz namacalne dowody na to, że taliowie w Polsce to już
            fakt a nie s-f...
    • mulok "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:29
      szkoda, że Madonna nie ma koncertu w częstochowie - ale byłoby śmiechu...
      chociaż już teraz jest zabawnie - co dzień coś śmiesznego o koncercie piszą, a
      podobno polacy to smutasy
    • gulfer "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:29
      Składam wniosek o przebadanie psychiatryczne Brudzyńskiego , odnoszę
      wrażenie że cierpi na ciężkie schorzenie umysłowe . Wskazane jest
      również przebadanie wszystkich biorących udział w pielgrzymkach czy
      przypadkiem nie są zarażeni wirusem A/H1N1 lub wirusem HIV , jak
      również księży katechetów i wszystkich proboszczy w kraju , istnieje
      bowiem wielka potencjalna możliwość zarażenia innych.
    • hella_79 "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:31
      HIV i A/H1N1 tylko?
      a HCV, HBV, HAV? a kiła, rzeżączka?
      a gruźlica? a cala reszta innych chorób?

p. Brudzyński powinien chyba sam zaczerpnąć porady specjalisty... tylko nie wiem czy dla niego nie jest juz za późno na jakąkolwiek pomoc
      • pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:33
        A jaka to "cała reszta innych chorób"?
        • edek47 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:36
          Katolicyzm JEST CHOROBA PSYCHICZNA.
          • pipi-100 Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:44
            Pewnie o tym dowiedziałeś się od współtowarzysza niedoli Oddziału Zamkniętego w
            Tworkach.
            Współczuję.
            • edek47 Nie w zadnych Tworkach 13.08.09, 17:52
              ... tylko w Licheniu.
        • ya_yebie [...] 13.08.09, 17:39
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • savrin "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Madonn... 13.08.09, 17:31
      Czasami kiedy wydaje mi się, że szczyt głupoty w jakimś durnym temacie został
      osiągnięty to znowu ktoś w peletonie błaznów organizuje skuteczną ucieczkę.
      Nie uważam Madonny za jakiś szczególny wyczyn artystyczny ale cenię ją za
      konsekwencję z jaką od tylu lat funkcjonuje w show biznesie. Na koncert nie
      idę ale do końca życia zapamiętam jak bardzo prymitywnych katolików zabolał
      występ gwiazdki w tym dniu na tej ziemi.
      • ready4freddy Re: "Sprawdzić, czy pracujący przy koncercie Mado 13.08.09, 17:51
        e tam, tylu lat. pan Brudzynski reprezentuje (choc nieoficjalnie) instytucje,
        ktora od dwudziestu stuleci wciska kit tlumom, a ty tu mowisz o parudziesieciu
        latach w show-biznesie :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka