ggrdl 21.08.09, 16:00 Jak PiS namieszał to do tej pory się gotuje. Pamiętacie poszukiwanie miejsca pracy dla Marcinkiewicza? On tam zresztą zdążył się załapać do "roboty". A wcześniej super-fachowy inż. Skrzypek. Taaa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fazerbit Kto nowym prezesem PKO BP? 21.08.09, 16:51 A czy to nie Mariusz Klimczak(nie Kamiński!) był wiceprezesem i odszedł do BOŚ z powodu Pruskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
noducks ja sie zglaszam na ochotnika 22.08.09, 12:33 nie znam sie na bankach, ale umiem "cos tam, cos tam" i do tego obiecuje byc bierny, mierny ale wierny. 100% dyspozycyjnosci, sterowanie polityczne z tylnego siedzenia jak najbardziej, mozecie mi nawet przywiazac sznurki do czlonkow, zeby za nie pociagac. tylko dajcie mi ten stolek towarzysze politycy, prosimy Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Kto nowym prezesem PKO BP? 21.08.09, 17:27 Najlepszym kandydatem był by Mariusz Kamiński (tylko to nazwisko i imię !). Może wróci koncepcja połączenia PKO BP i Banku Pocztowego. Po takim połączeniu wszystkie dyskusje o zmuszaniu emerytów z odległych wsi do zakładania kont bankowych można o kant stołu potłuc :-). No i dodatkowa sprawa akcje PKO BP przebiją sufit :-). Odpowiedz Link Zgłoś
kakanek81 Kto nowym prezesem PKO BP? 21.08.09, 17:30 Witam!!! Ja co prawda znam się tylko trochę na...ogórkach kwaszonych,a i to nie za bardzo ale tak się składa,że mam w tym Banku konto ze śmieszną kwotą kilkudziesięciu złotych.Dla mnie to kupa kasy i nie jest MI obojętne kto będzie zarządzał tymi WALORAMI .Żaden z wymienionych pretendentów do fotela jakoś mi nie pasi.Myślę,że trzeba ogłosić następny konkurs.Może ktoś sensowny się nań zgłosi np.prof.LB.Myslę,że na tym stanowisku byłby dobry(powaga). Odpowiedz Link Zgłoś
krasusek Kto nowym prezesem PKO BP? 22.08.09, 11:25 Co Wy kuźwa z tym Mariuszem Kamińskim?! Halo, dziennikarze ekonomiczni!!! Prezes Pocztowego to PIOTR Kamiński! Odpowiedz Link Zgłoś
pitland.pl Lachowski = wczesny mBank 22.08.09, 13:17 Lachowski był twórcą mBanku w jego pierwotnej wersji Odpowiedz Link Zgłoś
melczik Kto nowym prezesem PKO BP? 22.08.09, 14:11 Proponuje Katarzyne Niezgode. Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon.carcharias Na 100% kumpel Tuska zostanie preziem ! 22.08.09, 15:38 Nikomu innemu szans nie daję :)) Odpowiedz Link Zgłoś