kaskas_1 30.12.11, 12:29 Witam, czy ktoś słyszał o nowym pomyśle franczyzy lokalnych portali związanych ściśle z rynkiem nieruchomości? www.franczyza.nieruchomosci.pl Możecie coś na ten temat powiedzieć? Bo bardzo mnie to zaciekawiło:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeepwdyzlu Re: franczyza 30.12.11, 15:16 dupa mogą Cię wywalić z dnia na dzień nie masz nic Gdyby domena była Twoja... byłaby inna rozmowa Tak więc - szukają frajerów, nie daj się nabrać ciao były jeep Odpowiedz Link Zgłoś
kaskas_1 Re: franczyza 30.12.11, 15:37 Hmmm, nie jestem do końca przekonana do tego co mówisz, bo przecież wszystkie aspekty są uwzględniane i regulowane w umowie franczyzowej. A to jest przecież kwestia dogadania się dwóch stron. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: franczyza 30.12.11, 16:06 jak masz swój sklep restaurację czy cokolwiek WŁASNEGO, choćby DOMENĘ to franczyza ma sens - może Ci pomóc nie spodoba Ci się współpraca z franczyzodawcą - trudno - kontynuujesz sama dalej. ale jak franczyzodawca ma WSZYSTKO to oznacza, że Ty nie masz nic i cały Twój wysiłek moze pójść na marne nie musi ale nie masz zabezpieczenia kaskas na marginesie albo oczekujesz opinii, być może Ci się nie podobającej albo potakiwania jeśli to drugie - po co zadajesz pytanie Wszystko jest w umowie? Bez żartów. Świat jest pełen ludzi którzy mieli w dłoni umowy I maja je dalej... pa bj Odpowiedz Link Zgłoś
lic_po Re: franczyza 02.01.12, 10:36 lipa !!! pomysł kiepściutki, widać że stworzony przez kogoś kto nie ma pojęcia o polskim RE. może nawet udało się wam wyrwać jakieś dofinansowanie na stworzenie tego portalu? nie widzę szans na znalezienia właścicieli biur - jeleni chcących płacić kilka tysięcy za przystąpienie do tego czegoś, a potem płacenie kilka stówek miesięcznie. na razie nie macie ani jednej agencji (albo ja nie potrafię znaleźć) i tak już chyba pozostanie. i nawet reklamowanie się na tym forum tego nie zmieni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś