Dodaj do ulubionych

SKM w wakacje

12.07.11, 09:42
Witam, zamierzam wybrać się do zoo z kilkorgiem dzieci,mam zamiar pojechać pociągiem. Podpowiedzcie mi jak wygląda sytuacja po południu, czy widać sezon urlopowy w pociągach? Bo z tego co pamiętam,w okolicach godziny 17-stej małe były szanse na kulturalne warunki stania :-)
Obserwuj wątek
    • ilegionowo Re: SKM w wakacje 14.07.11, 08:35
      Jest trochę luźniej, ale tylko trochę. W zeszłym tygodniu zabierałem córkę do miasta pociągiem i nawet mi do głowy nie przyszło aby się zastanawiać czy warunki stania podczas powrotu będą złe. Jeżdżę pociągiem codziennie
      Spoko można jechać.
    • gosiik Re: SKM w wakacje 14.07.11, 22:02
      Do Wawy o tej porze będzie luz, z powrotem będziecie stać. Domyślam się, że chodzi o powrót. Nie jest bardzo ciasno, ale na Zoo nie ma już miejsc siedzących.
      • em-k-a Re: SKM w wakacje 14.07.11, 22:39
        Tak, chodziło mi o powrót w tych godzinach... Jeżdżę do Toruńskiej i z powrotem nieregularnie (w okresie wakacyjnym jeszcze nie jechałam), wracając do domu poc. z Radomia o 16.56 nieraz widziałam jak się ludzie z S9 co przed nim jedzie wysypywali,bo tak byli napchani. Tylko o to mi chodziło, bo nie mam sumienia dzieci w takich warunkach wieźć... ale jak można swobodnie stać, to będzie ok.
        Dzięki za podpowiedzi :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka