Dodaj do ulubionych

Uciekam.....

14.12.04, 00:34
do spanka,bo mam kolejke do netu,wiec dziekuje za klikanie
Dobranoc
Obserwuj wątek
    • elp1 nie uciekaj nikt Cie nie goni 14.12.04, 00:38
      ale iść do spania czas najwyższy.
      I kto to mówi - ja?
      Zbieram się od dobrych kilku minut i zebrać sie nie moge.
      Koniec tego dobrego.
      Dobranoc :-)
      • ellenai Re: nie uciekaj nikt Cie nie goni 14.12.04, 00:44
        no tak,a u mnie popoludnie i latam jak wariat! hehehehheheh
    • elp1 Re: Uciekam..... 15.12.04, 13:46
      bo czas mnie goni ;-)
      • ellenai Re: Uciekam..... 15.12.04, 15:34
        no tak,czas goni i goni!
        • aleks44 Re: Uciekam..... 15.12.04, 17:09
          problem bedzie jak zlapie hehe
          • ellenai Re: Uciekam..... 15.12.04, 17:17
            e tam wszyskto bedzie ok hehehe
            • aleks44 Re: Uciekam..... 06.01.05, 23:59
              ide spac,jutro mam troszke roboty w domku i nie bede mial pradu przez polowe
              dzionka,klikajcie dalej , czesc
              • ellenai Re: Uciekam..... 07.01.05, 00:57
                o widze ze zabrales sie za jakies remonty!
                • aleks44 Re: Uciekam..... 07.01.05, 23:46
                  tak ,male bo chodzi o instalacje elektryczna,sprzetow przybywa,napiecie wieksze
                  a blok stoi przeszlo 40 lat,kilka razy tam cos zmienialem, wiec czas
                  najwyzszy,zabrac sie za nia gruntownie.
                  • delfinek27 Re: Uciekam..... 07.01.05, 23:52
                    no to widze ze z Ciebie niezła złota rączka

jednym słowem do tańca i do różańca ( czytaj do sufitu i do jazdy na rowerze
                    hihih)
                    • aleks44 Re: Uciekam..... 08.01.05, 21:15
                      taka zlota raczka to nie jestem,ja tylko pomagam,bedzie robil kolega ktory to
                      ma w jednym palcu,mnie by z tym zeszlo do wiosny.
                      a chetnie bym sie przejechal,tylko z czasem teraz troszke gorzej,latem to by
                      sie poszalalo.Acha zapomnialem powiedziec ze kupilem sobie kiedys na targu
                      narty biegowe,wiec jak tylko spadnie snieg to jade na dzialke i ucze sie
                      chodzic,bo jezdzic i tak sie nie naucze hehe
                      • aleks44 Re: Uciekam..... 08.01.05, 21:52
                        Wiem ze to nie tak jak powinno byc,ale uciekam,nabiegalem sie dzisiaj po
                        drabinie i nic mi sie nie chce ,nawet nie sprzatam,jeszcze tylko prysznic i do
                        lozeczka,czesc
                        • aleks44 Re: Uciekam..... 09.01.05, 22:25
                          dam Wam od siebie odpoczac i uciekam ,jutro znowu bede Was namawial do
                          wspolnego klikania ,czesc
                          • delfinek27 Re: Uciekam..... 10.01.05, 17:10
                            tylko o której .... ???
                            moze zdradzisz mi swoje namiary na gg ??
                            • aleks44 Re: Uciekam..... 10.01.05, 17:32
                              nie zdradze - bo nie mam ,na gg musialbym tylko siedziec i klikac,a tutaj moge
                              sobie nawet kielicha walnac hehe,a tak na serio ,to pisze wolno wiec nie
                              porywam sie z motyka na slonce,wole tak na spokojnie
                              • aleks44 Re: Uciekam..... 10.01.05, 23:57
                                troszke sobie poklikalem i teraz uciekam,moze jutro tez znajdziemy chwilke
                                zeby posiedziec na forum
                                • aleks44 Re: Uciekam..... 11.01.05, 22:48
                                  uciekam do spanka,czesc
                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 13.01.05, 23:19
                                    poklikalem sobie dzisiaj dzieki Ellen,ale juz ide do spanka,jeszcze troszke Tv
                                    i kimonko
                                    • ellenai Re: Uciekam..... 14.01.05, 00:18
                                      no ja tobie tez dziekuje za klikanie!
                                      • aleks44 Re: Uciekam..... 15.01.05, 00:50
                                        chyba juz pojde spac,dzieki za klikanie
                                        • ellenai Re: Uciekam..... 15.01.05, 02:15
                                          oki,dzieki za klikanie tez
                                          • aleks44 Re: Uciekam..... 16.01.05, 00:46
                                            wychodze do spanka ,czesc
                                            • ellenai Re: Uciekam..... 16.01.05, 02:37
                                              no to spij,dobrze,chrap
                                              • aleks44 Re: Uciekam..... 16.01.05, 23:33
                                                uciekam powoli ,do zobaczenia jutro czesc
                                                • ellenai Re: Uciekam..... 17.01.05, 00:05
                                                  no to pa do jutra
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 18.01.05, 01:05
                                                    siedze i siedze i nic,Ellen chyba kawe pije ,wiec Jej do kompa nie zagoni,a
                                                    mnie nie chcialo sie spac przed momentem,ale cos mnie bierze,o jedno oko mam
                                                    juz przymkniete,wiec powolutku uciekam,do jutra czesc
                                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 18.01.05, 13:35
                                                    uciekam do pracy,milego klikania czesc
                    • aleks44 Re: Uciekam..... 25.01.05, 22:44
                      bo cisza sie taka zrobila na forum
          • elp1 Aleks WYKRAKAŁEŚ! 25.01.05, 16:05
            aleks44 napisał:

> problem bedzie jak zlapie hehe

nie całkiem już po problemie, ale JESTEM i najgorzej nie jest. Pozdrawiam :-)
            • aleks44 Re Elpiku jestes !!!!!!!! 25.01.05, 17:14
              oczy przeciaram i nie wierze to TY ?????
              wreszcie sie odnalazlas mam nadzieje ,ze juz na dobre
              pozdrawiam serdecznie
      • elp1 tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 25.01.05, 16:04
        uciekalam ale mnie dopadło i puścić nie chciało, wreszcie się udało wyrwać
        by tu się schować chociaż na chwil kilka ;-)
        • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 25.01.05, 22:49
          elpiku,badz jutro tez tutaj!choc na chwilke!
          • dunajec1 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 26.01.05, 01:19
            A ja? Ja teeeeezzzz chceeeeee.
            • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 26.01.05, 05:35
              no to ty tez~!dla ciebie wszyskto,obok aleksa,elpika,majaka ,aska,stanowisz
              trzon tego forum!
              • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 27.01.05, 23:31
                a trzon jest jak fundament,wiec badz i trwaj z nami na posterunku !!!!
                uciekam do spanka czesc
                • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 00:13
                  wszyscy trwamy na posterunku!
                  • dunajec1 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 00:30
                    Nie gadaj o posterunku,bo znowu mi sie cos przypomni.No wlasnie,na posterunku
                    na wsi,posterunkowy przesluchuje podejrzanego,a ze ten do niczego sie nie
                    przyznaje,posterunkowy bierze duze szklo powiekszajace i przysuwajac do glowy
                    podejrzanego mowi "gadaj bo cie k...a przejrze na wylot"hehe
                    • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 00:59
                      no tak,przedni pomysl na przejrzenie hehehehehheh
                      • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 17:47
                        hehehe a skad posterunkowy na wsi mialby szklo powiekszajace ??????
                        widzialem kiedys posterunek z wybitymi szybami,to dopiero checa
                        • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 18:46
                          no tak,szklo powiekszajace to rarytas heheh
                          • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 19:44
                            ja w domu mam hihi,czasem jak cos chce malutkiego zobaczyc to sobie zerkne
                            • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 22:00
                              uciekam dzisiaj wczesniej,nie mam zaciecia do siedzenia i spac mi sie chce ????
                              ale dlaczego
                              • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 23:36

• aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 30.01.05, 01:00
                                  no widzisz ,dzisiaj co chwilke zerkalem na forum ,ale byly pustki,chyba pojde
                                  spac
                                  • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 30.01.05, 02:08
                                    ooooooojjjjjjjjjjjjj
                                    • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 31.01.05, 00:01
                                      musze leciec,spac mi sie troszke chce,do jutra czesc
                                      • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 04.02.05, 00:59
                                        uciekam do spanka,a co Wy na to ,Henia uciekla duzo wczesniej niz ja ,szkoda
                                        • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 04.02.05, 01:03
                                          no henka wysiadla dosc wczesnie,pewno zjadla za duzo paczkow przez dzien i
                                          padla!wyspi sie do rana to nas zaszczyci jakimi wpisami!moze jutro tysiac
                                          zaliczymy?
                                          • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 04.02.05, 13:31
                                            mysle ze tysiaczek strzeli za nim wroce z pracy,piszecie jak szaleni wiec
                                            powodzenia ,jeszcze koncze herbatke ,bo cos mnie pragnienie wzielo i lece do
                                            pracy,zeby zarobic na nastepna porcje pierogow.
                                            milego klikania
                                            • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 04.02.05, 15:16
                                              jak bedzie z kim klikac to i tysiac bedzie cmokQ!
                                              • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 05.02.05, 00:25
                                                juz jest tysiaczek i to sie liczy,a ja uciekam bo mnie spanko dopada,wiec czesc
                                                do jutra
                                                • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 05.02.05, 01:20

dzis wlasnie mielismy produktywny dzien

nowe alternatywne forum GORLICE!!
                                                  Nowy Sacz
                                                  • aleks44 Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 05.02.05, 09:23
                                                    widzialem, ze na Was zawsze mozna liczyc,zeby tylko sie licznik nie zepsul,co
                                                    by na w tedy setki odliczalo hehe
                                                  • aleks44 Re: uciekam na chwilke.... 05.02.05, 17:10
                                                    musze posprzatac i umyc naczynia mam dzisiaj dyzur,o nie ma lekko
                                                  • ellenai Re: uciekam na chwilke.... 05.02.05, 17:57
                                                    no tak,jutro inspekcja w domu! ehheh
                                                  • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 05.02.05, 17:59
                                                    zaraz nastepna setka bedzie!
                            • ellenai Re: tu skończyłam, tu zaczynam JESTEM!!! 28.01.05, 23:34
                              no tak ja musze okulary nosic ale szkla powiekszajacego jeszcze mi nie trzeba
                              hehe
    • henia_bochenek Re: Uciekam..... 05.02.05, 21:51
      No idz juz i sie wyspij bo mi cie zal... Ellenai cie zameczy i kto bedzie z
      nami na forum... ja sie zaplacze... wyspij sie kochanie.... idzie ksiezyc
      ciemna nocka ma w fartuszku pelno gwiazd, gwiazdki blyszcza i migoca zeby aleks
      mogl spac...aaaaaaaaaaaaa...aaaaaaaa aaaaa...aaaaaaaaaa...aaaaaaaaaa aa
      • aleks44 Re: Uciekam..... 05.02.05, 22:32
        a gdzie mi tam do spania ,jak tyle dziewczyn na forum hihi
        kto tu takie kolysanki spiewa ?????
        • aleks44 Re: Uciekam..... 05.02.05, 23:40
          jest ich duzo ale nie wszystkie sa dostepne,a tak na serio to uciekam bo
          wczesniej musze wstac
          milej nocki
          • aleks44 Re: Uciekam..... 06.02.05, 18:56
            nic z tego wczesnego wstania nie wyniklo,poza tym ze zmarzlem jak
            diabli.uciekam bo mam jeszcze cos do zalatwienia
            dobranoc, klikajcie dalej, bardzo dobrze Wam idzie
            • ellenai Re: Uciekam..... 06.02.05, 19:08
              szkoda ze cie nie bedzie cmok
            • henia_bochenek Aleks wyspales sie wreszcie...... 06.02.05, 20:25
              Wiec jak z tym spaniem... wyspales sie juz..... a mnie tak teskno....
              • aleks44 Re: Aleks wyspales sie wreszcie...... 09.02.05, 17:31
                przyznam sie ze ostatnio malo sie wysypiam,jak mowia cos za cos hihi
                pozdrawiam i uciekam, ale nie do spanka.
                • ellenai Re: Aleks wyspales sie wreszcie...... 09.02.05, 17:55
                  do spania to nie uciekaj wlasnie aleks,bo sie nam henka zalamie!
                  • aleks44 Re: Aleks wyspales sie wreszcie...... 10.02.05, 20:22
                    Henia wie ,ze bedziemy jeszcze razem klikac
                    pozdrawiam i uciekam
                    • ellenai Re: Aleks wyspales sie wreszcie...... 10.02.05, 22:24
                      bedziemy pisac,bedziemy!
                      • aleks44 Re: teraz do pracy... 17.02.05, 13:20

• aleks44 Re: teraz do pracy... 17.02.05, 13:21
                          ale potem wpadne,milego popoludnia
                          czesc !
                          • ellenai Re: teraz do pracy... 17.02.05, 19:59
                            no ta ide,wroce jak ty wrocisz
                            • aleks44 Re: teraz do pracy... 17.02.05, 22:41
                              juz jestem ,a Ty gdzie ????
                              • aleks44 Re: do spanka 18.02.05, 23:34
                                cos mi sie oczy zamykaja,wiec ide do mojego kimonka
                                dobranoc
                                • ellenai Re: do spanka 19.02.05, 00:03
                                  no to spij dobrze, ja przez weekend raczej nie bede na necie,dopiero pozno w
                                  niedziele,trzymaj sie !
                                  • henia_bochenek SPIOCHY.................... 19.02.05, 03:01
                                    Ellenai i Aleks wyspijcie sie wreszcie zycze wam spokojnego snu
                                    • aleks44 Re: SPIOCHY.................... 19.02.05, 08:37
                                      Dziekuje bardzo ,spalo mi sie bardzo dobrze,wlasnie przed chwilka wstalem
                                      zrobilem kawke i czytam to co napisaliscie
                                      milego dzionka Wam zycze
                                      • aleks44 Re:do spanka................... 25.02.05, 23:22
                                        uciekam powoli ,na rano do pracy
                                        milej noki dobranoc
                                        • aleks44 Re:do spanka................... 26.02.05, 22:45
                                          juz czas,milego klikania Wam zycze
                                          Dobranoc,do jutra
                                          • ellenai Re:do spanka................... 26.02.05, 22:54
                                            oki,dzieki aleks za klikanie tez, i spij dobrze
                                            • aleks44 Re:do spanka................... 27.02.05, 23:16
                                              dzieki za klikanie uciekam do spanka
                                              milej nocki Wam zycze, Dobranoc
                                              • ellenai Re:do spanka................... 28.02.05, 05:20
                                                ty juz pewno niedlugo wstajesz a ja sie wlasnie wybieram do spania!
                                                • aleks44 Re:do spanka................... 28.02.05, 11:43
                                                  no to spij smacznie,u nas minusowa temp. i pieknie swieci sloneczko
                                                  • ellenai Re:do spanka................... 28.02.05, 17:33
                                                    brrrrrrrrr,nie wyspalam sie!
                                                  • aleks44 Re:do spanka................... 01.03.05, 00:12
                                                    uciekam,bo jutro wtorek i mam kilka spraw do zalatwienia z samego rana
                                                    dzieki za klikanie Dobranoc
                                                  • ellenai Re:do spanka................... 01.03.05, 00:35
                                                    no to spij dobrze!
                                                  • aleks44 Re:do spanka................... 01.03.05, 23:19
                                                    uciekam do spanka,ale jeszcze musze troszke postac pod prysznicem
                                                    Milej nocki Dobranoc
                                                  • ellenai Re:do spanka................... 02.03.05, 05:21
                                                    to i ja ide spac juz dzis
                                                  • aleks44 Re:do spanka................... 02.03.05, 08:24
                                                    spij i wypoczywaj,jak wstaniesz to poklikamy
                                                  • aleks44 Re:do spanka................... 03.03.05, 23:25
                                                    jedno,oko mi sie zakleilo ,wiec uciekam powoli ,ale jutro z rana chyba wpadne
                                                    czesc
    • ellenai Re: Uciekam..... 04.03.05, 06:14
      ja tez za chwile bede sie ewakuowac sprzed tego kompa cholernego
      • aleks44 Re: Uciekam..... 04.03.05, 10:12
        to do zobaczenia ,czesc
        • aleks44 Re: Uciekam..... 04.03.05, 23:22
          ide spac,do jutra,czesc
          • aleks44 Re: Uciekam..... 06.03.05, 01:46
            uciekam bo juz niedziela
            czesc
            • henia_bochenek Re: Uciekam..... 06.03.05, 02:41
              czesc moje serduszko, tylko nie ucieknij za daleko
              • ellenai Re: Uciekam..... 06.03.05, 04:38
                e no henia,nie mozemy mu dac uciec daleko!
                • aleks44 Re: Uciekam..... 06.03.05, 08:41
                  klawe z Was dziewczyny,jak dobrze ze Jestescie na forum
                  milej niedzieli
                  • aleks44 Re: Uciekam..... 06.03.05, 22:01
                    teraz Wam powiem milego poniedzialku,a ja ide spac
                    dobranoc
                    • ellenai Re: Uciekam..... 06.03.05, 22:05
                      trzymaj sie i do jutra cmok
                      • henia_bochenek Re: Uciekam..... 06.03.05, 22:44
                        No tak jak ja mam czas na forum to Aleks idzie spac a tutaj dopiero 4.43 PM no
                        ale co poradzic, spij sloneczko, spij spokojnie.............
                        • aleks44 Re: Uciekam..... 07.03.05, 22:37
                          dobrze macie ,ale ja jutro na rano,wiec czas do lozeczka.
                          pozdrawiam ,milej nocki ,dobranoc
                          • aleks44 Re: Uciekam..... 09.03.05, 21:16
                            bo samemu nie chce mi sie siedziec,
                            milej nocki dobranoc ,zesc
                            • aleks44 Re: Uciekam..... 10.03.05, 22:13
                              uciekam,boje sie sniegu,u Was tez sypie ??
                              • ellenai Re: Uciekam..... 10.03.05, 22:29
                                e na forum nie sypie!
                                • aleks44 Re: Uciekam..... 11.03.05, 21:32
                                  dzisiaj jeszcze wczesniej znikam,czesc
                                  • ellenai Re: Uciekam..... 11.03.05, 22:44
                                    no to widze kurcze blade!
                                    • aleks44 Re: Uciekam..... 12.03.05, 20:05
                                      gdzies lazicie,a mnie tylek boli od siedzenia przy kompie,dlatego uciekam,moze
                                      jeszcze wpadne potem
                                      milego klikania !!!! czesc
                                      • ellenai Re: Uciekam..... 13.03.05, 04:56
                                        caly dzien bylam w cheyenne na zakupach cmok
                                        • aleks44 Re: Uciekam..... 13.03.05, 06:15
                                          no jak na zakupach ,to Jestes usprawiedliwiona hehe,czasem wypada wydac to co
                                          sie zarobilo
                                          • ellenai Re: Uciekam..... 13.03.05, 18:19
                                            heheheh,no wlasnie,a pokupilam sobie fajne rzeczy do domu,cmok
                                            • aleks44 Re: Uciekam..... 13.03.05, 22:36
                                              zakupy bardzo wskazane
                                              uciekam, bo mi sie oczy kleja,klikajcie dalej
                                              • ellenai Re: Uciekam..... 14.03.05, 17:25
                                                no tak tylko kasa plynie i to najgorsze!
    • elp1 Re: Uciekam..... 14.03.05, 20:08
      mam jeszcze trochę obowiazkowych zadań na dzisiaj. Może jeszcze zajrzę później
      jak się odrobie i net mnie wpuści.

Wszystkim, którzy tu dzisiaj zajrzą - miłego klikania !
      • aleks44 Re: Uciekam..... 14.03.05, 23:18
        no to z kim mam pisac,Wszyscy sie pochowali,sam mam siedziec ??
        chyba uciekne ,do spanka
        • ellenai Re: Uciekam..... 15.03.05, 02:44
          elpika chyba nie wpuscilo ty juz spisz, no to ja poczytam ,popisze i pojde spac
          • aleks44 Re: Uciekam..... 15.03.05, 11:14
            musimy zrobic jakis sppot,wowczas bedzie nas wiecej i poklikamy
            wyspij sie ,potem pogadamy,czesc
            • ellenai Re: Uciekam..... 15.03.05, 16:59
              no wlasnie bo cos sie spotkac nie mozemy w kupie
              • aleks44 Re: Uciekam..... 17.03.05, 23:48
                tylko nie wim za bardzo dlaczego,moze na wiosne bedzie lepiej
                teraz uciekam do spanka,czesc
                • ellenai Re: Uciekam..... 18.03.05, 00:59
                  u nas deszcz pada i jest wiosennie!
                  • aleks44 Re: Uciekam..... 18.03.05, 09:50
                    u nas tez,tylko mi asfalt przy balkonie roztopilo i nie moglem autem
                    wyjechac,podsypalem zuzelm i troche jest lepiej
                    • aleks44 Re: Uciekam..... 18.03.05, 13:27
                      do pracy,zycze Wam milego klikania
                      czesc
                      • ellenai ! 18.03.05, 19:03
                        o to na popoludnie dzis masz
                    • ellenai Re: Uciekam..... 18.03.05, 19:16
                      u nas wiosne poznac po tym ze strasznie wieje!
                      • aleks44 Re: Uciekam..... 18.03.05, 23:06
                        a u nas pierwsze leje ,a potem bedzie wialo hehe
                        • ellenai Re: Uciekam..... 19.03.05, 00:15
                          hehe no to na odwrot!
                          • aleks44 Re: Uciekam..... 20.03.05, 00:30
                            powoli zbieram sie do spanka,co sie z Wami stalo ??
                            • ellenai Re: Uciekam..... 20.03.05, 00:51
                              ja rozmawialam z bratem no i zeszlo troche
                              • aleks44 Re: Uciekam..... 20.03.05, 08:58
                                a to co innego ,wypada porozmawiac,zawsze jest cos do opowiadania
                                • ellenai Re: Uciekam..... 20.03.05, 09:38
                                  oj to prawda,jest wiele do opowiadania
                                  • aleks44 Re: Uciekam..... 20.03.05, 09:40
                                    o tak jest, wiec idz spac ,potem pogadamy jak juz wstaniesz
                                    • ellenai Re: Uciekam..... 20.03.05, 09:44
                                      oj zwijam sie spac! naprawde!
                                      • aleks44 Re: Uciekam..... 20.03.05, 22:19
                                        ja tez sie zwijam,dzisiaj sie troszke dotlenilem,wiec czas na spanko,czesc
                                        • ellenai Re: Uciekam..... 21.03.05, 01:48
                                          a ja sie w ogole nie dotlenilam,obzarlam sie slodyczy i tyle!
                                          • aleks44 Re: Uciekam..... 22.03.05, 21:47
                                            musze uciekac,czesc
                                            • ellenai Re: Uciekam..... 22.03.05, 22:37
                                              szkoda ze tak wczesnie
                                              • dunajec1 Re: Uciekam..... 23.03.05, 00:15
                                                Ellen, jak komu do domu,przeciesz wiesz,ze oni sa do przodu,i to duzo,hehe.
                                                • ellenai Re: Uciekam..... 23.03.05, 01:12
                                                  e tam popoludnie jest to nic nie kumam heheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka