bighanka83 08.01.10, 19:32 W 2011 planujemy ślub i wesele i chcielibyśmy klika opini na temat tego zespołu.Może znacie jakiś lepszy zespół to dajcie namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirella831 Re: zespół Martrix czy polecacie 08.01.10, 20:44 Ja polecam.Dobrze zabawiają gości i repertuar na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
art-efekt Re: zespół Martrix czy polecacie 14.01.10, 00:18 Witam! Polecam nasz zespół "Efekt", dawniej "Art-Efekt". Nieststy nie posiadamy jeszcze w pełni funkcjonalnej strony internetowej, gdyż nie mieliśmy do tej pory takiej potrzeby, ale dysponujemy materiałem, który możemy Państwu zaprezentować. Chciałbym jeszcze nadmienić, że ocenianie w kategorii, który zespół lepszy, a zwłaszcza sugerowanie się tylko i wyłącznie na opiniach przypadkowych osób, które znają być może 2, 3 zespoły, a czasami nawet miały styczność tylko z jednym zespołem, nie ma sensu. Każdy klient ma swoje oczekiwania, upodobania i preferencje. Zapewne także i Państwo macie swoje preferencje co do gatunków muzyki oraz składów zespołów. Dla jedengo klienta będzie "super" zespół grający disco- polo, a dla innego jazz czy muzykę kameralną. Dlatego radzę przesłuchać kilka zespołów i wybrać ten, który Państwu najbardziej przypadnie do gustu. Pozwolę sobie jeszcze napisać kilka zdań na temat naszego zespołu: Gramy w podstawowym składzie 4 osoby: keyboard zamiennie z akordeonem, gitara, perkusja, jako opcja trąbka lub saksofon. Wszystkie osoby w zespole śpiewają z czego 2 wokale są wiodące: żeński i męski. Gramy głównie polski repertuar, trochę zagranicznego, a główne gatunki muzyki to POP i Rock. Disco-Polo nie jest naszą najsilniejszą stroną, ale utwory najbardziej znane z tego gatunku, które być muszą, także mamy w repertuarze. Nasz repertuar to zarówno utworey z lat 30-tych, poprzez kolejne dekady, aż do utworów współczesnych. Mamy także w repertuarze utwory biesiadne, ludowe, mniej i bardziej ambitne. Ponadto bardzo chętnie podejmujemy się przygotowywania utworów na konkretne życzenie, dzieki czemu pozyskujemy nowy repertuar. Pozdrawiam i zapraszam do spotkania. Jacek z zespołu "Efekt" Tel. 504-051-028 Odpowiedz Link Zgłoś