w.iwo 12.03.10, 14:55 co można podarować dorosłemu mężczyźnie bez specjalnie dziwnych nałogów ? doradźcie bo włosy z głowy rwę (oczywiście nie swoje) ;) ----- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 15:24 ja zawsze cieszę się z płyty. jak by ktos przestał do mnie mowic "misiu" byłbym wniebowzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 16:31 ale jakiej płyty ? chodnikowej ? muzycznej ? z nauką niemieckiego w 9 pozycjach ? kawałka meblościanki ? główna z bebechami komputerowymi ? jaśniej proszę ;) - Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 16:34 - krawat, koszula, - woda po goleniu, - kolacja z lampką wina, - płyta owszem, - książka z serii sekretne historie III rzeszy ;) - album, ... chyba więcej nic mi nie przychodzi do głowy... zły prezent to: - komplet narzędzi, bo to = kran się zepsuł ;) - nóż do kosiarki = Misiu wiosna idzie, wiesz? - itd. Znajomy swojej lepszej połowie na urodziny zakupił lusterka do wspólnego auta. Można pomyśleć, co potrzebne jest do domu lub auta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 16:49 ale to z jajem ma być, bo to nie mój chop... i okrągła rocznica wydania pierwszego dźwięku na tym padole... ----- Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 17:36 a! to zmienia postać rzeczy.... Poduszka Armata Kiliszki Książka Kubek Dla palacza Dla ogrodnika Zegar ale jaki Odstresawiacz Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanna Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 16:54 oj... kupon na tajski masaż tylko, żeby żona nie widziała jak któryś powie zaraz, że kupon to nie bo to a)głupie b)on nie lubi czy inne podobne dyrdymały, to znaczy, że żona mu za plecami stoi :P Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanna Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 23:35 bo tylko tajski gwarantuje odpowiednie wrażenia :P Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: urodziny chłopa i katastrofa 12.03.10, 23:46 dla rocznego chłopa cos do picia [img] http://www.startujzdrowo.pl/DesktopModules/Controls/GetFile.aspx? Key=127861e5b11348f394115a9528e443e1[/img] i wieczorek zapoznawczy z jakąs nierozważną i romantyczną kolezanką z sąsiedztwa. niech sie gówniarz zaprawia do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: urodziny chłopa i katastrofa 13.03.10, 13:28 Bez nałogów??? To chyba go nie znam. Widziałam dzisiaj w Kauflandzie takie wielkie znicze nagrobne. Byłyby ekstra na stół urodzinowy. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: urodziny chłopa i katastrofa 14.03.10, 10:50 [img]https://przystaneklegionowo.blox.pl/resource/przesylka.jpg[/img] ------ Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: urodziny chłopa i katastrofa 14.03.10, 18:10 Misiek woli stare. Odpowiedz Link Zgłoś
postrach_szefowej Re: urodziny chłopa i katastrofa 14.03.10, 20:19 i (zapomniałam dodać)... sflaczałe. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: urodziny chłopa i katastrofa 15.03.10, 18:06 odpowiedź dla szanownej Pani na przystanku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: urodziny chłopa i katastrofa 15.03.10, 22:04 Jejku jaki eto proste - wiadomo, że dla Tygrysa coś z elektroniki. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: urodziny chłopa i katastrofa 15.03.10, 22:21 Tygrys sobie sam kupuje prezenty... a jak to obcy chłop ? Odpowiedz Link Zgłoś