sloggi 01.07.06, 12:13 Czy Jabłonna posiada warunki, aby w skutek przemyślanej rozbudowy pretendować do miana miasta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Jabłonna miastem? 04.07.06, 00:29 martinika2 napisała: > NIe i niech tak zostanie Uzasadnij. Odpowiedz Link
morskipes Re: Jabłonna miastem? 04.07.06, 15:36 Wydaje mi się, że Jabłonna ma swój urok teraz i charakter, drugiego Legionowa między Warszawą a Legionowem nie potrzeba. Kameralnie, mniej tłumów w urzędach, łatwiej wszystko kontrolować i inwestować. Odpowiedz Link
sloggi Re: Jabłonna miastem? 06.07.06, 23:28 morskipes napisał: > Wydaje mi się, że Jabłonna ma swój urok teraz i charakter, drugiego Legionowa > między Warszawą a Legionowem nie potrzeba. Kameralnie, mniej tłumów w urzędach, łatwiej wszystko kontrolować i inwestować. Do czasu, rozejrzyj się - ile w Jabłonie inwestycji. Więcej niż w Legionowie. Odpowiedz Link
morskipes Re: Jabłonna miastem? 10.07.06, 10:08 sloggi napisał: > Do czasu, rozejrzyj się - ile w Jabłonie inwestycji. Więcej niż w Legionowie. Ale jakie to inwestycje? NIe budują toksycznych fabryk, hal hutniczych, wielkich kompleksów przemysłowych. Jabłonna zawsze wiazana była z rekreacją i wypoczynkiem. I iech tak zostanie. A to, ze sie rozbuduje to normalny tok, byle w dobrym kierunku. lepiej mieć hale sportową czy kino niz elektrownię jadrową Odpowiedz Link
lejla44 Re: Jabłonna miastem? 10.07.06, 16:16 Jabłonna to urocza wieś - pozwólcie nam mieszkać jak na wsi. Odpowiedz Link
anitajas1 Re: Jabłonna miastem? 19.07.06, 10:00 owszem jest dobrze, jak jest. Byle tylko mi tego mostu nie wybudowali, bo będzie totalna "kaszanka", a i po terenach rekreacyjnych pozostaną tylko wspomnienia. Wystarczy, że już mamy drogę wojewódzką (hałaśliwe Tiry i inne samochody)i korki. Odpowiedz Link