one.jsk 23.11.10, 22:22 Czy mógłby ktoś polecić dobrego sprawdzonego dermatologa w Legionowie, badź okolicach?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cornellia Re: dobry dermatolog 24.11.10, 09:36 dr. Góralska-Budzisz, przyjmuje w przychodni wojskowej na NFZ i u siebie w domu na ul. Jagiellonskiej. Nie zapisuje bezzasadnie leków za majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
ola.rog Re: dobry dermatolog 24.11.10, 13:18 Ja nie jestem zadowolona z leczenia u pani doktor z Jagiellońskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
millka73 Re: dobry dermatolog 24.11.10, 19:33 Lekarka w Legionowie na Słonecznej 50,przyjmuje wt. i czw. 16-18 Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: dobry dermatolog 24.11.10, 21:50 Ja również polecam dr Szewko z Elmedu Odpowiedz Link Zgłoś
marceli_proust Odradzam to miejsce. 11.07.11, 22:14 Nie polecam wyrzucone pieniążki :( Odpowiedz Link Zgłoś
madziulax Re: dobry dermatolog 13.01.11, 23:30 Ja również z czystym sumieniem polecam Dr Szewko (El-Med) Odpowiedz Link Zgłoś
nowikjan Re: dobry dermatolog 05.07.11, 18:11 Czy po za Słoneczną i Jagiellońską przyjmuje ktoś prywatnie ? wiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kurikulum Re: dobry dermatolog 06.07.11, 14:20 a co myślicie o pani Napiórkowskiej z Mediq? byłam u niej ja i mój chłopak - jego odesłała z kwitkiem, mi na receptę wpisała dostępne bez recepty kosmetyki La Roche Posay, trochę mnie to zdziwiło i kosztowało, nie wiem co o tym myśleć... Chodzić do niej dalej czy szukać kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
an-nek Re: dobry dermatolog 12.07.11, 09:59 Ja o napiórkowskiej słyszałam dużo dobrego, ale mi nie pomogła, byłam u niej kilka razy. Też kazała używać kosmetyków tej firmy, co Szewko skwitowała stwiwerdzeniem, że to jest kosmetyk, nie lekarstwo. Dopiero kuracja przepisana przez dr Szewko pomogła, sama Pani dr jest konkretna i skrupulatna. Odpowiedz Link Zgłoś