cygan37 Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi fa... 15.08.09, 18:40 Najbardziej chce się siku i pić - to treść SMS-u od kumpla na Bemowie. Jak mogę mu pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi 15.08.09, 18:43 cygan37 napisał: > Najbardziej chce się siku i pić - to treść SMS-u od kumpla na Bemowie. Jak > mogę mu pomóc? Wyslij mu zestaw dla kosmonautow do uzdatniania moczu. Tylko nic nie mow ksiedzu,bo Cie potepi na wiecznosc! Hahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Re: Koncert Madonny: bramki już otwarte, pierwsi 15.08.09, 19:13 Niech se chłopina naszczy w ryj :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Madonna do fanów: Kocham Was 15.08.09, 19:07 Katolicy maja swieto ,,i zamiast do kosciola poszli................ P R O T E S T O W A C,,???,,CIEKAWE... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Madonna do fanów: Kocham Was 15.08.09, 19:11 yanfhowah napisał: > Katolicy maja swieto ,,i zamiast do kosciola poszli................ > P R O T E S T O W A C,,???,,CIEKAWE... Po ich twarzach widac,ze to jakies niewyzyte pis-oszolomy. Koszmar. Nigdy dotad nie wiedzialem,ze u nas mamy dzika puszcze ,a w niej czesc rodakow? Widac malo znalem swoj marod. Odpowiedz Link Zgłoś
traktorzysta To prawda . Gdyby tknęła w niecny sposób Torę na.. 15.08.09, 19:19 koncercie to Żydzi by ją zniszczyli to samo dotyczy muzułmanów . Też mnie wk....ło ,że bawi się bez konsekwencji naszą tożsamością . Nie chodzę do kościoła ,więc bardziej boli mnie to ,że wyśmiewa historię naszych pradziadków i dziadków . Chrześcijaństwo dawało im wolę walki z faszyzmem i komuną ! Obudźcie się z hipnozy fani Madonny ! Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 za Michalkiewiczem szczera prawda :D 15.08.09, 19:10 "Drażnić muzułmanów pani Ciccone nigdy by się nie ośmieliła, bo natychmiast ściągnęliby jej majtki razem ze skórą, nie mówiąc już o Żydach - bo wtedy miałaby przechlapane w całym przemyśle rozrywkowym, nawet gdyby zgodziła się występować bez majtek" tu kliknij Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: za Michalkiewiczem szczera prawda :D 15.08.09, 19:13 Czy pis-oszolomy myja sie czasem? Bo jakies zapyziale te buzki>? Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk39 Re: Boże wybacz mu ,bo nie wie co czyni . n/t 15.08.09, 19:25 Pod jednym zdjeciem GW podpisala: "Członkowie ruchu Suwerenność Narodu Polskiego" Pozanje "drogi Bronislaw" Fajne to to jest - "walak byla nie na zarty - psy walczyly jak lamparty.." GW uzywa w kotekscie slow: krolowa,ikona, - nic mi nie wiadomo, aby ktos koronowal te piosenkarke, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Boże wybacz mu ,bo nie wie co czyni . n/t 15.08.09, 20:03 kamyk39 napisał: GW uzywa w kotekscie slow: krolowa,ikona, - nic mi nie wiadomo, aby > ktos koronowal te piosenkarke, etc. A matka BOSKA "KROLOWA KOSCIOLA POLSKIEGO kiedy byla ukoronowana???/ Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s A matka BOSKA 15.08.09, 21:48 "KROLOWA KOSCIOLA POLSKIEGO kiedy byla ukoronowana? Po pierwsze Królowa Rzeczypospolitej. W 1656 przez Króla polskiego Jana Kazimierza w katedrze lwowskiej. Ale nikt nie pytał jej o zdanie (tak nakazuje obyczaj przy koronacji). Święto NMP Królowej Polski obchodzone jest 3-go maja w kościele łacińskim w Polsce a nie 15-go sierpnia. W sierpniu obchodzone jest święto wniebowzięcia NMP (podobnego do wniebowstąpienia Jezusa Nazarejczyka). Jest to święto obchodzone w całym kościele łacińskim. Z tym, że w kościele łacińskim w Polsce ma szczególne znaczenie podobnie jak kolacja wigilii Bożego Narodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: A matka BOSKA 16.08.09, 00:00 Madonna to Królowa Polski i Hetmanka Narodu Polskiego. Wreszcie przybyła. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiek_bender Re: A matka BOSKA 17.08.09, 06:30 Super, jak napisał kiedyś klasyk, kawał dechy fedrowanej przez korniki, pokryty bohomazem ukazującym babę która zacięła się dwa razy przy goleniu jest od lat patronką polskiego kundla. Odpowiedz Link Zgłoś
prusaczkopol Re: A matka BOSKA 17.08.09, 16:38 [b][b]I to była wypowiedź ostatnia polaczka uwielbiającego swoją maddonę z Hameryki Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic Michalkiewicz chetnie wydłubywałby oczy 15.08.09, 20:12 czytelnikom Gazety Wyborvczej. Ale to niech może przyjmie religia muzułmańska, i niech ściąga majtki razem ze skóra, skoro tak go to podnieca. Odpowiedz Link Zgłoś
arek83lbn Re: za Michalkiewiczem szczera prawda :D 16.08.09, 06:24 Dla mnie pani Ciccone to marionetka mediów. Wyborcza jej koncert podnosi do rangi wielkiego wydarzenia. Ta relacja przypomina emocjonalny opis mistycznych doznań. brygadzista.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Madonna na miare fanow 15.08.09, 19:30 Jaka madonna tacy fani. Zal patrzec jak oddaja quasi boskie uwielbienie tego typu osobie... Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Re: Madonna na miare fanow 15.08.09, 19:47 dokladnie tak, medio-madonna to ich zloty cielec ale i narzedzie ich okradania. na durni nie ma rady. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Madonna na miare fanow 15.08.09, 20:08 euro-pa napisał: > dokladnie tak, medio-madonna to ich zloty cielec ale i narzedzie ich > okradania. na durni nie ma rady. jak to jest takie proste to czemu nie wystapisz zobaczymy ile masz "fanow'....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oldbay Madonna do fanów: Kocham Was 15.08.09, 19:43 Katolikom w Polsce wszystko przeszkadza. Dlaczego nie pójdą świetować swojego Świeta do kościoła, tylko sterczą tam i protestują przeciw czemuś, co i tak się odbędzie? Strata czasu, który mogliby poświęcić na modlitwę, zamiast na psucie zabawy innym ludziom. Czysta złośliwość i upierdliwość, która nie ma nic wspólnego z Bogiem i szacunkiem do religii. - oldbay Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Protestujący zamiast syreny powinni wziąć Rydzyka. 15.08.09, 19:59 Choć jego pewnie tchorz obleciał. Odważny tylko na morach wsrod fanow i wyznawcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:01 Ci cytowani fani są równie nawiedzeni jak rodzina radia maryja. Szok Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu prote 15.08.09, 20:01 Maryja oczywiście, shift nie łapie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciekgr 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:04 80 tys. fanów kontra dziesięciu protestujących. Kto kogo zagłuszy? Zadaje bardzo trudne pytanie pismaczyna z Gazeciny! Chyba już w Gazecinie nie chce pracować bo zatrudniają idiotów! Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:09 Protest jest legalny, w przeciwienstwie do koncertu. Wg przepisów powinien byc zglosozny 30 dni wczensiej, a nie za pięc dwunasta. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:13 Madonna do fanów: Kocham Was ladnie ich wita , nie jak Kaczynski,,,,,,spiepszaj dziadu..... Odpowiedz Link Zgłoś
waldemarkoc brrrrrrrrr 15.08.09, 20:14 Tok FM i Gazeta szabasowa - lewica laicka ma głos Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Polacy tylko pokazują tymi protestami... 15.08.09, 20:18 Jak zacofanym narodem jesteśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Gdyby nie protestujacy 15.08.09, 20:24 to nawet bym nie wiedziala ze Madonna ma dzis koncert :) Czy im ktos zaplacil zeby jej reklame robili? Odpowiedz Link Zgłoś
atei_sta Re: Polacy tylko pokazują tymi protestami... 15.08.09, 21:23 info0 napisał: > Jak zacofanym narodem jesteśmy. Zeby to była kwestia li tylko zacofania to mozna by jeszcze przejsc nad tym do porzadku dziennego i olac sprawe. Ale to jest bezprzykładny pokaz nienawisci ksenofobii braku jakiejkolwiek tolerancji-nie dla Madonny ale dla ludzi którzy nie sa fanatykami religijnymi a maja szersze horyzonty niz przecietny słuchacz (słuchawka) radia z ryjem. Na tym koncercie sa ludzie okreslajacy sie jako katolicy, nie widza w nim nic zdroznego i szacun dla nich ze nie popadli w jakas koszmarna chorobe wsciekłych talibów pokroju bruda brudzynskiego i trolli udzielajacych sie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:23 Ja o 22.00 chadzam spać every day. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:25 Ja o 22.00 chadzam spać every day. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atei_sta ale oszołomstwo . 15.08.09, 20:26 jak czytam te wszystkie kompletnie odjechane od czapki teksty "antyfanów" Madonny to zastanawiam sie skad sie biora tacy kretyni? Nienwisc az jad im kapie z wykrzywionych wsciekłoscia ryji. Gdyby mieli mozliwosc to chyba by te kobite ukamieniowali albo spalili zywcem. Normalnie masakra . Najsmieszniejsze ze sam obiekt ich ataków zlewa takie małe scierwa ,kosi kase jakiej nie zarobiliby przez 10 swoich zasraniutkich zywotów polskich smieci wsiowych i swietnie sie przy tym bawi. Kiedys na stadionie X lecia (jak jeszcze był stadionem a nie targowiskiem) niejaki R.Siwiec oblał sie benzyna i podpalił w protescie przeciwko zbrojnej interwencji wojsk U.W na Czechosłowacje , jak wam tak bardzo doskwiera ten koncert to zrobcie dokładnie to samo. Benzyne wam z checia zafunduje w dowolnej ilosci. Odpowiedz Link Zgłoś
stofftier 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:29 a Madonna przyjechała tu śpiewać i tańczyć czy odprawiać mszę? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Bawcie sie dobrze ludziska 15.08.09, 20:30 Jutro znowu sie obudzicie w katolickiej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
loginn99 Re: Bawcie sie dobrze ludziska 15.08.09, 20:34 Bluźnierstwo!!! W tym dniu należy cały dzień odprawić modły i leżeć pokotem a w przerwach lekkie biczowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
hatra Re: Bawcie sie dobrze ludziska 15.08.09, 20:45 Dzisiejszy koncert to zwyciestwo poganskiego demona epoki neolitycznej sprzed 10 tysiecy lat i bronzu - Innany/Isztar/Astarte/Meduzy. ---marucha.v3v.org/viewtopic.php?p=12492#12492 Odpowiedz Link Zgłoś
karim1972 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:47 Madonna spiewa fajnie, ok. Ale ludzie, ktorych wypowiedzi przytoczono sa zwyczajnie zalosni, ta kobieta nie przedstawia zadnej wartosci artystycznej, nic zupelnie soba nie reprezentuje. Jestem przekonany, ze nie potrafilabym pokazac na mapie gdzie sie w tej chwili znajduje. Jak mozna poswiecac cokolwiek dla jakiegos grajka? Ludzie, czy wy naprawde nie macie innych celow w zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
atei_sta Re: 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu prote 15.08.09, 21:12 karim1972 napisał: > Jak mozna poswiecac cokolwiek dla jakiegos grajka? Ludzie, czy wy > naprawde nie macie innych celow w zyciu? Karim..a kto tu mowi o poswiecaniu czegokolwiek? zastanow sie nad tym co piszesz, ludzie ida na koncert poskakac ,pobawic sie,podrzec ryja ,ogolnie Fun!!! a ty wyjezdzasz jakby szli na czarna msze składac ofiare z kota kaczynskiego...rotflll Chciałbym nie moc okreslic połozenia na mapie Warszawy i Polski w całosci i miec jej kase:) naprawde by mi to nie przeszkadzało. Od tego jest GPRS w samochodzie . O jakich celach mówisz? ludzie którzy ida na ten koncert to uczniowie,studenci,pracujacy we wszelkich mozliwych branzach dorosli ludzie a nie jakas zgraja dresiarzy czy satanistów,są tam i katolicy i ateisci i wyznawcy kabały.Przyszli tam posłuchac muzyki wiec prosze nie dorabiajmy ideologii do pasienia krów jak mawia stare przysłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu prote 15.08.09, 22:19 W ogóle ludzie poszli się tam bawić, a nie poświęcać. To nie pokuta, ale przyjemność. Chciałabym tam być, bo towarzystwo zabawy całkiem przyzwoite, nie ma dresiarzy i innych takich nieciekawych elementow. Gdyby nie rozprawa rozwodowa w poniedziałek, to bym się tam teraz prawdopodobnie bawiła, bo dla mnie to artystka, którą podziwiam za to, że pomimo upływu lat wciąż gra koncerty, na które przychodza tłumy i że pomimo 50 na karku świetnie się rusza. Chciałabym być w jej formie, gdy skończę 50-tkę. Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:49 No i mamy nastepny Polish joke. Ja wyglada msza w Polsce. Madonna na lotnisku w dniu 15 sirpnia. (nie jestem z KK) Odpowiedz Link Zgłoś
poles4israel 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu protest... 15.08.09, 20:53 Madonna prezentuje sie jako wyznawczyni zydowskiej kabaly, ale jest to tylko maska zaslaniajaca jej przynaleznosc do pseudo-religii znanej pod nazwa nowowiercow, po ang. New Age. Religia ta glosi, ze Zydzi sa zapoznieni w ewolucji i dlatego ich religia wraz z pochodnymi religiami, w wiec chrzesijanstwem i islamem musi zniknac z historii ludzkosci. Jej sceniczne imie w tym wzgledzie jest bardzo wymowne, i watpie aby jakakolwiek polska gwiazdka zechcila ja nasladowac. Ogolna wymowa jej piosenek jest taka sama jak wymowa piosenki Lenona Imagine: Imagine atakowala religie: “Imagine there is no heaven. It’s easy, if you try, No hell below us. Above us only sky” “Imagine all the people, Living for today” “Imagine there’s no countries" It isn’t hard to do, Nothing to kill or die for and no religion too” Imagine no possessions” Propgowala Nowy Lad swiata “I wonder if you can, No need for greed or hunger, A brotherhood of man, Imagine all the people, Sharing all the world” Czyli roletariusze wszystkich krajow... Lenon domagal sie ziesienia wlasnosci prywatnej, ale zostawil swej zonie w spadku posiadloc o wartosci $250 millionow. Byly prezydnt B. Clinton zagral na saksofonie wlasnie te melodie w czasie swej wizyty w Izraelu. Jego mantra krisznaizmu "Hare Kriszna" znaczaca doslownie Heil Kriszna, jak Heil Hitler zainspirowala ksiecia Harry'ego do przywdziania koszli ze swastyka. Komunistyczna Partia Rosji zarosila Madonne do Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Kolejny cud na d Wisła !!! 15.08.09, 20:58 I znów mamy cud nad Wisłą. W warszawskiej bitwie wygrała Madonna. Alleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
atei_sta Re: 80 tys. fanów Madonny kontra dziesięciu prote 15.08.09, 21:16 poles4israel napisał: . Jej sceniczne imie w tym wzgledzie jest bardzo > wymowne Rozczaruje cie, ale to nie jest jej sceniczne imie tylko nadane na chrzcie w kosciele RZYMSKO-KATOLICKIM!!!!jako 3 dziecku z 6 dzieci poboznej rodziny włoskich emigrantów osiadłych w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 20:59 Żałuję, że mnie tam nie ma. To moja ulubiona piosenkarka. W ogóle całe moje nastoletnie życie wiązało się ze słuchaniem jej przebojów. Chętnie słucham jej po dziś dzień. To klasa sama w sobie. Niewielu jest artystów, którzy nagrywają kolejne płyty cieszące się aż takim zainteresowaniem. W ogóle nie rozumiem tekstu o kabalistce. Jak ktoś jest niekatolikiem, to nie kupujemy od niego butów, ciasta, sera? Żeby nie dać zarobić przedstawicielowi innej religii? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Fani Madonny zbierają się już na Bemowie 15.08.09, 21:05 saszenka2 napisała: > Żałuję, że mnie tam nie ma. To moja ulubiona piosenkarka. W ogóle > całe moje nastoletnie życie wiązało się ze słuchaniem jej przebojów. > Chętnie słucham jej po dziś dzień. To klasa sama w sobie. Niewielu > jest artystów, którzy nagrywają kolejne płyty cieszące się aż takim > zainteresowaniem. > W ogóle nie rozumiem tekstu o kabalistce. Jak ktoś jest > niekatolikiem, to nie kupujemy od niego butów, ciasta, sera? Żeby > nie dać zarobić przedstawicielowi innej religii? I znów mamy cud nad Wisłą. W warszawskiej bitwie wygrała Madonna. Alleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
waw-el Rozpoczął się koncert. Madonna już śpiewa 15.08.09, 21:32 nastepny wystep w Polsce to bedzie Paris Hilton w dniu 24 grudnia. Przyjdziecie? Przeciez to Amerykanka. I love you. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Re: Rozpoczął się koncert. Madonna już śpiewa 16.08.09, 00:19 24 grudnia jest takim samym dobrym dniem na przyjście na koncert paris hilton jak i każdy inny dzień. Nawet i na koncercie takiej miernoty można też się dobrze wybawić. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Rozpoczął się koncert. Madonna już śpiewa 16.08.09, 00:25 ja.ja222 napisał: > 24 grudnia jest takim samym dobrym dniem na przyjście na koncert > paris hilton jak i każdy inny dzień. Nawet i na koncercie takiej > miernoty można też się dobrze wybawić. ******** To tylko i wyłącznie zależy od wychowania dzieci w tym wypadku młodzieży i atmosferze panującej w ich domu. ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 a ja sobie spokojnie słucham 15.08.09, 21:35 www.youtube.com/watch?v=KbdyrRlYR2E Odpowiedz Link Zgłoś