Dodaj do ulubionych

"Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani"

17.08.09, 14:00
Szkoda,ze tylko tyle
Obserwuj wątek
    • samozwaniec1 Co drugi policjant jest codziennie pijany 17.08.09, 14:12
      Co trzeci jest alkoholikiem.Pijanstwo jest zreszta podstawowa cecha
      wszystkich policjantow na swiecie.Jakos musza odreagowac swoj
      zasrany los,hustawke nastrojow,niskie pensje,wszechwladze
      przelozonych,brak perspektyw i nastroje spoleczne.Najczestrzym
      napisem graffiti w Polsce jest CHWDP.Wiekszosc Polakow serdecznie
      nie lubi sluzb mundurowych,a straza miejska wrecz gardzi.
      To co,dziwicie sie,ze pija...
      • czujny_obywatel samozwaniec1, puknij się w czułko 17.08.09, 14:53
        Większość Polaków nie lubi służb mundurowych- nie lubi ani Wojska ani Policji!!! Puknij się, co za bzdura

Takiej bzdury dawno nie słyszałem, policji to mogą nie lubić bandyci, złodzieje, oszuści, mordercy czy pedofile. Czy zaliczasz się do którejś z tych grup. Ja i wszyscy moi znajomi lubimy policję. Ja policji zawsze jak będę mógł to będę pomagał. Gdyby nie policja to byś z domu nie wyszedł, bo by cię napadli i zabili, na drogę byś nie wyjechał, bo zaraz jakiś pijak tirem by cię rozjechał. Policji należy pomagać I JEST KOMPLETNĄ BZDURĄ, ŻE LUDZIE NIE LUBIĄ POLICJI WRĘCZ PRZECIWNIE. Ja nie jestem policjantem, ale bardzo lubię, cenię i szanuję policję i zawsze jej pomogę w jej walce ze zbrodnią i patologią. Mam nadzieję, że tak myśli większość z normalnych i uczciwych Polaków.

A gość, który się wygłupił, to powinien jednak trochę większą karę finansową ponieść-no w końcu oszczerstwo rzucone na urzędnika państwowego na służbie (ale oczywiście trzeba sprawdzać czy nie piją :) Pozdrawiam
        • prawdziwy.jonek Re: samozwaniec1, puknij się w czułko 17.08.09, 16:09
          czujny_obywatel napisała:

> Większość Polaków nie lubi służb mundurowych- nie lubi ani Wojska ani Policji!!
          > ! Puknij się, co za bzdura
          >
          > Takiej bzdury dawno nie słyszałem, policji to mogą nie lubić bandyci, złodzieje
          > , oszuści, mordercy czy pedofile. Czy zaliczasz się do którejś z tych grup. Ja
          > i wszyscy moi znajomi lubimy policję. Ja policji zawsze jak będę mógł to będę p
          > omagał. Gdyby nie policja to byś z domu nie wyszedł, bo by cię napadli i zabili
          > , na drogę byś nie wyjechał, bo zaraz jakiś pijak tirem by cię rozjechał.

puknij sie sam, tylko mocno! po pierwsze poczytaj co znaczy skrot TIR, po drugie
          ja nie naleze do zadnej z wymienionych grup a policji nie lubie, bo i za co ich
          mam lubiec? za to ze zamiast byc tam gdzie sa potrzebni, to sie zjawiaja jak juz
          po wszystkim zeby protokol spisac? za to ze sie chowaja za drzewami jak
          zlodzieje? a straz to za co mam lubiec? za to ze zamiast robic cos pozytecznego
          to sobie wypozyczaja goscia z fotoradarem ze dwa razy w miesiacu i pozniej caly
          miesiac maja zajecie z biurokracja?(przez ostatnie 20 lat nie bylo wypadkow
          smiertelnych na tej drodze co od pol roku staja z fotoradarem, tylko ze bylo 50
          przez wies a teraz nastawiali co pare m 40km/h) a to zebym z domu nie wyszedl to
          jest taka sama bzdura jak to ze policje trzeba lubiec, terz jest policja i czemu
          jest tyle zabjstw,rabunkow, napadow itp? a to ze ty ich tak strasznie lubisz to
          pewnie efekt ze pijecie razem? ja tez znam paru policjantow ale jak sie
          spotykamy to nawet nie zaczynamy nigdy wchodzic na tematy z ich praca czy tez
          czegokolwiek zwiazanego z nia, bo wiedza jakie mam zdanie na ten temat, a oni i
          tak nie moga nic zrobic zeby to zmienic.
    • vito3 "Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani" 17.08.09, 15:08
      ja tez uwielbiam policje bo kto by zasilal gangi jezdzil po pijaku
      bral w lape gwalcil na komendzie a tak na powaznie to kazdy z nich
      powinien dmuchac w alkomat przed i po pracy sprzet maja
      • prachachol Re: "Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani" 18.08.09, 00:41
        vito3 napisał:

> ja tez uwielbiam policje bo kto by zasilal gangi jezdzil po pijaku
        > bral w lape gwalcil na komendzie a tak na powaznie to kazdy z nich
        > powinien dmuchac w alkomat przed i po pracy sprzet maja

no to juz wiemy kto za kase publiczna....
        A skąd masz takie dane? czyzby ze swojego srodowiska?
    • czuly-wojtek "Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani" 18.08.09, 00:11
      Mężczyzna w trakcie przesłuchania przyznał się do "żartu",
      jednak nie potrafił wyjaśnić swojego zachowania.

Nie to, żebym miał jakiś uraz do policji, ale może w pewien sposób
      panowie policjanci odreagowali na oskarżonym bezpodstawne zarzuty...
      • prachachol Re: "Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani" 18.08.09, 00:54
        czuly-wojtek napisał:

> Mężczyzna w trakcie przesłuchania przyznał się do "żartu",
        > jednak nie potrafił wyjaśnić swojego zachowania.

>
        > Nie to, żebym miał jakiś uraz do policji, ale może w pewien sposób
        > panowie policjanci

Odio do policji jest uzasadniony -szczegolnie w srodowiskach hm .tak.
        ale jako szofer! czasami odczuwam ich-poli- brak.
        Pytanie dlaczego;a no wlasnie banda glupkow po obszarach zabudowanych pędzą! tak
        pedzą!takiego jako zabojcę.....y ze
        nie znaczy ze nie mam mandatow ale sluszne.
        Trudno scierpiec jesli banda glupkow mknie bez resektowania czegokolwiek!!
    • baxa "Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani" 18.08.09, 12:56
      Wam debile musi ktoś tak po dupie dać żebyście wreszcie
      zrozumieli,że nie wolno tak obrażać policji.
      A ci co takie opinie piszą to zapewne już sie czymś nawalili i nie
      przypuszczam że gorzłą pewnie mózgi wam przez narko wysychają.
      • manhu Re: "Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani" 18.08.09, 13:43
        Kara 1500 choć malutka to i tak będzie dla niego dotkliwa. No i policja będzie miała go na oku i często robiła mu "żarty":)
    • dziewicawszechpolska "Wszyscy policjanci w komisariacie są pijani" 18.08.09, 13:04
      a nie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka