dikoj 09.03.10, 06:19 Poszukuję w Legionowie ew. okolicach dobrego gazownika samochodowego. Nie chodzi mi o duży serwis typu Józwik, ale zakład specjalizujący się w montażu i naprawie instalacji gazowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazdam Re: gazownik samochodowy 09.03.10, 08:36 Witam, www.migaz-s.com.pl/ na Modlińskiej, tylko terminy mają ponoć bardzo odległe. Odpowiedz Link Zgłoś
julitta.only Re: gazownik samochodowy 09.03.10, 09:30 W ŁAJSKACH NA NOWODWORSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
galej Re: gazownik samochodowy 09.03.10, 11:13 Legionowo, Wrzosowa 11 robiłem tam dwa autka gorąco polecam zarówno montaż i serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
tabaher-2 Re: gazownik samochodowy 09.03.10, 13:22 Natomiast ja polecę gazownika gdzieś pomiędzy Legionowo Piaski a Chotomowem ale nie znam dokładnego adresu, łatwo znaleźć. Co do Wrzosowej 11 to byłem raz faktem że parę lat temu ale wrogowi nie polecę przez grzeczność. Jak oddawałem autko to już przeczuwałem że będzie po bandzie. Facet nie wysłuchał nawet jakie są objawy bo już wiedział co jest do zrobienia. Oczywiście wymienił parownik a autko i tak kulało. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_jankiel Re: gazownik samochodowy 10.03.10, 20:07 szczerze odradzam serwis na modlińskiej w jabłonnie. mogę polecic na nowodworskiej, znają się na rzeczy. dobre opinie słyszałem również o warsztacie na kościuszki pod chotomowem. Odpowiedz Link Zgłoś
dikoj Re: gazownik samochodowy 11.03.10, 06:32 Byłem wczoraj na Wrzosowej 11. Mechanik stwierdził co może być przyczyną awarii i doradził co mogę zrobić we własnym zakresie. Podał też koszty ew. naprawy. Jak narazie odczucia pozytywne. Jeśli będę tam jednak naprawiał auto to napiszę jak było :) Odpowiedz Link Zgłoś
majkat12 Re: gazownik samochodowy 16.03.10, 21:00 Witam. Polecam zakład co prawda w W-wie, ale niedaleko. Na Żeraniu ul.Laurowa 10 jest całkiem dobry serwis instalacji gazowych i wymiana opon. To tak przy okazji bo zbliża się pora na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś