pleg 05.12.10, 23:43 przez wybory temat chyba przeszedł nie zauważony klik toż to szok :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: "babska" kompania 05.12.10, 23:57 baby w wojsku :) przypomina mi się ... "kobieta mnie bije" Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: "babska" kompania 06.12.10, 09:33 w.iwo napisała: > przypomina mi się ... "kobieta mnie bije" I nie pobije. Kobiety w wojsku mają niższe normy sprawnościowe niż faceci. I gdzie tu równouprawnienie? Hę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: "babska" kompania 06.12.10, 18:36 normy sprawnościowe ma najwyższe moja mamusia ;) tygrys zawsze miał wielki szacun Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: "babska" kompania 10.12.10, 13:35 W ogóle to poprzednie pokolenie ma jakieś zawyżone normy sprawnościowe. Niejednokrotnie ja wysiadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: "babska" kompania 10.12.10, 18:49 wiem, baby są straszne ;) a jak podchodzicie do kobiet w mundurach ? co z ich kobiecością ? przyznam że osobiście wolę mężczyzn... zwłaszcza przy mandatach Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Re: "babska" kompania 13.12.10, 10:16 tak jak i bez :) chociaż obowiązują inne zasady mundur nie wiele zmienia... jak jednak pokazuje praktyka, kobiety dostają łatwiejsze zadania ;) co oczywiście nie jest regułą... Odpowiedz Link Zgłoś