lubona 31.12.04, 21:48 nawet Qwertego nie ma. Usnąłeś przy TV? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: Cicho i pusto 31.12.04, 22:02 Nie, nie usnąłem. Ale rzeczywiście: jak miałem nie oglądać prawie nic, to skusiłem się na film w TVP1. Taka sobie komedyjka. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Cicho i pusto 31.12.04, 23:15 Jestem... ale mam miłych gości, wiec nie wypada mi ich opuszczać... Nie powalczę dziś o trzydziestotysięcznika :(( Ale może jutro? Trzymajta się! Jak psinka, Lubonlo? Mój właśnie będzie wyprowadzany, zanim zacznie się prawdziwe szaleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Cicho i pusto 31.12.04, 23:59 A ja mam jeszcze wytłumaczenie, że niezbyt dużo na forum się teraz udzielałem. Bo moja cała sięc się zbiegła na Internet i obciążenie łącza jest straszne. Wszyscy sobie zrobili Sylwestra na swoich "forumach"? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Cicho i pusto 01.01.05, 00:35 No ja od tego wątku siedziałam z psem. Najpierw w pokoju, gdzie ma on kosz. Pokój jest od łąki, więc nie było tak słychać, zresztą pies przydymiony. Od 23.45 w wc, starym zwyczajem. Teraz dopiero udało mi się wyjść i on tam został, nie wiem na jak długo, szaleństwo trwa. Może mniejsze, ale trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Cicho i pusto 01.01.05, 00:37 no własnie qwerty co to za impreza bez muzyki?? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Cicho i pusto 01.01.05, 15:48 A ja....... wieczor spedzilem ogladajac ABBA w serii koncertow w Australii. Nawet ze milo bylo w koncu zobaczyc ludzi ktorych muzyki sie osluchalem dorastajac w Tarnowie;)) Serio, calkiem mile to bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Cicho i pusto 01.01.05, 20:56 Cicho i pusto... a tu niecałe sto wpisów.... wróce tu za godzinę... :))) Pracujta ludziska mna mój okrągły numerek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Cicho i pusto 02.01.05, 00:06 P.S. Znowu mam usprawiedliwienie, bo dwa fajne filmy w TVP1 oglądałem. E=mc2 i Con air - Lot skazańców. Wprawdzie oba już znam. Ale szczególnie do tego drugiego miło się wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: Cicho i pusto 05.01.05, 09:51 Jak ktoś pisze o takiej nieludzkiej porze ( 07.05 ) to chyba go opad nie dopadł.. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Cicho i pusto 05.01.05, 09:52 Ja bym raczej to określił ze swojej strony jako nadmiar innych zajęć, albo chwilowe zniechęcenie do komputera. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Cicho i pusto 05.01.05, 14:00 Chociaz chcialbym byc kaktusem;)) to uwielbiam aktywne zycie. Sen to koniecznosc a przedewszystkim zlodziej czasu! Wyspie sie w glebie za wszystkie czasy:P A serio to wiem i rozumie jak bardzo jest potrzebny, rowniez wiem jaki wspanialy jest dzien ktory sie zaczyna wczesnie w porownaniu do "resztek, namiastki" dnia zaspanego! Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Cicho i pusto 05.01.05, 17:28 Ja tyram ciężko, więc wybaczcie... Chociaż, jak widać - czasem tu zaglądam i dopisuję troszeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś