madziulec 23.07.10, 18:18 www.tvnwarszawa.pl/28415,1666311,0,1,splonelo_11_hektarow_lasow_w_okolicach_wieliszewa,wiadomosc.html komentarz chyba niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek1974 Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 23.07.10, 21:28 madziulec napisała: > komentarz chyba niepotrzebny > To po co zakładać taki temat? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 23.07.10, 21:36 misiek1974 napisał: > madziulec napisała: > > > komentarz chyba niepotrzebny > > > To po co zakładać taki temat? O ile nie zauwazyles "Forum o tym, co dzieje się w Legionowie i Powiecie Legionowskim.". Widac masz problemy z kojarzeniem pewnych faktow. Dlaczego komentarz do linku?? Poniewaz byl kiedys post: forum.gazeta.pl/forum/w,93,93352280,93352280,Posty_z_linkami.html A jak zupa byla za slona.. to nie do mnie te pretensje ;) O brak sniadania tez nie do mnie pretensje... Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 24.07.10, 13:03 madziulec napisała: > misiek1974 napisał: > > > madziulec napisała: > > > > > komentarz chyba niepotrzebny > > > > > To po co zakładać taki temat? > > O ile nie zauwazyles "Forum o tym, co dzieje się w Legionowie i Powiecie > Legionowskim.". Widac masz problemy z kojarzeniem pewnych faktow. > To Ty masz problemy z tym co piszesz. Sama napisałaś komentarz nie potrzebny to nikt nie komentuje czyli po co go zakładać. Czy nie lepiej siedzieć przed komputerem i wymyślać nowe tematy tylko z dzieckiem się na spacer udać czy też wodę na herbate ugotować? Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 24.07.10, 18:18 A ja sie zastanawiam.. Ilez to w sobie jadu trzeba miec, by nie miec nic innego do roboty by wynajdywac moje posty i sie do nich dopieprzac ;) Chyba nie tylko Ci upal szkodzil :0 Odpowiedz Link Zgłoś
misiek1974 Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 24.07.10, 21:29 madziulec napisała: > A ja sie zastanawiam.. Ilez to w sobie jadu trzeba miec, by nie miec nic innego > do roboty by wynajdywac moje posty i sie do nich dopieprzac ;) > O co za piękne słownictwo. Nie trzeba szukać Twoich postów. Jest ich 50% na tym forum. Jak ktoś nie ma nic do roboty to pisze o wszystkim co się tylko nawinie. Ciekaw jestem kiedy napiszesz coś na temat psa co u Twoich sąsiadów szczeka czy u innego kot wieczorami miałcze. To są sprawy Legionowa i okolic. Albo sąsiad ognisko w okresie suszy rozpalił. To są ważne sprawy. Czy wytrzymasz chociaż jeden tydzień bez swoich mądrości? :)Wątpię :] > Odpowiedz Link Zgłoś
toni84 Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 23.07.10, 21:29 Był las, nie było was, Będzie las, nie będzie was. Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 23.07.10, 22:29 Niestety zachodzi podejrzenie, że za tymi pożarami stoi podpalacz. To już kolejny pożar w tych okolicach w ostatnich kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 24.07.10, 16:14 też mi się wydaje, że tak może być. Dwa pożary tego samego dnia w bliskiej okolicy to nie przypadek. Szczególnie, że ostatnio jednak trochę popadało i chyba w lasach nie jest już tak sucho. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 30.07.10, 18:31 Wytłumaczcie mi, bo pojąć nie mogę. Jaka jest frajda w podpaleniu lasu? Rozumiem "zajarać jointa", ponoć nieźle bierze. Ja to pieprzę (sorki za słowo), wszystko i wszystkich wydających się podejrzanie zgłaszam niebieskim. Niech w końcu ruszą kijanki i pokażą się na oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 30.07.10, 18:49 Pewnie podobna frajda jak rozpieprzyc lawke czy maznac cos na kolejnym murze. Albo tak jak dzis wypieprzyc puszke po coli przez otwarte drzwi skm-ki. Albo... pieprznac peta na chodnik, choc obok stoi kosz. Albo.. drzec sie jak obdzierany ze skory lub gwizdac .. o 2 w nocy... Oj wiele takich dziwnych zachowan swiadczacych, ze niektorzy maja jakies problemy ... Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 30.07.10, 19:30 Albo wyrzucac śmieci na plaży na którą przyjeżdża się odpocząć - a tak raz do roku wolontariusze z workcampu posprzątają. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 31.07.10, 15:06 keechaczu napisał: > Albo wyrzucac śmieci na plaży na którą przyjeżdża się odpocząć - a tak raz do > roku wolontariusze z workcampu posprzątają. Nie tylko plaża. Wystarczy przejechać po okolicy, gdzie są działki. 90% aut tam stojących to warszawiacy. W lesie pełno worków, w Sikorach, gdzie stały kontenery sterta worków. Jak im się nie podoba, że kontenery zniknęły i na własny koszt muszą swoje brudy wywozić, to wypad stąd do betonu. Aż prosi się o straż gminną. Na początek 4 ludzi w trybie zmianowym 12h i auto, chociażby sezonowo. Myślę, że z mandatów byłoby na ich pensje. Odpowiedz Link Zgłoś
ralph123 Re: splonal las w okolicy Wieliszewa 31.07.10, 09:01 Może to jakiś piroman, wtedy to trudno logicznie wytłumaczyć, ale nie uważam tez ze to usprawiedliwia kogoś. Sam mam działke w tamtych okolicach i jak zobaczył tytuł tego tematu to troche spietrałem i pojechałem sprawdzić ;) Ps: Do madziulca (troche nie w tym temacie, ale jestem leniem i nie chce mi się dwa razy pisać): Na tym forum występuje tylko pod tym nick'iem, a cyferki w nick'u to ma jakies 30% uzytkowników internetu (ale to naprawde nie ja). I w cale nie czepiam się Ciebie dla zasady, już taki ze mnie prostak ;) Odpowiedz Link Zgłoś