barbiatka 18.01.10, 13:36 Czy ktoś może mi polecić fajnego d.j.na imprezę weselną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
selha Re: D.J.NA WESELE 18.01.10, 14:44 tak znam i polecam grał na moim weselu impreza była przednia DJ JACK tel 668059284 naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
dawid1989ek Re: D.J.NA WESELE 18.01.10, 18:18 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiamwink Odpowiedz Link Zgłoś
remix-1 Re: D.J.NA WESELE 18.01.10, 20:33 WITAM PAŃSTWA SERDECZNIE CHĘTNIE POMOŻEMY W SKŁAD WCHODZI DJ ORAZ PROFESJONALNY WODZIREJ GRAMY MUZYKĘ DISCO POLO BIESIADĘ DANCE JAK I ZAGRANICZNE CZY NOWOŚCI.ZABAWIAMY GOŚCI RÓWNIEŻ ZABAWAMI CZY KONKURSAMI. NASZ KONTAKT 698 021 522 LUB dmnczarnecki@gmail.com POZDRAWIAMY SERDECZNIE DJ ADAM ORAZ WODZIREJ Odpowiedz Link Zgłoś
ankazen Re: D.J.NA WESELE 19.01.10, 08:41 Cześć !!! Byłam ,widziałam,bawiłam się razem z narzeczonym na weselu prowadzonym przez dj Mario było super dlatego polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
adaneku Re: D.J.NA WESELE 25.01.10, 10:10 Polecam dj da'nio z Częstochowy , wie co robi, a robi to dobrze.U mnie zagrał tanio jak na to co czytałam o dj-ach weselnych. Kontakt do niego: danino@poczta.fm i telefon 792677560 Odpowiedz Link Zgłoś
djdamian82 Re: D.J.NA WESELE 23.02.10, 15:43 Polecam swoje usługi jako deejay-a( prezentera muzycznego, wodzireja) Gwarantuje profesjonalną oprawę muzyczną (prowadzenie wesela , itp. imprez muzycznych, zabawy, super nagłośnienie i oświetlenie możliwe także karaoke za konkurencyjną cenę. Pełen profesjonalizm 100% gwarancji Nie tylko posiadam mikrofony, ale z nich korzystam!!! Posiadam pisemne referencje , video z innych uroczystości muzycznych oraz duże doświadczenie. Proszę o kontakt 792 550 825 DAMIAN lub e- mail damiankisiecki@vp.pl w celu poznania szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid1989ek Re: D.J.NA WESELE 23.02.10, 16:02 witam jestem muzykiem od 10 lat jestem po szkole muzycznej obslugaa wesel zajmuje sie o 5 lat gram z zespolem 2osobowym 3 osobowym i 4 osobowym oraz sam jako DJ a tak ze mam do zaoferowania rowniez trebacza lub wokal w kosciele i przy blogoslawienstwie oczywiscie to jest gratis posiadam atrakcyja ofertne a przedewszystkim tania pytania prosze kieowac pod nr tel 508501542 nie odpisuje na forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_i_marek Re: D.J.NA WESELE 23.02.10, 19:02 My polecamy Ci, dj-a, który grał w zeszłym roku na naszym weselu to DJ Porsche. Wszyscy goście byli bardzo zadowoleni z doboru muzyki, jaka była grana. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Bardzo doświadczona i profesjonalna osoba. Umówiliśmy się z nim na początku na spotkanie gdzie bardzo szybko rozwiał nasze obawy związane z muzyka i prowadzeniem wesela. W małym skrócie przedstawił nam swoje kilkunastoletnie doświadczenie zawodowe, jakie zdobył poprzez prace w rozgłośniach radiowych i klubach muzycznych w Częstochowie. Grał min. w Manhattanie, Tango EB, Klastorze, Don Kichocie a także w Retro. W zeszłym roku zakupił nowy sprzęt grający najwyższej klasy, bo ceni sobie dobra jakość dźwięku. W każdej chwili jak mieliśmy jeszcze jakieś pytania mogliśmy zadzwonić i cierpliwie nam na nie udzielał wyczerpującej odpowiedzi. Był w trakcie przygotowywania swojej strony internetowej, kiedy nam grał wesele, ale czy ją ma to tego już nie wiemy. Możemy natomiast powiedzieć, że jesteśmy z naszej oprawy muzycznej bardzo zadowoleni i dlatego polecamy go z całego serca a wszystkim przyszłym nowożeńcom życzymy tak rewelacyjnie udanego wesela jak nasze To jego numer 602812505 Pozdrawiamy Kamila i Marek Odpowiedz Link Zgłoś
bighanka83 Re: D.J.NA WESELE 08.03.10, 11:35 Tak jak Kamila i Marek polecam DJ Porsche.Ma doświadczenie.Pozdrawiam wszystie Pary Młode Odpowiedz Link Zgłoś
walter26 Duzo lepszy zespol na Wasze wesele 28.02.10, 11:04 Profesjonalny zespol muzyczny z wokalistka,zagra na kazdej imprezie okolicznosciowej (bale,studniowki,wesela,bankiety,plenery,festyny,etc.).Gwarantujemy znakomita oprawe muzyczna.Dlugoletnie doswiadczenie zawodowe jako muzycy w kraju i za granica.Goraco polecam i zapraszam. Kontakt: Tel kom. 607 866 010 e mail: dalmix@o2.pl www.walterband.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klrt Re: D.J.NA WESELE 02.03.10, 13:56 jeżeli propozycja aktualna proszę o kontakt, prześlę ofertę konrad.mniow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mila.26 Re: D.J.NA WESELE 05.03.10, 21:32 Ja polecam dj który grał na moim weselu to dj.mario namiary na niego znajdziesz w necie Odpowiedz Link Zgłoś
raffdj Re: D.J.NA WESELE 08.03.10, 08:43 Jeśli marzycie o weselu pełnym dobrej zabawy i niezapomnianych wrażeń, o profesjonalnie i z humorem poprowadzonej zabawie do białego rana – przepełnionej Waszą ulubioną muzyką, przy której można się również świetnie bawić … szukacie osoby, która dobrą zabawę ma we krwi, a muzyka gra w jej duszy – DZWOŃCIE! Zagram na Waszym weselu zupełnie ZA DARMO, w zamian za materiał na stronę internetową, będącą w trakcie tworzenia.. Zainteresowane Pary proszę o kontakt: email infodjraff@gmail.com tel. 692 197 127 gg. 3107031 Odpowiedz Link Zgłoś
maja1966 Re: D.J.NA WESELE 16.04.10, 19:06 witam i polecam ziutka wieczorskiego ziutekwieczorskiwesela.pl rewelacyjny i z klasą pozdrawiam maja Odpowiedz Link Zgłoś
anika8q Re: D.J.NA WESELE 30.04.10, 22:34 POLECAM WSZYSTKIM DJ.MARIO FAJNIE PROWADZI WESELA MUZYKA TEZ SUPER DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś
zainteresowana1980 Re: D.J.NA WESELE 12.05.10, 21:48 My na swoje wesele dosyc dlugo szukalismy dj-a. Nawet spotkaliśmy sie z trzema dj-ami. Ich zakres ofert byl dosyc zroznicowany. Trwalo to dlugo poniewaz stawki jakie slyszelismy zwalaly mnie z nog. Mozna powiedziec ze przesada. Po dlugim czasie poszukiwan nam odpowiadal tylko jeden. Byl to dj Porsche. I to byla trafiona decyzja Goscie byli zadowoleni i my tez ubawilismy sie niesamowicie. Czlowiek z kultura i wszystko prowadzone na wysokim poziomie Nie byl najtanszy ale udalo mi sie troszke cene utargowac Polecamy go wszystkim tym ktorzy chca byc zadowoleni a to jego strona: www.djporsche.pl Odpowiedz Link Zgłoś
blukacz1 DJ NA WESELE Częstochowa Najlepszy DJ z Agenccji 12.05.10, 22:04 Polecam profesionalnego DJ-a z Agencji na wesele na Śląsku. Podpisujecie umowę z firmą która ma renomę lokalną na Śląslku. Po imprezie jest wystawiany rachynek. Super muzyka i konferansjerka. Kliknij: www.promusicshow.com tel. 604 259 718 Odpowiedz Link Zgłoś
wodzirejka.com.pl Re: D.J.NA WESELE 29.07.10, 00:20 Witam serdecznie, Piszę do Państwa w odpowiedzi na ogłoszenie zamieszczone w internecie odnośnie poszukiwania zespołu na wesele. Chciałbym zaoferować swoje usługi jako duet wodzirejski. W tym celu zapraszam Państwa do odwiedzin naszej strony internetowej www.wodzirejka.com.pl gdzie znajdziecie Państwo wyczerpujące informacje na nasz temat. Jeśli nasza oferta spełnia Państwa oczekiwania proszę o kontakt. W przypadku pytań pozostaję do Państwa dyspozycji Norbert Śliwa tel: 506 357 516 www.wodzirejka.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
imprezator Re: D.J.NA WESELE 08.08.11, 10:46 Proszę pytać dj na stronie www.agencjamuzyczna.eu ,polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
wymarzonewesele.eu Re: D.J.NA WESELE 11.11.11, 12:49 Witam serdecznie, od ponad 7 lat zajmujemy się obsługą imprez. Dysponujemy najnowszym sprzętem nagłośnieniowym (system liniowy Electro-Voice, kolumny JBL,Dynacord,LDM,Master Audio) oraz oświetleniowym (ruchome głowy, skanery, reflektory,bary). Ponadto dysponujemy szeregiem doświadczonych dj's. Oferujemy kompleksową obsługę tj. nagłośnienie, oświetlenie, dj oraz fotograf. Dodatkowo oferujemy atrakcje tj. fontanny alkoholowe i czekoladowe, pokazy barmańskie oraz tańca, jak i wiele innych atrakcji uzgadnianych na spotkaniu. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą, więcej na Naszej stronie: www.stolarczyksound.pl Wszelkie pytania prosimy kierować na nasze maile biuro@wymarzonewesele.eu lub kontakt@stolarczyksound.pl Odpowiedz Link Zgłoś