w.iwo 16.08.10, 09:46 właśnie wróciłam na łono Internetu ;) nadrabiam zaległości, ktoś może mi pomóc i oświecić mnie co się działo w ostatnie dwa tygodnie ? jakiś mały poradnik ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3goust Re: jeszcze troche i koniec wakacji ;( 16.08.10, 10:06 najgorętsze tematy kasowali, i zapanowała cenzura....czyli nic nie uciekło Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: nadrabiam zaległości 16.08.10, 14:40 to może jakiś blog, na którym zamieszczane będą ocenzurowane posty forum? bo sztucznych ptakach, to to nie ciekawe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: nadrabiam zaległości 16.08.10, 15:13 No ciekawy pomysl, ale czasem likwiduja tak szybko.. ;((( Dobra.. pomysle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: nadrabiam zaległości 16.08.10, 19:43 dawniej umieszczałam kontrowersje na szlabanie, gdzie mam katalog pt. "z pamiętnika moderatora" - muszę znów uruchomić bieżące wypowiedzi ;) ale pomyślę ;) chociaż samych wypowiedzi nie mogłabym cytować, chyba byłoby to niemoralne wykorzystywanie funkcji moderatora ;))) chociaż z drugiej strony to co nadaje się na bloga równie dobrze może wisieć na forum... wszystko zależy od stopnia wrażliwości człowieka za klawiaturą i środowiska forumowiczów oraz definicji demokracji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: nadrabiam zaległości 16.08.10, 19:51 A mi moralnosc w takim przypadku moze byc obca ;))) A nie zawsze to, co sie nadaje na bloga moze wisiec na forum. Bo forum to jednak zbior jakichs regulaminow, a blog.. wieksza dowolnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: nadrabiam zaległości 17.08.10, 07:36 w.iwo napisała: > oraz definicji demokracji ;) Z historii byłem noga ale utkwiło mi coś o rządach ludu ;) No więc, jako kawałek tego ludu domagam się publikacji tekstów nie uczesanych tu lub tam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: nadrabiam zaległości 17.08.10, 15:16 według życzenia ludu i za zgodą administracji wątki zostały przeniesione na Cafe... mam nadzieję, że będę spała po nocach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: nadrabiam zaległości 17.08.10, 22:23 No i wyrosnie ... kaktus na dloni ;) Odpowiedz Link Zgłoś