Dodaj do ulubionych

granitowe schody, blaty, parapety- Producent

IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.12, 14:10
Zapraszam klientów indywidualnych oraz firmy budowlane,projektantów wnętrz i producentów mebli jak również inne osoby zainteresowane wykonaniem schodów,parapetów,blatów kuchennych , łazienkowych , okładzin kominkowych z kamienia naturalnego do współpracy.Zakład produkcyjny mieści się w Dankowie (gm. Lipie) ,posiadam również biuro handlowe w Cz-wie ul Białostocka 89 tel, 695991088 www.granirex.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: niezadowlony Re: granitowe schody, blaty, parapety- Producent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.12, 15:38
      kupiłem tam kiedys płyte chodnikową, złamała się, nie polecam
    • Gość: granirex Re: granitowe schody, blaty, parapety- Producent IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.12, 17:03
      do niezadowolony: antyreklama nie udana- płyt chodnikowych nie produkujemy
    • wawel_sa Re: granitowe schody, blaty, parapety- Producent 08.05.14, 23:08
      Proponuje zweryfikować ceny zakładów kamieniarskich i porównać je z firmami które podają swoje ceny w internecie. Ja kupiłam swoje parapety granitowe i 2 stopnie na stronie naturstone.eu w ciągu 5 dni kurier dostarczył mi paletę na budowę. Naprawdę zastanawiam się jak możliwe jest że ten sam produkt z tego samego kamienia w różnych firmach różni się ceną o 70% ! Po przeliczeniu ceny i m2 wyszło że zapłaciłam 258zł za m2.
      • Gość: Krakus Re: granitowe schody, blaty, parapety- Producent IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.15, 09:48
        Dlaczego kamieniarze nie podają cen na swoich stronach - jeśli chcę coś zamówić to muszę wiedzieć za ile. Wyjątkiem jest firma Naturstone.eu podane są ceny i koszty dostawy można przeliczyć ile trzeba będzie zapłacić. Dodam że po kilku telefonach do innych kamieniarzy ceny na naturstone.eu są bardzo niskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka