wscieklyuklad
14.05.15, 18:51
Zagrzmiało!
Jarosław Polskę Zbaw Gromowładny Kaczyński wstąpił na mównicę i oznajmił:" jeśli wygra Komorowski, KUPUJĘ BILET I EMIGRUJĘ Z TEGO CHOREGO KRAJU!!!!!
Mam już dość wstydzenia się za Polskę przed zagranicznymi znajomymi – oznajmił na konferencji prasowej.
– Coraz częściej podczas podróży po Europie zapytany skąd jestem, mówię że z Czech, żeby uniknąć tematów związanych z bieżącymi wydarzeniami w kraju – dodał prezes PiS.
– Wolę w Anglii pracować na przysłowiowym zmywaku w jakiejś partii niż użerać się w tym kraju bez perspektyw""
KOCHANI W FAZIE WAHANIA!
BŁAGAM O ODDANIE GŁOSU NA SZANOWNEGO PANA PREZYDENTA BRONKOMA!
Przecież widać, że Szanowny Pan Prezes - podobnie do Szanownego Pana Prezydenta Wielkiej Rosji Dablju Dablju Putina - zatracił całkiem kontakt z rzeczywistością.
Dodatkowym motywem do oddania głosu jak wyżej niech będzie dokładna analiza wypowiedzi tego biednego mikrusa.
Najpierw mówi o wstydzie przed zagranicznymi znajomkami, a potem, że zapytany skąd pochodzi, wymienia (ze wstydu) Czechy!
Cóż to zatem za znajomi? Znajomi, którzy nie wiedzą skąd pochodzi Szanowny Pan Prezes?
Tymi słowami potwierdził, iż nikt go w Europie nie zna i się z nim nie liczy. Nikt nie wie, skąd tak Wybitny Polityk pochodzi.
No i clou(n) wypowiedzi: jest gotów PRACOWAĆ NA ZMYWAKU W JAKIEJŚ PARTII
Nie słyszałem, żeby jakaś angielska partia dysponowała zmywakiem.
Choć sam Szanowny Pan doskonale pasuje na myjkę!