englishh 05.02.10, 20:30 Wie ktoś może gdzie przyjmuje teraz ginekolog dr Pająk??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamanuela Re: Szukam dr PAJĄKA 05.02.10, 20:56 Chyba w Serocku. A co dobry jest? Odpowiedz Link Zgłoś
kkater Re: Szukam dr PAJĄKA 05.02.10, 21:40 Od stycznia przyjmuje w przychodni Legio-Med na Husarskiej - we wtorki i czwartki. A co do tego czy jest dobry - o, tak, jest rewelacyjny! Nie traktuje pacjentek jak kolejnych przypadków, ale do każdej podchodzi bardzo indywidualnie, wyjaśnia każde wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
englishh Re: Szukam dr PAJĄKA 06.02.10, 19:25 Pieknie dziekuje za informacje! Rozumiem że przyjmuje tam prywatnie? A czy pielegniarka p.Dorotka też z nim tam przeszła? to już mniej wazne ale z ciekawości pytam. Jeszcze raz Dziękuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
kkater Re: Szukam dr PAJĄKA 06.02.10, 21:47 Tak, oczywiście przyjmuje prywatnie - koszt wizyty to, o ile dobrze pamiętam, 60 zł. Co do Doroty to nic mi nie wiadomo... nie widziałam jej tam. Odpowiedz Link Zgłoś
nola83 Re: Szukam dr PAJĄKA 07.02.10, 20:12 Pani Dorotka została w przychodni Zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maserati_easy Re: Szukam dr PAJĄKA 07.02.10, 22:06 Wceśniej robiłem z żoną rozeznanie. Mogę potwierdzić, polozna, Pani Dorota została w Przychodni na Sowinskiego. Teraz współpracuje z ginekologami pracującymi w przychodni Zdrowie - Legionowo dr. Kunickim, dr Sotowską i dr. Laskowskim. Ten pierwszy doktor to wyższa półka, z tego co czytałem wykladowca na AM. Z dr. Sotowską pracują też w Szpitalu na Karowej! Pozd Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_tramwaj Re: Szukam dr PAJĄKA 09.02.10, 10:27 kkater napisała: > A co do tego czy jest dobry - o, tak, jest rewelacyjny! Nie traktuje > pacjentek jak kolejnych przypadków, ale do każdej podchodzi bardzo > indywidualnie, wyjaśnia każde wątpliwości. Cóż, nie polecam tego lekarza. Rewelacyjny jest w czarowaniu pacjentek, to fakt. Chodziłam do niego i byłam zadowolona, nawet pisałam to na forum, dopóki wszystko było ok ze zdrowiem. Doktor zbagatelizował i skwitował grubym żartem niepokojący objaw ("Wszystko gra, niech pani powie mężowi żeby był delikatniejszy, he he he"). Na szczęście trafiłam przypadkiem do dr. Królińskiego, który natychmiast mnie zdiagnozował, wdrożył leczenie i jest po problemie. Jeśli lubicie miłe spotkania towarzyskie - polecam Pająka. Jeśli chcecie merytorycznie kompetentnego, ale zdystansowanego lekarza - Króliński. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysiak Re: Szukam dr PAJĄKA 08.02.10, 22:17 Witam! Szczerze mówiąc zaskoczyłaś mnie bo się do niego wybieram i myślałam że przyjmuje tam gdzie przyjmował w legionowie.Słyszałam że przyjmuje też w przychodni w wieliszewie. Odpowiedz Link Zgłoś
ali1979 Re: Szukam dr PAJĄKA 16.02.10, 13:54 Dr. Pająk kiedyś przyjmował w przychodni na 3 maja, teraz przyjmuje w LEGIO-MED na ul. Husarskiej 14, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maserati_easy dr. Kunicki 11.02.10, 16:30 Pośpieszyłem się s dr. Kunickim Już nie przyjmuje w przychodni Zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: dr. Kunicki 15.02.10, 21:03 Czy możecie polecić jeszcze jakiegoś ginekologa? Dra Pająka bardzo lubię, ale szukam lekarza który podejdzie poważnie do tematu nadżerki i badań podczas stosowania pigułek. Dr Laskowski niby ok, ale pierw się mnie spytał czy jestem w ciąży, a później czy mam męża- a co ma piernik do wiatraka? Szukam ginekologa w Legionowie lub Serocku (lub najbliższa okolica) Odpowiedz Link Zgłoś
ola.ks Re: dr. Sotowska? 30.03.10, 15:54 Witam, a czy o dr Sotowskiej ktoś mógł by wyrazić swoją opinię? Wizyty są na fundusz czy prywatne? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
maserati_easy dr. Sotowska? 30.03.10, 19:13 wysoka pólka! przyjmuje tez na karowej, to wiele tlumaczy... Na fundusz zapisy są chyba na czerwiec, prywatnie można sie do niej dostac wczesniej w przychodni zdrowie. Przyjmuje tam również dr Laskowski. Opinia mojej zony, bardzo pozytywna. Przede wszystkim bardzo sympatyczna dr Odpowiedz Link Zgłoś
teba18 Re: dr. Sotowska? 06.04.10, 10:55 Właśnie dzwoniłam, zostałam poinformowana że do Pani Doktor można się zapisać na wizytę prywatną na lipiec... Odpowiedz Link Zgłoś