czarna_mamba_45 21.08.09, 10:42 a po co w ogóle się przenosić? Plus jest najlepszy:-) najlepszy zasięg, najfajniejsza oferta. szkoda zdrowia z tym przenoszeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mily2004.pl Operatorzy przenoszą numery 21.08.09, 12:24 Siec Plusa ma nie tylko z tym problem,a ma też problem z świadczeniem usług!!!Mam MIXA to już 2 kontrakt,zostało jeszcze 6 doładowań i spadam odnich,chwalą się gdzie tylko moga jacy to oni są!!!W reklamach to same bzdury!!!Kontrakt się skończy i spadam od tych oszołomów do konkurencji!!!KONKURENCJA NIE ŚPI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kgsz Przeniosłem się z Plusa do Play 21.08.09, 14:43 1) _znacznie_ lepsze ceny 2) lepszy zasięg (bo oprócz dostępu do sieci P4 Play ma roaming wewnętrzny z Plusem) - Play i plusa jednocześnie. Czyli za dużo lepsze pieniądze mam dużo lepszą usługę. A Plus może barany iść paść. Numer przenosili mi prawie 2 tygodnie; złożyłem skargę :> (w odpowiedzi napisali w zasadzie, że przenosili tak powoli, bo mogli, bo złożyli prośbę o opóźnienie obowiązywania nowych zasad) Odpowiedz Link Zgłoś