Dodaj do ulubionych

Wejściówki na otwarcie Areny

23.08.10, 10:44
Bezpłatne wejściówki na uroczystość otwarcia Areny Legionowo są już dystrybuowane.

Bilety wstępu na halę można otrzymać w następujących punktach:

Informacja w Ratuszu
Miejski Ośrodek Kultury
Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji
Starostwo Powiatu Legionowskiego.

Ze względu na pojemność trybun ilość miejsc jest ograniczona!

Przypominamy - otwarcie Areny, jednej z najnowocześniejszych i trzeciej co do wielkości na Mazowszu hali widowiskowo – sportowej już 4 września o godz. 15.00. W programie między innymi: pokazy legionowskich drużyn sportowych, występ grupy tanecznej VOLT, pokaz mistrzów akrobacji koszykarskiej Crazy Dunkers, koncert Norbiego i wiele innych atrakcji.

Atena Legionowo jest największą legionowską inwestycją, na którą miasto pozyskało rekordowe w skali powiatu dofinansowanie w wysokości 18,6 mln zł. W Arenie znajdują się: pełnowymiarowa hala sportowa, siłownia, sala fitness, ścianka wspinaczkowa, punkt odnowy biologicznej m.in. z sauną, wanną lodową i jacuzzi, zaplecze dla sportowców, część hotelowa, sala konferencyjna oraz restauracja z widokiem na boisko główne.
Obserwuj wątek
    • um_marketing Re: Wejściówki na otwarcie Areny 27.08.10, 14:00
      Wygraj wejściówki na otwarcie Areny!

Duże zainteresowanie imprezą spowodowało, że w ciągu 3 dni skończyły się wejściówki na uroczyste otwarcie Areny Legionowo. Nie wszystko jednak jeszcze stracone!

Dla osób, którym nie udało się ich zdobyć w Urzędzie Miasta, MOKu, MOSiRze lub Starostwie przygotowaliśmy specjalne konkursy. Na stronie www.legionowo.pl w zakładce „Konkursy Miejskie” (widoczne w pasku po prawej stronie). Przez cały następny tydzień co godzinę od 10.00 do 15.00 będą pojawiały się pytania dotyczące miasta - osoba, która najszybciej wyśle prawidłową odpowiedź na zadane pytanie na adres arena@um.legionowo.pl otrzyma wejściówki dla dwóch osób.

Przygotowaliśmy również wejściówki dla osób, które wezmą udziały w konkurach prowadzonych przez Radio Hobby – zachęcamy do słuchania audycji o mieście w piątki o 11.00.
      • guayazyl1 mam do odstąpienia... 27.08.10, 14:35
        ..dwie wejściówki.
        jeśli napisze do mnie ktoś z forumowiczów bedą jego.
        jesli nikt nie napisze przypadną komuś mi nieznanemu.
        wejściówki będą czekały u miłej pani z informacji w Ratuszu.
        • pleg Re: mam do odstąpienia... 28.08.10, 09:07
          to fajny pomysł, że nie zostaną Twoje puste krzesełka na hali

wczoraj byłem w MOK-u i dowiedziałem się, że wejściówki się skończyły, więc
          zostają już tylko takie osoby ja ty, które rezygnują
          lub
          odrobina
          szczęścia

• guayazyl1 Re: mam do odstąpienia... 28.08.10, 10:07
            sprawa już rozstrzygnięta.
            proszę się nie trudzić i nie pisać :)
      • plotkarapowiatowa Re: Wejściówki na otwarcie Areny 30.08.10, 21:30
        Udało się zdobyć :)
        Także plotkara powiatowa, będzie Was obserwować z sektora G... :P
    • pleg Re: Wejściówki na otwarcie Areny 29.08.10, 11:32
      Jest nowa informacja dla tych, dla których zabraknie wejściówek. Na plakacie dojrzałem info o telebimie przed wejściem na Arenę!

Zobacz
      • benieck Re: Wejściówki na otwarcie Areny 29.08.10, 20:36
        Ale dojazd to na pewno nie linią 731. Powinno być 723.
        • telemann Re: Wejściówki na otwarcie Areny 02.09.10, 16:42
          ciekawe czy ta cała arena zarobi na siebie, czy chłop pańszczyźniany/podatnik
          będzie na to łożył, tak jak robi to w przypadku ratusza?
          • adamlegionowo Re: Wejściówki na otwarcie Areny 02.09.10, 19:03
            Witam,
            Takie obiekty oddane użyteczności publicznej jak hala widowiskowo-sportowa,
            aquapark, przedszkola, boiska raczej nigdy na siebie nie zarobią ale poprawiają
            życie kulturalne (i nie tylko) mieszkańców, im więcej w Legionowie powstaje
            przedsięwzięć tym nasze miasto staje się atrakcyjniejsze.
            Pozdrawiam
          • pleg Re: Wejściówki na otwarcie Areny 02.09.10, 23:19
            dlatego wszystko powinno być prywatne
            wtedy byłoby jasne, ktoś wyłożył kasę, drugi przychodzi, płaci za usługę np.
            sportową, czy kulturalną
            i ten pierwszy zarabia
            nikt nie ma do nikogo pretensji, wszystko jest jasne
            a tak to zawsze będzie ktoś nie zadowolony
            trzeba szybko sprywatyzować tę naszą halę i będzie spokój :))
            • telemann Re: Wejściówki na otwarcie Areny 03.09.10, 10:06
              kto i na jakiej zasadzie zaprasza jakąś zgraną kartę: Norbiego?! i kto za to
              płaci? Występ Norbiego to ma być właśnie "życie kulturalne miasta", dzięki za
              taką kulturę!!!
              • hurapesymista Re: Wejściówki na otwarcie Areny 04.09.10, 15:51
                Ja też liczyłem na U2, ale podobno odpowiedzieli, że wolą grać bardziej kameralnie, a nie w takim kolosie.

telemann napisał:

> kto i na jakiej zasadzie zaprasza jakąś zgraną kartę: Norbiego?! i kto za to
                > płaci? Występ Norbiego to ma być właśnie "życie kulturalne miasta", dzięki za
                > taką kulturę!!!
                • telemann Re: Wejściówki na otwarcie Areny 05.09.10, 11:25
                  może kolejna edycja "metalmanii" :-).
                  Tak na poważanie zespoły typu U2, Depeche Mode mogą grać tylko w hali rozmiaru
                  łódzkiej "atlasu" (co zresztą Depeche Mode uczyniło dwukrotnie tego roku) lub
                  ergo arenie w Sopocie.
                  Jednakże możliwe jest, iż legionowski wydział kultury, czy jak tam się to zwie,
                  namówi U2 na jakiś kameralny występ ;-)
                  • ilegionowo Re: Wejściówki na otwarcie Areny 05.09.10, 19:00
                    Ja ja chciałem podziękować osobą które wzięły wejściówki i nie poszły, biletu
                    też nie oddały tym co chcieli pójść a nie mogli ze względu na brak miejsc.
                    Na moje oko bo kilkaset wolnych miejsc i nie było ciasno. Koło mnie było 20
                    wolnych miejsc i dziecko jak się zaczęło nudzić mogło sobie pobiegać.

Wielkie dzięki.
                    • w.iwo Re: Wejściówki na otwarcie Areny 05.09.10, 20:01
                      część miejsc była przeznaczona dla drużyn, które nie zawsze mogły siedzieć...
                      nie przesadzałabym z tą ilością wolnych miejsc, sporo osób wyszło wcześniej, ale
                      i wolało patrzeć z tarasów na akcje... trochę też ruszyło po watę cukrową ;)

ja osobiście byłam pod wrażeniem... przygotowanie tak dużej imprezy to wielkie
                      wyzwanie
                      byłam całą rodziną i dobrze się bawiłam, pokazy walk, Volt i magia kosza... ale
                      karaluch mnie załamał ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka