justyna9926 17.04.10, 11:53 Będę musiała zrobić usg w Medice i proszę o polecenie dobrego ginekologa. Będzie to usg sprawdzające czy jest owulacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonia_5 Re: Mediq- usg 19.04.10, 10:57 Ja niestety nie polecam ginekologów w Mediq. Odpowiedz Link Zgłoś
oz_patryk Re: Mediq- usg 20.04.10, 22:52 albo dobry albo w medice... polecam... tzn moja żona poleca Kucewicza, ma gabinet w Legionowie, pracuje w szpitalu bielańskim na położnictwie/porodówce/patologii ciąży. z tego co kojarzę posiada jedyny w Legionowie gabinet prywatny (nie mylić z przychodnią) w którym można zrobi USG. Pan Google Ci powie gdzie go znaleźć :] Odpowiedz Link Zgłoś
maserati_easy Re: Mediq- usg 21.04.10, 00:20 dr Lskowski w przychodni Zdrowie przychodzi mi na myśl. Doświadczony lekarz z Instytutu Matki i Dziecka. Na stronie tej przychodni znajdziesz rozpiskę z godzinami przyjęć dr. Piszesz o medice czy mediqu?:)) bo to różne dwie klasy. Mediq z tej niższej oczywiście jeśli chodzi o obsługe, ale wiecej, nic nie pisze, bo zaraz odezwie się zadowolony pacjent tej placówki:) Odpowiedz Link Zgłoś