michcio.16 14.11.09, 19:50 już od tygodnia w kablówce,ciekawe czy to w ramach testów czy na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike56 Re: TVN warszawa 14.11.09, 21:21 u mnie w UPC od pół roku jest - na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: TVN warszawa 15.11.09, 04:09 Tak to jest kiedy ktoś w poście pisze tak, że nie wiadomo o którą kablówkę chodzi. Przecież w Legionowie jest nie tylko kablówka SMLW. Odpowiedz Link Zgłoś
michcio.16 Re: TVN warszawa 15.11.09, 12:57 no to mnie właśnie chodziło o kablówkę SMLW :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyberwolf Re: TVN warszawa 17.11.09, 09:16 Na razie testowo, wnioskodawcą było osiedle Przylesie. Od reszty użytkowników zależy czy program zostanie na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
widget82 Re: TVN warszawa 19.11.09, 08:13 'TVN Warszawa' jest już od jakiegoś czasu w kablówce SMLW. Mnie osobiście dziwi na jakiej podstawie dokonywane są zmiany programowe i dlaczego użytkownicy są kompletnie nie informowani o zmianach kanałów. Zadałem pytanie w administracji ale oczywiście brak odpowiedzi. Razem z 'TVN Warszawa' dołączył nowy kanał muzyczny 'Nat Geo Music'. Ja profilaktycznie raz na jakiś czas sprawdzam jakie kanały dochodzą i odchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
b_leg Re: TVN warszawa 19.11.09, 20:09 A ja sie zastanawiam sie czemu nie ma Animal Planet w ofercie....://ktos wie? moze bylo? ale zdjeli? Odpowiedz Link Zgłoś