Dodaj do ulubionych

Kasy w BOK PGE

17.03.11, 16:03
Dnia 31 marca zostaną zlikwidowane okienka kasowe w Biurze obsługi klienta. Podobno dla dobra opłacających... Nikt nie pomyślał gdzie teraz Ci ludzie będą opłacać? Ile razy bym tam nie był za każdym razem były kolejki. Teraz te osoby będą zmuszone do płacenia prowizji w niepewnych punktach kasowych bądź wysokiej prowizji na poczcie polskiej. Czy PGE zapomniał w tym wszystkim o kliencie?
Obserwuj wątek
    • korwin3 Re: Kasy w BOK PGE 17.03.11, 17:06
      Przecież wszyscy wiedzą ,że w Polsce wszyscy mają klienta w...
    • ralph123 Re: Kasy w BOK PGE 17.03.11, 18:01
      Świat idzie do przodu drodzy koledzy. Tyle samo czasu co narzekanie na forum zajęłoby Wam zlecenie przelewu.
      Z XXI wieku pozdrawiam Was serdecznie.
    • godgod Re: Kasy w BOK PGE 17.03.11, 22:27
      No to teraz dla dobra klientów, kolejki zostaną zlikwidowane.

3goust napisał:

> Dnia 31 marca zostaną zlikwidowane okienka kasowe w Biurze obsługi klienta. Pod
      > obno dla dobra opłacających... Nikt nie pomyślał gdzie teraz Ci ludzie będą opł
      > acać? Ile razy bym tam nie był za każdym razem były kolejki.
      • 3goust Re: Kasy w BOK PGE 18.03.11, 08:52
        godgod napisał:

> No to teraz dla dobra klientów, kolejki zostaną zlikwidowane.

No z takim podejściem za PRL-u powinno likwidować się sklepy, i problemy braków w sklepie i kolejki przed nimi zostały by zlikwidowane. A za takie uszczęśliwianie ludzi to ja dziękuje. Proponuje dalej by uszczęśliwić i uchronić ludzi od drogiej benzyny przestać ją sprzedawać i zamknąć wszystkie stacje.
        • polokokt Re: Kasy w BOK PGE 18.03.11, 13:55
          a ja się zastanawiam, komu oprócz emerytów chce się tracić minimum 30 minut (bo zawsze jest kolejka) zeby zaplacić rachunek, skoro z domu z konta internetowego może to zrobic w max 5 minut?
          • em-k-a Re: Kasy w BOK PGE 18.03.11, 18:44
            polokokt
            :-)
            wesołe jest życie staruszka....
            a co oni mają innego do roboty, jak nie w kolejkach z rachunkami, to w kolejkach u lekarza...
            • hurapesymista Re: Kasy w BOK PGE 18.03.11, 19:20
              albo po cukier...

em-k-a napisała:

> a co oni mają innego do roboty, jak nie w kolejkach z rachunkami, to w kolejkac
              > h u lekarza...
              • ralph123 Re: Kasy w BOK PGE 19.03.11, 08:56
                No ale w kolejkach można różne fajne rzeczy robić. Ja czasem lubie postać, tyle się człowiek dowie,...
                • hurapesymista Re: Kasy w BOK PGE 19.03.11, 10:07
                  No ale jakieś konkretne rzeczy (np. jak zrobić szpagat, czy przepis na doradę z rusztu), czy tylko o masonach i o Tusku ?

ralph123 napisał:

> No ale w kolejkach można różne fajne rzeczy robić. Ja czasem lubie postać, tyle
                  > się człowiek dowie,...
                  • ralph123 Re: Kasy w BOK PGE 19.03.11, 11:15
                    No głównie o masonach, żydach i Tusku. Przepis na dorade proszę na priv, bo rybki uwielbiam.
    • martini-pl Re: Kasy w BOK PGE 05.04.11, 14:45
      Szybko i sprawie można dokonać opłaty w placówce bankowej na ul. S. Batorego 1. Prowizja wynosi tylko 0,99 gr.
      • 3goust Re: Kasy w BOK PGE 05.04.11, 15:18
        czyli już opłatkowe;( niby 1 złotych ale biorąc 12 miesięcy to 12 złotych, a dodatkowo jak dokonuje się kilku opłat [ja osobiście 5 rachunków PGE] to już 60 złotych z budrzetu mi ucieka;(
        • polokokt Re: Kasy w BOK PGE 05.04.11, 16:56
          zakladasz konto w mBanku za 0 PLN a nastepnie wykonujesz dowolną ilosć przelewów za 0 PLN kazdy. Zyskiem 60 PLN dzielimy sie na polowe :)
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka