obywatelpiszczyk 10.06.05, 20:30 "Lies, damn lies and statistics..." Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
efka_2 proponuję inny podział: 10.06.05, 21:06 Wydaj e mi się, że w tym przypadku starczy taki podział : - myślący - 'ZA' - 'PRZECIW' - powiedzmy, że misie o wyjątkowo ciasnych rozumkach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
zsplasterpl Re: proponuję inny podział: 10.06.05, 21:42 efka_2 czy Ty się zastanawiasz czemu mają służyć takie parady? Czemu ci wszyscy "homo" i "les" tak bardzo się afiszują ze swoją innością? Może to cała heteroseksualna reszta ma siedzieć cicho w domu i patrzeć jak Wy propagujecie swoje nienaturalne zachowania??? Brawo Kaczor! Tak trzymaj! Mam pomysł jak do tego nie dopuścić - wystarczy kolejny alararm o zagrożeniu w miejscu planowanych wieców i policja ich wszystkich wyprowadzi. Pozdro. :) P.S. Ciasny rozumek to chyba jest i Twoim udziałem. Starczy to jest uwiąd. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi Re: proponuję inny podział: 10.06.05, 22:38 a lekcje już odrobione? najpierw fizyka i chemia, a potem na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 [...] 11.06.05, 07:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fehu1 Re: proponuję inny podział: 11.06.05, 00:08 nie widzisz dalej od swego nosa a i to niekoniecznie. Moze ci sie podobac parada albo nie, ale zakaz jest lamaniem prawa. Jezeli zgoda bedzie na lamanie prawa w jednym punkcie, pojawi sie wiecej takich spraw"do zakazu" wg widzi mi sie wladzy. a to juz krok do powtorki z najmniej slawnego okresu w Polsce - czyli zamordyzmu Bieruta.Potem to juz pojdzie lawinowo - a to i miedzy innymi dzieki takim odmozdzonym osobom jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
efka_2 a to się dowiedziałam ... ;] 11.06.05, 17:36 "Może to cała heteroseksualna reszta ma siedzieć cicho w domu i patrzeć jak Wy propagujecie swoje nienaturalne zachowania???" Cholera, zawsze mi się wydawało, że jestem heteroseksowana i że za rączkę prowadzam się z facetem.. no ale najwyraźniej wiesz lepiej... :] Naprawdę, nie trzeba być homoseksualistą (do bycia homo, dokładniej homo sapiens, a nawet homo sapiens sapiens absolutnie się przyznaję) żeby nie godzić się na łamanie konstytucyjnego prawa do wolności zwyrażania poglądów i zgromadzeń. Mają je czerwoni, czarmi, zieloni, niebiescy i pomarańczowi - a w związku z tym również ci tęczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
prudent1 Re: proponuję inny podział: 11.06.05, 22:29 God created Adam and Eve, but NOT Adam and Steve! Panimajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Singapur przeciw 10.06.05, 21:12 Nie będzie parady homoseksualistów Władze Singapuru nie zgodziły się na zorganizowanie największego w Azji festiwalu gejów i lesbijek. Imprezę przeniesiono do Tajlandii. [...] [...] W uzasadnieniu podano, że parada gejów i lesbijek jest sprzeczna z interesem publicznym. Policję poparły władze Singapuru. Doktor Balaji Sadasivan z Ministerstwa Zdrowia już wcześniej ostrzegał przed epidemią AIDS. Przekonywał, że w 2004 roku w Singapurze odnotowano ponad 300 nowych przypadków tej choroby, czyli o ponad 30 procent więcej niż w roku poprzednim. Duży wzrost zachorowań zaobserwowano zwłaszcza w środowisku homoseksualistów, czemu sprzyjają takie właśnie imprezy jak festiwal Nation 2005. [...] [...] www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050609/swiat/swiat_a_16.html Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kto za Paradą, kto przeciw 10.06.05, 21:18 bzdura!!..zajrzyjcie sobie do sondy wirtualnej Polski! tam za zakazem jest 54% internautów a przeciw 46% Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Kto za Paradą, kto przeciw 10.06.05, 21:34 oszolom.z.radia.maryja napisał: > bzdura!!..zajrzyjcie sobie do sondy wirtualnej Polski! tam za zakazem jest 54% > internautów a przeciw 46% Dobrze, że zdemaskowałeś tą podłą manipulację. Wirtualna Polska głosem narodu. Pozostań czujnym. Odpowiedz Link Zgłoś
tomxp Re: Kto za Paradą, kto przeciw 10.06.05, 21:38 oszolom z radia maryja na prezydenta! niech zyje Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 10.06.05, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Re: Kto za Paradą, kto przeciw: nternauci sa 11.06.05, 10:34 specificzna grupa i do tego wybieraja jakies tam forum, ktore je dalej "specifikuje". Dlatego sonda ta jest reprezentacyjna dla pewnej grupy ludzi. Prawidlowy sondaz wybiera ludzi wedlug klucza majacego tworzyc reprezentacje calego spoleczenstwa, a wiec pewna ilosc respondentow z maly miasteczek, pewna z duzych i itd. Oczywiscie przy takim sondazu bardzo duzo zalezy od prowadzacego sondaz. On moze wplywac na odpowiedzi sugerujac np. tonem glosu co jest dobre a co nie ::)) Odpowiedz Link Zgłoś
bromba2 [...] 10.06.05, 21:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ibykos Homofobie mozna leczyc!Srawiedliwosc zwyciezy!!! 10.06.05, 22:13 Moza za lat 5 lub 10,ale i tak sie to stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
shoovar Re: Homofobie mozna leczyc!Srawiedliwosc zwyciezy 10.06.05, 22:15 w Kanadzie zrezygnowano z referenduam na temat malzenstw homoseksualnych bo wstepne badania wykazaly ze spoleczenswto sie zdecydowanie nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
fehu1 Re: Homofobie mozna leczyc!Srawiedliwosc zwyciezy 11.06.05, 00:11 A ty skad wiesz? A moze jednoczesnie powiesz i o tym, ze w kanadzie nawet mrugnac nie wolno na geja ani go nazwac gejem bo bedziesz mial proces o nietolerancje/ Odpowiedz Link Zgłoś
fehu1 Re: Homofobie mozna leczyc!Srawiedliwosc zwyciezy 11.06.05, 00:13 masz szczescie ze mieszkasz w polsce i mozesz sie na temat geyow bezkarnie wypowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
ferein Re: Homofobie mozna leczyc!Srawiedliwosc zwyciezy 11.06.05, 13:36 no właśnie, mamy szczęście, że możemy się jeszcze wypowidać a terror tolerancji i politycznej poprawności jeszcze całkowicie do nasz nie dotarł. I może dzięki Kaczyńskiemu nie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi Re: Homofobie mozna leczyc!Srawiedliwosc zwyciezy 10.06.05, 22:43 mhm. twoja "sprawiedliwość" zwycięzyła już dawno w stanach, w niemczech, we francji, w anglii, włoszech, w całym cywilizowanym świecie, :). nawet rumuni organizują paradę. a ty ciagle chcesz konserwować ten katolicki skansen, :). Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Homseksualizm mozna leczyc! Srawiedliwość zwycięży 10.06.05, 22:52 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk ILE razy mowic TUMANOWI,ze preferencji seksualnych 11.06.05, 01:24 nie da sie leczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
adalbertus1823 Re: Homseksualizm mozna leczyc! Srawiedliwość zwy 11.06.05, 07:14 Twej glupoty niestety juz nie... Odpowiedz Link Zgłoś
roro68 Re: Kto za Paradą, kto przeciw 10.06.05, 22:27 Pamiętam, że głupia Wyborcza zawsze przed wyborami podawała takie sondaże, że na Unię Wolności chcą głosować ludzie młodzi z wykształceniem wyższym z dużych miast. Dziś macherzy od UW muszą ciągle zmieniać nazwy, żeby pomarzyć chociaż o 5 procentach poparcia;-) Ale Wyborcza dalej po staremu. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Re: Pedały i towarzysze z SLD razem ! 10.06.05, 22:55 Jedni drugich warci. Pójdą na społeczne dno razem. Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 01:56 A jak się nazywa partia, która ty popierasz? Czy na pewno nie zmieniała nazw? Samoobrona? Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Ach jakie ladne badania. Ci co popieraja 10.06.05, 22:58 paradowanie sa ladni, bogaci, mlodzi i pija wino w odpowiednich kieliszkach. Ci co nie popieraja paradowania sa starzy, brzydcy i zli i pija jabole z gwinta. Niech zyja badania socjologiczne ;) Tak samo wiarygodne jak badania opinii publicznej gdzie roznice poparcia dla partii dochodza do 10%. Przypominam, ze dopuszczalny blad statystyczny to 3% na + lub -, czyli razem 6%. Jakby nie patrzec wychodzi na to, ze kazde badanie ma takie wyniki jakie zyczy sobie zamawiajacy badanie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja ratujmy polską młodzież!! 10.06.05, 23:04 ona jest najbardziej narażona na deprawację ze strony tych zboczeńców!! pół na pół..widać ze w tej grupie wiekowej największe spustoszenia poczyniła homopropaganda uprawiana przez GW..dalsza wskazuwka..musimy po wygranych wyborach zrobic ostrą czystę wśród akademickich wykładowców.. nie mozemy pozwolić by uniwersytety stały się wylęgarnią patologii społecznych!!! Czeka nas wiec cięzka praca ale mam nadzieję ze będzie ona uwieńczona sukcesem tak jak to ma miejsce w przypadku aborcji którą t jak pokazują badania młodzi gremialnie odrzucają Odpowiedz Link Zgłoś
18261826www Re: ratujmy polska˛ m?odziez˙przed radiem Maryja!! 11.06.05, 00:53 Ona jest najbardziej narazona na deprawacje ze strony tych rasistow!!Pol na pol widac,ze w tej grupie wiekowej najwieksze spustoszenia poczynila faszystowska propaganda uprawiana przez RM..dalsza wskazowka musimy po wygranych wyborach po prostu zostawic Rydzykowa bande w spokoju.Sami wykoncza sie nawzajem,pozagryzaja jak wsciekle psy i nasza nadzieja na Polske wolna od faszystow bedzie uwienczona sukcem tak jak to ma miejsce w przypadku aborcji ,ktora jak pokazuja badania mlodzi swiadomie i rozumnie odrzucaja! Odpowiedz Link Zgłoś
hatteras Re: ratujmy polska˛ m?odziez˙przed radiem Maryja! 11.06.05, 01:56 kol.Oszo?oma juz nikt i nic nie jest w stanie uratowac. Og?upili cie cz?owieku,okaleczyli na ca?e zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: ratujmy polską młodzież!! 11.06.05, 08:59 oszolom.z.radia.maryja napisał: > ..dalsza wskazuwka.. Ratujmy polską młodzież zaczynając od ...ortografii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zardozz Re: Kto za Paradą, kto przeciw 10.06.05, 23:53 mam wyższe wykształcenie, urodziłem się i mieszkam w jednym z największych miast Polski, mam żonę i dziecko i 35 lat. I nade wszystko mam dość panoszenia się nachalnego pedalstwa w naszym kraju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
achtung-baby Re: Kto za Paradą, kto przeciw 10.06.05, 23:54 Jak chcą demonstrować, to niech to robią, np. w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 00:11 w mieście Jana Pawła II ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.prezio [...] 11.06.05, 00:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Przeciw paradzie -NIEPEWNI SWEJ SEKSUALNOSCI 11.06.05, 01:26 Bo prawdziwi hetero moga sie, co najwyzej, posmiac...Im ta parada w wyborach partnera plci odmiennej napewno nie zaszkodzi!!! Biedaku, a moze jednak udalbys sie do seksuologa? Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 02:04 Rzym i Wadowice też papieskie, a Warszawa miasto Wyszyńskiego. Rodacy pilnujcie zboczków w Rzymie! Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Re: Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 01:24 "wyższe wykształcenie" ?? - polacko_katolickie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Mial przygode z gejem i...mu sie spodobalo, ale 11.06.05, 01:28 zona, dziecko, presja srodowiska katolickiego...Rozumiesz: zaszczuty czlowiek :( Odpowiedz Link Zgłoś
jurek46pink Re: Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 09:02 zardozz napisał: > mam wyższe wykształcenie, urodziłem się i mieszkam w jednym z największych mias > t > Polski, mam żonę i dziecko i 35 lat. > I nade wszystko mam dość panoszenia się nachalnego pedalstwa w naszym kraju!!!! Nie gratuluję, nie zazdroszczę i - nie zamienię się ! Odpowiedz Link Zgłoś
zetp Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 06:10 "Zakaz Parady popierają starsi i ludzie z niższym wykształceniem. Przeciwni zakazowi są młodzi i lepiej wykształceni." - No to wrocilismy do korzeni! Nie sadzilem, ze "GW" bedzie stosowac metody zywcem z PRL-u! W relacjach z imprez niechcianych, np spotkan z papierzem, pokazywano samych staruszkow, kaleki i jakies "malointeligentne" twarze. Teraz na sile prestygitarzy dezinformacji zatrudnieni w "GW" robia dokladnie to samo. Gratulujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
adam02138 Re: Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 09:56 zetp napisał: > "Zakaz Parady popierają starsi i ludzie z niższym wykształceniem. Przeciwni > zakazowi są młodzi i lepiej wykształceni." - No to wrocilismy do korzeni! Nie > sadzilem, ze "GW" bedzie stosowac metody zywcem z PRL-u! W relacjach z imprez > niechcianych, np spotkan z papierzem, pokazywano samych staruszkow, kaleki i > jakies "malointeligentne" twarze. Teraz na sile prestygitarzy dezinformacji > zatrudnieni w "GW" robia dokladnie to samo. Gratulujemy! Zalaczcie link do waszego zdjecia... Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 [...] 11.06.05, 06:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk.log Toś prokurencie "niemłody" i na "PS" wykształcony. 11.06.05, 08:43 ;-( > opowiadam się przeciw pedałom.< - nie chcesz "Ich" brata na prezydenta?? Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j współczujemy tej Politechniki. Ale są jeszcze... 11.06.05, 09:18 ...studia podyplomowe, można przecież podjąć naukę w jakiejś normalnej szkole.. Nie wszystko stracone, nie trzeba do końca życia chodzić z piętnem słabego wykształcenia. Uszy do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
adam02138 Re: Jestem stary i źle wykształcony. 11.06.05, 10:04 smok5 napisał: > Mam aż 43 lata. Ukończoną Politechnikę Śląską. Jestem prokurentem 60 osobowej > firmy. Tak fatalne wykształcenie oraz niski status społeczny powoduje,że > opowiadam się przeciw pedałom. Bardzo daleko mi do oświeconych ludzi, którzy > rozumieją pęd do maszerowania zboczeńców po ulicach. Oj daleko Ci - i co z tego. Uczyli Ciebie na tej Politechnice statystyki? Niewyksztalceni i starzy ludzie maja wieksze prawdopodobienstwo bycia przeciw paradzie - nie znaczy to ze nie istnieja wyksztalceni zadufani w sobie prokurenci, ktorzy zieja nienawiscia do ludzi o innej orientacji. Powinienes wystapic o odszkodowanie do tej Politechniki... Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Jestem stary i źle wykształcony. 12.06.05, 04:36 "Smok5" zgadzam sie z Toba ze wszystkimi Twoimi pogladami. Inzynier to tylko lepiej wyksztalcony rzemieslnik. Odpowiedz Link Zgłoś
sam_sob Re: Kto za Paradą, kto przeciw 11.06.05, 08:22 Jest testem dla większości populacji, na wolę do bycia tolerancyjnym, w sytuacji niezgodnych z naszymi wyobrażeniami w sprawach wszelkich mniejszości. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque no sami widzicie - okazało się... 11.06.05, 09:27 że z tych danych można wysnuć prosty wniosek: jesli jesteś niewykształconym zabobonnym ciemniakiem ze wsi to nie popierasz parady. Nie stój po stronie ciemnoty, poprzyj demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz :-)))) 11.06.05, 10:14 Jednak coś w tej statystyce jest:-))) Uderz w stół i nożyce się odzywają. Nawet ,jeżeli stołem jest tylko jakiś sondaż. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: :-)))) 11.06.05, 10:49 malaszaramysz napisała: > Jednak coś w tej statystyce jest:-))) Uderz w stół i nożyce się odzywają. > Nawet ,jeżeli stołem jest tylko jakiś sondaż. no mysza przecież słupki pokazuja wyraźnie, że jak masz beret, skończona podstawówkę i 75 lat to jesteś przeciw, a ja wyższe studia i 25 to za (bez beretu rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Ratunku!!!!!! To ja jestem za czy przeciw? :-))))) 11.06.05, 11:54 Mam skończone studia, nie mam beretu ale 25 lat dość dawno skończyłam:-))) Za czy przeciw???? Odpowiedz Link Zgłoś
buraque Re: Ratunku!!!!!! To ja jestem za czy przeciw? :- 11.06.05, 12:08 malaszaramysz napisała: > Mam skończone studia, nie mam beretu ale 25 lat dość dawno skończyłam:-))) Za > czy przeciw???? jak studia to napewno za Odpowiedz Link Zgłoś
pokrecony1 ZA - z jednym zastrzeżeniem. Demokracja to nie 11.06.05, 10:47 tylko prawa ale i obowiązki, i odpowiedzialność. Więc jeśli ktoś z nich zachowa się nieobyczajnie albo obrazi kogoś, to niech potem nie krzyczy że jest dyskryminowany. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 TO CO TU CZYTAM TO ŚWIADECTWO 11.06.05, 10:50 KRYZYSU ŚWIADOMOŚCI tych, którzy nie widzą oczywistości, ze mamy do czynienia z ludźmi chorymi! tO JUŻ NIE JEST KRYZYS MORALNY, TO JUŻ JEST EWIDENTNY KRYZYS ŚWIADOMOŚCI!!!! Ludzie sa chorzy, bo maja chorą świadomość! dużej mierze dzięki praniu mózgów prze takie tytuły jak Wyborcza, która z tego powodu powinna byc zdelegalizowana. Kryzys świadomości jest najlepszym okreleniem. Ci ludzie maa chorą fałszywą świadomość już w momencie kiedy używają słowa "orientacja seksualna" W normalnym świecie cos takiego nie istnieje. Jest norma i dewiacja i już Cała reszta jest podszeptem chorych umysłó eksperymentujących sobie na ludziach. Dobro zwycięży!! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 PD za!!! hahaha Wiedziałem , że sa chorzy 11.06.05, 10:53 PD jest za. A tyle się mówi,ze to sa inteligentni ludzie, a widać , że ich tez dotknął postmodernistyczny kryzys świadomości!! Niech ostatecznie PD przepadnie. Potem tylko wyrugować chore elementy ze struktur państwowych i samorządowych i jeszcze cos sie da w Polsce zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Mniejszośc ma się słuchać większości!!!!!!!!!!!!!! 11.06.05, 10:54 a ne odwrotnie. To jakaś dykatura chorej mniejszości Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Kto za, kto przeciw - A TO CIEKAWE 11.06.05, 11:52 Ciekawe i niespodziewane ;-) są te wyniki "badań". Osobiście mam wyższe wykształcenie techniczne (mgr inż.) po dobrej uczelni (pierwsza trójka w rankingach) - a jednocześnie jestem przeciwnikiem "parady pedałów". No ale wyjątek potwierdza regułę. Naprawdę ciekawe jest to, że koleżanki i koledzy ze studiów, również z takim lub wyższym (dr) wykształceniem - również są przeciwnikami "parady zboków". Ba, ja i niektórzy z nich regularnie słuchają Radia, które jest tu tak nienawidzone (a może dlatego jest tak nienawidzone). A wyborcza niech się nie ośmiesza takimi chwytami, że jak ktoś za [popierana_idea] to młody i wykształcony, jak przeciw [popierana_idea] to stary i niewykształcony. Takie chwyty śmierdzą na odległość, bo za często są stosowane - np. w przypadku zmuszania do głosowania za UE, albo przy okazji dezawuowania nielubianych partii czy organizacji. Pamiętajcie, że w tym akurat przypadku nawet zasada Goebbelsa wam nie pomoże - nie zmusicie nikogo do akceptacji exhibicjonizmu pedałów, ponieważ jest to sprzeczność z naturą. A kto popiera systemowo tego typu ruchy w Europie CE - to można znaleźć jak się chce - i odpowiedź zawsze ta sama - Soros (w Polsce reprezentowany przez Fund. Batorego, tzw. Komitet Helsiński i tzw. Amnesty I.). Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 Re: Kto za, kto przeciw - A TO CIEKAWE 11.06.05, 12:05 Nie jestes wyjątkiem. Ja jestem wykladowca. Mam zajecia ze studentami i co dziwne, po sensownej rozmowie,50/50 zmienia się na 75% przeciwko żadaniom ludzi przechodzących kryzys świadomości. Bo to jest kryzys świadomości, czli cos więcej niż kryzys moralny. Kaczyński tylko zyska w kraju i dobrze. Myślę, ze mamy juz prezydenta, a GW tego nie chce widzieć, ale oni zawsze widzą to co chcą, tylko wreszcie zrozumieja, ze ichczas się juz definitywnie skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
x-y-z mam wyższe wykształcenie i jestem przeciw paradzie 11.06.05, 12:50 Nie potępiam homoseksualistow, ale nie widzę powodów, dla ktorych mieliby paradowac po ulicach miast i wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
treyy Cala prawda o polskich burakach 11.06.05, 13:20 Zawsze sie to potwierdza, ze ludzie wyksztalceni maja inne poglady od burakostwa. Niestety w polsce wciaz dominuje ciemnogord. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 Cala prawda o polskich burakach ktore chodza w 12.06.05, 11:17 moherowych beretach- posiadaja w sobie 100 procentowa milosc katolicka do bliznich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Kto za Paradą, kto przeciw 12.06.05, 11:21 W sondażu uwgzlędniono PD a nie uwzględniono KPEiR. Dziwne. Te partie notują podobne poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś